Bedstemors jul, del 3 - af Marthin
2008

Har du ikke læst del 2, kan du gøre det HER

Min chef lå syg, og det havde han gjort, lige siden min mor var rejst til Celle, fortalte Karen mig, da jeg ringede hende op og fortalte, at bedste og jeg var kørt hjem for at fejre nytår i Danmark og da hun hørte, vi var kommet hjem, så blev hun meget glad og spurgte, om vi ikke skulle fejre nytåret sammen, og da jeg på hjemturen fra Zittelsen havde fortalt bedste om Karen, så sad hun igen med sit lille smil om læberne og nikkede, som hun altid gjorde, når hun havde fået en god ide.
Jeg fornemmede på bedste at hun var lidt interesseret i Karen, så takkede jeg ja til hendes forslag om at holde nytår sammen.
Karen nåede lige at sige, at hun i sin kedsomhed i sit ægteskab og i mit fravær, havde købt og studeret karma sutra af nysgerrighed, så hun kunne fortælle, at hun foreløbig kendte tyve forskellige stillinger, som jeg kunne kneppe hende i, og hun glædede sig til, vi gik i gang med vores elskov.

Bedste fortalte mig, at hun i hele sit voksenliv havde haft den drøm, at en voksen kvinde skulle overvære hendes afstraffelse, når hun havde gjort sig fortjent til en omgang klø med spanskrøret, og at denne kvinde meget gerne måtte deltage i afstraffelsen, og at hun gerne ville prøve at blive straffet på andre måder end med klø, som for eksempel at hun blev overset af manden, når han havde straffet hende, så han i stedet for kneppede den anden kvinde, og lod bedste ligge med en dildo og masturbere i et andet rum, så hun på den måde blev straffet.

Da det var nytårsaften, vi kom hjem fra Tyskland, og jeg talte med Karen i telefonen, så var det lige før at jeg fik travlt med at hente Karen, og få bestilt mad, så vi også fik andet end erotik på vores nytårsaften, inden vi forlod det gamle og trådte sammen ind i det nye år, som for mit vedkommende lovede mig enorme oplevelser, med min kusines forestående fødselsdag og denne liderlige nytårsaften, sammen med Karen og bedste.

Vi havde kysset, krammet, elsket, slikket og hygget os sammen hele aftenen og så lå jeg splitternøgen på ryggen i bedstes dobbeltseng og overskrævs på mig, sad min elskede Karen som jeg havde slikket og kælet med, så hun var skrubhamrende liderlig og ventede på at klokken skulle slå tolv slag på rådhus uret. Når det skete, så skulle hun sætte sig hen over min stive liderlige lanse og sænke sin smukke snævre kronjuvel af en liderlig våd fisse, ned over og lade den gå i bund i hende, så vi sammen kunne ride ind i det nye år, og måske være så heldige, i vores liderlige ridt, at vi kom samtidig med årstallet, så jeg kunne kaste mine safter ind i Karens fisse og glide ind i det nye år sammenkædet som et par.

Karen og bedste, sad som klistret op ad hinanden og morede sig i deres lettere berusede tilstand, som var de to gamle slyngveninder, der sad og sludrede om deres erobringer gennem livet og pludseligt uden varsel, lå bedste hen over Karens knæ, med kjolen løftet og de sorte stramme hot pants trukket ned og nu var det mig, der var tilskuer til denne liderlige forestilling, som jeg indrømmer, var en lækker oplevelse. Hun slog, klaskede og kælede med bedstes ende, lår og kusse og hun tiggede og bad om flere smæk og hårdere slag og deres underliv for rundt over og under dem begge, det kørte liderligt for dem. Karen var glohed og liderlig, og bedste lå med spredte lår og stønnede liderligt og tiggede om et få en hård endefuld med spanskrøret.

Bedste stod foroverbøjet i strambuk, og Karen lod spanskrøret suse ned over bedstes bare ende, samtidig med at Karens fingre gled ind i hendes liderlige kusse og fingerkneppede hende, og jeg kunne se på Karen, at hun trængte til stimulans af sin egen liderlige fisse, så jeg satte mig mellem hendes ben og trak trusserne af hende og slikkede hendes fisse.
Karen dirrede og sitrede af lir, og hun var ved at gå op i limningen. Hun jamrede og hylede som en ulv i parringslegen, og bedste tiggede om at få sat numsevibratoren ind, og få en stiv liderlig pik i sin hungrende kusse. Karen svarede igen, ved at lade det tynde smidige spanskrør suse ned over hendes bare ende, og hun flåede sine fingre ud af hendes kusse og lagde hånden på bedstes ryg og pressede hende ned over sengen samtidig med at hun smed spanskrøret på sengen, drejede hun bedste rundt så hun lå på ryggen og Karen lagde sig på knæ og slikkede bedstes kusse.

Bedste blev lagt ind i gæsteværelset, og Karen gav hende besked på at blive liggende med åben dør ind til os. Numsevibratoren sad hvor den skulle, og hun fik dildoen og en besked på at kneppe sig selv og holde øje med uret, så vi alle tre kom samtidig med, at vi gik ind i det nye år.

Juleferien var slut, og familien var kommet hjem fra Celle, men humøret var ikke fulgt med, og der lå som en grå sky over alle, især Karl der var min bedste ven og pap far, så sur og utilfreds ud og gik rundt som en tiger i bur.
Mor var lykkelig over at jeg var flyttet over til bedste, så hun havde hele huset for sig selv, og hun havde et brev med hjem til mig, fra min kusine Mona, som skrev at både Erika og hun selv savnede mig ustyrligt, og de glædede sig til min ankomst til Monas fødselsdag i februar. Der lå et par fotografier i brevet, som fortalte mig, at Mona havde snuppet et par billeder i hemmelighed af Erika og mig, da jeg gav hende en endefuld med spanskrøret og bagefter kneppede hende bagfra, nede i hendes forældres spanking rum, som vi havde besøgt et par gange, men der var intet foto af Mona mens hun stod i gabestokken og Erika og jeg piskede hende med den lille korte pisk med ni snerter, der fik hendes bare ende til at minde kraftigt om en solnedgang over Østersøen.

Men hun skrev også i brevet, at der sikkert kom en mindre krig i hendes hjem, da hendes mor, som var søster til Karl, som var gift med min mor, havde opdaget, at hendes mand, som var far til min kusine Mona, havde kneppet min mor adskillige gange i juleferien i Celle.
Og selvom hendes far bedyrede, at det ikke passede, så havde hendes mor fundet et par tynde sorte blonde trusser, som hun havde set min mor i, da de en dag badede sammen, og de sorte blonde trusser, fandt Monas mor i en skrivebords skuffe i hendes mands kontor og på gulvtæppet ved siden af skrivebordet, var der flere store pletter, som vidnede om, at han sikkert havde taget min mor bagfra, mens hun stod foroverbøjet ind over hans skrivebord og det ville hun ikke finde sig i.

Det var efterhånden mange år siden jeg havde kigget ind gennem bedstes nøglehul, for at se hvad der foregik, men en lørdag i midten af januar, hvor jeg lå alene i min elevationsseng, som jeg havde fået af Karen i julegave, hørte jeg stemmer inde fra bedstes soveværelse, og jeg mindedes denne mørke mandestemme, som jeg vidste, var Karls, som var gift med min mor.
Og da stemmen blev stakåndet og prustende, så steg min nysgerrighed og jeg listede ud i korridoren og kiggede ind gennem nøglehullet, og der lå de begge to i niogtres stilling og slikkede hinanden, det forbavsede mig enormt, at Karl, som var gift med min mor, som klagede over at han kun kneppede hende to gange om ugen, hvorfor var han nødt til at slikke kusse på sin svigermor og lade hende sutte pikken af på ham, det lød meget underligt, det måtte jeg da se om jeg ikke kunne finde ud af, og samtidig så var det da meget uartigt af bedste at lægge sig i sengen med sin svigersøn. 

Karen som var på besøg hjemme hos sine forældre i Horsens, havde givet mig den fri weekend, hvor jeg lå og slappede af i min elevationsseng, som havde den funktion at den kunne vibrere i en stille vuggende bevægelse, som stod sengen på et skib i søgang, men hvorfor den skulle kunne det, var ikke blevet oplyst fra fabrikantens side og heller ikke fra leverandøren, men det var sådan set også ligegyldigt, for jeg nød det, når jeg ikke var nødt til at ligge der alene, men havde Karen liggende på ryggen med vidt skrævende ben og jeg tog hende i en almindelig missionær stilling, når vi havde ligget og kælet med hinanden og denne vibrator var slået til, så var det ekstra liderligt, når hun fik denne vibration op i sin numse og jeg pressede mig i bund i hendes liderlige fisse og lå helt stille og vi sammen fik stimuleret vores liderlige organer med denne stille vibration, som føltes som et stort massageapparat, der pumpede os op til endnu mere liderlige vibrationer så hun flyttede numsen fra side til side i en stille rytme, fordi det kildede i hendes fisse og numse og når jeg, som følte mig endnu mere liderlig og fornemmede at min stive liderlige lanse, var endnu mere stiv og føltes som var den endnu længere end den var i virkeligheden og hård som en stålstang, der hamrede sig vej ind og ud af hendes liderlige fisse, som fik vore orgasmer til at stige os til hovedet.
Så føltes det som lå vi og kneppede på et skib i søgang og var nødt til at klamre os til hinanden.

Da jeg gik ind for at spise frokost med bedste på denne fri weekend, stod hun med ryggen til mig og smurte mad. Jeg sagde henkastet, nå bedste, har du haft besøg her i formiddag og hun svarede uden at vende sig om, næh hvem skulle det dog være. Her tav jeg og gik ind i stuen og satte mig ved bordet og bedste kom ind med maden og vi spiste i stilhed.
Inden hun nåede at rejse sig efter vi havde spist, stirrede jeg hende ind i øjnene og sagde, hvad havde Karl at fortælle dig, som du mener jeg ikke skal vide noget om, bedste tog ud efter en kniv og jeg så hendes hånd rystede, men hun svarede mig ikke, og hun tog tallerknerne og gik ud i køkkenet og da hun kom tilbage, lagde hun det tynde spanskrør på bordet foran mig og gik ind i sit soveværelse uden at sige et ord.

Bedste stod i skammekrogen da jeg kom ind i hendes soveværelse og jeg stillede mig bag hendes ryg og lod mine hænder ligge på hendes skuldre, da hun hviskende fortalte, at hun i formiddags havde bedrevet hor med sin svigersøn, som var gift med min mor og var min bedste ven, men hun mente der var formildende omstændigheder, da hendes datter som var gift med Karl og var min mor, havde i juleferien kneppet sammen med sin svoger, som var gift med Karls søster og da denne svoger ikke nøjedes med at kneppe min mor og sin ægteviede hustru, men også lå og kneppede med skiftende ludere og andre kvinder i sin forretning, så havde han påført min mor en skedekatar, som lægen havde bedt min mor om at lade være med at dyrke erotik i fire uger og derfor var hendes ægtemand gået op til sin svigermor som var min bedstemor og havde bedt hende om et godt råd.
Og for at spare ham for unødige udgifter til en luder, så han kunne få taget trykket i sin liderlige pik, så havde hun foreslået ham, at hun meget gerne ville sutte den af på ham, og da han hørte det, så foreslog han, at han lige så gerne ville slikke kusse på hende, fordi det brød min mor sig ikke om at få slikket fisse, hun ville kneppes. Og derfor lagde de sig i niogtres stillingen og slikkede hinanden.

Bedste havde sine bestemte ritualer som hun fulgte nøje, så da hun havde sagt det sidste ord om formiddagens oplevelse, så gik hun udenom mig og stillede sig ved sengekanten i oprejst stilling og der stod hun bomstille og ventede på min ordre om at bøje sig forover ind over sengen.
Da jeg løftede hendes kjole og trak de sorte stramme hot pants ned på hende, så sagde hun stille, jeg vil bede dig om at give mig mange hårde klø i min bare ende med spanskrøret, jeg skal kunne mærke den straf det er, når jeg sutter pik på sin svigersøn som er gift med min datter.

Man kan sige mange skræmmende ting, om vores mærkelige forhold i min familie, og man kan dømme og fordømme os i det vi gør for og med hinanden, og mene at vi ikke er rigtig kloge, men det er for os ligegyldigt, for vi kan lide at leve på den måde, og derfor var det da skønt, at da bedste havde fået alle de klø hun bad om og endda endnu flere, da jeg først lagde hende over mine knæ og gav hende en god gammeldags endefuld i hendes bare ende, inden jeg stillede hende i strambuk og da spanskrøret havde afsat det sidste sviende mærke på hendes bare ende, der var glohed og rødblisset og var øm som en moden byld.
Så deflorerede jeg hendes liderlige og sjaskvåde kusse og red hende hårdt så vi kom samtidig i en kæmpe eksplosion af orgasmer og jeg kastede mine safter ind i hendes liderlige paradis.

Karen ringede sent søndag aften og hun hulkede i telefonen i de første fem minutter så jeg ikke kunne høre hvad det var hun var så ked af, men da gråden efterhånden stilnede af, så jeg kunne høre hendes stemme, så fortalte hun at hun dødtræt af familiesammenkomsterne hjemme hos sine forældre i Horsens, var kommet hjem til Hellerup villaen og havde besluttet sig for at tage sig et varmt bad og lægge sig splitternøgen i sengen, fordi hun jo vidste at jeg kom ud og vækkede hende næste morgen klokken otte, og så kunne vi jo hygge os sammen i et par timer, inden vi stod op og jeg serverede kaffen for min bedste veninde, som var gift med min chef og han betalte mig løn for at underholde sin kone som hendes chauffør, men da vi ikke havde noget at køre efter, så lå vi som regel i hans store dobbeltseng og kneppede.

Men denne søndag aften, da Karen omsider lagde sig nøgen i sin seng for at sove, så stod hendes mand pludseligt midt i hendes soveværelse, og han var lige så nøgen som hun, men hans pik var stiv og stod ret ud fra kroppen og han forsøgte at flå dynen af sin ægteviede kone, der strittede imod, da hun ikke brød sig om at blive kneppet af ham, der normalt kun kneppede med min mor og aldrig berørte sin kones krop eller fisse, som han ikke brød sig ret meget om i sin hverdag.
Men han var denne søndag blevet ringet op af min mor, som havde fortalt ham at hun ikke kunne lade ham besøge sin liderlige fisse i de næste fire uger, fordi hun havde kneppet sig til en skedekatar i julen i byen Celle.

Og da Karen ikke gav sig godvilligt, så tog hendes mand, som var min chef, hende i armen og trak hende ud på gulvet og smed hende hen over ryggen på en lænestol og tog hende bagfra hårdt og brutalt, uden at vente på at hun var klar og fugtig i sin ellers så liderlige fisse, og da han havde kneppet hendes knastørre fisse og forsøgte også at få sig et analt samleje, som hun vred sig løs af hans greb og knaldede ham en lussing, og nu var han vred, så fortalte han hende at hun godt kunne finde sig en anden mand at sove hos, og så smed han Karen ud ad døren i en lille gennemsigtig kimono. Men efter mindre end tre minutter, så fortrød hendes mand sit overgreb på hende, og bad hende undskylde ham, og han lovede hende, at hun selv kunne pege på det sted på landkortet, hvor hun ville køres hen sammen med sin chauffør, og der holde en god lang ferie.

Karen smilede sit søde smil, da jeg gled ind under hendes dyne og lagde armen under hendes hoved og den anden hånd mellem hendes varme lår og lod fingrene kæle blidt med hendes fugtige fisse, mens vi tungekyssede hinanden og hendes hånd gled ned til min manddom som rejste sig majestætisk for at betjene hende med det hun bedst kunne lide, når jeg gled ind mellem hendes lange slanke ben og lod min stive liderlige lanse deflorere hendes skønne snævre og fugtige fisse.
Hun lå på ryggen med min stive liderlige lanse dybt begravet i sin våde liderlige fisse, hendes lår lå opad min brystkasse og hendes ben var bøjet ned ad min ryg, jeg rejste overkroppen på mine strakte arme og hamrede pikken dybt ind i hendes våde paradis af en liderlig fisse.
og når hun lagde nakken tilbage på puden, knyttede sine små hænder så knoerne blev hvide, og åbnede sine smukke blå øjne der var dybe som skovsøer og holdt en stirrende øjenkontakt med mig, lod sin tungespids væde sine smalle læber og åbnede munden og gav et lille skrig og hvislede, ja ja nu åh ja, nu, nu jeg kommer jeg kommer åh ja ja, så kneppede jeg hende i vrikkende ind og ud af bevægelser i dette smukke paradisiske himmerige og jeg kastede mine safter ind i hendes dybe liderlige grotte og stod lidt stille og nød hendes smukke ansigt, inden jeg gled ned i hendes favn.

Det var i Karens seng, efter endnu et liderligt ridt hvor vi lå og kælede med vore mættede organer og masserede safterne rundt på vore trætte udmattede legemer, at vi besluttede os for at den ferierejse som min chef, som var gift med Karen og som betalte mig en top løn, som hendes chauffør og for at kneppe Karen, som var hans kone, fordi han hellere ville kneppe min mor, som for tiden havde karantæne, men fordi hun var så skrubhamrende liderlig, så havde hun forespurgt sin læge, hvordan hun skulle kunne mætte sine liderlige sanser når hun have karantæne og ikke måtte kneppe, så havde han fortalt hende om beskyttet sex, så min chef måtte nøjes med at kneppe min mor med kondom, og da han hellere ville det, end at føle sig nødt til at voldtage sin kone, som var min elskerinde og bagefter voldtægten, være nødt til at betale hende endnu en ferierejse, så var det billigere og nemmere og bedre set med Karens øjne, at han trak et kondom over sin liderlige pik, inden han besteg min mors liderlige fisse. Og vi besluttede os for at holde ferie i Celle, så Karen og bedste skulle sidde i bilen, når jeg kørte ned til Mona, som var min kusine og datter af Elise, som var min tante og som var søster til Karl, som var gift med min mor og derfor var min pap far og bedste ven, som ellers havde lovet mig at betale en flyverejse, ned til Monas fødselsdag i februar, men vi ombestemte denne rejse, så vi igen kørte til Celle i Karens Rover med mig ved rattet.

Karen og bedste sad på bagsædet og sludrede sammen, mens jeg koncentrerede mig om trafikken foran Roveren og af og til så jeg i bakspejlet, for at få øjenkontakt med min elskede Karen, men da vi forlod færgen, hvor vi havde spist en overdådig frokost og damerne havde fået adskillige snapse og julebryg, kørte jeg mod Hamborg og da bedste pludseligt spurgte, om vi ikke burde tage en overnatning i Zittelsen på det lille hotel, så jeg i bakspejlet at Karen sad som hun sov med sit kønne hoved liggende på bedstes skulder og bedstes højre arm lå om Karens ryg og den venstre arm og hånd gled stille op til Karens fisse og sådan sad de stille og lirede hinanden op til lidt blid erotik, da jeg svarede bekræftende på bedstes spørgsmål om en overnatning på det lille hotel, gled Karens højre arm og hånd ned til bedstes kusse og begyndte at fingerkneppe hende.

Vi var dårligt blevet indskrevet i hotellets protokol og fået udleveret værelsesnummer og nøgle, før Karen og bedste lå midt på den brede dobbeltseng og kælede med hinanden og ingen af dem hørte på mine forslag og da jeg ikke havde set Karen og slet ikke ligget med hende, i mere end fire dage, så gad jeg ikke spilde mere krudt på de to liderlige tøser, der efterhånden havde krænget deres bukser ned og kappedes, om at få lov til at slikke den andens fisse.
Men da jeg bøjede mig ind over Karen og drejede hende rundt, løftede hende op i mine arme, lagde hende over mine knæ, løftede hendes kjole og gav hende en regulær endefuld i hendes bare ende og da det var første gang hun fik smæk af mig, så fik hun kun tyve klask på hver balde, men det gjorde hende endnu mere liderlig og hun tiggede mig om at kneppe hendes uartige fisse og det lød liderligt og rart i mine ører, så tog jeg hende bagfra mens hun stod foroverbøjet ind over sengen, som bedste lå i og så skrækslagen ud og spurgte forsigtigt, om hun også skulle have klø.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Marthin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER