Bedstemors jul, del 1 - af Marthin
2008

Jeg har sådan set aldrig tænkt over at kvinderne i min familie, var meget yngre end i andre familier men det er de og det fortalte min bedstemor mig på en køretur ned gennem Tyskland, lige op til jul.
Nu kræver det nok lidt forklaring, så man kan forstå hvorfor jeg kørte min bedstemor ned gennem Tyskland lige før en juleaften. Og hvorfor det er så interessant at kvinderne i min familie er yngre end i andre familier.
Da min mor gik ud af skolen, så blev hun sendt ud at tjene på en stor gård, som ejedes af en godsejer og denne godsejer havde en speciel interesse i de helt unge piger der tjente på hans gård, muligvis fordi hans kone var invalideret, efter hun var blevet kastet af en hest og havde brækket ryggen så hun var lammet og altid sad i en kørestol og havde sit eget soveværelse, hvor én af pigerne altid var hos hende, da hun intet kunne selv.
Men han var uheldig med sin interesse for min mor, fordi kort efter hendes ansættelse hos ham, blev hun pludselig gravid og ventede mig, så hun blev løst fri af ansættelsen og måtte flytte hjem igen til sin mor og det bevirkede så at jeg voksede op hos min bedstemor, som var enke.

Og først da min mor var gammel nok til at opdrage mig, flyttede vi fra bedste og fik vores egen lejlighed, hvor min mor fandt sig en mand som blev min bedste ven og han var sådan set min far, selvom mor fik børnepenge fra godsejeren.
Og det tåbelige i at jeg flyttede med min mor, når jeg alligevel fortsatte med at blive passet af bedste når mor var på arbejde, det var der ingen der tænkte på dengang, så hele min opvækst fik jeg hos bedste, selvom jeg boede hos min mor og Karl, som var tysker og havde dansk indfødsret og han havde det meste af sin familie boende i Tyskland og hans søster boede i Celle en mindre by der ligger lidt uden for Hannover. Og Karls søster, som jo var min tante Elise havde en datter der var min kusine og hun hed Mona og var en flot pige som jeg forgudede og var vildt forelsket i, lige fra jeg som femten års knægt tog hendes mødom i deres sommerhus, som lå et par kilometer fra deres hus og her holdt vi sommerferie hvert år og skulle derned igen og holde jul. 

Bedste var enke, og som hun sagde, havde hun prøvet én gang at være gift og det var rigeligt til hende, så i hele min opvækst så jeg hendes mænd, der kom på besøg, når jeg var i skole og jeg så sjældent den samme mand mere end én gang, når jeg kom hjem og de gik hen til deres bil og kørte væk, og bedste lagde ikke skjul på, at hun tjente til livets ophold og til mine kostpenge, ved at ligge og kneppe med sultne ægtemænd, der ikke fik stillet deres lyster i deres ægteskab.
Så jeg vidste, hvad der foregik, når jeg ikke kunne gå i skole eller lå syg, og det generede hverken bedste eller mig, da jeg ikke kunne høre hvad der foregik i bedstes soveværelse.

Men når man er en ung mand, der ligger i en varm seng, med en stiv hård rejsning som trænger til en sød dames kæleri og føler sig alene og ved at der et andet sted i huset er et par af hvert køn, der ligger og knepper og lirer og der kun er døren imellem dem og den unge mand, så var det ikke nemt at lade være med at kigge ind gennem nøglehullet og der onanere sig frem til en udløsning, der blev kastet ned i et lommetørklæde. Derfor vidste jeg, at bedste fik en endefuld i sin bare ende, inden manden indførte sin stive liderlige pik i hendes lige så liderlige kusse og red hende frem til en kæmpe orgasme, der fik hende til at skrige ned i dynen, for at undgå at hendes barnebarn hørte hvad der foregik i hendes soveværelse.

Aftenerne, nætterne og weekenderne, hvor jeg lå hjemme hos mor og Karl i vores lille treværelses lejlighed, hvor mit værelse delte væg med deres sovekammer, fortalte mig, at min mor var noget mere hidsig og krævende end Karl, der sagtens kunne nøjes med et enkelt knald et par gange om ugen, mens min mor ville have kølle et par gange om dagen og meget gerne når de gik i seng, men hun nøjedes med en dildo i de første år, indtil hun en aften satte ham stolen for døren og bad mig om at gå ind på mit værelse og sætte høretelefonerne på mine ører og sætte fuld knald på Ike & Tina Turner, der nok skulle kunne dæmpe min mors skideballe til Karl.
Og jeg der var en velopdragen ung mand gjorde som der blev sagt, men jeg tog mig den frihed at lade være med at sætte høretelefonerne på, da det var mere interessant for mig at høre mor og Karls argumenter, end at høre Tina Turner synge Nutbush City Limits for fuld drøn.

På et tidspunkt var jeg lige ved at gå ind og bede Karl om at give min mor en god gammeldags endefuld i hendes bare ende, som jeg vidste bedste kunne lide, men så var de jo klar over jeg havde lyttet, så det lod jeg være med og fortsatte med at lytte, og jeg kunne høre at mor var langt den bedste til denne diskussion, hvor Karl for hurtigt ikke havde flere argumenter at fremføre og gik i stå og sad og hørte hende overfuse ham og skælde ham ud for at være en vatpik. Du har en dejlig stor stiv pik, når du er i vigør, men hvorfor knepper du mig så ikke noget tiere, tænker du ikke på, at jeg ligger der med min liderlige fisse og skal tænke mig til din store stive pik, mens jeg lader en død dildo kneppe mig ved håndkraft.
Det gider jeg altså ikke mere Karl, men hvad siger du til, at jeg kan gå ned til min chef inde på kontoret, hver dag inden jeg kører hjem med bussen og lade ham kneppe mig sønder og sammen, han vil meget gerne have lidt på den dumme, og det er du åbenbart ligeglad med.
Og da jeg hørte Karl give hende lov til at lade hende kneppe af sin chef hver dag, så mistede jeg sgu lidt at mit forbillede i Karl, det havde jeg fandeme ikke givet min kone lov til, så havde jeg givet hende nogle klø, og prøvet ad den vej at få hende tilbage til truget, eller fortalt hende, at jeg nok skulle forsøge på at mætte hende, om ikke andet, så kunne han jo føre dildoen, hvis ikke hans pik kunne følge trop, man giver ikke godvilligt slip på en liderlig fisse, så er man dummere end gennemsnittet og må absolut søge læge eller skilsmisse.

Min kusine, Mona, var en dejlig liderlig pige og så var hun opfindsom, eller også havde hun måske også som jeg, hørt flere gode ideer gennem væggen, når hendes forældre hyggede sig hjemme i Celle. Men i hvert fald var det hende, der lærte mig at slikke fisse, og da hun præsenterede mig for sin veninde Erika, som hun var lige så vild med, som med mig, så klædte vi os af alle tre og lå splitternøgne og slikkede og kneppede hinanden hele dagen.
Erika brød sig ikke ret meget om at sutte pik, men hun var helt vild med at blive kneppet bagfra, og hendes fisse var endnu mere snæver og liderlig end Monas, men Mona havde fundet ud af en god stilling, så både hun, hendes veninde og jeg fik lige meget ud af det. Hun lagde sig på bordet med vidt skrævende ben og fødderne stående på bordpladen, Erika stod foroverbøjet ind over bordet og slikkede Monas fisse og kælede med hendes lår og bryster, og jeg stod bag Erika og tog hende bagfra, og vi fulgtes ad, så det faktisk var Mona, der styrede vores elskov, og da hun begyndte at småjamre sig, og fortalte os, at hun var ved at komme, så satte jeg tempoet op og kneppede Erikas liderlige fisse. Så da jeg kastede mine safter ind i Erikas fisse, så kom begge tøserne samtidig i en kæmpe orgasme. Og vi var enige om at det måtte vi prøve en anden gang, hvor vi byttede tøserne om, så det var Mona jeg kneppede, og hun slikkede Erikas fisse.

Min mor var emsig, og derfor havde hun selvfølgelig skaffet mig en læreplads på det kontor, hvor hun hver dag gik ned til den chef, som jeg også havde som min chef, men som min mor havde som sin reserve elsker, når hendes liderlige fisse ikke kunne nøjes med det knald, hun kunne få af Karl som hun var gift med, og som han ikke havde noget imod at hun gjorde. Ikke fordi han ikke kunne kneppe sin kone, og ikke kunne klare mere end to gange om ugen, men han tillod hende at gøre det, fordi han var et godt menneske, og fordi han så have mere fred til sig selv og til at varte sin kone op, når hun kom træt og udmattet hjem fra sit job, og han havde stået for indkøb og madlavningen, fordi han vidste, at den frihed han gav min mor, den kom tifold tilbage, så han altid vidste, at han var elsket og savnet, når han ikke tog mod hende og hjalp hende i seng, når hun endelig var tilfredsstillet.

Min chef, som kneppede min mor hver dag, og som samtidig havde et problem med sin egen kone, som gik uvirksom hjemme i deres fælles hjem, og ikke anede hvad hun skulle få tiden til at gå med, han havde samtidig mig som et andet problem, da jeg var på kontoret, hvor jeg sad som sidste års elev, og så ham kærtegne og kysse min mor, når jeg var ude at drikke min eftermiddagskaffe eller sad og spiste min madpakke, som mor havde smurt og givet mig med på arbejdet.
Så fik chefen en god ide, han slog to fluer i et smæk, da han bad mig få mig et kørekort, som han betalte, så jeg kunne jeg køre hans bil, og lade hans kone have den som sin, når han var alene sammen med min mor, og så slap han for at se mig sidde og krydse knæskallerne under bordet, når han lagde an på min mor.
Og jeg var ham meget taknemmelig for den løsning, især da jeg traf hans kone, der omgående inviterede mig indenfor og spurgte, om jeg havde noget imod at være hendes chauffør.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om min chef egentlig var klar over, hvad han gik glip af, ved at lade mig betjene sin kone, og samtidig spekulerede jeg på, om min mor mon var så god en elskerinde, så hun var meget bedre end hans kone. For hvis det var tilfældet, så måtte min mor være en meget dygtig og kærlig kvinde, hvis hun bare var et lille hår bedre end Karen, som var gift med min chef, og som var så kærlig, liderlig og dejlig at ligge med i deres store dobbeltseng, som vi lå i hver dag, når jeg havde kørt bilen i garage.
Og da hun fandt ud, af at vores aldersforskel ikke var så enorm, som man skulle tro, fordi hun var femten år yngre end sin mand, og min mor kun var en stor pige, da jeg kom til verden, så var vi om ikke jævnaldrende, så var vi i hvert fald noget tættere på, end vi selv havde regnet med.
Hvad jeg ikke havde lært om erotik af Mona og Erika i Celle, det lærte jeg af Karen i Hellerup.

Første gang jeg så Karen græde og være ked af det, var da jeg fortalte, at jeg skulle rejse med min familie til Celle og holde jul og nytår og først kom hjem i det nye år. Hun lå splitternøgen sammen med mig og røg en cigaret, efter jeg havde kneppet hende i slavestillingen, hvor hun lå på ryggen med begge ben bøjet op så hendes knæ lå ud for hendes ansigt og hendes smukke snævre fisse stod åben og smilede til mig, som var placeret over hende, så min overkrop hvilede på hendes ankler og min stive liderlige lanse stod stift og pejlede indgangen til hendes sjakvåde smykkeskrin, som jeg deflorerede i en langsom rytme, der fik min krave af forhuden til at bearbejde hendes klitoris, ved at skrabe imod ved både ind og udførselen af min stive pik, der fik hendes underliv til at vibrere som ville hun forsøge at kaste mig af i min ridning af hendes liderlige underliv.
Vi slukkede cigaretterne og lagde os tæt ind til hinanden og min hånd kælede med hendes dejlige runde ende, som jeg pressede ind mod mig, og hun kælede blidt med min afslappede pik, da hun fortalte mig, at jeg skulle låne hendes bil og køre familien på juleferie i Celle.

Familien blussede af stolthed over min oplysning om, at jeg skulle køre dem på juleferie i Celle i Karens flotte Rover, men Karl kom hjem og spolerede det hele ved at oplyse, at han havde bestilt flyverejse til hele familien med afgang fra Kastrup lillejuleaften.
Jeg så bedstes øjne gnistre, da hun fortalte Karl, at hun ikke brød sig om at flyve, men meget hellere ville køre derned i bilen med mig som chauffør. Det blev omgående besluttet, at bedste og jeg skulle køre for os selv og tog af sted dagen før lillejuleaften.

Det havde sneet fra tidligt om morgenen, da bedste og jeg forlod byen med retning mod Rødby, og det sneede hele vejen. Og da vi sad på færgen og nød en lækker frokost platte og en lækker kølig julebryg, så tog sneen til i styrke. De meldte i trafikradioen, at al unødvendig udkørsel frarådedes. Vi sad bare og nød turen, og jeg vidste, at bilen sagtens kunne trille igennem snelaget, da den havde været til det store eftersyn få dage inden jeg forlod Karens dobbeltseng, hvor jeg stille hviskede hende i øret, at hendes mand jo også savnede sin erotiske legekammerat, da hun også rejste til Celle sammen med mig.
Men Karen smilede til mig og hviskede tilbage, jeg vil hellere nøjes med min lille vibrator og vente på dig, min elskede, end jeg vil lade ham deflorere min liderlige fisse, den er kun for dig skat.

Da vi forlod restauranten, bed jeg rigtigt mærke i, hvor flot en skikkelse bedste faktisk havde. Hendes bryster og hofter var som en ung piges, og jeg blev klar over, hvor elegant en dame jeg havde siddende ved min side ned gennem Tyskland, også fordi alle mænd ombord på færgen stirrede sig blinde på bedstes figur, da jeg gik bag bedste på vej ned til bildækket.
Da vi sad i bilen, fortalte jeg bedste hvor smuk og elegant jeg syntes hun var, og hun smilede tilbage til mig og klappede mig på låret og hviskede, det er også en meget høj og flot kavaler, jeg er sammen med lille skat.

Da vi rullede ned ad afkørslen med retning mod Hamborg, fortalte bedste, hvorfor hendes skikkelse og udseende sikkert faldt i de fleste mænds øjne, og hun fortsatte, det er jo det samme som din mor, og det er på grund af vores alder, tænk dog på hvor unge vi var, da vi fik vores børn, har du aldrig tænkt på det lille skat, netop derfor er jeg jo ikke mere end syvogtyve år ældre end dig, selvom jeg er din bedstemor.
Og mens bedste sad og fortalte om vores stamtræ og alder, så skrattede radioen nogle gevaldige trusler ud om indesneede mennesker, femten kilometer på den anden side af Hamborg og de opfordrede alle bilister, til at søge sig et hotel og overnatte der og håbe på bedre vejr næste dag og give vejvæsenet mulighed for at få ryddet motorvejene, så trafikken igen kunne komme i gang.
Så vi drejede af ved Zittelsen, en lille by før Hamborg og søgte efter et hotel.
Men alle hoteller var booket fulde, så der simpelthen ikke var et eneste værelse til rådighed, men vi var så heldige at vi fandt et mindre familiehotel, der havde et eneste lille værelse med en enkelt seng og et mindre bad og toilet, som vi tog som vores redning i dette snekaos.

Efter en strøgtur i den smukke by og en overdådig middag med to flasker halvtør rødvin fra Rhinlandet, stod bedste og jeg i det mest ekstremt lille hotelværelse, hvor der stod en enkeltseng og en lænestol og vi vidste at her kunne ingen af os skjule vores nøgenhed for hinanden, hvis vi skulle klædes af og på og ligge sammen i en enkelt seng, men bedste smilede til mig, klappede mig i enden og sagde, vi ved jo hvad vi skjuler under tøjet, så hvad er der andet at gøre, end bare lade som intet, vi trænger jo begge til at få slappet lidt af, så lad os tage et bad.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Marthin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER