Det blev en helt anden jul - af Jens K.

2009

- Jeg er helt sikker på, der var noget udenfor i mørket, sagde Ea lidt nervøst og prøvede at få synskontakt til omgivelserne ude i decembermørket, men det var mørkt, buldrende mørkt derude, og selvom der godt nok var tændt en elektrisk vejlampe ved indkørslen, så var der altså noget mere mørkt oppe i sommerhusområdet, end Ea nogensinde havde forestillet sig.

For første gang i de fire år, Ea og Jan havde boet sammen, skulle de holde jul helt alene, og det glædede de sig meget til. Det skulle foregå i Jans forældres sommerhus, da forældrene havde valgt at markere jul og nytår under sydens sol, og nu var Ea og Jan så taget op i sommerhuset i god tid, så de havde nogle dage at slappe rigtig godt af i før selve julehøjtiden.

Ea kunne ikke helt slippe tanken om, at der måske var nogle, der listede rundt der ude omkring sommerhuset, men Jan slog det hen med, at hvis Ea havde hørt noget, så var det sikkert bare et rådyr eller en ræv. Den slags havde han ofte oplevet, når han havde været i sommerhus om vinteren med sine forældre.

Det beroligede dog ikke Ea helt, og så sagde Jan, at han ville foretage en lille efterforskning. Han ville simpelthen placere sig inde i det lille gæsteværelse i fuldstændig mørke, og Ea skulle så bare gå helt normalt rundt i køkken og opholdsstue, hvor gardinerne ikke var trukket helt tæt for. Jan mente så, at han fra gæsteværelset godt kunne overskue, om der foregik noget mystisk ude i mørket.

Inden Jan forsvandt ind i gæsteværelset havde han givet Ea et kærligt knus, og han havde også i det fuldt oplyste lokale sørget for at kramme hendes bryster rigtig godt, så eventuelle nysgerrige udenfor kunne lokkes til. Jan opfordrede desuden Ea til at skifte bluse i fuld belysning, mens Jan lå på udkik i gæsteværelset.

Taktikken gav åbenbart pote, for det varede ikke længe, før Jan tydeligt kunne ane en skikkelse snige sig langs hækken ude ved fællesvejen, så et par hurtige skridt direkte frem mod huset og tæt frem til vinduet, hvor gardinet ikke sluttede helt tæt. Jans hjerte begyndte at hamre – gad vide om Ea nu stod og skiftede bluse uden at vide, at hun blev overbegloet? Jan havde godt nok opfordret sin kone til gerne at være lidt fræk og ikke være karrig med hensyn til at vise lidt frem, når hun skiftede bluse, men at det skulle gå så hurtigt, havde han ikke regnet med..

Så fik Jan næsten et chok. Han kunne nemlig helt tydeligt se, at personen udenfor i lysstriben var en kvinde… hold da kæft, var hun ikke i gang med at gnubbe sine patter? Godt nok havde hun vintertøj på, men det var tydeligt, at hun havde en hånd inde under den tætte vindjakke, jo fandeme stod hun her udenfor deres vindue og gejlede sig op ved at bearbejde sine patter, sikkert helt inde på det bare. Uheldigvis dukkede der så en lyskegle fra en bil op i det fjerne, personen ved vinduet dukkede sig ned, kravlede langs husgavlen og forsvandt, inden bilen lidt efter kørte forbi ude på vejen.

Jan gik tilbage til sin kone og berettede om sin afsløring, og Ea var ikke så lidt chokeret. Hun fortalte nemlig, at hun ikke alene havde skiftet bluse men også brysteholder, mens hun stod i stuen. Det betød så også at hun ganske kort havde ladet begge bryster være til fri beskuelse, og hun havde også kælet lidt med det ene bryst og klemt den ene vorte – dog uden at have anet noget om, at en person stod lige udenfor vinduet og gloede på hende.

- Hun er aldeles ufarlig, fastslog Jan. Kvinden har åbenbart en lyst til at belurer mennesker i frække situationer, det oplever vi da også om sommeren, når vi ligger ved stranden, men så er det måske mere accepteret, sagde Jan.

Ea vidste ikke helt, hvad hun skulle mene. Egentlig var hun lidt rystet over begivenheden, men på den anden side erkendte hun også, at det pirrede hende lidt at tænke på, at hun havde stået der inde i den fuldt oplyste stue og vist sine bryster frem for en vildt fremmed. Jan sagde, at det også havde gjort ham rigtig liderlig. Han mente, den nysgerrige kvinde nok havde været omkring 35-40 år, og så foreslog han i øvrigt Ea, at de jo kunne fortsætte med at ”drille” kvinden der ude i mørket… vi kunne jo lade hende kikke på os, når vi er rigtig frække – og så kunne vi måske derefter pågribe hende og så tvinge hende til at vise sig frem for os.

- Du gør mig vanvittig liderlig med dit forslag, sagde Ea.
Og da de to unge tidligere havde eksperimenteret i både fantasilege og mere frække udfordringer sammen med et vennepar, var det dem ingenlunde fjernt at kaste sig ud i noget rigtigt frækt, netop ved at optræde liderligt med tilskuer på.

Det endte så med, at de her og nu gik i gang med nogle rigtig ophidsende kælescener i sofaen i stuen, uden dog at vide om kvinden var vendt tilbage for at kikke, men samtidig fik de også lagt en taktik for næste aftens optræden og eventuelle følger.

 Ved at forlægge handlingen til soveværelset, hvortil der ville være rigtig gode kikkemuligheder ude fra, ville de også få lokket kikkeren ind i en smøge ved huset, hvor hun i fred og ro kunne kikke på, mens Ea og Jan tog den store tur på dobbeltsengen, men det ville også være lidt vanskeligt at slippe hurtigt derfra igen. Planen var så, at Jan ville forsøg pågribe den kvindelige kikker – og så skulle hun ellers få sin sag for.

Den næste dag arbejdede Jan ihærdigt med at opstille lytteudstyr og andre tekniske finesser, som han var ekspert i, og parret havde meget udførligt fantaseret om og afprøvet hvad der skulle foregå, - jo, vindueskikkeren skulle sandelig få noget at kikke på – men hun skulle også komme til at betale for det.

Den næste aften ved 21-tiden startede så det store show. Der var taget højde for alt, lyset var sat, så dobbeltsengen var godt belyst, der var en smal stribe åbent gardin og godt indkik ved den ene side, og i den øvrige del af huset var der mørkt.

Planen var så, at Jan skulle give Ea en regulær afstraffelse på dobbeltsengen herunder en vild kneppetur. Hun havde derfor sine hænder låst i håndjern, da hun blev slæbt ind og væltet om på dobbeltsengen. Mens hun lå her, fik hun yderligere bind for øjnene, væltet om på maven og Jan hev trusserne af hende og blottede hendes røv. Så fik hun nogle blide klask, samtidig med at Jan lod sin ene hånd vandre rundt på baller og ned mellem hendes lår. Sådan gik det temmelig længe for sig, der skete ikke rigtig noget, men Jan kunne dog mærke, at Ea efterhånden var blevet meget våd ikke mindst ved tanken om, hvad denne aften måske ville bringe af oplevelser. Der skete bare ikke noget, men Jan havde i hvert fald lovet, at Ea også skulle om på ryggen, så hun kunne få sin fisse vist frem, hvis der kom ”bid på krogen”.

Og der kom ”bid”. Netop som Jan havde smidt sine bukser og nu fremviste sin stive pik som han forsøgte at få op i Ea, begyndte en lille diskret blå alarmlampe at blinke helt nede ved gulvet.

Det var bevis på, at der var noget ”varmt” udenfor vinduet, og da det vel næppe var et rådyr, der stod og kikkede på liveshow, så var det sandsynligvis den nysgerrige kvinde, der nu var tilskuer.

Denne kendsgerning fik både Ea og Jan helt op på mærkerne, og kampen på dobbeltsengen blev ekstra vild og voldsom. Ea blev væltet rundt, og hun kæmpede for at samle sine ben, men det var ikke spor besværligt for Jan at få sin kones ben spredt og fastspændt i dobbeltsengens stolper, der vendte hen mod vinduet. Så kan det ellers nok være at Eas kusse blev demonstreret. Jan ruskede i den veltrimmede dusk, han trak skamlæberne fra hinanden, så den blodfyldte klit strittede frem, men Jan afslørede også overfor tilskueren, at hans kone var savlende liderlig Så fik hun et par fingre op i den varme kanal, og lige før hun eksploderede af lider, greb Jan ned under sengen og fandt en lille ”japserpisk” som han begyndte at bearbejde sin kone med, dels på lårene - men der kom også nogle dask direkte på den gabende kusse. Så lod Jan som om han skulle ud efter flere tugteredskaber eller andet, og med bar røv og stritpik stak han lige i et par lette sko og listede ud af bagdøren.

Ea lå stadig bundet til sengen med skrævende ben, hun kæmpede på skrømt for at komme fri – og så lød der et gennemtrængende skrig og tumult udenfor. Jan havde overrumplet kvinden. Lidt efter blev døren sparket ind og Jan kom slæbende ind med en råbende og skrigende kvinde, som også fik læst og påskrevet af Jan.

- Nu har du stået og gloet på min kones kusse, så må det vel være rimeligt, at vi også tillader os at lege lidt med dig… og dejlige patter har du åbenbart, sagde han, da han havde let ved at komme til at rage på dem. For et lille øjeblik siden havde kikkeren nemlig stået og gnubbet sine egne bryster, mens hun så på, at Ea fik pisket sin liderlige kusse, så nu var der næsten fri adgang til kvindens barm, da hun slet ikke havde nået at få sit tøj bragt i orden.

Den pågrebne kvinde var hurtigt klar over, at hun var afsløret på fersk gerning, og fra at være højtråbende og protesterende, var nu blevet from som et lam. Hun hulkede og græd højlydt, og hjerteskærende erklærede hun, at hele hendes liv var slået i stykker.

Jan prøvede at fortælle hende, at dette her da ikke var nogen katastrofe, og så løste han i øvrigt sin kone fra den noget specielle udstillingsposition på sengen, så Ea kunne tage noget tøj på.

Lidt efter sad de alle tre i stuen og havde svært ved at finde ud af noget som helst.

Den fremmede kvinde, som i øvrigt hed Inga, fortalte, at hun var lærer på den nærliggende centralskole, hun var enlig mor og havde en datter på 14 år derhjemme. Hele hendes fremtid og liv i det hele taget var smadret efter dette her, mente hun og græd og klynkede igen.

Ea prøvede at trøste hende på bedste måde og sagde, at dette her da aldrig kom videre. Jan tilbød en tør whisky, og selvom Inga aldrig havde smagt sådan en, så tog hun alligevel imod den.

Snakken kom lidt efter lidt ned på et roligt plan. Ea og Jan fortalte, at de virkelig havde nydt at have haft en ukendt tilskuer til deres sexleg, og Inga måtte så også gå til bekendelse og erkende, at hun aldrig i sit liv havde oplevet noget så frækt og ophidsende, men nu var det bare så ligegyldigt alt sammen.

En whisky mere, Inga græd igen, men så tog Ea initiativet og gik over til Inga med et lommetørklæde, hun tørrede Ingas tårer bort, bøjede sig over hende og gav hende et kindkys, der lidt efter gik over til at blive et mere regulært ”kærlighedskys”.

- Du må ikke være ked af det, sagde Ea med virkelig medfølelse. Det var jo os der lokkede dig, og vi har slet ikke gjort hinanden noget ondt… har vi vel? På en eller anden måde havde Ea fået et par fingre ind på Ingas bare bryster, og med et tungekys mere og et nap i Ingas hårde vorte, bredte der sig langsomt en ufattelig beroligende men også en ophidsende stemning i den lille sommerhusstue, hvor Jan netop havde fået ilden til at blusse op i brændeovnen.

- Må jeg låne telefonen og ringe hjem til min datter. Hun aner ikke hvor jeg bliver af, og selvom hun har besøg af sin skoleveninde, så bryder jeg mig ikke om dette her, sagde Inga.

Da hun lidt senere fik kontakt med sin datter, fortalte Inga, at hun havde mødt nogle utrolig rare, dejlige og flinke mennesker, så der ville nok gå lidt tid, før hun kom hjem.

Så kom Inga over og bøjede sig ned over Ea. – Tak for lån… I er bare så vidunderlige mennesker, sagde hun og kyssede Ea på panden. For bare en time siden havde jeg været parat til at kaste mig ud foran et eksprestog, og lige nu føler jeg mig som et rigtigt lykkeligt menneske, sagde Inga. Nu var det hende der fik fundet vej ind til Eas frække brystvorte. – Jeg så, da du selv legede med den i går, hviskede hun, åh hvor var det dog frækt og smukt, og så klemte hun og trak lidt i Eas vorte. – Må jeg godt? spurgte hun, uden dog at få svar. I stedet drejede Ea sit ansigt og bød sin mund til. – Kys mig rigtig liderligt, mens Jan ser på det, sagde Ea. Hun ville sige noget mere, men det nåede hun ikke, fordi Inga allerede var i gang med et dybdeborende tungekys, mens Jan bare nød situationen og lynede sine bukser op for igen at give sin stive pik lidt frisk luft.

- Nu må det vel snart være min tur at få lidt opmærksomhed, sagde Jan og brokkede sig noget over, at han og Ea slet ikke havde fulgt den slagplan, de havde lagt, hvis de fik fanget vindueskikkeren.

- Var vi ikke enige om at kællingen skulle have en røvfuld, og at hun skulle tvinges til at vise sig selv frem – patter, kusse og det hele – og vise os, hvordan hun havde leget med sig selv, mens hun kikkede på os gennem vinduet… og hvad så? nu sidder I to sku der og kysser hinanden og giver mig en stiv pik som jeg så bare selv kan tage trykket af. Er det en måde at behandle en iderig mand på? sagde Jan og trak skindet stramt på pikken, så han rigtig kunne vippe med den strunk og stor.

De to kvinder var stadig blevet mere og mere optaget af at være søde ved hinanden, nu hviskede de lidt sammen, fniste og sagde også noget om en eller anden, der trængte hårdt.

- Tror du den kan tåle at se noget rigtig frækt? spurgte Ea… så bare sæt dig godt til rette.

De to kvinder sad nu, så Inga nærmest sad på skødet hos Ea, og det var tydeligt, de havde en plan. Ea begyndte at kramme Inga bryster uden på vindjakken, men da jakken i forvejen var klar til hurtig åbning, sad Inga pludselig med begge bryster fremme, hun havde nemlig ingen bh på.

- Kik så på hendes store patter, sagde Ea og løftede op i dem ved at trække i vorterne, nå hvad siger du – det er sku da patter? Det var dem hun stod og gned på, mens vi lå og gav kneppeopvisning inde på sengen, var det ik?

- Jo for fanden da, og det var så vidunderligt frækt, sagde Inga.. Nu ville Ea se, hvordan Inga havde gnubbet sig, og der kom nu noget af en afsløring fra Inga.

- Det var ikke kun mine patter, jeg legede med, jeg gav også min fisse en god omgang… såd'n her, sagde Inga og trak sin nederdel op. Derved afslørede hun, at hun heller ikke havde haft trusser på, for som hun sagde; - det var vigtigt for mig, at jeg rigtig kunne komme til det bareste bare, og da jeg stod og så på, hvordan du fik pisk på din fisse, så måtte jeg også give mig selv lidt smæk, så godt jeg nu kunne komme til. Men så var det altså Jan kom og kastede sig over mig… fandens osse!

Inga havde i mellemtiden helt frivilligt lade sin fisse komme til fri beskuelse, og mens hun nærmest lå på skødet af Ea, kunne også trække sine skamlæber fra hinanden og vise Jan sit varme og efterhånden meget sjaskende kussehul.

Jan ville heller ikke længere nøjes med bare at kikke. Nu stod han pludselig lige foran de to kvinder, han bøjede sig ned, nærmest på knæ, så hans pik passede som ”fod i hose” i Ingas vistnok ret pikforsømte hul. Og så fik hun bare sin sag for. Ea tog sig af hendes bryster, skiftende hårdt og blidt krammede og æltede hun dem, men fik også drejet sig så meget, at hun kunne komme til at sutte, kysse og bide i den ene vorte. Samtidig pumpede Jan med fuld kraft, og Inga opdagede hurtigt, at Jan var både veludrustet og meget udholdende.

Det var først da Ea begyndte at tale om, at Inga også burde have pisket sin liderlige fisse, at det blev for meget for både Jan og Inga. Begge kom næsten samtidig i en voldsom orgasme, og kort efter begyndte Ea også vildt og usammenhængende at råbe op om, at den frække vindueskikker skulle have pisket både røv og fisse – og så var Ea også færdig.

Bag efter fik alle tre en dejlig afslappet snak om både aftenens forløb og en hel masse om sex i det hele taget. Det viste sig, at der var meget sammenfaldende interesser, og da Inga så afslørede at hun skulle være helt alene juleaften - datten skulle være hos sin far - gav Jan og Ea ordrer til Inga om at stille hos dem kl. 17.00 juleaften – og at hun skulle være indforstået med at stå ubetinget til rådighed for de unge værtsfolk.

Kort efter sagde Inga pænt farvel og tusinde tak for vidunderlige oplevelser… hun nynnede en eller anden gammel julemelodi, som hun ikke rigtig kunne stedfæste, da hun i mørke og nordenvind med lidt sneslud imod sig passerede centralskolen, hvor hun i morgen nu med glæde og rigtig god samvittighed kunne møde op til juleafslutningen.

 Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jens K.  HER
Flere noveller af samme FORFATTER