Julefrokost - af Merlin
2008

Min mand arbejder i et lille nystartet firma her i byen. Der er ikke så mange ansatte, blot en otte, ti stykker og han er utrolig glad for sit job.
Jeg havde mødt de fleste af hans kollegaer tidligere til en ”familie komsammen” for alle ansatte og deres respektive ”bedre” halvdele, og de var nogle rare mennesker undtagen chefens mokke af en kone.
Hun er en snob af værste skuffe, og lader aldrig en chance gå fra sig for at fortælle os hvor meget vi skylder hendes mand ”Ja, for havde det ikke været for min Henning, så havde (den og den) jo ikke noget job.”
Da Jan (min mand) kom hjem i begyndelsen af november og fortalte at man var begyndt at tale julefrokost begyndte jeg ganske automatisk at finde på diverse undskyldninger for ikke at tage med. Det var nemlig blevet besluttet på ”Familie komsammen’en” tidligere på året at respektive mænd / koner / kærester også skulle med til fremtidige julefrokoster. At stå model til mokkens snobberi igen var mere end selv mit julehumør ville kunne stå holde til.
Min verden var ved at eksplodere da Jan så i begyndelsen af december glædestrålende kom hjem og fortalte at man i julefrokostudvalget (som han var med i) havde besluttet at holde frokosten her hos os.

Selv det at maden og det hele ville blive bragt udefra fik ikke mit humør til at stige mange grader, og det var kun fordi Jan mente at der lå en forfremmelse og ventede at jeg til sidst gik med på ideen.
I dagene op til julefrokosten havde jeg travlt. Jeg fór rundt og pyntede op med gran og kravlenisser og fik da også lige tid til at lave et par juledekorationer og bagt en del vaniljekranse, så der dog var noget jeg kunne prale med.
I timerne før gæsterne indfandt sig nussede jeg rundt, nervøs som bare pokker. Jeg havde taget bad, sat hår og makeup’en var også blevet lagt og checket igen og igen. Jeg synes selv at jeg så ret ok ud. En lang ærmeløs rød kjole... dyblilla skovtrusser og en matchende stropløs bh der løftede mine bryster på en indbydende måde. Jan syntes i hvert fald de var indbydende og jeg måtte fjerne hans hænder fra dem ret ofte. Et par selvsiddende sorte nylonstrømper, selvfølgelig med søm, og så kunne mokken ellers bare komme an.
Jeg var ved at tænde lysene i stuen da det ringede på døren. Heldigvis havde cateringfirmaet været her i god tid med mad og drikke, og de unge mennesker havde været søde at stille det hele op så jeg kunne koncentrere mig om at være den fuldendte, om end modvillige, værtinde.
De første der ankom, var Jans chef og dennes kone. ”Ja, jeg syntes altså at vi burde være her før de andre. Sådan ligesom for at tage imod” sagde hun, mens hun kritisk lod blikket løbe rundt i vores entre. ”Min mand er jo chefen, trods alt” fortsatte hun mens hun allernådigst tillod at jeg tog hendes minkpels og lagde den ind på gæstesengen i det lille værelse. ”Pas nu endelig på den” kvidrede hun videre, ”den har været frygtelig dyr.” Jeg lukkede døren bag mig, og kylede så minken hen på sengen, besindede mig og gik hen og glattede den ud og lagde den pænt. Det bløde skind føltes rart imod mine fingre, og jeg tog minken op og lod den kærtegnende glide over min hals og borede ansigtet ned i de bløde hår.
En lille fræk djævel fór i mig, og jeg lod ”fruens” minkpels glide op langs mine ben, mens jeg skubbede kjolen opad og så mærkede jeg det bløde skind mod indersiden af mine nøgne lår oven over strømpekanten. Jeg måtte bide mig selv i læben for at tilbageholde et gisp og sank lidt ned i knæene og spredte mine ben så jeg rigtigt kunne fornemme følelsen af det bløde pelsværk mod min nøgne hud. Jeg lukkede øjnene i nydelse, og mærkede hvordan mine brystvorter stivnede mens jeg kælent gned minken mod mit skød og lår.
Heldigvis lå værelset i halvmørke så da Jan åbnede døren og utålmodigt spurgte hvor jeg blev af, kunne han ikke se andet end min silhuet i lyset fra gangen. Jeg fik mig hurtigt taget sammen. Pelsen røg hen på sengen, kjolen blev glattet så godt det nu kunne lade sig gøre og jeg trådte ud i entreen igen, men med skinnende øjne og et åndedræt jeg kæmpede for at få under kontrol. Gæsterne var begyndt at ankomme, og den næste halve times tid gik med at modtage og vise gæsterne ind i stuen. Heldigvis kendte de alle sammen hinanden så vi slap for den store præsentationsrunde.

Vi havde bygget til for ikke så længe siden, så der var der god plads i vores hus, og snart sad vi alle omkring bordet.
Jans chef og ”mokken” sad for bordenden og vi andre bænket rundt om som det nu passede. Snakken gik fint og lystigt, og der blev leet meget og faktisk ikke talt om arbejde hvilket var en nydelse.
Catering gutterne havde hjulpet mig med at dække bordet og alt var præget af jul. Nogle af de andre hustruer hjalp mig med at bære silden ind, ja, mokken blev selvfølgelig siddende og lod sig opvarte af mændene, og det var lige vi kunne få plads til diverse krukker og fade mellem alle de levende lys og jule dekorationer. Efter silden fulgte de lune retter og derefter ost og frugt, og snakken gik friere og ikke mindst lystigere efterhånden som den gode mad forsvandt sammen med diverse drikkevarer.
Efter maden blev bordet skubbet til side og der blev gjort plads til at danse og mens kaffen blev bragt ind, begyndte folk så småt at samle sig i et par grupper og sludrede hyggeligt. Jeg indså at jeg måtte gøre noget for at få festen lidt i gang, så jeg så over på Henning (Jans chef) og spurgte om vi ikke skulle åbne ”ballet” når nu bænkevarmerne ikke gad. Han smilede til mig, rejste sig op og undskyldte at han ikke havde tænkt sig om, for selvfølgelig skulle det jo være ham der bød op til den første dans.
Jeg gled let ind i hans arme og snart vuggede vi i takt til musikken. Jeg kunne fornemme duften af hans aftershave, og havde slet ikke noget imod at hans hånd gled lidt længere ned ad min ryg end dansen vist egentligt krævede.
Jan havde i mellemtiden budt Lisa (mokken) op til dans, sådan for høflighedens skyld og jeg så hvordan hun smøg sig ind til ham. Jeg betragtede dem mens de dansede. Hun var klædt i en beige Dior skjorte der skødesløst var stukket ned i et par lyse designer slacks der smøg sig tæt om hendes velformede bagdel (måtte selv jeg indrømme). Under skjorten kunne man ane en mørk bh af en slags. Et par brune højhælede sko fuldendte billedet af en kvinde der åbenbart ikke behøvede at bekymre sig om hvad det kostede at se godt ud.
Jeg opdagede, hvordan hun kælent gned sig op mod Jans lår og pressede sine bryster mod ham, og jeg mærkede hvordan jeg blev rød i kinderne af raseri. Tillod kællingen sig ikke at lægge an på min mand, og så her i min egen stue?
Efter dansen, gik jeg ud i køkkenet, og mens jeg indvendig sydede af arrigskab, begyndte jeg at forberede julegløggen, som skulle serveres, når kaffen var drukket. Mens jeg fulgte opskriften begyndte en skummel plan at tage form i mit hoved. Rødvin og rosiner, mandler og alt det andet var snart klart og gløggen stod og simrede på komfuret. Da den var tilstrækkelig varm tog jeg den af og tilsatte så et par flasker snaps for hyggens skyld, derefter fandt jeg nogle flasker vodka som Jan havde gemt til senere brug, og hældte dem generøst op i gryden og lod det stå og trække lidt.
Jeg smagte på det.. mmm.. en behagelig varme spredte sig i min mave og jeg var tilfreds med at rødvinen overdøvede smagen af snapsen..
Efter at have ladet det simre lidt længere bar jeg gryden ind i stuen og satte den på varmeren. Der samlede sig snart et helt lille opløb og alle tog for sig af gløggen. Jeg holdt gode miner til slet spil og sørgede for at der blev skænket op til Lisa i rigt mål, og det varede da heller ikke længe før virkningen begyndte at vise sig. Hun begyndte at vrøvle, og vakle rundt til stor morskab for gæsterne, men til irritation for hendes mand der begyndte at ytre sig om at det nok var bedst, at han fik hende bragt hjem.

Inden det kom så vidt fik Lisa et forskrækket udtryk i ansigtet, hele hendes fine facade krakelerede da hun med en vidunderlig grønlig kulør i ansigtet og med sveden perlende på panden måtte støtte sig til et bord for at holde balancen.

Henning var hurtigt ovre ved hende og tog et fast greb i hendes arm ”Så er det vist på tide at vi siger tak for i aften” sagde han, og begyndte at føre sin kone ud i gangen. De andre gæster tog det som en opfordring til også at bryde op, og jeg så at hele min plan ville gå i vasken. Det var jo meningen at ”Fruen” skulle blamere sig foran alle de andre ansatte.
”Nej, det er da synd at sådan et lille ”uheld” skal ødelægge en hyggelig aften” smilede jeg og fortsatte. ”Lad mig følge hende op i soveværelset, så kan I andre feste videre imens. Jeg bliver kun, til jeg er sikker på, at hun har det lidt bedre, og så er jeg tilbage.” Uden at vente på svar, overtog jeg mokken fra Henning og fik hende bakset op ad trappen til første sal og ind i soveværelset.

Jeg lukkede døren bag os og støjen og latteren fra stuen blev dæmpet til en ubestemmelig brummen. Lisa blev noget ublidt smidt på sengen, og jeg vendte mig og tog vores kamera frem. Hurtigt tog jeg et par billeder af den ”fine” direktørfrue, liggende i en uordentlig bunke på sengen. Jeg smilede ved mig selv, ved tanken om hvordan hun ville reagere, når hun om et par dage fik en anonym mail med billederne i.
Mens jeg stod og betragtede hende, som hun lå der, fik jeg en ide. Et var jo at vise hende bedøvet af druk, men hvad nu, hvis man gjorde det lidt frækkere. Jeg lod hurtigt handling følge tanken, jeg satte mig på sengen og begyndte at åbne hendes skjorte. Knapperne voldte lidt besvær, jeg var jo ikke helt ædru selv på dette tidspunkt, men det lykkedes mig at få åbnet skjorten og trukket den til side så hendes bh nu var fuldt synlig. Hendes bryster hævede og sænkede sig i takt med hendes åndedræt, og jeg lod forsigtigt mine hænder glide op over hendes varme hud, og trak hendes bh op over hendes bryster. Hendes nougat farvede brystvorter var afslappede, og jeg rakte ud og lod forsigtigt en fingerspids glide prøvende rundt om den. Hun gav sig lidt, og jeg så hvordan hendes brystvorte langsomt blev hårdere og rejste sig under min berøring.
Jeg mærkede en spænding i mit mellemgulv, og mine brystvorter begyndte at røre på sig under min bh. Det var ret frækt at sidde her og have ”direktørfruen” under kontrol.
Jeg smilede for mig selv, lod mine hænder glide ned over hendes mave og åbnede hendes bukser og trak lynlåsen ned. Hendes lyslilla trusser kom til syne og jeg fik bakset de fine slacks ned over hendes struttende bagdel og ned om hendes lår.
Jeg tog hendes højhælede sko af, trak bukserne helt af hende og gav hende så skoene på igen. Hun skulle jo gerne ligne en tøjte på billederne. Hendes skjorte fik jeg også hevet af hende, selvom der røg en knap eller to og snart lå Lisa, den fine direktørfrue, på min seng kun iført blonde undertøj, selvsiddende strømper og højhælede sko. Jeg fik taget nogle flere billeder af hende som hun lå der, sørgede for at få nogle frække vinkler op langs hendes ben og op i skridtet på hendes trusser.
Jeg vendte hende med noget besvær om på maven. Fik bundet hendes hænder til hovedgærdet med et par af Jan’s slips. Jeg lænede mig over hende, og lod hænderne glide op langs hendes lår til hendes trusser. Trussen sad stramt om hendes velformede bagdel, og selvom jeg hadede hende måtte jeg modstræbende indrømme at Lisa havde en vel proportioneret krop. Dvælende lod jeg fingrene glide over trussens glatte stof… Ohh min Gud! Det var silke! Jeg kunne ikke modstå fristelsen, men lænede mig fremover og lod min kind glide henover hendes balder. Fornemmelsen af silken mod min hud fik det til at prikke i mit underliv, og jeg lod ubevidst mit ansigt glide længere ned mellem hendes lår. Jeg snusede ind. Hun duftede dejlig friskt af en blanding af sæbe, en svag parfume og så hende selv. Tøvende lod jeg fingrene glide ind mellem hendes lår, jeg kunne mærke varmen fra hendes skød gennem trussen. Pigesex var ikke fremmed for mig, en veninde og jeg havde da eksperimenteret lidt i vore unge dage, og nu hvor jeg lå her kunne jeg mærke varmen sprede sig fra min mave ned mellem mine lår. Jeg lod fingrene følge kanten på hendes trusse, ned mellem hendes lår… der var glat… Hmmm Jeg trak  Lisas trusse til side og så et par nydelige glatte skamlæber og langsomt lod jeg fingerspidserne glide hen over dem. Mærkede hendes varme. Jeg skilte hendes skamlæber og lod forsigtigt en finger glider op i hende. Lisa gav sig lidt, skubbede ubevidst sit underliv mod min nysgerrige finger. Jeg kunne mærke hvordan jeg selv blev fugtig mellem lårene og lod en hånd glide op under min kjole til mine trusser der efterhånden var blevet en smule fugtige i skridtet.

Med hånden på mine trusser lod jeg fingeren glide længere op i Lisa og til sidst havde jeg hele fingeren oppe i hendes varme indre og mine knoer pressede blidt mod hendes fisseåbning. Jeg bevægede fingeren blidt frem og tilbage deroppe, trak den så ud, studerede den våde finger, snusede til den og lod så tungen prøvende smagende glide op og ned langs min våde finger. Jeg lod fingeren glide ind i min mund. Suttede den, nød smagen. Jeg blev frækkere, dristigere… Jeg greb fat om  Lisas trusse og trak den ned om hendes bagdel og videre ned over hendes lår. Med lidt besvær fik jeg den trukket over hendes fod og lod så det flygtige lyslilla stof hænge provokerende om hendes andet lår.
Jeg spredte hendes velformede ben og med endnu to af Jan’s slips fik jeg bundet hendes fødder til sengekanten så hun nu lå på maven som et sexet X på vores seng. Jeg gled ud af sengen og stod så og så ned på hende. En ophidselse jeg ikke havde kendt til før gennemsyrede min krop, og mine hænder gled op til mine bryster som jeg krammede mens jeg nød synes at Lisa, hjælpeløst bundet på sengen. Jeg trak op i min kjole og skulle til at kravle op i sengen igen, nej, det var for besværligt. Jeg fik en skør ide. Hurtigt smuttede jeg ned i stuen til de andre… Mine kinder blussede af ophidselse og mine brystvorter tegnede sig tydeligt igennem kjolens stof. Jeg fandt Jan, fortalte ham at jeg blev oppe hos Lisa fordi hun ikke havde det særlig godt. Om han ville være sød at fortælle Henning at hun var i gode hænder (jeg kunne have skreget af grin) Jan kyssede mig og sagde at han syntes det var synd at jeg gik glip af festen, men lovede at give beskeden videre til Henning.
Jeg smuttede hurtigt tilbage op i soveværelset, og begyndte febrilsk at tage min kjole af og snart stod jeg i bh, trusser og selvsiddende strømper.
Jeg tog et par billeder mere og kravlede så op i sengen til Lisa. Nu skulle hun have det glatte lag. Jeg satte kameraet på selvudløser, hævede hånden og lod den med et hårdt klask lande på den ene af Lisas flot svungne balder. ”Den er for at prøve at sjæle min mand” mumlede jeg, og lod igen hånden lande på hendes ende, ”og den er fra mig.” Min hånd gik rytmisk op og ned, og for hvert klask farvedes  Lisas bagdel mere og mere rød. ”Og disse er bare fordi du er en selvoptaget mokke” stønnede jeg og lod de sidste fem slag lande med uhyggelig præcision på hendes allerede glødende balder.
De sidste slag bragte hende ud af fuldskabens beskyttende glemsel. Hun spærrede øjnene vidt op, og åbnede munden og udstødte et skrig af smerte da min hånd en sidste gang landede på hendes røv. Hun så sig omkring så meget hun nu kunne, opdagede at hun var bundet og begyndte at forsøge at vriste sig løs. To hurtige slag på bagsiden af hendes lår samt en snerrende ordre om at holde kæft fik hende til at tie. Jeg stak mit ansigt helt hen til hendes og hvæsede ”Så du troede at du kunne kneppe min mand, din fisefornemme finke?” Hun stirrede målløst på mig. Prøvede så først med sin arrogante væremåde at få mig til at løsne hende. Hun skulle få Jan fyret, og sørge for at han aldrig ville få et job i byen igen. For slet ikke at nævne hvad der ville ske med mig. Jeg rejste mig og hentede et af Jan’s smalle læderbælter. ”Ja, men så kan jeg jo lige så godt more mig lidt,” svarede jeg, og lod bæltet suse ned over hendes ubeskyttede røv. Et tilfredsstillende klask og et endnu mere tilfredsstillende hvin fra Lisa fik mig til at fortsætte et par minutter og hver gang læder bæltet ramte  Lisas nøgne røv udstødte hun et skingert hvin der heldigvis blev overdøvet af musikken nede i stuen.
Mens jeg rytmisk tævede løs på Lisas bare røv følte jeg en hidtil ukendt fornemmelse af lyst brede sig i mit underliv: mine mavemuskler trak sig sammen, og sendte lystne stød ned i mit skød. Jeg rakte ned, lod fingrene glide ned i trussen og mærkede den kendte fugtighed, lod fingrene glide op i mig og lod dem glide frem og tilbage. Det var frækt dette her. Ikke bare frækt, det var totalt liderligt. Det at have total kontrol over Lisa sendte bølger af primitiv uhæmmet liderlighed igennem mig, og jeg lod fortsat bæltet hagle ned over hendes røv mens mine fingre febrilsk kneppede min fisse.
Lisas trusler var efterhånden gledet over i tryglende bønner om at blive sluppet fri. Nu var der lige pludselig ikke den stilling min mand ikke kunne få. Jeg blev lidt træt af at høre på hende og så mig om efter noget at kneble kællingen med. En ide.. jeg tog mine, efterhånden, drivvåde trusser af, knælede ved siden af Lisa og tvang hendes mund åben. Uden videre dikkedarer pressede jeg de våde trusser ind i munden på hende og bandt endnu et slips om hendes mund for at holde dem på plads.
Jeg tog kameraet og tog nogle billeder af hendes ansigt der var strimet af hendes tårer og endnu et par af hendes glødende balder der nu havde antaget en dybrød farve.
Efter at have ladet hende sunde sig lidt, fortsatte jeg. Jeg lod langsomt spidsen af Jans læderbælte glide henover Lisas lår, op mellem dem, henover hendes skamlæber og videre op langs revnen mellem hendes balder. Lisa spændte balderne i forventning om det næste slag, og jeg sørgede for ikke at skuffe hende. Jeg lod bæltet falde og lod igen min hånd klaske brutalt mod hendes bævrende balder.
Lisas skrig var efterhånden gået over i en tårevædet snøften, og derefter ubemærket gledet over i små støn hver gang min hånd landede med et højlydt klask på hendes røv.
Jeg stoppede et øjeblik, tog igen kameraet som jeg havde sat fra mig og kun betjent med selvudløser engang i mellem. Jeg lænende mig frem og spredte Lisas velformede balder. Blitzen lynede og et billede af den fornemme direktørfrue med spredte balder var foreviget.
Jeg studerede de røde striber jeg havde påført hende med Jans bælte, lod en fingernegl kradse hen over det røde kød. Lisa gav sig stønnende og noget slog mig pludselig.
Jeg lænede mig frem og kiggede ned mellem Lisas spredte lår… Hvad var dog det? Lisas skamlæber var let åbne og opsvulmede og glinsede af hendes safter. Lagnet under hende var allerede vådt af den lille sø af fissesaft der havde dannet sig under hende.
”Hvad pokker er det?” mumlede jeg ”Er den fine frue blevet liderlig af at få smæk?” Jeg vendte mig om og så på Lisa, hun kunne jo ikke så godt svare med mine trusser i munden, men hun prøvede at gemme ansigtet i hovedpuden mens en kraftig rødmen skyllede over hendes hals og kinder.
Jeg skiftede stilling i sengen og lænede mig frem og kyssede de røde balder. Jeg spredte dem forsigtigt og lod fingeren glide rundt om det frække hul og pressede så fingerspidsen ind bag den stramme muskel. Lisa gav sig lidt, og strammede instinktivt lukkemusklen om min finger. Drillende begyndte jeg forsigtigt at vrikke med fingerspidsen oppe i hendes bagdel, mens jeg rakte ned og begyndte at kæle for hendes mis med min frie hånd. Hendes skamlæber var bløde og fugtige og gav langsomt efter da jeg lod et par fingre glide op i hende. Jeg mærkede varmen fra hende omslutte mine fingre og begyndte at bevæge dem frem og tilbage i hende… dybere og dybere for hvert stød indtil jeg fingerkneppede hende i lange dybe stød. Liderligheden havde et uløseligt greb i min krop og jeg begyndte at gnubbe min fisse mod kanten af madrassen mens jeg små stønnende fortsatte med at fingerkneppe Lisas fisse der begærligt tog imod mine fingre.
Hun begyndte at presse fissen mod lagenet og rotere med hofterne så meget som slipsene nu tillod.
”Du trænger vist til mere end blot fingre,” stønnede jeg, trak mine glinsende fingre ud af hende og gik hen til kommoden og hentede min favorit dildo. En skøn stor naturtro sag i kødfarvet gummi.
Jeg stillede mig drillende op ved siden af Lisas hoved, spredte benene og lod langsomt det store hoved glide op i min våde fisse mens jeg stønnede ”Er det det her du vil have?” Da hun ikke svarede, greb jeg fat i hendes hår og trak hendes hoved tilbage. ”Svar mig kælling!” hun nikkede stumt og så på mig med tårer i øjnene. Jeg holdt hendes hår i et fast greb og kørte langsomt dildoen ind og ud af min fisse, hendes øjne fulgte dildoens bevægelser, mens jeg med halvt lukkede øjne nød fornemmelsen af at blive fyldt ud. Jeg slap hendes hår og rakte ned og spredte mine skamlæber, lod en finger pirrer min klit i små cirkler men jeg kneppede mig selv med dildoen. Lisa, den ”fine” direktør frue havde mistet alt det fornemme og lå og gloede liderligt på mig mens hun roterende gnubbede sin fisse mod lagenet.
Jeg trak lidt modstræbende dildoen ud og krøb op bag hende igen, jeg lod hånden glide op mellem hendes lår, fandt hendes drivende våde indgang, og pressede brutalt dildoen op i hende i et langt stød. Lisa kastede hovedet tilbage og et stønnende skrig blev kvalt af mine trusser i hendes mund da jeg borede dildoen dybt op i hendes fisse.
Jeg lod den hvile deroppe og hvæsede til hende ”Er det pik du vil ha’?, så knep den, tøs!”
Jeg holdt om dildoen med den ene hånd og klaskede hendes røv med den anden.. ”Knep den for pokker, din liderlige tøs!” Og langsomt, næsten tøvende begynde hun at bevæge underlivet frem og tilbage over den store dildo. Inden længe gik hendes røv frem og tilbage som et stempel og hendes fisse omsluttede dildoen som en handske. Hver gang hun stødte tilbage ramte min flade hånd hendes røv med et brutalt klask hvilket fik hende til at bevæge sig frem igen for at undgår den sviende smerte.
Jeg ved ikke hvor længe jeg blev ved med at kneppe og slå hende, men jeg var selv et nervefyldt liderligt hylster. Mine safter drev fra min fisse ned ad mine lår, og klaskene fra min hånd mod Lisas bare røv genlød gennem værelset.
”Hvad FANDEN laver du Hanne?” Stemmen skar som en kniv igennem min omtågede liderlighed. Jeg drejede hovedet. Der i døren stod min mand Jan, og hans chef, Henning, og stirrede lamslåede på sceneriet foran dem. Med et forskrækket gisp slap jeg taget i dildoen der nu sad som en liderlig prop i Lisas sultne fisse. Jeg vendte mig langsomt om mens hele min verden styrtede sammen. Dette kunne bare ikke være rigtigt…
Jan gik raskt hen til sengen og begyndte at løsne slipsene der holdt Lisas ben fast mens han febrilsk undskyldte overfor Henning. Henning stod med et glasagtigt blik og stirrede på sin kone som lå frækt på maven med en dildo skubbet godt op i fissen. Han gik over til Lisa og løsnede slipset der holdt mine trusser på plads i hendes mund. Lisa fik dem spyttet ud og begravede gispende ansigtet i hovedpuden. Jan prøvede stadig febrilsk at løsne slipsene om Lisas ben alt imens han mumlede undskyldninger for min opførsel. Henrik lod langsomt hånden glide over  Lisas balder, så over på mig og spurgte. ”Er der en grund til alt dette?” Hans stemme var ikke helt sikker og jeg kunne se at han også havde smagt på julegløggen. Jeg stod og surmulede. ”Hun trængte bare til en lærestreg for at være så fisefornem,” mumlede jeg. ”Ja, men det kan man jo så sige at hun så sandelig har fået.” Hans hånd gled ned mellem  Lisas lår og tog fat om dildoen som han begyndte at trække ud.
Lisas liderlige stønnen var ikke til at tage fejl af, og hendes fisses krampagtige spænden om dildoen endnu mindre. Henning stoppede, tøvede lidt og skubbede så til min forbavselse dildoen op i sin kone igen. Endnu et gispende støn var resultatet. Han begyndte langsomt næsten tøvende at føre dildoen frem og tilbage i Lisas fisse. Jan stoppede med at prøve at løsne slipsene og stirrede fascineret på Henning som stod og dildo kneppede sin kone foran os. Jeg øjnede min chance og gled ned på knæ foran ham, mine hænder gled op langs hans lår og mine fingre løsnede hans livrem og åbnede hans bukser. Jeg fik med lidt besvær trukket dem ned over hans betragtelige bule og snart lå de i en uordentlig bunke om hans fødder. Jeg lod min hånd glide op langs hans lår og op under de løstsiddende boxershorts, og snart greb mine fingre om et varmt hårdt skaft og jeg begyndte at gnide det i hele dets længde. Jeg kunne ligefrem fornemme hvordan pikken voksede mellem mine fingre og jeg lænede mig frem og lod læberne kærtegnende glide op og ned langs skaftet, fornemmede styrken og liderligheden bag boxershortsenes tynde stof. Jeg trak hånden ud, og greb fat i Hennings boxershorts og hev dem ned. Hans piks svirpede ud, ramte mig med et klask på kinden, men jeg fik snart fanget den mellem mine læber og lod drillende tungen sno sig smagende rundt om det store hoved, lod ham glide længere ind i min varme mund og begyndte at sutte og slikke ham. Lisas øjne stod på stilke, hun slugte helt synet af sin mand, hvis pik var kommet under behandling af min mund og tunge, og Jan stod som forstenet og vidste ikke hvad han skulle gøre. ”Hør Jan” stønnede Henning, mens han kneppede min mund, ”jeg tror sørme at Lisa føler sig udenfor.” Jan kiggede først lidt uforstående på Henning, så smilte han og begyndte hurtigt at tage tøjet af. Snart stod han nøgen ved sengens hovedgærde, greb fat i  Lisas hår og pressede hendes hoved mod sit skridt. Han gav er dejligt højlydt støn fra sig da Lisa lukkede sine læber om hans stive pik og begyndte at sutte ham i lange tag, mens hun bevægede hovedet frem og tilbage over hans stang. Henning havde i mellemtiden sluppet dildoen og var begyndt at afføre sig resten af sit tøj og mens han klædte sig af, greb jeg dildoen og fortsatte med at kneppe Lisa i lange dybe stød, mens jeg mundkneppede Hennings skønne pik. Fornemmelsen af Hennings pik i min mund, var ved at drive mig til vanvid. Det store pikhoved kærtegnede min gane og det tykke hårde skaft gled frem og tilbage over min tunge som jeg snoede omkring det og drillende prøvede at holde fast. Lisa gav åbenbart Jan det glatte lag også, for man kunne tydeligt høre den liderlige slubrende våde lyd fra hendes mund omkring hans pik. Henning havde fået tøjet af, og greb igen fat om dildoen i  Lisas fisse og fortsatte med at kneppe hende, nu i samme takt som mit hoved bevægede sig frem og tilbage over hans pik. At Lisa havde overgivet sig var der ingen tvivl om… Selvom hun stadig var bundet, roterede hendes flotte røv i sexede bevægelser og hun stødte vildt tilbage hver gang Henning pressede dildoen op i hendes drivende fisse. Fra min knælende position ved siden af sengen kunne jeg nemt nå Lisa. Jeg rakte ud og lod en hånd glide op langs hendes lår der efterhånden var fedtede af safterne der sivede fra hendes fisse. Jeg lagde hånden fladt mod hendes venusbjerg, mærkede de krusede kussehår kilde min håndflade og når jeg forsigtigt pressede kunne jeg fornemme hvordan dildoen gled frem og tilbage oppe i hende. Jeg mærkede hendes hårde klit mod mine fingre, greb om den og begyndte at nulre den blidt. Lisa begyndte at kaste hovedet frem og tilbage, stadig med Jans pik i munden. Uforståelige gryntende lyde slap ud af hendes mund og jeg kunne mærke hvordan musklerne trak sig samme i hendes underliv. Hun åbnede munden på vid gab, og et skrig banede sig vej op gennem hendes hals. Hun skreg sin orgasme ud, mens hele hendes krop rystede og hendes fisse drev af væde. Hendes skrig ebbede langsomt ud i en langtrukken jamren og hun faldt slapt forover og begravede igen ansigtet i hovedpuden.
Jan, Henning og jeg smilede til hinanden. Henning strøg mig over håret. ”Du har vist et eller andet med piger, hva’ ?” grinte han. Jeg prøvede at rødme klædeligt, hvilket var svært med han dejlige pik stadig begravet i min mund. Jeg nikkede. Tog hans pik fra min mund og sagde frækt ”Mmm.. vil du se?” Nu var det Hennings tur til at stirre. Han nikkede, og jeg kravlede op i sengen til Lisa. Jeg fik mig klemt ind mellem hendes bundne hænder og støttede ryggen mod sengens hovedgærde.
Lisa var ikke helt klar over, hvad der skete, før jeg greb fat i hendes hår og løftede hendes ansigt op fra puden og førte det ned mellem mine vidt spredte ben. Hun prøvede at trække sig væk, men jeg holdt fast og fik presset hendes ansigt ned mod mine åbne skamlæber og drivende våde fisse. Hun pressede munden tæt sammen, men jeg kunne mærke hendes tunge åndedræt mod min klit hvilket gjorde mig om muligt endnu mere liderlig. ”Jeg tror, at tøsen skal overtales,” stønnede jeg, mens jeg gned min våde fisse mod  Lisas ansigt.
Der lød et højt klask da Jans hånd ramte  Lisas balde og hun skreg mod min fisse. Jeg gispede højt og stønnede da jeg mærkede hvordan hun ivrigt begyndte at slikke mig mellem lårene. Hendes tunge skød frem, gled op mellem mine glinsende skamlæber og op i min fisse. Jeg mærkede hvordan hun snoede og vred den deroppe, kælede for mig og nåede ind i de frækkeste kroge af min hede fisse. Jeg så op på Henning der stod så tæt ved. Han onanerede langsomt mens han sultent fulgte med i hvad der foregik mellem mine lår. Jeg greb ud og tog fat om hans pik, hvor var den dog hård og varm. ”Ummm KNEP hende, Jan” stønnede jeg inden jeg igen slugte Hennings pik. Min mand var ikke sen til at følge ordren. Han knælede bag Lisa. Lod pikhovedet glider frækt op og ned i hendes gabende sprække og stødte så hofterne frem i et hårdt stød og spiddede den fine direktørfrue på sin liderlige stav. Han greb om hendes hofter og begyndte at støde frem og tilbage, lange stød, hårde stød. Lisa gispede og næsten græd af liderlighed. Hendes tunge var som en kolibris hurtige vingeslag i min fisse. Jeg trak mig lidt tilbage.. rakte ned med min frie hånd og spredte mine skamlæber, blottede min hårde lyserøde klit.  Lisas øjne mødte mine. Et øjeblik så vi på hinanden, så sænkede Lisa blikket, og lukkede læberne om min følsomme klit og begyndte at suge og slikke den. Direktørfruen havde overgivet sig. Jeg skreg af lyst mens hun bearbejdede min klit, hendes tunge snoede sig om den, piskede den og sugede så skiftevis hårdt og blidt. Jan bankede stadig pikken ind og ud af hendes fisse og hendes liderlige støn og gispen blev utydelige mod min fisse. Henning stødte utålmodigt sin pik mod mine læber og jeg åbnede igen villigt min mund og lod ham glide ind. Han var så hård og stiv i min mund, synet af hans hustru bundet på den måde gjorde ham liderlig som aldrig før. Jeg mærkede hans store mandige næve gribe fat i mit hår og hans stødte sin pik frem i min mund… Jeg lod kærtegnende min hånd glide op af hans lår, greb blidt om hans nosser og begyndte at nusse dem. Han svajede i ryggen, skød underlivet frem og jeg mærkede de små kendte ryk i hans pik der fortæller at manden er ved at komme. Jeg sugede kraftigere på pikken, lukkede læberne stramt om pikhovedets krans og kælede for det med tungespidsen, lod den glide hen over det frække hul, smagte ham.
Henning udstødte et brøl, og det første sprøjt ramte min gane. Jeg sugede kraftigere og så kom det i regelmæssige sprøjt, ned over min tunge, fyldte min sultne mund. Jeg smagte ham, hans let syrligt salte sperm der i hårde sprøjt spulede min mund. Jeg sank noget af det, lod noget sive ud mellem mine læber, ned over min hage og hals, jeg trak hovedet væk, og de sidste små sprøjt landede på mine bryster.
Henrik stod tungt åndende ved siden af sengen og så på hvordan hans hustru blev gennemkneppet af Jan, mens hun var ivrigt optaget af at slikke min fisse. Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Spændingerne i min mave blev kraftigere, de små stød i min klit frembragt af Lisas tunge mere intense og så var jeg der. Jeg greb hårdt fat i  Lisas hår, pressede hendes mund mod mit liderlige skød og gav efter. En bølge af primitiv liderlig lyst skyllede gennem mig. Jeg skreg.. et rallende skrig dybt fra min strube mens en styrtsø af liderlighed omfavnede mig, løftede mig. Jeg stødte mit underliv frem og tilbage mod  Lisas mund mens mine safter drev fra min åbne fisse. Så sank jeg sammen, totalt udmattet mens de sidste bølger af min orgasme langsomt trak sig tilbage. Lisa så på mig med et helt nyt blik, næsten stolthed. Hun smilede til mig og lukkede så øjnene i nydelse over Jans pik der stadig hamrede løs i hendes kogende fisse. Hun åbnede munden, frække ord flød fra hende som en flod af primitiv liderlighed. ”Knep mig!! NUU!! Stød pikken op i min liderlige fisse.. Ohhh jaaaa!!!” Hendes råb genlød gennem værelset og ansporede Jan til at kneppe hende endnu hårdere. Jeg trak mig væk, bøjede mig ned og kyssede hende. Vore tunger mødtes og jeg lod hende smage Hennings sperm fra min mund. Hendes tunge gled ivrigt ind i min mund. Søgte, slikkede som en sulten killing over en skål mælk.
Jan lænede sig frem over Lisas ryg. Hans røv gik som et stempel mens han greb ind under hende og fangede hendes modne bryster. Han kneb hendes brystvorter, trak i dem, næsten maltrakterede dem og Lisa nød hvert sekund.
Jan gav en dyb stønnen fra sig, og jeg vidste at han var ved at komme. Jeg så på Lisa, hun skreg liderligt da de første sprøjt fra Jans pik ramte dybt oppe i hendes fisse. Jeg vidste hvordan hun nu malkede ham, lod sin fisse suge hver dråbe varm sperm ud af ham. Hun lukkede øjnene, og skreg. Hendes krop gennemrystedes af orgasmen. Hun stødt vildt bagud, væltede næsten Jan af, mens hun igen og igen udstødte sine orgasme hyl.
Så faldt de sammen, som slappe klude der er vredet og slængt hen over en tørresnor, lå de oven på hinanden. Kun deres hivende åndedræt lød i rummet.
Jeg bøjede mig ned og løsnede slipsene der holdt  Lisas hånd og ene ben, og Henning gjorde det samme på sin side. Jeg gik over til Henning, omfavnede ham og pressede min nøgne krop mod hans. Lænede mig ind imod ham og hviskede ”hvorfor bliver I ikke i nat?” Han så ned på mig, smilede og kyssede blidt min kind. ”Det er ikke noget dårligt forslag,” sagde han og lod en hånd glide ned over min mave og ned mellem mine ben. ”Der er jo steder jeg endnu ikke har udforsket.”
Jan gik, nøgen, ned i stuen og hentede et par flasker vin og nogle glas, mens Lisa og jeg fik os gjort lidt i stand. Så satte vi os alle på sengen igen og nød den fine bourquet fra vinen. Jan rakte ud, og lod kælende en fingerspids cirkle om min brystvorte. Jeg lukkede øjnene og nød hans kærtegn. ”Næhh nej,” grinte Henning, ”nu må det vist være min tur.” Han flyttede sig over ved siden af mig, bøjede sig ned og tog min nu halvstive brystvorte i munden. Jeg sukkede, det var dejligt. Lukkede øjnene og gav mig hen. Gennem halvt lukkede øjne så jeg hvordan Lisa havde lagt sig mellem Jans ben og nu kælede for hans pik med en fræk lyserød tunge.

Næste morgen sagde Henning og Lisa pænt farvel, inden de kørte hjem.
Lisa kyssede mig og Henning gav hende et kærligt klask i bagdelen og sammen gik de ned ad indkørslen hånd i hånd. Henning som den direktør han burde være og hans slavetøs Lisa der nød sin nye rolle.
Den jul lå der en ekstra pakke til mig under juletræet. Den var fra Lisa og Henning. Da jeg pakkede den op smilede jeg og så over på Jan. Jeg viste ham gaven fra Lise. En skøn dobbelthovedet strap-on dildo. Jeg lod drømmende fingrene glide op og ned af det hårde skaft og tænkte på at man måske skulle inviterer dem over til nytårsaften…

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER