Julegaven - af Busse
2009

Først i halvfjerdserne rejste min første kone pludselig fra mig og mine børn, så jeg stod med tre piger og en dreng under den skolepligtig alder.
Kommunen mente ikke, jeg kunne være alene med så små børn og satte en husmoderafløser ud til mig med besked om at finde en selv inden for to måneder.
Jeg søgte både i øst og vest uden at finde nogen men 8 dage før fristen udløb, var der en som lovede at passe børnene indtil videre, selv om hun selv have to børn som også fulgte med. Jeg havde et værelse, hvor de flyttede ind, og de faldt hurtigt til.

Jane spurgte flere gange, hvor når jeg fandt en anden, men da jeg var godt tilfreds med hende, havde jeg ikke travlt.
Julen nærmede sig, og jeg ville vide, hvor hun skulle holde jul. Mine børn pressede hende til at blive og holde jul med os, og sådan blev det.

Det blev alle tiders jul, jeg have købt gaver til alle, og mine forældre kom forbi også med gaver til både mine og hendes børn samt en fin kjole til Jane.
Jeg havde købt natkjole, en såkaldt babydoll, næsten gennemsigtig, fordi jeg havde set, hun brugte sådan en, og den hun havde, var meget slidt og trængte til en udskiftning.

Da kl. var 22, klappede Jane i hænderne, som hun plejede, og forkyndte at nu var det sengetid, og efter yderlig en halv time brød mine forældre op. Derefter hjalp vi hinanden med at rydde til side, og da det var gjort, sank vi ned i hver sin lænestol.
- Du må meget undskylde, at jeg ikke har købt nogen julegave til dig. Jeg har desværre ikke haft råd, da der har været så meget i anledningen af min skilsmisse, men du må have den til gode, sagde hun og fortsatte, - hvad ønsker du dig egentlig?.
- Mit største ønske er, at du bliver og tager dig af børnene, da de er meget trygge ved dig, og du hørte selv min dreng sige, at han ville ønske, at du blev hans nye moder.
Jane tørrede en tåre af kinden og rejste sig og forlod stuen. Jeg begyndte at belave mig på at skulle i seng, men da jeg lige have skænket et glas vin, blev jeg siddende for at nyde det, samtidig med at julemelodierne flød fra radioen.
Pludselig stod hun i døren, jeg gjorde store øjne, hun var iført den babydoll natkjole jeg have givet hende, om maven havde hun et rødt bånd som var bundet i en stor sløjfe med en seddel, hvor der stod… Til Hans.
- Kan jeg bruges som julegave, spurgte hun med hovedet på skrå. Hun gik en omgang i stuen og tændte nogle af de stearinlys, som var blevet slukket.
Nu var det mig der blev rørt.
Hun gik hen imod mig, idet hun sagde, - pak mig ud og brug mig, jeg tror, at det er det, vi begge trænger til.
Jeg fik fat i sløjfen, og hun gik et skridt baglæns, så den gik op. Nu ville hun have mit tøj af, og min sweater blev trukket over mit hoved, og lidt efter lidt stod jeg i underbukser, der var mere et telt, da mit organ havde lugtet fisse.
- Den bule lover godt, sagde hun, idet hun tog hynderne fra sofaen og lagde dem ned på gulvet.
Jeg greb ud efter hende, men behændig undgik hun mig og forsvandt ud af døren. Et minut efter kom hun tilbage med et stort badelagen, som hun bredte ud over hynderne. - Bare for en sikkerheds skyld, sagde hun med et smil, og fortsatte med at fortælle, at børnene allerede sov.
Hun satte sig ned på hynderne, tog fat i mine underbukser og trak den af mig. – Wau, sagde hun og tog om mit lem, - kom, sagde hun og tog mig i hånden, og fik mig ned på ryggen. Hun lagde sig ind over mig, og vi smeltede sammen i et stort kys, langsomt mavede hun sig baglæns og kørte sit skridt op og ned ad mit lem, og pludselig var der hudkontakt, og da hun rettede sig op, gled jeg et stykke ind i hende, hun var meget våd, så da hun rokkede og vrikkede, var jeg hurtigt helt ind. Det gik hurtigere og hurtigere, til hun, med begge hænder for munden, skreg sin orgasme ud og faldt ned over mig.

Sådan lå vi lidt, til hun igen fik et normalt åndedræt. Vi blev vendt rundt, og nu var det mig der var øverst, og hun trak sine ben helt op til brysterne, og nu så jeg at hendes trusser var bundløse, men da de var meget våde, trak jeg dem af hende, da jeg gerne ville have kontakt med den bløde hud.
- Nej, ikke mere her, sagde hun, - skal vi ikke gå ind i din seng, der er vist mere behagelig, sagde hun. Men det blev ikke til mere den nat, for vi faldt hurtig i søvn.

Næste dag fik vi møbleret lidt rundt, så vi fik dobbeltsengen, og nu var der mere plads til vore udfoldelser.
Juledags aften var hendes børn ved fædrene, og mine hjemme ved min far og mor på ferie, så vi var helt alene.
Efter aftensmaden blev jeg jaget i bad og fik så at vide, at jeg kunne gå i seng og vente på noget godt.
Jeg havde ventet en lille halv time, da hun kom ind helt nøgen, det var første gang jeg så hende, som hun var skabt, og kunne konstatere, at hun ikke have samme hårfarve foroven som forneden, hun var skabt som rødhåret.
Hun startede med at tage begge dyner og smide dem på gulvet, så kravlede hun op i sengen og skrævede ind over mig, hvor hun gav mig et kys, det var mere et tantekys end som noget jeg vil forbinde med sex. Jeg tog om hende og tvang min tunge ind i hendes mund, og på få minutter fik hun lært at kysse, medens min ene hånd klemte det ene bryst. Hun rejste sig lidt op og rystede på hovedet og sagde, - uh ha, det går da lige ned mellem benene. Og nu begyndte hun med hofterne at vride og vende sig for at fange min stive pik, men så hurtigt havde jeg ikke tænkt det skulle gå.
Vi blev vendt, så jeg kom øverst, og jeg startede med at kysse og slikke på de dejlige bryster og fortsatte ned over den flade mave til venusbjerget.
- Nej, sagde hun, det vil jeg ikke være med til, det er noget griseri. Hun gjorde alt, hvad hun kunne, for at trække mig opad igen, men jeg var den stærkeste og plantede et kys lige på hendes klit, for benene var jo spredt, da jeg lå imellem dem.
Efter kysset gjorde jeg tungen bred og slikkede helt nede fra det bagerste hul og op til klitten, som jeg nulrede med læberne, og nu hylede hun som en stukket gris, og hun var holdt op med at gøre modstand. Safterne sejlede ud af hende. Jeg fik en hånd fri, og med langfingeren inde i hende og læberne mod klitten, hylede hun sin første orgasme ud. Roligt kyssede jeg på inderlårene, medens hun faldt til ro og igen kunne slappe af.
- Var det ikke godt, spurte jeg. – Joooo, måtte hun indrømme, - men er det ikke noget griseri, ville hun vide. – Nej, sagde jeg, du har jo lige været i bad, og så er vi rene over det hele, vil jeg mene, og det kan da ikke være noget griseri, når det smager godt. – Hum, sagde hun, - men jeg vil ikke slikke dig, forkyndte hun.
Vi lå og nussede og kælede lidt, og hendes hånd blev ved at vende tilbage til min meget stive pik. - Jeg vil have dig nu, sagde hun og skrævede ind over mig, så hun igen kom øverst. Hun fik mig styret på plads, hun var så våd at jeg gled helt i bund i en bevægelse, og så kom der gang i hofterne, og på få sekunder var hun igen oppe og ringe og sank ned over mig.
- Håååå, gispede hun, - nu kan jeg snart ikke mere. - Jo du kan, sagde jeg, - vi er kun lige begyndt, mener jeg.
Hun fik lov at ligge lidt, inden jeg fik os vendt om. Jeg kom øverst, og med hendes ben på mine skulder, sank jeg igen helt i bund i hende, og meget roligt ud og ind, kørte jeg os begge til en ny stor orgasme, og denne gang var det, som om hun var helt væk et langt stykke tid.
Da hun igen kunne tale, sagde hun, - du gør mig helt vil på den måde, pas på jeg ikke bliver afhængig af det.

Det blev hun, for i dag har Jane og jeg været gift i 36 år.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Busse  HER
Flere noveller af samme FORFATTER