Bedstemors jul, del 2 - af Marthin
2008


Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Bedste, som havde en større erfaring på de fleste områder end jeg, fortalte mig, at når vinteren var så kold som tilfældet var, så ville de fleste sikkert tage sig et varmt bad inden de lagde sig i deres seng, og når hotellet var så lille, så var den varme vandforsyning sikkert ikke ret stor, så derfor var det sikkert tilrådeligt for os at vi badede sammen, så vi kunne udnytte mængden af det varme vand og alligevel tage hensyn til de andre gæster på hotellet.

Da vi var enige om, at vi intet havde at skjule for hinanden, så stod vi, som vi var skabt, og lod det varme vand bruse ned over os. Vi stod tæt sammen i den minimale brusekabine og forsøgte på bedste måde at vaske hinanden på ryggen, og hvor vi kunne komme til, på den sparsomme plads.
Vi stod sammen i selve hotelværelset og frotterede os efter det skoldhede bad, og jeg må indrømme, at jeg havde fået en mindre rejsning af dette skoldhede vand og da bedste så min halvstive lanse, der rejste sig opad min mave og det blåviolette agern trængte sig gennem forhuden som lå som en krave omkring denne liderlige stav, så gik hun resolut hen til sin kuffert og tog et tyndt smidigt spanskrør frem og lagde det på sengen og gik hen og stillede sig foran mig, stirrede ned i gulvet mens hun hviskede, du må være så meget mandfolk, så du kan straffe mig for mine liderlige tanker omkring dig og dit liderlige instrument, tag spanskrøret, og giv mig en regulær endefuld i min bare ende og du skal ikke spare på kræfterne, jeg har fortjent det med mine snavsede tanker.

Bedste stod foroverbøjet ind over sengen, og hendes smukke figur og lækre krop fik mig til at glemme, hvem det var jeg var sammen med, og mine erfaringer fra mine nøglehuls spionager gjorde, at jeg kunne give hende den endefuld hun trængte så grusomt til, og give hende de klø som jeg vidste hun elskede, og gav hende så meget, når hun var i enrum med en mand.
Jeg gav hende fem hårde slag med spanskrøret, ned over hendes stramme spændte bare ende, der fik hende til at bide tænderne sammen og hviske, slå hårdt knægt, og jeg lagde alle mine kræfter i de næste otte slag som hun fik i en serie, så hun rejste sig og gned sine hænder ned over de stribede rødgule balder. Jeg kommanderede hende til at stå stille, til hun fik en anden ordre fra mig.
Jeg lod min hånd glide kælende ned over de stribede balder og lod en finger glide ind i hendes liderlige kusse og på tilbagevejen, lod jeg den bore sig ind i hendes anus, som jeg havde set gennem nøglehullet at hun havde det godt med, og hun skrævede ud og dirrede med balderne, til jeg gav hende de sidste tolv slag med en kraft og styrke, der fik hende til at ryste over hele kroppen.

Min stive lanse stod ret op ad maven, da jeg gav hende fire hårde klask i den bare ende med min hånd og hvislede gennem mine sammenbidte tænder, spred benene og stå bomstille din møguartige tøs, ellers skal jeg give dig endnu flere klø i din bare ende.
Hun stod som hun skulle, da jeg trængte ind i hende og red hende stille i et blidt knepperi og fulgte nøje med i hendes liderlige bevægelser, som steg i hastighed. Hun hamrede sin ende ind mod min liderlige stav, der var i bund i hendes villige våde kusse, og jeg red hende hårdt og hamrede mig ind og ud af hendes kusse, da hun lagde nakken bagud, åbnede sine søde lille mund og skreg, som havde jeg boret en kniv i hendes hjerte. Jeg kastede mine safter ind i hendes dybe grotte, og hun stod lidt afventende og rystede i knæene, mens jeg stille gled ud af hende.

Næste dag var lillejuledag, vejene var ryddet, og vi skulle videre mod Celle, når jeg havde masseret bedstes bare ende og lår med en fed bodylotion og fortalt hende, hvordan enden så ud med de blåviolette nuancer, der visse steder slog over i den gullige farve som var omkranset af den purpurrøde glans, der fik bedstes bare ende til at minde om et surrealistisk maleri.
Jeg gav hende ret, da hun ved morgenbordet stille lagde sin hånd på min og hviskede, at hun havde nydt vores aften og nat i det minimale hotelværelse, som kun kunne præstere en enkelt seng til min bedste og mig, så vi var nødt til at ligge med hinanden i favnen og kæle os ind i søvnen, der først kom til os ved firetiden om morgenen, fordi hendes erfarne tunge, læber og fingre gav mig styrke til at elske hende, i nattens skumle belysning, fra en nedslidt standerlampe, som forsøgte at kaste sit lys på os, mens jeg red os ind i den syvende himmel.

Mona havde ikke ro på sig og jeg var i vildrede, da vi velankommet til Celle stod og hilste på familien. Bedstes øjne fulgte mig, som de havde gjort det på hele turen ned til Celle, hvor hun fortalte mig, hvor meget hun nød den sviende smerte, hun havde i sin bare ende, efter de dejlige klø jeg havde givet hende aftenen før. Mona stod med sin hånd nede ved min afslappede pik og tænkte kun på, hvor jeg skulle sove, da hendes forældre viste os rundt i deres store hus og anviste os vore respektive rum, hvor vi kunne lægge vores tøj og kuffert. Da jeg så på sengen i det rum jeg fik anvist, så var jeg udmærket klar over, at den slet ikke blev brugt af mig, på denne juleferie.

Vi lå splitternøgne på Monas seng og kælede, da jeg uden at nævne bedstes lyster, fortalte hende at jeg blev skrubhamrende liderlig og min pik blev stiv som en stålstang, når jeg stod med et spanskrør og straffede en kvinde i hendes bare ende. Så rejste hun sin overkrop, smilede til mig inden hun sænkede sin åbne mund ned over min stive lanse og suttede mig, mens hun kælede for mine nosser og lige før jeg skød salven af i hendes liderlige mundhule, så slap hun pikken og gled ned i en hed omfavnelse af mig og lod mig slikke hendes fisse, mens hun hviskende imellem sine små udbrud fortalte mig, at Erikas forældre havde en fangekælder med alt udstyret i, og den kunne vi sagtens låne en dag efter juleaften. Da jeg spurgte om, hvem af dem der kunne lide at få smæk i den bare ende, så rejste hun sit kønne ansigt og bad mig om at kneppe hendes liderlige fisse.
Jeg placerede mig mellem hendes slanke lækre ben, og min stive glinsende pik stod ret og ventede på mit indtog i Monas sjaskvåde fisse, som jeg deflorerede og trængte mig ned i bunden af dette liderlige krater og lå helt stille, mens hun liderligt med fråden rundt om sine læber savlende hviskede, at Erika elskede at blive straffet og domineret, så jeg skulle nok få mine lyster styret.

Juleaften forløb, som juleaftener altid forløber verden om, god mad og masser af rødvin, portvin til ris a la manden, cognac til kaffen, kølige pilsnere til at skylle de fedtede smagsløg og mahogni      farvede whiskysjusser samt alle de små chokoladedimser som glider ned i mavesyren for at sætte gang i fordøjelses processen til de umættede fedtsyrer, som ligger og lurer på en bøvs eller et dårligt opstød eller som hos Mona, der i sin iver for at drikke sig til lidt ekstra lir, fik for meget og dejsede om midt i forsamlingen og måtte lade sig lægge i seng af sin mor.
Så jeg var sikker på, at min seng på mit anviste rum alligevel kom i brug, på denne julenat, som jeg altså skulle tilbringe i min ensomhed, der nok kunne gøre mig lidt godt, ved at ligge alene, så jeg kunne samle lidt reserver i sæd banken, når Erika skulle straffes anden juledag, så jeg havde lidt safter at kaste ind i hendes liderlige snævre fisse.
Men jeg havde dårligt fået tøjet af, før det stille bankede på døren. Jeg sneg mig hen for at se, hvem det dog kunne være, der ville ind til mig, på denne juleaftens nat i Celle.

Jeg blev ikke forbavset over, at det var bedste der stod uden for døren, men jeg blev næsten lamslået af beundring og blev både liderlig og forelsket i den påklædning hun stod i på denne julenat. Hendes hvide lidt gennemsigtige lange kimono forsøgte at dække et par sorte nylon hot pants, der sad stramt og fremhævede hendes flotte hofteparti og hendes halvrunde kuplede ende og en sort BH der fremhævede hendes buste, som var hun en væsentligt yngre kvinde og et par elegante selvsiddende strømper med søm, der var stukket ned i et par sorte lak pumps med stilethæle, så hun var næsten lige så høj som jeg, og hun kunne føre sig frem i de stiletter, som var hun en dame ved hoffet.

Da vi lå forpustede i min rodede seng og stønnede efter det hårde hidsige ridt, for at genvinde vores normale åndedræt og vore hænder og fingre kælede med vores mest intime steder, så lagde hun sig pludseligt tæt ind til mig og lagde det venstre ben indover mig og hviskede sagte og lidt stakåndet, gud ved hvad din mor ville sige til at jeg ligger her, og er mere end tilfreds, med din indsats som min elsker og endnu mere mættet end jeg nogensinde har været tidligere.
Og jeg er aldrig blevet kneppet bagfra, med den entusiasme som du lægger for dagen, når du sørger for at din kvinde får lige så meget ud af det som du selv.

Mona sad rastløst på sin stol og vrikkede ved morgenbordet og hun stirrede over på mig og når jeg så på hende, så pegede hun ned på sit skød og lod tungespidsen glide let hen over hendes læber og skød til mig med det venstre øje, jeg forstod ikke hvad hun mente før jeg tabte et rundstykke og kiggede ind under bordet og så hun sad uden trusser med spredte ben og lirede med sin fisse og da jeg igen sad ved bordet så gav hun mig fingeren og stillede et surt ansigt op, hun kastede hovedet skråt mod højre som for at vise mig vi skulle ud ad døren, så jeg rejste mig satte stolen på plads og gik hen mod døren, da Mona rejste sig og fulgte med mig ud i hallen.
 Hun bebrejdede mig, at jeg ikke kom op på hendes værelse juleaften, så hun havde ligget og ventet på mig, fortalte hun, jeg forsvarede mig med at hun jo blev smidt i seng fordi hun var skidefuld, men hun var ikke til at tale til fornuft, og da resten af familien ville på kirkegården, efter deres morgenmad, så tog jeg fat i Mona og tvang hende op til hendes værelse og allerede på trappen begyndte jeg at skælde hende ud og fortalte hende, at når vi blev alene i huset, så skulle hun nok få læst lektien og finde sig selv igen. 

Jeg havde dårligt nået at smækket døren bag mig på Monas værelse, før jeg sad med hende liggende over mine knæ med løftet kjole og bukserne trukket ned og jag gav hende en rigtig god gammeldags endefuld i hendes bare ende, så hun jamrede sig og skreg sin vrede og uartighed ud i værelset og fortalte mig at hun nok skulle være sød og at hun nok skulle opføre sig ordentligt. Jeg kælede lidt med hendes opsvulmede bare, ende der med sin blodrøde farve fortalte mig, at hun sikkert havde fået de klø, hun havde fortjent. Jeg lod mine fingre glide ind i hendes fugtige fisse og masserede klitoris så hendes gråd og jammer gik over i spæde liderlige gisp. Hun adskilte sine lækre slanke lår, så adgangen til hendes liderlige fisse var nemmere for mig. Jeg bar hende hen til sengen og lagde hende på ryggen og gled ned på hug og slikkede fisse på hende. Jeg bed i klitoris, og hun skreg liderligt og jamrende, knep mig, knep mig, åh ja, knep mig hårdt, giv mig pik nu. Jeg rejste mig og tog fat i hendes fødder og adskilte hendes ben i en bred vinkel og lod min stive liderlige stav deflorere hendes dybe liderlige grotte. Jeg hamrede mig ind og ud af hende til vi fik øjenkontakt. Jeg så hendes orgasmer var i gang, da jeg kastede mine safter ind i hendes liderlige fisse. 

Dagen før nytårsaften kom mor ned til morgenbordet og sad stille og viste tydeligt at hun var ked af det. Hun gned sine hænder og så op og sagde stille, bedste er ikke rigtig rask, og hun har så frygtelig hjemve, hun savner sine daglige rytmer. Mor så over på mig, og jeg følte at alle ved bordet så direkte på mig, der sad stille og nikkede, og jeg sagde, hvis bedste ikke har det godt og gerne vil hjem til sit eget, så kører jeg selvfølgelig bedste hjem, det er da klart. Jeg så Monas skuffede øjne, der stirrede direkte ind i mine og jeg blinkede til hende og så smilet komme tilbage.
Karl som var min far og min bedste ven, rejste sig og kom over og stillede sig bag mig og klappede mig på skulderen og sagde, hvis du kører bedste hjem nu hvor hun ikke har det så godt, så betaler jeg en flyverejse til dig, så du kan komme herned og fejre Monas enogtyve års fødselsdag og holde en uges ekstra ferie. Monas øjne lyste op, og hun smilede bredt til mig og sagde, det bliver alle tiders fest, jeg holder den sammen med Erika og dig i vores sommerhus, hvor der kun er os.
Og jeg sad og vidste hvorfor bedste havde hjemve og ikke var faldet rigtigt til her i Celle, det var helt sikkert fordi hendes spanskrør lå ubenyttet i hendes kuffert og havde ikke været brugt siden jeg gav hende en endefuld dagen før lille jule aften, og hun havde ikke haft en mand i sin seng, siden hun lå hos mig julenat. Da jeg vidste, at bedste var storforbruger og nærmest kunne betegnes som nymfoman, så kunne jeg sagtens være hendes læge og skrive diagnosen for hendes sygdom.

Vi havde forladt Celle og bedste sad tilbagelænet i sædet og nød udsigten på motorvejen mod Hamborg og sagde, jeg kunne godt tænke mig, at vi sagde pænt farvel til Tyskland, så vi kørte fra i Zittelsen og spiste en god frokost der hvor vi spiste, da vi gjorde holdt på vejen herned og hvis vi kunne få det samme værelse på det lille hotel, var det så ikke en god ide at vi tog en overnatning inden vi kørte hjem, her så bedste op på mig og smilede sit store smil og fortsatte, jeg føler ikke jeg har været en rigtig artig tøs i julen, i hvert fald ikke julenat, så det kunne vi så råde bod på, hvis vi tog en overnatning og lod de liderlige lyster og straffen bliver udført i Tyskland.

Efter endnu en hidsig og liderlig nat, vågnede vi op i hinandens arme i et hjørne af den store brede dobbeltseng som stod i et stort værelse på det lille hotel i Zittelsen, hvor vi efter en overdådig frokost med øl og brændevin, tog os et fælles bad, hvor vi vaskede hinanden og mens hun stod i skammekrogen og ventede på sin velfortjente straf, slappede jeg af på den brede dobbeltseng og lå stille og nød synet af en splitternøgen kvinde, der stod bomstille og fremviste sin velformede bare ende, den svajede ryg og de smukke lange ben og skjulte sine flotte bryster og den mørke busk der sad og skjulte hendes kronjuvel, som jeg havde den fornøjelse at deflorere, når hun efter hun havde stået i strambuk og fået sine fyrre slag, med det tynde smidige spanskrør i hendes bare ende, så indsatte jeg numsevibratoren i hendes stramme anus og lod min stive liderlige stav deflorere hendes liderlige kusse, jeg red hende hårdt og længe, mens vibratoren snurrede i hendes numse og hendes vildskab styrede jeg med mine hænder, der klaskede ned over hendes bare ende, mens jeg kneppede hende og fortalte hende at det var mig der bestemte hvornår hun skulle sætte gang i sine orgasmer, der pludseligt rev og flåede i hendes liderlige underliv, jeg fulgte hendes stønnende og gispende åndedrag, mens jeg hamrede pikken ud og ind i dette liderlige paradis og da hun bøjede nakken bagud og lod sine hænder beskytte hendes flammende og sviende bare ende og hendes jamren gik over i små skrig, så vidste jeg, at vi var ved målet, og jeg red os ind i den syvende himmel og lod mine safter kaste ind i hendes liderlige grotte og vi sank langsomt, stille og totalt udmattede, ned på den store brede dobbeltseng, hvor vi vågnede næste morgen.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Marthin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER