Den smukkeste gave - af Merlin

2009

Det var blevet december igen, og atter engang nærmede julen sig med al hvad der hører sig til af spænding og forberedelser. Ja, misforstå mig nu endelig ikke, men min familie er altså stik hamrende juletossede, så det var med henrykkelse at jeg modtog og accepterede en invitation til en uformel julekomsammen hos min veninde Jette.
Jette og jeg har været bedste veninder igennem flere år og det var hende der gav mig min debut hvad angår sex med kvinder, en debut jeg aldrig har fortrudt. Både hun og jeg dater andre kvinder men det vi har sammen er for specielt til at vi kunne finde på at bryde det.
Hendes mand skulle på forretningsrejse i et par uger og min bedre halvdel havde været nødt til at tage til Jylland for at se til sin syge mor. Det var så meningen at jeg skulle støde til op til jul og så fejre jul derovre.
Men som sagt, nu var det julekomsammen hos Jette det drejede sig om, og jeg så frem til det med glæde og spænding.
Et par dage før vi skulle ses kom slaget. Min svigermor var blevet dårligere og min mands søster måtte derover. Det var der da ikke noget at sige til, problemet var bare min niece som ikke kunne komme med på grund af studier, og som min svigerinde ikke brød sig om var alene hjemme, der havde vist været noget med en fest for nogle måneder siden som var løbet en
anelse løbsk.
Enden på det blev, at hun ringede og spurgte, om jeg ikke kunne huse Tina den uge hun var væk. Hjertet sank i livet på mig, men jeg kunne ikke så godt undslå mig, så jeg måtte modstræbende sige ja.
Jette syntes det var en fin ide, - vi skal nu nok finde tid til os selv, smiskede hun i røret da jeg fortalte hende nyheden, og sådan blev det.
Dagen efter ankom Tina. Hun er nu meget sød, og en frisk pige med smil og mod på livet. Så vidt jeg vidste, dengang, havde hun en kæreste, ikke noget fast vist, men dog en hun så regelmæssigt.
Med Tina fulgte også julevejret. Hele dagen havde det sneet og da jeg hentede hende på stationen lå sneen allerede tykt på træer og hække, og de første kommunale sneryddere var allerede i gang.
Jeg gik frem og tilbage på perronen og ventede, endelig kom toget. Passagererne strømmede ud og perronen genlød af glade hilsener og ønsker om ”Glædelig jul”, og så fik jeg øje på hende. Hun stod lidt for sig selv under en af lamperne og lignede det smukkeste julekort med de hvide snefnug i det mørke skulderlange hår der i bløde bølger omkransede hendes ansigt. Den lille næsvise opstoppernæse der er et kendetegn i den gren af familien og de mørke øjne der tindrede om kap med de glinsende snefnug.

Hun fik øje på mig næsten samtidig, og et smil bredte sig om hendes læber mens hun kom løbende over mod mig. - Faster Else, hvor er det dejligt at se dig. Hun slog armene om mig og gav mig et stort knus. Mens vi sådan knusede irettesatte jeg hende med et smil. - Det der “faster” får mig altså til at føle mig så gammel, kan du ikke nøjes med at kalde mig Else? Jeg er trods alt ikke mere end i fyrrerne. Tina så på mig, kyssede mig på kinden - Jo, FASTER Else, det kan jeg da godt, grinede hun. Jeg klaskede hende bag i, - ja, du har i hvert fald ikke forandret dig. Jeg tog hendes lille kuffert og sammen begav vi os hjemad, ned gennem hovedgaden i min lille by, hvor butikkerne strålede om kap med hinanden mens de prøvede at overgå hinanden i venskabelig kappestrid om den smukkeste vinduespynt.
Turen hjem gik langsomt men det var utrolig hyggeligt at gå der med min 16 årige niece og se på vinduer og diskutere tøj stil og den slags. Det var egentligt ikke så koldt, bare lige nok til at sneen blev liggende og ånden stod i små dampfontæner ud af munden på folk, der hastede forbi.
Endelig var vi hjemme. Jeg låsede døren op og lod Tina gå ind først. - Ja, du ved jo hvor du skal bo, sagde jeg, med henvisning til det lille gæsteværelse hun plejede at benytte. Tina tog sin kuffert og skyndte sig derind, og snart efter genlød lejligheden af -iihh, og åh, neejj hvor smukt.
Jeg smilede ved mig selv, selvom det var stik imod alle mine planer at min 16 årlige niece skulle komme på besøg, havde jeg alligevel glædet mig og brugt en dags tid på at pynte op i hendes værelse.
Den juledug vi havde brugt lige siden hun som en lille pige havde besøgt os, lå nu på det lille bord på hendes værelse, og en stor julerose stod smukt i vindueskarmen. Kravlenisser tittede frem bag diverse billeder og lampeskærme og en stor juledekoration med frisk gran der fik hele værelset til at dufte stod på bordet.
Mens Tina friskede sig lidt op, gik jeg ud i køkkenet og lavede os en kop te, og snart sad i inde i den varme stue og tog for os af de brune kager og den varme te.
Mens Tina spiste og drak, fortalte hun løst og fast om, hvordan det gik derhjemme, og jeg fik tid til i ro og mag at studere hende.
Hvor havde hun dog forandret sig. Det var godt nok ikke mere end et års tid siden hun og hendes forældre havde været på besøg sidst, men den gang var hun ikke andet end en ranglet tøs med fregner og ben der lignede tynde kviste. Nu kunne jeg se et par velformede lår i et par stramme jeans der kælent smøg sig om hendes smukt rundede hofter, slet ikke de kantede tingester som jeg havde set forrige sommer. Jeg lod blikket glide opad mens jeg mumlede ja, og næh, på de rigtige steder, og måtte beundre de fint formede bryster der pressede mod hendes hvide Kashmir sweater. Min kejtede niece var ved at udvikle sig til en smuk ung kvinde der helt sikkert ville fordreje hovedet på en hel del unge mænd, og nogle kvinder også for den sags skyld.
Da jeg langt om længe kunne få et ord indført, fortalte jeg om den lille julekomsammen, som min veninde Jette havde planlagt, og at hun også var inviteret. Tina smilede, - det bliver da smadder hyggeligt, jeg har vist ikke mødt Jette, har jeg?
- Nej, den fornøjelse får du så nu, svarede jeg, og tænkte - hvis du bare vidste, min søde pige.
Tina fulgte mig ud i køkkenet og hjalp med at lave til aftensmad til os, vi tog tallerknerne med ind i stuen og spiste foran fjernsynet. Aftenen gik hurtigt, og snart sad vi begge og gabte om kap. - Jeg tror at jeg går i seng nu, søde, sagde jeg og rejste mig. - Du er velkommen til at blive oppe, men jeg må altså se dyner.
Tina rejste sig også, slukkede for fjernsynet og med en bemærkning om at hun alligevel hellere ville i seng og læse lidt, gav hun mig et knus og et kys på kinden og smuttede ind til sig selv.
Jeg gik ind til mig selv, klædte mig af og gik så ud for at gøre klar til natten.
Ude i gangen stødte jeg på Tina som lige kom ud fra badeværelset. En næsten gennemsigtig natkjole nåede hende til midt på lårene og man kunne tydeligt se hendes hvide små trusser igennem den. Hendes små strittende bryster pressede stoffet ud og de afslappede brystvorter tegnede sig tydeligt gennem stoffet. Jeg smilede til hende. - Den er sød, sagde jeg og nikkede mod natkjolen, bare naboerne nu ikke ser den, for så bliver der da et frygteligt renderi her.
Tina, grinede, - De kan bare komme an, men rødmede samtidig, stolt over komplimentet.
Jeg smuttede ind på badeværelset, fik gjort det jeg skulle og lå snart i min seng og tænkte på dagen i morgen hvor vi skulle af sted til Jette. Jeg lod min hånd glide ind på mit nøgne bryst under den korte natkjole og lod fingrene cirkle om en brystvorte der langsomt rejste sig under fingrenes leg, min anden hånd gled ned på mit lår, skubbede natkjolen op og jeg lod fingrene kærtegne fissens bløde folder gennem trussen. Med et stille suk vendte jeg mig om på siden, og faldt snart i søvn mens Jettes nøgne krop og søgende hænder kom til mig i drømme.

Næste morgen var jeg hurtigt ude af sengen, tog mig et hurtigt bad, og stak så lige hovedet ind og vækkede Tina, der lå i en uordentlig bunke af dyne og puder. Hun satte sig søvndrukkent op i sengen, men smilede til mig og lovede at være klar så hurtigt som muligt. Mens jeg gik ud og gjorde morgenmaden klar, hoppede Tina i bad, og snart sad vi i det lille køkken med kalenderlyset tændt og nød kaffen og rundstykkerne.
Efter morgenmaden fik vi ryddet lidt op og så gik det ellers op mod Nordsjælland, op til Jette.
Det var det perfekte julevejr at køre i. Landevejen skar sig som et sort bånd igennem alt det hvide, og himlen var tilpas grå til at det lovede mere sne. Snakken gik lystigt imellem os, emnerne var mange og forskellige, lige fra Tinas skole, og de forskellige drenge i hendes klasse til mit job i firmaet, og de mennesker jeg mødte hver dag.
Efter et par timers kørsel, drejede jeg ned af en smal vej og langt nede for enden lå det lille husmandssted, Jette havde arvet for nogle år siden.
Hun stod i gården og tog imod os da vi svingede ind, havde set os oppe fra vejen. Jeg steg ud og gav hende et varmt knus, mærkede hende presse sin krop mod min, mens hendes hånd gled ind under min frakke og klemte mit bryst. - Hvor har jeg ventet længe på det her, sagde hun, og jeg spekulerede på, om hun mente besøget eller fornemmelsen af mit bryst mod hendes hånd. - Og du må så være niecen der ikke må være alene hjemme, hun grinede højt og gav Tina et varmt knus. Tina rødmede, og mumlede et eller andet om misforståede forældre, men smilede dog tilbage.
Jeg stod og beundrede Jette. Det var noget tid siden jeg havde set hende, men hun var lige så dejlig som jeg huskede hende. Det mørkerøde hår der stod i et brus om hendes ansigt, og de gnistrende grønne øjne jeg så ofte havde set se dybt ind i mine. De smukt formede læber og de hvide tænder der ofte blev vist i et tøset grin.
Med hinanden om livet gik vi ind i stuen, hvor hun havde dækket bord til frokost, og som om vi aldrig havde været fra hinanden, begyndte vi at sludre hyggeligt. Tina faldt ind, som om hun havde kendt Jette hele sit liv, og holdt sig ikke tilbage med sjove bemærkninger og kommentarer.
- Else, giver du mig ikke lige et nap ude i køkkenet? Spurgte Jette mens hun rejste sig fra sin plads. Tina var oppe øjeblikkelig, men en bemærkning fra Jette om at hun vare skulle slappe af og nyde den lille ferie, fik hende til at sætte sig ned igen.
Jeg fulgte efter Jettes vuggende hofter og ikke så snart havde døren lukket sig efter os før vi lå i hinandens arme og vore læber mødtes i et brændende kys. Jettes tunge skilte mine læber og gled ind i min mund hvor den kælent snoede sig om min der svarede igen med drillende at slikke op og ned langs hendes tænder. Hun åndede tungt mod mig, og mine brystvorter begyndte at gøre pirrende ondt, et sikkert tegn på at jeg var ved at blive liderlig. Jeg lod hænderne glide ned af ryggen på Jette, kuplede dem om hendes faste balder og klemte dem, mens jeg lod et knæ glide ind mellem hendes ben. Hun afbrød vort kys, lænede hovedet tilbage og lod sig synke ned mod mit knæ og gnubbede sig langsomt mod det.
Begæret brændte i os begge, men vi vidste ikke hvornår Tina ville finde på at komme ud i køkkenet for at se, hvor vi blev af, så vi afbrød modvilligt vort favntag, og med gispende åndedræt begyndte Jette at finde mere pålæg frem, mens jeg begyndte at skære brød.
Vi småkyssede lidt engang imellem, og mere end en gang gled en hånd op om et bryst eller langs et lår.
- Hvor er hun sød, hende din niece, sagde Jette og så drømmende ud over den snedækkede gårdsplads, - ved du om hun er til piger? Spørgsmålet kom bag på mig, for selvom jeg var helt klar over den forvandling der var sket med hende havde jeg nu aldrig tænkt i de baner. - Gud! Det aner jeg da ikke, har du ikke nok i mig, svarede jeg drillende, - Hun har fortalt at hun ser en dreng fra klassen, men hvor meget og hvordan er vi ikke kommet ind på.
- Hun er meget dejlig, hviskede Jette idet hun gik forbi mig og lod en hånd glide op under min kjole. Jeg klemte lårene sammen om hendes hånd og som svar lod hun en finger glide ind under min trusse og op mellem mine fugtige skamlæber. Jeg bed mig hårdt i læben og stønnede mens hendes finger legede i min fisse. Så så hun mig dybt i øjnene, trak forsigtigt fingeren til sig og førte den op til sine læber og slikkede den ren. - Umm lige så dejlig som jeg husker det. Et hurtigt kys og hun var på vej ind i stuen med fadet med smørrebrød. Jeg greb febrilsk brødbakken og fulgte efter hende.
Inde i stuen vendte Tina sig fra vinduet da vi kom ind, - hvor er det dog en dejlig udsigt du har, sagde hun mens hun pegede over skulderen mod de snedækkede marker og skoven ude i horisonten. Jette nikkede, - og der er så dejlig fredeligt at man om sommeren kan gå nøgen, hvis det er det man har lyst til. Bare man husker hvornår det er posten kommer. Hun grinede og fortalte historien om landposten, der havde overrasket hende omme i baghaven en sommerdag hvor hun havde ligget nøgen og solet sig. Vi lo alle sammen højt, den måde hun fortalte på, var så levende at vi tydeligt kunne se den forfjamskede landpost for os.

Dagen gik hurtigt, og mørket sænkede sig over det lille husmandssted. Jette fik tændt nogle levende lys, og en enkelt hygge lampe ovre i hjørnet. Middagsmaden var hurtigt overstået, resten af brødet fra frokosten, og et par gode glad rødvin, ja, Tina fik også lov at smage et par glas. - Men du siger ikke noget til din mor! Jeg vil ikke have ballade, formanede jeg. Tina samtykkede hellere end gerne og nød at vi behandlede hende som en voksen.
Tiden gik og det var ved at blive sent. Jeg så flere gange på mit ur lige som for at få Jette til at forstå at nu måtte det være sengetid, i hvert fald for hende og mig.
Jette smilede, skænkede i vore glas igen, og gik så hen til chatollet og tog et gammelt smykke frem. En vidunderlig sten i en ubestemmelig farve der skiftede alt efter hvordan lyset faldt, en tung guldkæde var sat fast i en lås, i den kunstfærdige indfatning.
Både Tina og jeg var dybt betaget, og fik lov at holde det og studere det.
Så tog Jette det, og begyndte at fortælle. - Denne amulet har jeg fået af en gammel slægtning der var på ferie i Haiti, sagde hun og fortsatte, - det siges, at hvis man kigger ind i krystallen vil ens vilje blive overført til den der holder amuletten. Tina fnisede, og Jette så på hende, - tror du mig ikke? Tina rystede på hovedet, - nej, den slags er bare snyd, hun fnisede stadig. - Ja, men så har du vel ikke noget imod at prøve? Spurgte Jette. Tina begyndte at se betænkelig ud, - næh, svarede hun, men hvis det lykkedes vil jeg altså ikke rende rundt og sige som en høne eller noget andet tosset. Man kunne tydeligt se, at hun var ved at blive lidt betænkelig og havde fortrudt sin skepsis. Jette grinede, men lovede højt og helligt at hun intet ville gøre som Tina ikke selv ville.
Mens Tina modstræbende satte sig på en stol overfor Jette, så denne over på mig, - Else, jeg ved ikke om det virker, men jeg må bede dig være helt stille og ikke bevæge dig under seancen. Lover du det? Jettes alvorlige ansigtsudtryk fik mig til at smile lidt, men jeg lovede på spejderære at forholde mig i ro. Jeg lænede mig tilbage i sofaen, nippede til min rødvin og betragtede de to.
Jette lænede sig lidt frem, lod amuletten svinge frem og tilbage i bløde ensformige bevægelser foran Tina, hendes stemme sank til en lav monoton hvisken. - Hold øjnene på pendulet, følg det, flyd med det... Dine tanker forsvinder, du føler dig let, din vilje bliver svag og du overgiver dig til mig. Jeg kunne ikke lade være med at lade mit blik følge amulettens bevægelser og jeg mærkede hvordan mine øjenlåg blev tungere og tungere. Med en kraftanstrengelse fik jeg kontrol over mig selv igen, og så forskrækket over på Jette, der med sin monotone stemme fortsatte med at tale til Tina der nu sad ubevægelig med lukkede øjne. - Jeg vil nu tælle til tre og du vil åbne dine øjne. Du vil være bevidst om tingene omkring dig, men mine ord vil være uimodståelige for dig.
Jette talte højt, - En, to, TRE! Det sidste kom som en skarp kommando og både Tina og jeg spjættede. Tina åbnede øjnene, hun så ud som om intet var hændt, men hendes blik var underligt fraværende. Jette så over på mig med et forbavset smil. - Jeg tror sørme det lykkedes. Hun bevægede hånden foran Tinas ansigt, men uden resultat. - Wow, udbrød hun, det havde jeg altså ikke troet. - Hvad gør vi nu? Spurgte jeg lidt usikkert. - Det ved jeg ikke, svarede Jette, - Lad os spørge hende om noget og se om hun svarer. Vinen og det absurde i hele situationen fik mig til at gå med på ideen og Jette lænede sig frem mod Tina, lagde hænderne på hendes knæ og spurgte med lav stemme, - Har du en kæreste? Tinas svar kom næsten med det samme. - Nej. Jette fortsatte med at spørge om forskellige ting og hver gang svarede Tina uden tøven.
Jette så over på mig, blinkede og spurgte så, - Tina, svar mig, har du haft sex med en dreng? Jeg blev blussende rød, men lænede mig frem, spændt på svaret. – Nej, kom det stille fra Tina. - Har du lyst? spurgte Jette. – Jaa.. kom det langtrukkent fra Tina.
Jette så over på mig, slikkede sig om læberne. Jeg nikkede til hende om at fortsætte, jeg var efterhånden blevet lidt liderlig af dette her, og mine brystvorter var begyndt at stramme og blive ømme, og jeg kunne mærke en behagelig varme sprede sig mellem mine lår. Jette havde det ligesom mig. Jeg kunne tydeligt se hendes spændte brystvorter under hendes skjorte, og hun sad allerede og gned lårene mod hinanden mens små svedperler formede sig på hendes pande.
- Tina, rejs dig. Ordren kom lavmælt, næsten uhørlig. Tina rejste sig og stod foran Jette, ubevægelig.
- Kan du mærke at det begynder at blive varmere? Du kan mærke det inde i dig, det vokser... fylder dig. Jettes stemme var blevet hæs og hendes vejrtrækning en smule anstrengt. - Varmen samles i dit skød, Tina, breder sig, du bliver fugtig... ophidset.
Som på tælling rettedes vore blikke mod Tinas skridt hvor en mørk plet langsomt kom til syne på det blå denimstof.
Jette åbnede sin skjorte, stak en hånd ind under den og begyndte at klemme sit bryst. Hun lod det ene ben glide op over armlænet på den stol hun sad i og lagde hovedet let tilbage, mens hun så på Tina gennem halvt lukkede øjne.
- Kæl for dig selv. Ordene var bløde og uimodståelige, Tina rakte venstre hånd op og krammede sit ene bryst. Jeg stirrede fascineret mens hendes hånd klemte og kælede for det unge bryst uden på trøjen og måtte have en hånd ned mellem mine ben hvor den næsten af sig selv begyndte at glide op ad mit lår op under kjolen til trussekanten. Jette havde åbnet sin skjorte, trukket den lidt til side så hendes hvide bh var synlig. Hun lukkede øjnene halvt i og trak den ene bh skål op over det ene bryst så hendes nougat farvede brystvorte stod strittende frem.
- Jeg vil at du tager din trøje af, søde, lød Jettes stemme, og Tina lod armene glide ud af ærmerne på trøjen og trak den i én bevægelse over hovedet.
Jette åbnede resten af knapperne i sin skjorte og trak den op af linningen på sin kjole, så lænede hun sig tilbage i stolen og skilte langsomt sine ben uden at tage øjnene fra den unge pige foran sig.
- Nu din bh, tage den af. Igen adlød Tina viljeløst, hun rakte armene bag ud og hægtede låsen op på bh'en skubbede den af skuldrene og lod den falde ned på gulvet foran sig. Det var tydeligt at hun kunne mærke ophidselsen i sin krop, hendes ben åbnede og lukkede sig rytmisk, og pletten på de blå jeans var tydeligvis blevet større.
Jette kastede et blik over mod mig, men synet af mig med spredte ben og en hånd oppe under kjolen var nok til at overbevise hende om at der ikke ville komme mange protester fra min side.
- Ohh, stønnede hun sagte, - det er så frækt og liderligt dette her. Hun lod hænderne glide op ad sin krop, op til de fuldmodne bryster, krammede dem, lod fingrene lege med de stive vorter, mens hendes frække lyserøde tunge sensuelt gled over hendes læber.
- Du er min slave nu, Tina, er du ikke? Og du vil gøre alt hvad jeg beder dig om, ikke sandt?
Jo, Jette, lød svaret, som om det kom langt væk fra. Et sted i en anden verden.
Jette rejste sig, gik de få skridt der skilte hende og Tina og stod nu lige foran hende.
- Sæt dig igen, søde sagde hun og Tina sank lydigt ned på stolen.
- Lyn min kjole ned og tag den af mig, Jettes stemme kom uden den mindste tøven. Jeg tak vejret dybt, lænede mig tilbage i sofaen, og trak min kjole op om hofterne. Mine fingre arbejdede hurtigt over trussens bløde stof, fulgte min våde sprække op til min beskyttede klit og begyndte at gnubbe i små ophidsende cirkler.
Henne ved stolen rakte Tina hænderne frem, lod dem glide rundt om Jettes hofter om bag hende. Jette bed sig i underlæben og et suk undslap hende da lyden af kjolens lynlås tydeligt lød igennem stuen. Med en hvislen gled Jettes kjole ned om hendes lår og ned om hendes fødder. Jette stod nu foran Tina, iført røde trusser der med al ønskelig tydelighed viste hvor ophidset hun var. Det meste af forsiden og hendes skridt var en stor våd plamage, og lyset glimtede vådt i lårenes indersider hvor hendes safter havde gjort dem glatte.
- Og nu mine trusser, men langsomt. Hendes ord sendte bølger af liderlighed igennem mig, jeg satte det ene ben op på sofaen og trak min trusse til side så jeg havde fri adgang til min efterhånden drivende fisse. Mine fingre arbejdede febrilsk, gled ind og op, rundt om min klit der sendte glødende spyd af lyst igennem mig. Min stønnen blandede sig med de to's henne ved stolen, for Tina var begyndt at stønne lavmælt og sad temmelig uroligt på stolen.
Hun rakte op, lod hænderne glide op langs Jettes lår, op over de blødt svungne hofter og op til trusselinningen. Jette gav et lille ophidset skrig fra sig, da hun mærkede Tinas fingre glide ned under trusse kanten, og langsomt, så ganske langsomt begyndte hun at trække trussen ned. Jeg fulgte med som hypnotiseret. Jettes trusser var drivende, og hendes safter hang i glinsende sølvtråde fra trussen op til hendes kønsbehåring.
Jette havde taget sin skjorte og bh af, og stod nu i al sin pragtfulde nøgenhed foran os. Hun smilede over til mig, og sendte mig et fingerkys. Derefter lod hun langsomt fingrene glide gennem Tinas mørke lokker.
- Har du lyst til mig, Tina? Og da den unge pige foran hende tavst nikkede fortsatte hun, - Mmmm du må godt, jeg ønsker at du elsker med mig.
Hun trådte et skridt tilbage og satte sig igen i den dybe lænestol. Hun løftede benene op over armlænene og lænede sig tilbage. Helt åben og blottet for hendes viljeløse slave.
- Tag mig, Tina, hviskede hun hæst, og rakte armene ud. - Ja, Jette, kom svaret en anelse bævrende.
Jeg så målløst hvordan Tina rejste sig fra sin stol, sank ned på knæ foran hende og langsomt nærmede sit ansigt til Jettes åbne fisse.
Jette gav et højt liderligt støn fra sig, da Tinas tunge tog de første strøg op langs hendes opsvulmede skamlæber, og for første gang smagte en anden kvindes safter. Jette stønnede rytmisk for hvert strøg af Tinas tunge, hendes røv begyndte at roterer i sædet og hendes hænder knugede hendes bryster i takt med at hun blev slikket i fissen.
Jeg selv var nu et liderligt vrag, hvert støn fra de to sendte bølger af lyst igennem mig. Jeg flåede mine trusser af, og begravede hele hånden i fissen mens jeg fortabt stirrede over mod de to.
Jette så over mod mig, smilede, og nikkede. Så lod hun en hånd glide ned til Tinas hoved, og styrede nænsomt Tinas spilende tunge derhen hvor den gjorde dejligst.
Tina selv var ikke upåvirket af smagen af Jettes fisse. Som hun lå der på knæ med den faste søde pige røv stikkende op i luften, kunne jeg tydeligt se hvordan hendes safter havde spredt sig til hende lår.
- Oårhh, ja, søde!! Slikkk mig! Mmm lige dér. Jette sukkede og stønnede mens hun instinktivt løftede sit underliv op mod Tinas mund og tunge. Jeg havde trukket min bluse af og kælede skiftevis for mine bryster og fisse mens jeg betragtede Tina, der med hænderne på Jettes hofter lod sin tunge glide op og ned i den glinsende våde fisse foran hende. Jeg så hvordan Tina lod sin tunge glide op i Jette, slikkede langs hendes skamlæber og på Jettes støn og suk kunne jeg næsten fornemme tungens bevægelser mod de følsomme fissevægge. Jette vred sig vellystigt under Tinas behandling af hendes fisse, hendes fingre greb fat i Tinas tykke lokker og pressede den unge piges ansigt tæt op mod den drivende våde åbning..
- Mmm ohh dybere! Jahhh... Ordene kom stødvist og Tina adlød betingelsesløst, gjorde sin tunge hård og begyndte at støde den ind og ud af Jettes fisse.
Jette kastede hovedet fra side til side, hun løftede benene højt op i luften, holdt dem med sine hænder og bød sig til for den spillende tunger der fik hendes safter til at flyde. - Mm jahh! skriget kom langtrukkent mellem Jettes sammenbidte tænder, - Knep mig med din tunge, søde skat. Jeg kommer snart!
Jeg havde aldrig før set Jette på denne måde. Det var som var hun selv forhekset af amulettens kræfter mens Tina bearbejdede hendes fisse som en sexrobot.
Jeg pumpede to fingre ind og ud af min brændende skød, kneppede mig selv hårdt og hurtigt, mens jeg med den anden hånd gnubbede min klit i hidsige bevægelser. Safterne drev ud af mig og ned på sofaen betræk, jeg kunne gennem en liderlig tåge af lyst, mærke dem sive ned mellem mine balder. Jeg stødte ukontrolleret mit underliv op mod mine fingre, ville fyldes, mærke noget stort fylde min umættelige fisse.
Henne i stolen, fortsatte Tina med at tungekneppe Jette i lange stød. Hendes ansigt bevægede sig frem og tilbage og våde smaskelyde lød gennem stuen hver gang hun lod sit ansigt ramme Jettes fisse. Engang i mellem, stoppede hun og lod tungen glide rundt om Jettes klit der stod hård og lyserød frem mellem hendes skamlæber. Jette gispede hver gang Tina lukkede læberne om den og suttede, inden hun igen fortsatte med at tungekneppe fissen foran hende. Hendes smukke ansigt var vådt af Jettes safter, og hendes mund og kinder glinsede i det svage lys. Hun trak vejret besværligt, stønnende, lappede fissesafter i sig som en kat ved en skål fløde.
- Umm jahh! fortsæt, søde, stop ikke før jeg siger det!
Jette var blot sekunder fra orgasmen, og jeg intensiverede mine stød i min egen fisse, mens jeg betragtede de to elskende i stolen foran mig.
Pludselig rejste Jette sig halvt i stolen, hendes ryg dannede en bue og hun spærrede øjnene op. Hendes mund åbnede sig i et lydløst skrig mens hendes varme tykke fissesaft flød ud af hende. De safter jeg selv så mange gange havde nydt, og stadig elskede smagen af, flød nu ind i Tinas åbne mund og hun lappede dem i sig alt hvad hun kunne.
- Aaarrggghh! Jettes skrig begyndte dybt nede i hendes hals, skød som en ustoppelig tornado op forbi de vibrerende stemmebånd og ud i stuen!
Hendes krop rystede i kramper, og hendes skrig steg og faldt mens orgasmen flåede i hende, sendte tusinder af volt gennem hver nerve og kramperne i hendes fisse sendte sprøjt at varm klæbrig fissesaft ud i munden på Tina.
- Åhh Guuuddd, STOP! Jettes kommando lod som en bøn snarere end en ordre fra en herskerinde til sin slave. Hun faldt slapt tilbage i stolen med lukkede øjne, mens hendes ben stadig rystede.
Tina trak sig lydigt væk, satte sig igen i stolen foran Jette, hendes ansigt drivende vådt af safterne fra den fisse hun lige havde bragt til en tordnende orgasme.
I nogle lange minutter lå Jette bare gispende i stolen. Hendes hænder flagrede formålsløst i luften, mens hun hivende trak vejret i dybe drag.
Da hun var kommet nogenlunde til sig selv igen, lod hun en hånd glide ned mellem sine lår og begyndte at mærke på sin fisse, som om hun ikke helt forstod den oplevelse den unge lydige pige lige havde givet hende kunne være rigtig.
Hun smilede over til mig der stadig havde fingrene begravet dybt i fissen, men nu havde sagtnet tempoet lidt, og bare nød ophidselsen i min krop.
- Nåh, skat, smilede hun til mig, - nød du forestillingen? Jeg kunne kun nikke, behøvede ikke svare, min tilstand var tydelig for hende, og hun vidste det. - Sikke en orgasme, fortsatte hun, - Det var som jeg brændte indvendig, og min fisse ville slet ikke stoppe.
Hun vendte sig mod Tina der stadig sad ubevægelig på stolen foran hende.
- Hmm.. Du fortjener en belønning for at være sådan en god slave, sagde hun blidt. - Sid fuldstændig stille og slap af, luk dine øjne, søde.
Tina lænede sig tilbage i stolen, anbragte hænderne på armlænene og lukkede øjnene som hun havde fået besked på.
Jette rejste sig fra sin stol, hendes lår og underliv var stadig vådt og skinnende fra hendes safter, og jeg måtte tage et tag i mig selv for ikke at kaste mig på knæ foran hende og begynde at slikke hende.
Hun lod blidt fingrene kærtegne Tinas ansigt, og et lille suk undslap min nieces læber ved den blide berøring. Jette lod hænderne glide ned over Tinas skuldre, ned over brysterne hvor hendes fingre stoppede et øjeblik for at kæle for de strittende lyserøde brystvorter. Tina gispede ved berøringen, det var som hun ønskede at række op og holde Jettes hænder fast mod sine bryster, men Jettes kommando stoppede hende.
Jette fortsatte, lod hænderne glide ned over pigekroppen, ned mod de spinkle hofter, fingrene gled langs bukselinningen og hen til knappen, åbnede den. Hun fandt lynlåsen og trak den ned, lod så hænderne glide op over Tinas hofter, fik fat i buskelinningen igen og trak nu langsomt Tinas bukser ned. Jeg slikkede mig sulten om læberne, da Tinas trusser blev blottet, den fugtige plet på hendes jeans, var over dobbelt så stor på hendes små hvide trusser og fik dem til at klæbe til hendes skød og linjerne i hendes fisse til at træde tydeligt frem.
Jette stirrede betaget på det yndige syn, - du godeste, hviskede hun og så hen på mig, - jeg har aldrig set nogen være så våd før. Prøv at se?
Jeg lænede mig frem og stirrede, Tinas trusse sad klinet til hendes venusbjerg, og de små krølledes kønshår kunne tydeligt ses gemmen trussens stof.
- Åhh henåndede Jette, - Tina du er vidunderlig. Vend dig om. Jette gik over mod mig og sank ned i sofaen ved siden af mig, og endelig mærkede jeg hendes læber mod mine og jeg kyssede hende grådigt og lod tungen glide ind i hendes mund og lod den lege med hendes.
Da vi brød kysset havde Tina vendt sig om og stod nu foran os. Hendes små bryster hævede og sænkede sig tungt ved hvert åndedrag hun tog, og hendes brystvorter stod strittende ud mod os.
Jette så på mig, lod en hånd glide op mod mit bryst og kælede for mit bryst. Så vendte hun sig mod Tina, - tag selv sin trusse af, kæreste. Hun lænede sig ind mod mig, og tog min hånd og førte den ned mellem sine lår til hendes varme fisse der igen var ved at blive fugtig. Jeg lod en finger glide op og mærkede hendes muskler klemme om den, mens hun stønnede højt. Hun rakte ud mod mig, og hendes fingre spredte mine opsvulmede skamlæber og gled dybt op i mig. Min højlydte stønnen fik hende til at le, og hun begyndte at føre fingrene frem og tilbage oppe i mig, spredte dem, samlede dem... fingerkneppede mig så jeg så sol og stjerner.
Midt i al dette havde Tina uden en lyd stukket fingrene ned under trussen og skubbet dem ned over lårene. Hendes klæbrige fissesafter gjorde at trusserne klæbede til hendes fisse et sekund eller to, inden de fladt ned om hendes fødder og hun stod nøgen og smuk foran os.
Jette lænede sig tilbage i sofaen, ved siden af mig, hendes hånd lå mellem mine lår og min lå mellem hendes og vore fingre bevægede sig langsomt, kælende ind og ud.
- Tina, du vil nu onanere for os, Jeg ønsker at du viser os hvor dejligt du kan have det.
Svaret faldt igen prompte, - Ja, Jette.
Stående foran os, rakte Tina ned og lod begge hænder glide op langs indersiden af sine lår. Fingrene rørte ved de yderste skamlæber og en gysen af velvære gik igennem hende. Jette stødte dybere, hårdere op i mig, og jeg lod til gengæld en finger cirkle om hendes klit, og raspede den blidt med en negl mens vi stirrede betaget på den smukke skabning der stod nøgen og liderlig foran os. Tina lod den ene hånd hvile på sit venusbjerg, åbnede skamlæberne med fingrene og lod så den anden hånds fingre langsomt glide op i sig. Hendes krop sitrede, og hendes øjne lukkedes mens de slanke fingre kælende, søgende gled frem og tilbage i den våde fisserevne. Hun spredte fissen endnu mere, lod os se alt, mens hendes fingerspidser gled op i den stramme ungpigefisse.
Jette var begyndt at rotere røven hen over sædet, løftede kussen mod mine arbejdende fingre. Jeg svajede i ryggen, lagde det ene ben over hendes, åbnede mig selv for hendes fingre. Hun forstod mit tavse tegn, og lod en tredje finger glide op i mit varme fedtede indre.
- Jaa, stønnede Jette, hurtigere, søde. Støn for os.. giv slip på dine følelser, vis os at du elsker det. For første gang hørte jeg Tina udtrykke sine følelser, en vibrerende stønnen undslap hende, og hun begyndte at dreje hovedet fra side til side mens hendes fingre kneppede hendes lyserøde fisse i hurtige hårde stød. Det var tydeligt at hun havde mistet enhver kontrol over sig selv. Hendes mund stod halvt åben og en lille uartig stribe savl gled ned fra hendes mundvig, og ned over hendes hage. Hendes fingre var nu gledet op i hende, helt op til knoerne, og hendes ben rystede under hende mens hendes hivende stønnen fyldte rummet og gjorde både Jette og mig ude af os selv af brusende liderlighed.
- Mmm, du er en rigtig sød pige, gispede Jette, næsten ude af stand til at få ordene frem på grund af fornemmelsen mine fingre gav hende i fissen. - En rigtig lille liderlig tøs, ikke?
Mellem stønnene lykkedes det Tina at få fremgispet et – jaaa. Hun stoppede et kort øjeblik, men forsatte så sin onani med fornyet styrke.
Hele hendes unge krop vred og vendte sig i liderlige kramper, og hun kunne dårligt nok stå på benene, hendes fingre og hænder drev af hendes safter, ligeledes gjorde hendes slanke lår der glinsede våde. Hendes hals og bryst var dækket af hendes spyt, der nu løb uhæmmet fra hendes åbne mund, og den våde smattende lyd af hendes fingre ind og ud, gled sammen med Jettes og min, mens vi lå og onanerede hinanden i et stadig heftigere tempo.
Jeg kunne ikke holde til det mere. Jeg mærkede den brusende fornemmelse af orgasmens tidevandsbølge bygge sig op dybt inde i mig. Den voksede som en boble, indtil den eksploderede i tusinde lysglimt og sendte mig ud over afgrundens rand ned i liderlighedens bundløse dyb. Jeg skreg.. Min skingre stemme lød fjernt i mine ører, mens orgasme efter orgasme rev i mine nerver. Jeg vred og vendte mig, bankede mine fingre hårdt op i Jettes fisse, krammede den, mistede kontrollen og tissede endda lidt, inden jeg faldt tilbage på sofaen i en dødlignende slaphed, og red på orgasmens bølger. Jette havde holdt om mig, og jeg opfattede langsomt hendes krop mod min, hendes læber mod mine.
Vi lå sådan i nogen tid, mig gispende efter vejret efter den kraftigste orgasme jeg nogen sinde havde oplevet.
Lidt efter rejste Jette sig. Hun gled ned på gulvet foran Tina, som ikke et øjeblik havde stoppet med at fingerkneppe sig selv.
Hun kravlede på hænder og knæ, med den frække røv svajende fra side til side, over mod Tina, gled op mellem de spredte ben og placerede sin mund lige ud for det lyserøde paradis af lyst.
Hun så op på Tina, hvis ansigt var fordrejet i liderlighed, og hviskede, - kom for mig, søde. Lad det komme, mærk orgasmen rulle gennem dig, omfavne dig.
Det var, som om at Tina på en eller anden måde havde holdt sig selv tilbage og nu endelig gav los. Hendes hår fløj vildt, da hun med et pludseligt ryk kastede hovedet tilbage. Hendes fingre borede sig op i den åbne fisse, krogede sig deroppe og greb fat. Hun løftede enden fra stolen, skød kussen op mod Jettes ventende mund og kom. Jette og jeg kunne tydeligt se hvordan hendes fisse krampagtigt åbnede og lukkede sig da hun i ekstasen spændte og slappede musklerne, og så strint af hendes safter sprøjtede ud, ramte Jettes ansigt og mund. Hun trak vejret hurtigt, stødvist, og hendes gisp og støn gled over i små hurtige skrig hver gang orgasmens sendte glødende kramper gennem hende. Jettes ansigt blev hurtigt dækket af Tinas strintende safter, og hendes tunge for ud og rundt, slikkede, smagte, drak, alt imens Tinas ungpigekrop igen og igen måtte overgive sig til en ny altopslugende orgasme.
Langsomt, som en gejser der falder til ro, stoppede strintene fra Tinas fisse, og Jette slikkede med velbehag de sidste dråber i sig, inden hun igen kom over til mig i sofaen. Hun tog mit ansigt mellem sine hænder og kyssede mig blidt. Lod tungen der stadig var dækket af Tinas fissesaft glide ind i min mund, og jeg suttede og slikkede den som en baby, mens jeg smagte Tinas safter.
Da jeg havde slikket hendes tunge og ansigt rent, trak vi os lidt tilbage, oplevelsen havde været ufattelig og ingen af os kunne rigtigt tro, at det var rigtigt, det vi lige havde oplevet.
Tina sad stadig på stolen, hendes små bryster hævede og sænkede sig roligt, og hendes øjne stirrede tomt op i loftet. Stolens sæde under hende var drivende vådt af hendes tyktflydende safter og nu og da løb en let sitren igennem hendes krop.
Jette rejste sig, næsten modvilligt. Hun samlede sit tøj op og begyndte at klæde sig på. - Vi må nok hellere blive anstændige igen inden vi vækker hende, hun gjorde et kast med hovedet over mod Tina, mens hun lynede kjolen.
Jeg fik samlet mig sammen, trusserne stak jeg ind under en pude da de var alt for våde til at have på, og så rettede jeg på tøjet, fik bh'en på plads og knappet min bluse.
Jette vendte sig mod Tina, - du må gerne klæde dig på nu, min pige.
Tina bukkede sig ned, samlede sine trusser op og trak dem på, derefter de blå jeans og bh'en. Det var som at se en omvendt striptease og Jette og jeg smilte til hinanden, hver gang Tina fik bukket eller vendt sig så hendes yndige fisse eller bagdel blev synlig. Endelig var vi alle anstændige igen, og det sænkede sig en underlig tavshed i stuen.
- Hvad nu, spurgte jeg en anelse nervøst. - Ja, vi må vel vække hende, sagde Jette. - Hvad nu hvis hun husker noget? Jeg var ved at blive rigtig nervøs nu, hvis dette kom frem var min fremtid usikker, det eneste sikre ville være familiens reaktion, og den ville ikke være behagelig.
- Det finder vi jo ud af, sagde Jette. Hun virkede helt fattet og rolig, men det var jo heller ikke hendes niece hun lige havde forført på det skammeligste. - Fortryder du? Spurgte hun. Jeg tænkte mig om et øjeblik, - nej, ikke et sekund, det var fantastisk, jeg har aldrig oplevet noget mere ophidsende liderligt. Jette kyssede mig hurtigt, så vendte hun sig mod Tina der nu stod fuldt påklædt. - Jeg tæller igen til tre, og på tre vil du vågne. Du vil have din fulde bevidsthed igen, men du vil intet huske af det der er sket. Jette ventede lidt, lod ordene synke ind, og talte så, - 1 - 2 - 3!
Der gik et lille ryk igennem Tina, hun glippede med øjnene og trak så vejret dybt som havde hun været under vandet i lang tid.
- Hvad skete der, spurgte hun forvirret, mens hun så på os? Jette lagde armen om hende og gav hende et lille klem, - årh ikke noget særligt. Hvordan har du det? - Jeg har det fint, svarede Tina, og jeg trak vejret lettet. Jeg havde været lidt bange for hvad der ville ske, når hun blev bragt ud af trancen, men hun virkede meget normal. - Jeg er tørstig, fortsatte hun, og jeg føler mig udmattet. Jeg skænkede et glas vin og rakte det til hende, hun tog det med et smil og tømte det i et par store slurke. - Ahh.. det var dejligt, men fortæl mig hvad jeg sagde og gjorde, bad hun og satte sig ned i sofaen mellem os.
Jette bed sig i læben og med et lille uartig smil svarede hun, - Det er din søde faster Else vist bedre til at fortælle, end jeg er.
Idet Tina vendte sig mod mig, mærkede hun den våde plet mellem sine lår. Hun kiggede ned, og blev blussende rød. - Tissede jeg? Spurgte hun forskrækket. Både Jette og jeg svarede i munden på hinanden, at det havde hun bestemt ikke, men jeg kunne se at hun havde svært ved at tro os.
Jette så på sit ur, - nå det er ved at blive sent, jeg vil smutte i seng nu. Men I to kan da bare blive og sludre videre hvis I har lyst. Hun rejste sig og forlod stuen. Jeg skyndte mig at rejse mig, ville helst ikke være alene når min niece begyndte at stille nærgående spørgsmål. - Ja, søde. Jette har ret. Måske vi skulle se at komme i seng også. Jeg kunne se at tusinde spørgsmål tumlede rundt i Tinas hoved, men hun rejste sig da og gik ovenpå mens jeg slukkede lysene nede i stuen.
Ligesom jeg skulle til at lukke døren bag mig, faldt mit blik på amuletten der lå på bordet ved siden af den lænestol Jette havde siddet i. - Gad vide.., tænkte jeg og rakte ud efter den, knugede den i min hånd mens jeg gik op af trappen til mit værelse.

 SLUT PÅ DEL 1
- fortsættes HER -

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER