Langt langt ude på landet - del 3
Et juleeventyr fra de gode gamle dage
2008


Del 2 kan læses HER

Prinsessen, som var søster til godsejeren, ville have en ridetur på godsejerens flotte hingst, men det turde staldkarlen, som var forlovet med Ulla, den store køkkenpige, ikke give hende lov til, og hun blev vred på ham og krævede, at han trak sine bukser ned, så hun kunne give ham ti slag i hans bare ende med ridepisken, men da hun så hans tissemand, som kun var slap, så vidste hun af erfaring, hvor stor den var i stiv tilstand, så hun trak sine ride bukser ned og sagde, du skal slippe for mere ubehag i dag, hvis du lige vil kneppe mig i en bagstikker.
Og da han så hendes store liderlige kusse, da hun bøjede sig ind over en bom i stalden, så kælede han med den og mærkede safterne stige i sin liderlige pik, og han borede sig ind i prinsessen, som jamrede sig af lider og hun nærmest skreg, knep mig hårdt, knægt, knep mig, åh ja, mere. Det er det jeg altid siger Prinsepikke er dårlige, men arbejder pikke, de er store og liderlige. Hun skreg så højt at Ulla kom løbende, for at se om hendes forlovede igen var kommet i unåde. Og hun blev meget vred på ham, hun kunne ikke se at det var en prinsesse, hendes forlovede kneppede, den formiddag i godsets store ride stald. Så hun gik over til sin mor, der var køkkenchef og som ville trøste sin datter, så hun gik op til godsejeren og klagede over den lede kælling, der i øjeblikket voldtog hans staldkarl og godsejeren, gik omgående ned for at se hvad det var for en historie, Ullas mor fortalte ham.

Godsejeren var meget vred på sin søster, prinsessen, du burde have en endefuld i din bare ende, sagde han. Ja, svarede prinsessen, men hvis du gør det, så får jeg prinserne inde i København til at lukke for dit tilskud fra staten, så du må finde en anden, til at give mig en endefuld med et spanskrør, i min bare ende, så jeg kan blive en sød pige igen.
Godsejeren fik en god ide, fordi han ikke ville straffe Ullas mor, som var hans store fund, hun red ham så dejligt og var hans køkkenchef, så han tænkte på skovarbejdernes formand, dumme Ernas far, som havde en meget hård højre hånd, så kunne godsejeren få dumme Erna, i tilgift, til at varte sig op i julen og hans søster, prinsessen, kunne få sig en rigtig hård endefuld i sin bare ende, af denne skovarbejderformand, som han havde hørt fra Ullas mor, at når han gik bersærk, så var det ikke morsomt at være i nærheden, hvis man var en kvinde, han kunne beholde stivheden i sin pik til fire, fem samlejer, og han rasede sin kone derhjemme, så hendes kusse hang i laser i flere dage efter han havde kneppet hende, især hvis han startede med at give én af tøserne en omgang med spanskrøret i hendes bare ende.

Da skovarbejdernes formand hørte, at godsejeren ville tage hans datter, store dumme Erna, til nåde og lade hende varte godsejeren op i julen og måske blive fastansat luder ved hoffet, så rev stoltheden i ham, så han gik hjem til konen, store dumme Ernas mor og sagde, du skal holde juleferie kone, jeg skal lånes ud til at smække og gennemkneppe en prinsesse fra København.
Så i hele julen og nytåret, kan du slappe af og få din kusse til at blive mere afslappet, så du først engang inde i januar, igen skal have min liderlige pik, på besøg. Så der var stor glæde i det lille fattige arbejderhjem, hvor julefreden langsomt sænkede sig. Store dumme Erna gik og lavede planer for alt det, hun skulle gøre for godsejeren, så han kunne blive glad for hende.
Men da formanden for skovarbejderne, jo bare var en arbejder, så skulle godsejeren overvære prinsessens afstraffelse med spanskrøret, og da hun stillede sig op i en stram buk stilling og skovarbejdernes formand svingede spanskrøret helt tilbage og slog til i prinsessens bare ende, så ramte slaget med sådan en kraft, at hun skreg i vilden sky og rendte næsten ud af vinduet. Så blev godsejeren vred på arbejderen og sendte ham hjem til sin store dumme datter Erna med besked om, at hun skulle stille på godsejerens kontor samme dags eftermiddag.

Ernas mor, som fik at vide, hendes mand, som var store dumme Ernas far, var blevet fyret af godsejeren, med bare ét eneste slag, af spanskrøret i prinsessens bare ende, som jo var en adelig numse, skyndte sig ud i bryggerset og lavede noget yoghurt, dels til at bade prinsessens ødelagte ende, men også til dumme Ernas fisse, for hun skulle jo være luder ved hoffet, så var det godt, den havde den rigtige surhedsgrad og samtidig til smøremiddel, der, langt, langt ude på landet, i de gode gamle dage anede man ikke, der var noget der hed glidecreme.
Men ak ve, ak ve, ak ve, da godsejeren så, store dumme Erna ligge og bade prinsessens ende i yoghurt, og han fik besked på, at dumme Erna også ville smøre sin fisse, med denne creme, så blev han så liderlig, at han straks ville prøve at kneppe hende bagfra med denne herlige opskrift.
Så, mens dumme Erna stod og plejede prinsessens ende, så kneppede godsejeren dumme Erna, bagfra ,og da hans adelige pik fik Ernas fisse til at blive tør, fordi hun ikke kunne følge med, så dyppede han sin pik i yoghurten og sagde, det er sgu da en god ide sådan at få kølet sin varme, adelige kølle af i noget koldt yoghurt. Dumme Erna nåede også at fortælle, det også kunne spises, som dessert, så sagde godsejeren, det er sgu en rigtig julegave, så kan du slikke yoghurten af min liderlige og adelige pik, når den er gået i dig, skide fin ide. Men prinsessens syntes ikke der var noget fint eller godt, hendes ende gjorde så frygteligt ondt, af det slag hun fik af ham den åndssvage skovarbejderformand, som nu blev degraderet til lokumstømmer på godset.
Men som godsejeren plejede at sige, det er nok, der er én i hver familie, som er noget, når nu Erna, blev til noget stort, så var det nok, hendes far skulle arbejde med lort.

Men nissen på loftet havde taget ved lære af de gange, hans kone snød ham, mens han fortalte om livet på godset, så faldt hun i søvn, og var ikke til at vække, når han lå med alle talenterne til et god og solidt knald.
Så han sagde først forretten, så hovedmåltidet, og bagefter desserten, men da hans kone ikke var så klog, som hun gerne ville have ham til at tro, så spurgte hun, hvad han mente med det. Det skal jeg vise dig lille kone, sagde nissen og tog hende om livet, løftede nissekjolen op på hendes ryg, og trak nissebukserne ned på hende og gav hende en endefuld i hendes bare lille nisse ende, og da hun grædende fortalte, hun var en sød lille nissepige, så stillede han hende op på knæ og albuer i sengen og tog hende bagfra, og da han borede sin stive, liderlige nisse pik ind i hende sjaskvåde og liderlige kusse, så sagde han, se lille mor, endefulden, det var forretten, det her er hovedmåltidet og han kneppede hende, så hun skreg højere af alle de orgasmer, der hamrede igennem hendes lille nissekrop, end hun skreg, da hun fik smæk i numsen.
De lå og stønnede på siden og hun gispede, hvad er så desserten nisse far, det er alle mine oplevelser nede hos menneskene og alt det griseri de laver, men nu er det snart jul, så skal jeg vise dig en ny måde, at danse rundt om juletræet sagde han og faldt i søvn.

Ernas mor, som var gift, med den degraderede formand for skovarbejderne, kom angst og grædende op til godset og bad så mindeligt godsejeren, om ikke han kunne give hende ét eller andet at lave, fordi hendes mands løn som lokumstømmer ikke gav det store udkomme.
Han bad hende om at gå over i køkkenet til Ullas mor, som var hans køkkenchef, og hun skulle fortælle hende, at hun skulle producere yoghurt, så der var rigeligt, til alle kvinder på hele godset.
Foreløbigt bare i resten af december måned, så alle kusser i julemåneden, havde den samme surhedsgrad og der skulle være, så godsejerens kone Elvira også kunne få lidt, fordi han mente, at hun skulle have et juleknald, det var ikke så meget han kneppede hende, men engang imellem så var det rart nok, når kussen alligevel lå ved siden af ham.

Gæsterne fra de kongelige gemakker, var ankommet til den store julefest, her på godset langt, langt ude på landet. Inde fra København var der kommet to komtesser, som godsejeren ikke var i familie med, men der taltes om, at de ikke brød sig om mænd, men det ville han se, før han troede på det, sådan noget kunne man jo ikke være bekendt, når der gik mænd rundt, som savnede en dame.
Den ene, Margrete Castenfjams, var en stor slank dame, der var meget affekteret, men hun var meget interesseret i hestene og bad om lov til at se stalden. Godsejeren viste hende stolt rundt mellem alle, de smukke heste der stod i stalden.
Og for at vise sig fra sin pæne side, gav han de to komtesser store dumme Erna som kammerpige, og da de så hende blev de meget glade, det var lige en pige for dem, sagde begge komtesserne i munden på hinanden. Hun har jo store dejlige lemmer, lidt af en kraftig pige og ikke for klog, det er sådan, vi bedst kan lide en kammerpige.
De anede ikke noget om, at Erna havde fået besked af godsejeren at alt, hvad der skete i deres sovegemak, det skulle refereres til ham.
Og allerede dagen efter kunne Erna fortælle, at hun om aftenen blev klædt nøgen af begge komtesserne, først gav de hende en endefuld med hånden, de skiftedes til at straffe Erna.
Bagefter fik Erna sat en stor sort kunstig pik op i sin kusse, den skulle spændes rundt om livet og så skulle hun kneppe begge komtesserne i deres små adelige kusser.
Godsejeren blev vred og forlangte et møde med Margrete Castenfjams. Hun kom ned til godsejeren på hans kontor og anede ikke, hun havde gjort noget forkert, det gør man da altid i København, der er der da ingen af hoffet der kun er til det ene eller andet køn, man blander sig, alt efter hvad man har lyst til, ellers bliver det da for trivielt, fortalte hun. Men her ude på landet, langt, langt uden, for byens lov og ret, her er der tale om voldtægt, sagde godsejeren.
Og voldtægter, de straffes enten af mig, eller af øverste myndighed på godset, det er også mig?
Komtesse Castenfjams og hendes protege talte lidt sammen og fik den gode ide, at godsejeren og komtessen skulle tale sammen under fire øjne og få den sag dysset ned, fordi hun var vant til fra slottet at være sammen med både mænd og damer, så hvis de fik sig et hyggeligt juleknald sammen i denne søde jule tid og skulle der falde et par klask af, til hendes nydelige popo, så var det da ikke af vejen, bare han ikke tog ridepisken eller spanskrøret, men hun ville da være meget taknemmelig for at ligge, hen over hans velpressede benklæder, med sin bare lille popo i vejret og han opdragede hende til en sød og venlig komtesse igen.
Men med i aftalen var også, at de fik lov til at beholde deres kammerpige, som de selv ville tale et alvorsord med, og det gik godsejeren med til. Han rørte ved komtesse Castenfjams lille skønne popo. Se, se, det var skønne sager, denne lille dejlige skønne numse, aldrig havde godsejeren set så lille en numse, på de damer han kendte, de fleste af dem var enorme, men denne dejlige lille skønne komtesse, hun pjattede også, når han ramte hendes balder, åh nej, sagde hun ikke mere, ikke mere, jeg er en sød lille komtesse og lå og fik fat i hans pik og lirede med den, så den endefuld stoppede hurtigt, for der var andet her i verden end smæk, der var også noget der hed kusse, men hendes kusse var så lille og så stram, at godsejerne var lige ved, ikke at kunne få sin stive, liderlige pik ind i hendes lille stramme revne, men ind kom han. Men hun teede sig, vred sig rundt og kravlede væk fra ham, hen ad gulvet og han fulgte med, så han troede han var med i et ringridershow.

Sneen faldt stille, og den store julestemning med festen i horisonten, som den store stjerne, der skulle lyse op på hele godset, både for lav og for høj, alle havde glædet sig i de sidste uger, selv nissen på loftet, der havde lovet konen, hun skulle lære en ny måde at gå rundt om juletræet på.
Men der var ingen overhovedet, der havde taget højde for, at yoghurt i for store mængder giver fordøjelsesproblemer, ikke at forstå at de ikke kunne komme af med det, nej, nej, det styrtede ud af dem alle sammen.
Alle kvinderne var jo blevet opfordret af alle de andre og af selve godsejeren, bare at komme i gang  med at bade kusser, bare øs ind, det er livgivende, var der blevet sagt og alle kvinderne gik hjem til deres mænd, var det godt for en kusse, så var det vel lige så godt, for en pik. Fordi de skal jo på ét eller andet tidspunkt ind i den ene, eller uden om den anden, så det måtte da være hip som hap.
Og alle de mænd, der var på den slikkende fase, de fortalte vidt og bredt om hvor lækker en spise det var, at slubre dejlig frisk yoghurt i sig, samtidig med man lå og slikkede kusse på konen, og dem der ikke var med på det hold, de fik det som almindelig morgenmad og frokost, ja, sommetider også til aften.
Selv nissen på loftet havde fået overtalt konen til at smøre sig med den lækre creme, han selv var gået fra risengrøden over til frisk yoghurt.
Alle, simpelthen alle på hele godset, undtagen selve godsejeren og hans kone Elvira, de havde intet, yoghurt spist eller brugt, fordi hun behøvede det jo ikke, sagde hun til sig selv, det var jo ikke gamle mænd hun gik i seng med, det var store drenge fra atten og opefter, og Godsejeren sagde, jeg har aldrig kunne lide noget fra Mejeriet, næh, bryggeriet, det var noget andet, eller brænderiet, sprit og pilsner, det vidste man kraftedeme hvad var, det mælkepjask og så op til jul, hvor herre bevar os vel? Er de da fra snøvsen alle sammen, sagde godsejeren.
Nu er det endelig jul, og så sidder de og fylder lokummerne, rundt omkring på godset, hvad er det dog for en jul, er der da ikke bare én, der ikke har ædt det forbandede yoghurt?
Joh, der var én der aldrig spiste det uhyggelige yoghurt, og det var store dumme Ernas far, der heldigvis var blevet degraderet til lokums tømmer på godset, fordi han slog en prober næve og havde lagt alt for mange kræfter i, da han skulle give prinsessen en endefuld i hendes bare ende med spanskrøret, men hun nåede kun at få ét eneste slag, så var hun næsten invalid i et halvt år, derfor var der heller ingen, der ikke havde ondt, af store dumme Erna som havde fået femten slag to gange om måneden i snart tyve år, så der var jo sådan set ikke noget at sige til, at hun var lidt dummere end gennemsnittet.
Men hendes far var frisk og rørig, og godsejeren udråbte ham til formand for lokums tømmerne, og staben af arbejdere blev udvidet til otte mand, på grund af yoghurtfeberen, som havde ramt godset og nissen på loftet, der skiftedes til at løbe ud og sætte sig, rejse sig og lade en anden komme til?
Han lovede at lære konen at danse om juletræet til næste år.
Og godsejeren gik op til Elvira og stillede sig i døren til deres sovegemak og sagde, det hele er min skyld kone, men da det er mig der bestemmer, så er det dig der skal adlyde mig, træk dine bukser ned skat, du skal have alle de klø, der kan ligge på din store brede bare ende med spanskrøret, og bagefter så skal vi to nyde at være sammen igen, for det er snart tre år siden, min pik har været inde i din kusse. Du har været mig utro med alle de drenge og ride karle, men nu er det slut for denne gang, for de sidder enten på møddingen, eller på lokummet. Og alle de madammer jeg har haft min pik inde i, fordi du svigtede mig, de sidder ved siden af deres mænd, så der er en større julestemning på møddingen og lokummet, end i festsalen.

Rigtig god jul og godt nytår
Fra Marthin.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Marthin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER