Fanget i lidenskab 4
2008

Har du ikke læst tidligere afsnit, så klik på 1 2 eller 3 for relevante afsnit

Hvorfor kom han ikke? Hun lyttede spændt, men kunne kun høre sit eget åndedræt.
Bare der ikke var sket noget. Hun fornemmede lidt ængstelse og anspændthed. Nakken bøjede lidt mens hun lyttede.

Hun huskede det hele - som om - var det i går, at det alt sammen var sket. Huskede hvordan hun forbandede ham og hans magt over hende. Bare tilfredsstille sig selv og så lade hende vente fordi det passede ham. Hende der var vant til selv at tage - selv at styre - selv at have kontrollen. Hun rasede over sig selv. Stillede det samme spørgsmål hele tiden - hvorfor fanden tilfredsstillede hun ikke sine egne lyster. Hele tiden kredsede tankerne omkring ham. Det slog hende pludselig at det var hans eminente timing. Ikke at han var nogen super skønhed, ej heller var godt udrustet eller for den sags skyld et lysende geni. Det var det, at han hele tiden var lidt foran. Lige kunne presse hende lidt længere og få hende til at følge med som en hund der fodres af hånden. Hun smilede indeni - ha - ja det er jo hele hemmeligheden. En varme bredte sig i hendes krop.

Hun huskede hvordan hun havde været helt ud af flippen om formiddagen. Det, at hun var blevet så tændt dagen før og havde fået besked på at hun ikke måtte lege med sig selv. Hele aftenen var gået med uro i kroppen og dilemmaet - skulle hun lige ordne det selv. Nej hendes stolthed forbød hende at tænke tankerne til ende. Hendes kolleger havde prikket lidt til hende den formiddag - nåh du trænger da vist til ferie - du er vel ikke stresset? Jo det var hun, men af helt andre årsager.

Kroppen var overtændt så det gjorde ondt. Hendes bryster smertede og underlivet var en gloende vulkan. Hun tænkte kun på at klokken skulle blive halv fem så hun kunne komme videre.

Telefonen ringede og hans stemme ramte hende som et tordenbrag. "Hej tøs, nu sidder du vel ikke der og er godt liderlig?". Hendes stemme vaklede og åndedrættet skiftede til korte hektiske stød. "Nej nej - jeg er da en artig pige" hørte hun sig selv sige med lav stemme. "Godt min tøs, men jeg har en kedelig meddelelse. Jeg kan ikke komme og lege med dig kl. halv fem". Uhhh nej det kan ikke være rigtigt - hun blev pludselig helt tom inden i. Hvordan skulle hun kunne vente. Hun kunne godt mærke at hun var afhængig af den omsorg og opmærksomhed han gav hende. Hendes puls slog uregelmæssigt og hun var lidt rundtosset. Hvad så nu?.

"Jeg kikker forbi dit kontor kl. elleve - sørg for at være klar tøs". Nej hvor det varmede hende og den indre stemme jublede stille. Hun bad sekretæren om at aflyse hendes planlagte møde kl. elleve og reservere tiden til en fra lageret som havde nogle problemer hun måtte tage sig af - var hendes undskyldning.

Præcis kl. elleve kom sekretæren ind, "Fru Hansen, der er en fra lageret til dem." Han kom gående lige bag hende med en stak papirer. "Ja, - undskyld Fru Hansen kan jeg få dem til at kikke på det her" sagde han og pegede på det forreste stykke. "Ja da - lad os være alene" havde hun sagt til sekretæren.

Da døren var lukket havde han stillet sig foran hende og kikket hende dybt i øjnene "er du varm?" Hun kikkede ned mens hun nikkede med hovedet. "Og du har ikke leget med dig selv?" hun rystede på hovedet og kunne mærke at hende kinder blev ildrøde. På samme tid var det pirrende og ydmygende at skulle svare på sådan nogle spørgsmål som hun fandt meget private.

Han gik mod hende og hun blev presset bagud mod hendes skrivebord. "Det er jo godt min tøs" sagde han og skubbede hende op på skrivebordet. Numsen sad på kanten og hun hvilede på armene som blev skubbet bagud. Han lod en pegefinger kærtegne hendes kind. Uhmm hun nød de blide kærtegn fra hans stærke hænder. Fingeren gled rundt om halsen og ned i udskæringen på skjorten. Uden den mindste tøven åbnede hans erfarne fingre de øverste knapper og blottede hendes blå BH. "Nej nej der kan komme nogen" hviskede hun mens hun kikkede sig omkring for at sikre sig de var alene. Han hørte ikke efter og hun gjorde ikke noget da hans fingre løftede brysterne fri af BH'en. Kulden fik hende til at tænke på hvor udsat hun var nu - sikke en følelse.

Han lod tommel og pegefinger klemme blidt på brystvorterne. Han hænder var varme og samtidig med kulden fik det brystvorterne til at rejse sig, som hun ikke havde oplevet det før. Hun ville rejse sig op. "Sid stille tøs" var den kontante besked. Han bukkede sig ned og kyssede hendes bryster. Brugte tungen til at slikke, kysse, nappe og lege med hende. Det var så dejligt at hun begyndte at udstøde små dybe lyde fra struben. Hun hørte sig selv spinde som en vellysten mis.

Mens hans slikkede mærkede hun hans hænder på sine lår. De fandt kanten på nederdelen og bevægede sig op under den. Hun kunne mærke de ru hænder på strømperne hele vejen op til trusserne. "Løft" hørte hun ham sige. Uden at tænke over det løftede hun enden og i et snuptag havde han flået trusserne af hende. "En tøs går ikke med trusser når manden er i nærheden - forstået". Hun nikkede mens han holdt blikket fast på hende.

"Ned på ryggen" sagde han. Hun kikkede sig igen omkring for at sikre sig at de var alene. Hun lod sig falde bagover med en forvirret følelse. Hun havde aldrig forbundet kontoret med noget seksuelt, og nu lå hun her og var tændt, så det bragede og sydede i hele kroppen.

Da hun lå på ryggen løftede han hendes nederdel op på maven så hun lå fuldstændig blottet foran ham. Han tog hendes ben i sine arme og løftede dem op i luften og spredte helt ud til siden. Hold da op hvor hun følte sig udstillet i den position. Hun var godt varm og helt klar over at han kunne kikke hele vejen op i hendes dampende elskovstunnel. Hun blev lidt forlegen mens han stod og kikkede på hendes åbenhed.

"Hold fast i anklerne" sagde han. Hun greb fat i sine ankler og tænkte på hvor åben hun måtte se ud. Han tog kontorstolen hen til kanten og satte sig ned. Han bukkede sig frem og kyssede hendes varme fisse. "Uhmm du er jo kneppeklar tøs". Ja hvis der var noget hun var, så var det det. Langsomt - uendelig langsomt begyndte han at kysse og slikke hende. Det føltes dejligt. Hun var ikke vant til at manden hjemme slikkede hende så hun nød hans pirrende tunge. Den slikkede hende med brede bløde slik hele vejen fra mellemkødet og op. Derefter skiftede han til små spidse slik med tungen. Behændigt undgik han den lille knop - for fanden hvor det pirrede hende. Så skiftede han til at tungekneppe hendes dampende grotte, for til sidst at gå målrettet mod klitten. Hendes krop var en stor spændt bue af liderlighed. Kom nu - lad mig komme, kunne hun høre sin indre stemme sige. Hun nægtede at sige det højt af frygt for at han måske ville lade hende vente igen.

Lige før hun kom rejste han sig op. "Mon ikke tøsen skal have noget pik i dag" sagde han. Hun turde ikke svare eller flytte sine hænder fra anklerne. Hun kunne høre hvordan han langsomt trak lynlåsen ned. Hun lettede lidt i nakken så hun kunne se ham. Han trak sin pik ud af shortsene og gned den et par gange. "Ja det er den pik der skal gennemkneppe dig" sagde han, mens hun så hvordan hovedet blev mere og mere blåviolet.
Hun var glødende varm og fugtig. Han lod pikken ligge lidt i revnen og når han kørte den frem og tilbage kunne hun mærke underside af pikhovedet og hvordan det gned hendes klitoris. Knep mig for fanden, tænkte hun. Han fugtede pikhovedet i hendes smurte åbning. Endelig tænkte hun. Han greb hendes hofter og med et fast tag gled han helt i bund i en lang bevægelse. Uhhmmm kunne man høre hende stønne ud i lokalet. Han lod den blive helt i bund i hende, mens han bukkede sig frem over hende. Hun kunne mærke vægten af ham og hvordan han trængte helt op i hende. Han lagde sin mund til hendes og hviskede "slik mig om munden". Hun kikkede uforstående på ham, men gjorde det, og blev overrasket over at smage sig selv. "Godt min tøs - du kan lige så godt vænne dig til det".

Med de ord begyndte han at kneppe hende i et hektisk tempo. Det var en dejlig fornemmelse og hun trængte virkelig til at komme af med den indestængte energi i kroppen. Lige før hun kom holdt han op og skiftede til langsomme bevægelse. Åh nej - lad mig komme tænkte hun - ikke nu igen - jeg holder det ikke ud. Endnu en gang kunne hun mærke hvordan hendes orgasme blev bygget op til klimax. Allerede nu var hun panisk for at han skulle stoppe igen. Endnu en gang overraskede han hende. Han satte tempoet op og hviskede til hende - "nu skal du få pik, din liderlige tøs - jeg skal kneppe din krop så du ikke kan sidde ned i 14 dage - hvornår har du sidst fået en ordentlig kneppetur". Hun blev bare mere og mere tændt for hver gang han talte sådan til hende. Det var jo ikke ord hun selv brugte, men de virkede og det chokerede hende. Pludselig hamrede han pikken i bund i fuld længde og hende krop rejste sig på skrivebordet og hun udstødte nogle høje ukortrollable lyde mens hendes krop rystede i et hav af krampetrækninger.

Hun stønnede og prustede mens orgasmen klingede af. "Pyha" sagde hun med tåre i øjnene - sådan er jeg ikke blevet taget før.
Han kikkede på hende og lige før hun faldt til ro begyndte han igen. Hun blev lammet af en kildende fornemmelse som virkede hele vejen op gennem rygraden. "Jeg er ikke færdig med dig endnu" sagde han. Nu kunne hun mærke varmen bygge sig op igen, mærke de små krampetrækning, føle hvor følsom hun var nu. Det brændte i hendes skede og hun var våd så det sjaskede når ham bearbejdede hende. Hun kunne ikke mere holde det tilbage. Hun slap benene som han hurtigt greb. "Leg med dine bryster" hørte hun ham sige. Helt uden den mindste tøven begyndte hun at lege med vorterne. Han smilte af hende "dygtig tøs". Hvordan kunne han få hende til det - hun var normalt en meget lukket pige.

Hun tænkte ikke videre da hun igen kunne mærke en orgasme komme rullende i kroppen. "Åhhh" hørte hun ham sige. Hun kunne mærke hvordan han kunne få pikhovedet til at vokse og trække sig sammen i hendes fisse. Nu mærkede hun hvordan hans brandvarme pik trak sig sammen og tømte sin varme sæd i hendes våde fisse. Hun kunne ikke holde sig tilbage mere og stønnede højt mens hun hulkende lod orgasmen tage kontrollen over hendes krop. Han stod og betragtede hendes liderlighed med et skævt smil. Langsomt blev pikken slap og han trak sig ud med en svuppende lyd. Hun følte sig pludselig kold og nøgen som hun lå der og mærkede kulden mod hendes underliv.
Hurtigt kom hun på benene. Mens han knappede bukserne fik hun nederdelen på plads og stoppet brysterne tilbage igen. Lige i tide inden sekretæren bankede på døren. "Fru Hansen - de har et møde igen om lidt". Han samlede hendes trusser op og puttede dem i lommen. "Dem kan du få en anden dag" grinte han.

Et ordentligt rabalder fik hende til at springe op fra betongulvet. Desorienteret kikkede hun omkring. Hurtigt blev de små puder puttet i tasken og hun skyndte sig ud mod gården hvor larmen kom fra. Da hun åbnede døren så hun ham ligge under en stabel paller, som var væltet ned over ham. Hurtigt fik hun konstateret at han trak vejret. Hun måtte have hjælp. Ringede til vagtcentralen og slog alarm.
Nu stod hun der, i sine små stiletter, i den kolde vind og så ambulancen køre af sted med ham.

Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "Erotiske Julekalender 2008".
Den må ikke offentliggøres andre steder og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk
eller trykt medie.

C.L Vie
Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com


Hvad synes du om novellen - skriv din mening til C.L.Vie  HER
Flere noveller af samme FORFATTER