Santa Baby - af Mizze Munther

2009

Det var en mørk, kold og stormfuld aften i december. Sneen piskede mod Chryslerens forrude. Rosa kunne næsten ikke se vejen og holdt krampagtigt fast i rattet. Hun skævede til de selvlysende tal på uret – 17:45 – hun var i god tid. Rosa var på vej til et job i Korsør og skulle først være på ved 21 tiden. Der ville være tid til lige at løbe programmet igennem en ekstra gang.
Vinden kom ind fra siden i kraftige stød og rykkede i hele bilen. Rosas tanker var et helt andet sted, mens hun nynnede ”Santa Baby”. Trinene gled gennem tankerne sammen med tonerne. Jo – det skulle nok gøre lykke til julefrokosten hos servicemedarbejderne i Korsør. Hun havde jo - på trods af de 45 år - stadig en lækker krop.

Bang! Det gav et ordentligt ryk i bilen. Alting var lige pludselig helt hvidt udenfor. Rosa bandede sagte for sig selv, det var lige hvad der manglede. Hvem fanden havde også placeret den snedrive lige der midt på vejen. Nå ja, måske lå den ikke lige midt på vejen og måske havde hun overset det sving, men nu sad hun urokkeligt fast i en snedrive langt ude på Lars Tyndskids mark. Der var ikke andet at gøre end at ringe efter hjælp, gudskelov havde hun ladet mobilen op inden hun tog hjemmefra. Rosa fandt det lille kort med nummeret på vejhjælpen og tastede det ind. Ingenting – ikke en lyd kom der fra telefonen. Bare en lille dum besked på skærmen: Ingen dækning. Rosa kiggede sig omkring, hun holdt lige i udkanten af en skov – nede i et hul. Selvfølgelig var der ingen dækning der. Lidt længere henne af vejen, lyste et larmende blåt og orange skilt. Statoil stod der. Der måtte være hjælp at hente. Så Rosa steg ud af bilen, lukkede pelsen godt om sig og begav sig hen ad vejen i de dybe snedriver. Heldigvis havde hun i sidste øjeblik besluttet sig for at starte showet i de lange sorte lakstøvler, i stedet for som normalt, de høje sylespidse stiletter.
Heldet var for en gangs skyld med Rosa. For under det lysende blå skilt lå der et lille værksted, som oven i købet havde åbent. Rosa rystede af kulde under den tykke pels, mens hun trådte ind på værkstedet.
”Halløjsa, hvad har vi der?” rungede en stemme pludselig ved siden af hende. Mekanikeren var dukket op af den blå luft lige ved siden af hende. Rystende af kulde forklarede Rosa, at bilen var skredet ud for hende og nu stod midt inde i en snedrive, cirka 5 km. ude ad vejen. Sylvester, som mekanikeren hed, bad Rosa om at sætte sig ind på kontoret og få varmen mens han ville køre ud og hente bilen.
Som sagt så gjort, Rosa gik ind på kontoret og lod pelsen glide ned på en stol. Rosa var ikke ligefrem klædt på til en tur i sneen, men mere til – ja til det stripshow hun var på vej til. Den meget korte røde kjole sad stramt ind til Rosas krop og man kunne lige ane hofteholderen under kanten. Jo – hun så stadig godt ud kunne hun se i genspejlingen i ruden på kontoret.
Hun kunne også se noget andet. Der måtte være et opholdsrum for mekanikerne på den anden side af ruden. Rosa listede nærmere. I en lille sprække mellem karmen og gardinet kunne hun ane en sofa og det blå skær fra et tændt fjernsyn. I sofaen sad to knægte, de var vel ikke mere end 18. På bevægelserne kunne hun se at de nok ikke flettede julehjerter. De to stirrede stift ind i skærmen, mens de monotont bevægede armen op og ned. Rosa flyttede blikket lidt længere ned. De havde begge noget ualmindelig godt værktøj mellem hænderne. Rosa hundefrøs og besluttede sig derfor til at gå ind i varmen og give en hånd med.
”Santa baby, slip a sable under the tree, for me..” sang Rosa med sin dybe hæse stemme, mens hun trådte ind af døren til de to knægte. Vuggende i hofterne gled hun hen foran skærmen mens hun sang: ”I’ve been an awfull good girl”. Knægtene i sofaen standsede brat bevægelserne med hænderne og sad med åbne munde og gloede. Rosa blev ved, med den vuggende rytme i kroppen dansede hun videre. Kjolen gled langsomt ned over hendes velformede krop. Knægtene åndede nu tungt. Adræt hoppede Rosa op på bordet foran dem. Placerede en af de spidse støvlehæle på brystet af den ene knægt, og lynede den langsomt op. Rosa bøjede sig frem og kyssede frækt den forbavsede knægt. Rosa tog knægtens hånd og førte den ned til pikken, som stadig stod stiv og strunk ud af bukserne. Så vendte hun sig mod den anden. Han havde forstået meningen og havde allerede godt fat om pikken. Rosa lod tungen køre rundt om pikhovedet og smilede forventnings fuldt.
Oppe på bordet vrikkede Rosa sig ud af støvler og bh. De store modne bryster duvede tungt foran drengene. Rosa trådte over i sofaen og stillede sig overskrævs foran den ene knægt. Hun tog godt fat i hans hår og tvang hans hoved ind mod sin glatte fisse. ”Slik” kommanderede hun. Det gjorde han så, men Rosa kunne godt mærke at det ikke var noget han havde prøvet så mange gange før. I stedet sank hun ned over hans stive pik og slikkede ham ren for safter i ansigtet. Rosa klemte fissen godt og grundigt omkring pikken, mens hun gled op og ned. Hun kunne mærke hans stærke hænder omkring sine balder. Han løftede hende op og ned i et stadigt vildere tempo. Rosa borede neglene ind i skuldrene på ham og stønnede højt. Knægten stivnede og pressede sin pik langt op i Rosa, mens han pumpede sin sperm ud i hende.
Knægten ved siden af sad med et glasagtigt udtryk i øjnene, han rakte hånden ud og hev fat i Rosas lange kobberrøde hår. Med et fast greb trak han Rosas ansigt ned til sin pik. Det var tydeligt hvad han ville have Rosa til. Smilende åbnede hun de bløde varme røde læber og lod ham forsvinde helt ind i sin mund. Hun kunne rumme ham helt, han gled langt ned i Rosas hals. Rosa lavede små synkebevægelser, mens hun med den ene hånd kærtegnede de spændte nosser. Rosa lod en finger glide ned til mellemkødet og kradsede blidt med neglen, Der lød et brøl ovenover Rosa, og knægten forsøgte at få Rosas hoved væk fra sin pik. Men Rosa sugede sig fast og drak og drak. Spermen flød i kaskader ned gennem Rosas hals.
I mellemtiden var den anden knægt kommet så meget til sig selv, at han var begyndt at udforske Rosas våde fisse. Han lod fingrene glide ud og ind af hende. Kørte af og til fingrene hen over den struttende klit, det gav et gib i Rosa hver gang han ramte plet. Rosa pressede fissen op mod hans hånd.
Men han ville noget andet, med en fejende bevægelse ryddede han sofabordet foran dem og væltede Rosa op på det.
”Brian, vi bytter” stønnede han til sin kammerat. Det lod Brian sig ikke sige to gange og hurtigt var han på plads mellem Rosas ben. Den glinsende røde og våde fisse skinnede op mod ham som en åben blomst. Brian bøjede sig ned over fissen og stak tungen langt op i Rosa. Han lod tungen cirkle lidt rundt – glide lidt ud og ind – inden han koncentrerede sig om klitten. Og han kunne slikke. Rosa vred sig rundt på bordet, stønnende af liderlighed. Johan, som den anden hed, holdt hendes arme fast som i en skruestik. Han trak hende lidt tilbage på bordet, så hendes hoved kom til at hænge ud over kanten. Johan var klar igen. Pikken stod stiv foran Rosas ansigt, og hun fangede den hurtigt mellem læberne. Sultent sugede hun pikken ind i den varme mund og lod tungen glide rundt. Johan havde nu sluppet Rosas arme og havde lagt de store arbejdsvante hænder omkring de fyldige bryster. Johan klemte til, nev i de struttende vorter. Æltede de velformede bryster og hvæsede, ”sut så for fanden” og Rosa suttede det bedste hun kunne. Med fingrene boret ind i Johans faste balder lod hun pikken glide helt ind til roden, mens hun brugte tungen. Rosas tungespids gled rundt om pikken og masserede den bankende pulsåre. Johan bøjede sig ned og sugede Rosas bryst ind i munden, med den frie hånd holdt han hendes hoved fast mens han pumpede sin sperm langt ned i hendes hals.
Mellem Rosas ben havde Brian stadig travlt. Tungen gled legende let omkring klitten, den gled hen over den, som når en hund drikker vand. Hårdt men alligevel blidt. Det havde han bestemt prøvet før. Brians fingre arbejdede sig ind i Rosas fisse. Hun strammede til omkring dem og fandt hans rytme. Et pludseligt stik af smerte jog gennem Rosa. Brian havde fundet stjernen, og havde nu en finger langt oppe i Rosas stramme røvhul. Det blev for meget for Rosa. Smerten i brysterne, i stjernen, følelsen af at få begge huller fyldt ud på samme tid og den blide tunge mod klitten, fik Rosa til at eksplodere i en stor krampagtig orgasme. Rosa sprøjtede sine safter ud i ansigtet på Brian mens hun sank Johans sperm.
Rosa lå fuldstændig udmattet hen over bordet. Men Brian var ikke færdig med hende. Han drejede hende rundt så hun lå på maven. Brian trak hende ud over kanten, så hendes hofter hvilede mod kanten og hun lå på knæ på gulvet. Brians fingre gled ud og ind af Rosas fisse, og op til stjernen. Pludselig gik det op for Rosa hvad det var han ville. Han ville kneppe hende i røven. Rosa forsøgte at vride sig løs, men Johan holdt hende fast.
Brian lænede sig ind over hende og borede sin pik op i hendes stramme stjerne. ”Nu skal du fand'me få pik søster” hvæsede han ind i Rosas øre.  Brian nikkede til Johan, og Johan gled om bag dem. Rosa kunne mærke hvordan Brians pik arbejdede sig ind og ud af røven og Johans der lige akkurat kunne nå ind i fissen. Rosa kunne mærke Brian lænede sig mere ind over hende og nærmest masede hende ned i bordet. Brian stødte pludselig hårdt ind i Rosa da Johans pik gled ind i ham. Johans fingre legede med Rosas klit mens han kneppede Brian – og Brian kneppede Rosa.
Rosa nåede lige at tænke, de er vist ikke helt så uskyldige som jeg troede, inden hun kom i endnu en kæmpe orgasme.

Udenfor værkstedet, blev stilheden flænget af tre voldsomme dyt. Sylvester var kommet tilbage. Hurtigt fik de tre tøjet på, varme og svedige sad de uskyldigt i sofaen, da Sylvester trådte ind af døren.
”Nå, jeg kan da se du fik varmen” sagde Sylvester med et smørret grin. ”Din bil står udenfor, klar til at køre videre. Jeg går ud fra du har klaret betalingen med knægtene.”
Rosa nikkede og rødmede let, ”Ja, jeg tror de fik hvad de skulle have.”
Rosa trak pelsen sammen om sig, og gik små nynnende udenfor i sneen.
”Santa baby, think of all the boys I have kissed…”

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Mizze Munther  HER
Flere noveller af samme FORFATTER