Juletræet - af Kupfa

2009

Det var blevet midt i december, og den sidste aften på sprogkurset, inden jul. I pausen mellem lektionerne, stod vi et par stykker og talte om den tilstundende jul, og alt det der skulle arrangeres. En af kursisterne Lotte, klagede over så dyrt det hele var blevet.
"Se nu bare hvad juletræer koster, når man nu gerne vil have et pænt et."
"Du er da velkommen til at hente et hos mig, jeg har et stykke med juletræer der hjemme," sagde jeg.
"Er det rigtigt?"
"Ja du er da velkommen, men det skal være lørdag eller søndag, så jeg er hjemme, og det er lyst nok til at finde et."
"Det vil jeg da meget gerne, må jeg lige finde ud af hvornår ca. jeg kan være der, og så kan jeg ringe til dig," sagde hun. Hun fik mit telefonnummer.
Da vi var færdige med undervisningen, fulgtes vi ud til parkeringspladsen, og hun lovede at ringe senest torsdag.

Torsdag aften ringede hun. "Hej det er Lotte, vi aftalte at jeg måtte ringe, og høre hvornår det passer dig at jeg kan hente et juletræ, hvis du stadig mener det?"
"Ja naturligvis, hvad siger du til lørdag eftermiddag, ved 2 - 3 tiden, så er det stadig lyst - så gi'r jeg et glas gløgg, det plejer jeg at have når vi sælger juletræer."
"Har du så mange?" spurgte hun.
"Der er nok til jeg kan sælge nogle, men ikke de store mængder."

Lørdag formiddag fik jeg handlet, og sidst på formiddagen begyndte det at sne, sådan rigtigt hyggeligt julesne med store snefnug der langsomt dalede ned. Temperaturen var også begyndt at falde, så det var et rigtigt julevejr.
Jeg fik gjort klar til dem, der kunne finde på at komme, for at købe deres juletræ. Så der var varm gløgg, oven på strabadserne.
Det begyndte at sne lidt kraftigere, så alt var rigtigt kønt. Der kom nogle få mennesker og fik skovet deres træ. Da klokken nærmede sig 3 dukkede Lotte op.
"Hej og velkommen til!"
"Tak fordi jeg måtte komme her og hente et juletræ," svarede hun.
"Selv tak, vil du have et glas gløgg inden vi går ud og finder dit træ, eller skal vi gå ud og kikke med det samme?"
"Skal vi ikke gå ud, skal jeg så selv fælde det"
"Ja, men nu da der ikke er andre skal jeg nok hjælpe dig, hvor stort vil du gerne have det?"

Under den korte vej til træerne, begyndte det at sne kraftigere.
"Det skal ikke være større end jeg kan have det i min lejlighed"
Vi gik lidt rundt, og kikkede, måske en halvtimes tid.
"Der er et" sagde hun.
Det blev fældet og pakket ind, og lagt i bilen.
"Nu må det være tid til et glas gløgg" foreslog jeg.
"Ja tak, det vil være dejligt."
Vi satte os ind i kontoret i vores udendørs tøj. Det var meget hyggeligt, vi fandt ud af at vi begge var alene, og jeg synes hun var meget charmerende, når hun var afslappet. Efter en hyggelig tid, ville hun til at køre hjem. Da vi kom uden for, opdagede vi at der var faldet rigtigt meget sne, så det kunne være svært at køre.
"Hvad nu?" sagde Lotte.
"Skal vi ikke se om det stilner af lidt senere, så skal jeg nok få ryddet vores vej, op til landevejen."
"Jo hvis det ikke er til for meget besvær."
"Nej, lad os så gå ind i stuehuset og slappe lidt af," foreslog jeg.
"Kom ind og smid tøjet" sagde jeg da vi kom ind i huset.
Lotte kikkede på mig og svarede med et smil, "det hele, mener du det." "Det var nu overtøjet jeg mente."
Jeg har ikke tidligere lagt rigtigt mærke til Lottes udseende på kurset, men da overtøjet kom af, viste det sig at hun havde en flot velbygget krop. Hun er vel ikke mere end 1,60 m høj.

Vi fik os bænket i stuen, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på hendes kommentar med tøjet.
Så jeg tog chancen og spurgte, "du mente vel ikke, at du ville smide al tøjet, før?"
Hun kikkede på mig og sagde, "nej det var bare en af de bemærkninger, der ligger lige til højrebenet at svare på."
Udenfor blev det ved med at sne, og jeg foreslog, at vi fik noget at spise, klokken var efterhånden blevet lidt sent.
"Jo tak."

Vi gik i køkkenet, og ved fælles hjælp fik vi lavet noget mad.
Mens vi ventede på maden blev færdig, stod vi og talte sammen over et glas vin. Lotte stod lænet op af køkkenbordet, da jeg uden egentligt at tænke over det, gik hen til hende og gav hende et kys på munden, samtidig med jeg holdt om hende.
Lottes reaktion var voldsom, hun klamrede sig nærmest fast til mig, så jeg kunne mærke hele hendes krop i mod mig, samtidig med hun "jog" sin tunge ind i min mund.
"Det har jeg ventet længe på" sagde hun stakåndet, da vi trak os lidt fra hinanden.

Maden blev færdig, og mens vi spiste, fortalte hun, at det var længe siden hun sidst havde været sammen med en mand, og at hun nu havde nået den alder, hvor hun gerne ville prøve lidt andet end på ryggen under dynen, som det havde været før.
Efter maden gik vi ind i stuen, og på vej ind tog jeg om hende bagfra, og holdt hende om maven og trykkede min nu halvstive pik ind mod hendes bagdel, og hviskede ind i hendes øre "vil du prøve noget andet i aften, det bliver nok ikke vejr til at køre hjem i aften?"
Uden tøven svarede hun, "ja jeg trænger i den grad til noget sex."
Vi vendte os mod hinanden og kyssede inderligt, mens vore hænder kælede med den andens krop.
Jeg skubbede hende blidt væk fra mig og sagde, "du vil gerne noget mere og andet end under dynen?"
Hun kikkede på mig og nikkede.
"Tag dit tøj af og vent et øjeblik, jeg skal lige hente noget." Jeg skyndte mig oven på hentede et par ting jeg kunne bruge. Da jeg kom ned igen i stuen, stod Lotte helt nøgen, og viste sin meget flotte krop frem. Nu kunne jeg se at hendes bryster var store og forbavsende faste, og hendes brystvorter var store og strittede allerede noget. Det eneste der var at sige, var "det må jeg sige, jeg forstår ikke du ikke har fundet dig en kæreste, med det udseende."
Jeg gav hende en øjenmaske på, så hun ikke kunne se noget. "Bare rolig, det er kun fordi nu bliver dine andre sanser skærpet, og du vil kunne nyde mere," sagde jeg. Hun nikkede bare, og slikkede sig forventningsfuldt om munden. "Nu vil jeg styre og lede dig, og give dig en anden oplevelse end bare et hurtigt knald, er det ok."
"Ja det lyder spændende".
Jeg lagde et par tæpper på det store sofabord, og ledte Lotte hen til bordet. "Læg dig her på bordet, så kan jeg komme til hele din dejlige krop."
Da hun forsigtigt havde lagt sig, bandt jeg forsigtigt hendes arme og ben fast til hvert sit bordben så hun lå i helt udstrakt, med spredte ben. Jeg kunne se, igennem den meget lette behåring i hendes skød, at hun var blevet fugtig på skamlæberne.
Med meget lette berøringer lod jeg fingrene glide hen over hendes krop, uden at røre bryster og skridt. Lotte var begyndt at ånde tungere. "Vil du gerne have jeg kæler med dine bryster?"
Hun nikkede og slikkede sig på læberne.
Forsigtigt lod jeg fingrene glide rundt om de flotte bryster.
Lotte stønnede - "det er lækkert."
Jeg cirklede lige rundt om vorterne, og de voksede sig store og hårde. Nu tog jeg fat med 2 fingre om hver brystvorte, og klemte ganske let på dem.
Lotte skød brystet så meget op hun kunne, "bliv ved - bliv ved."
"Nu er det mig der bestemmer," sagde jeg og slap hende. "Du skal nok få hvad du skal have. Nu skal du mærke julesneen dale på din dejlige nøgne krop," sagde jeg og begyndte at puste lige så stille på hendes bryster og ned mod skridtet. Det kunne tænde hende, hun stønnede og vred sin krop, da skamlæberne blev nået stod hun næsten i bro for at byde sin grotte til. Et par meget lette slik på skamlæberne, var næsten ved at få hende til at komme. "Nu bliver jeg vist nødt til at lege med dine bryster, vil du gerne have jeg slikker på dem?
"Du må ikke stoppe, jeg er lige ved at komme, slik mig" bad hun.
"Nej du skal ikke komme nu, jeg vil pirre dig mere." Ved at slikke/lege/nuldre hendes bryster blev hun mere og mere tændt, men hver gang det lød som hun var ved at komme, stoppede jeg.
"Du må ikke stoppe", bad hun, ”jeg kan ikke holde det ud. Lad mig nu komme." 
"Er det den her du vil have?" spurgte jeg og lod mig nu stive pik glide hen over hendes mund.
"Ja, stik den ind i mig, fyld mig ud, knep mig," var svaret.
Jeg tog nu en lille vibrator og lod den glide rundt om brystvorterne, og rundt skamlæberne, der næsten drev af væde.
Lotte vred og vendte sig så meget hun kunne. "Knep mig nu, det her er for meget, jeg er ved at eksplodere."
Jeg lod dildoen glide ind i grotten, "er det det her du vil have?"
"Bare lad mig komme."
Jeg kravlede op på bordet imellem hendes spredte ben, og lod pikken komme lige inden for i den meget våde fisse. Ganske let kørte jeg pikhovedet ind og ud, men lidt dybere hver gang.
Lotte nærmest råbte, "bliv ved, bliv ved, jeg kommer, jeg kommer."
Efter ret kort tid råbte hun, "ja ja ja fantastisk" og kom i en meget voldsom orgasme, og klemte så hårdt om min pik, at det føltes som en skruestik. Langsomt kom hun til sig selv, og slappede af.
Jeg kravlede ned af bordet, stadig med meget stiv pik. Da hun blev løsnet, og fik øjenbindet af, rejste hun sig op, kikkede på mig. "Det var bare lækkert, jeg kan næsten ikke huske, nogensinde at have fået en sådan orgasme, men nu vil jeg drikke din julesperm, du er helt stiv endnu."
Hun skubbede mig ned i sofaen, og lagde sig på knæ mellem mine ben. Hun startede med at tage pikhovedet i munden og lod tungen glide rundt om den, og så slikkede hun hele vejen ned til kuglerne som også fik en rigtig tur. Lotte var mere end god til at slikke pik, da hun igen tog den i munden, legede med tungen og legede med mine nosser, måtte jeg overgive mig helt og fuldt, og kom med hvad der føltes som et vulkanudbrud. Lotte slugte det hele, og slikkede pikken helt ren, mens den langsomt mistede en del af sin rankhed.
Vi sad og talte sammen mens vi holdt om hinanden, og fik noget mere julegløgg.
"Du havde ret," sagde Lotte, "det var noget andet end jeg har været vant til før, det at jeg var blændet og ikke kunne rører mig var meget stærkt, og lækkert."
Mens vi talte sad hun og legede med min pik, så den igen var ved at blive kampklar. "Nu vil jeg ride på dig, så jeg rigtigt kan mærke den dejlige pik, rigtig inde i mig," sagde hun samtidig med hun rejste sig og satte sig hen over pikken, så den kunne glide ind i den stadig meget våde fisse. Da hun gled ned over den, stønnede hun, "ja det er det jeg vil." Hun begyndte at køre op og ned i et stadigt stigende tempo, samtidig med hun stønnede, "den er stor, jeg kan mærke den hele vejen."
Hendes bryster hoppede foran mig, og jeg greb dem og klemte/rullede brystvorterne mellem fingrene, det var lige det der skulle til, hun kom en gang til i en voldsom orgasme, hvor hun råbte som hun blev "pisket", men samtidig kunne jeg mærke at jeg var på vej også. Hurtigt skubbe jeg hende af, og vendte hende så jeg kunne komme til at støde pikken ind i fissen bagfra. Jeg stødte ind i hende, så vore kroppe klaskede sammen, det føltes som mine nosser hårdt ramte hendes klitoris, der skulle ikke mange hårde dybe stød til før jeg kom, og Lotte blev samtidig ved at komme, min sperm sprøjtede ind i hende, hver gang jeg kom i bund.

Da vor vejrtrækning var blevet mere normal, blev vi enige om at det var den bedste juletræshandel vi begge havde været med i.
Det bedste var næsten, at der var faldet så meget julesne, at hun ikke kunne køre hjem, det kom hun først dagen efter, da vi fik ryddet vejen for sne. Vi var enige om, det ikke var det sidste juleknald vi skulle have.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Kupfa  HER
Flere noveller af samme FORFATTER