Ophængt før jul - af Mikkel

2009

Han var stresset.
Kun 14 dage til jul og novellen skulle være hos forlæggeren senest den 22. december. Udenfor rasede snestormen, men her indenfor var der dejligt varmt.
Deres store hus var heldigvis godt isoleret; godt det sammen for ikke alle var lige vel påklædt i det store hus.
Novellen … Tja det kunne man vel godt kalde den … var som altid vel underbygget; der var intet som ikke var prøvet og kontrolleret. Måske derfor hans noveller altid blev solgt som varmt brød; enhver kunne sætte sig ind i historien og de fleste ting kunne efterlignes i de fleste hjem.
Åh ja, det var måske på sin plads lige at fortælle, at det var sex-noveller han skrev.

Hans kone kom ind i stuen. ”Skrider det fremad”, spurgte hun. ”Nej, overhovedet ikke. Det er ligesom jeg slet ikke kan få nogen nye idéer”.
”Måske jeg skulle komme med et par idéer, sådan ud fra hvad vi kvinder kunne ønske os”?
Hun traskede lige så stille ud af stuen med et lille smil på læben.
Ja, hvorfor ikke, tænkte han. Indtil nu havde han altid selv skrevet novellerne selv. Bagefter havde hans kone altid læst dem igennem; nogle gange var der kommet nogle få kommentarer (ind imellem også lidt spidse), så det var måske slet ikke nogen dårlig idé.
”Hvad har du i tankerne” råbte han efter hende. Et øjeblik efter tittede hun frem i døråbningen. ”Hvad med en gang pigesex som bliver opdaget af ægtemanden. Han bliver gal og beslutter sig for at straffe dem, han binder dem og … ja, resten finder vi vel ud af”, smilede hun.
Idéen var slet ikke så dum. Indtil nu havde novellerne være ”pæne” og det var måske det hun havde rynket på næsen af.
”Ja, idéen er slet ikke så dum”, sagde han. ”Men du ved jo, at jeg altid afprøver forløbet i mine noveller. Og hvordan skulle det så kunne lade sig gøre; det kræver jo mindst en ekstra til plottet”.
”Lad du bare mig om det”, sagde hun. ”I morgen er det fredag og vi har hele weekenden til at få gennemlevet plottet. Vi skal alligevel ikke noget og jeg har en idé som lige skal tænkes igennem”.

Dagen efter var hun meget hemmelighedsfuld; hun kørte af sted til byen og var væk i flere timer. Da hun kom hjem havde hun en pakke med; hvad den indeholdt var ikke til at gennemskue.
”Jeg har købt ind til pigemiddag i aften, skat”, sagde hun. ”Jeg regner med at du er væk fra kl. 16.00 og først kommer hjem igen når jeg sender dig en SMS. Der er en juleudstilling i centeret og der mangler også at blive købt et par julegaver, så der er nok at se til for dig”.
Han var målløs; hun havde tilsyneladende planlagt alt til mindste detalje. Han listede ind i stuen og forsøgte at koncentrere sig om novellen, men det blev ikke til så meget.

Resten af dagen sad han og hang; skriveriet blev det ikke rigtig til noget med og hans kone nussede rundt i huset; snart var hun i køkkenet, så var hun i kælderen, så på førstesalen. Hele tiden smånynnende og smilende.
Klokken blev efterhånden mange og da klokken nærmede sig 16.00 kørte han. ”Er du sikker på hvad du er på vej ind i”, spurgte han. ”Åh ja”, sagde hun. ”Helt sikker. Kør du bare. Pas på, det er glat, og når du alligevel er i centret, kan du så ikke se efter lidt mere julepynt”.
”Joh, det kan jeg vel”, sagde han. Og så listede han af.

Tiden var svær at få slået ihjel; han havde travet gaderne igennem og centeret med. Han havde fået oset i stort set samtlige butikker og masser af julepynt havde han også fået købt. Et par julegaver var også røget i kurven, så nu havde han bilen fyldt med masser af jul.
Men tankerne var nu derhjemme; gad vide hvad hun havde gang i derhjemme. Og gad vide hvem hun havde inviteret til at være med.

Endelig lidt over 22 kom SMS´en. ”Kom bare nu; vi er i gildestuen i kælderen”, stod der.
Hurtigt fik han samlet sig sammen og sat gang i bilen; stille og roligt gik det hjemad gennem de snefyldte gader, som snart lukkede helt til. De få biler han havde set havde listet lige så stille af sted, og som sædvanlig så man ingen kommunale biler som var ude for at rydde. Det bliver en hvid jul i år, tænkte han. Dejligt.

Han lod alle juletingene ligge i bryggerset og gik ind i køkkenet; der var pænt ryddet op og hvis ikke man lige vidste der var nogen i huset, så kunne man godt tro der var helt tomt.
Han fortsatte videre ind i stuen; også pænt ryddet op. Man skulle næsten tro der ikke var nogen.
Han åbnede døren den til kælderen; kun nogle få lyde trængte op fra kælderen. Langsomt gik han ned ad trappen. Da han nåede ned stoppede han op, måbende.
Midt i rummet stod hans kone lænet op af den stolpe der var midt i rummet. Hun havde sort korset på, selvsiddende strømper og langskaftede, højhælede støvler. Men det var ikke det der fik ham til at måbe; det var resten af sceneriet.
Rundt om var der, ligesom tilfældigt, spredt forskelligt SM-udstyr. Spredestænger, tovværk og kæder, håndjern, gags og dildoer i forskellige størrelser og former.
Og så selvfølgelig resten.
I hjørnet ved indgangen til selve baren stod en blondine; ikke særlig høj, slank, pagehår, små faste bryster og iført hofteholder, sorte strømper og højhælede sko. Hendes arme var strakt over hendes hoved og bundet fast til en krog i loftet. Fødderne var bundet sammen ved anklerne og lige over knæet. Over øjnene havde hun et sort klæde og i munden havde hun en ball-gag.

I hjørnet hvor dart-skiven sad, stod en sorthåret pige; lidt højere end blondinen og lidt mere buttet, langhåret, store bryster og iført selvsiddende strømper, højhælede sko og trusser der var bundet i hver side. Hendes fødder var spredt vidt og spændt fast til to kroge i væggen. Hænderne var på bundet på ryggen; ved håndleddene og lige over albuerne hvilket gjorde, at de store bryster strittede endnu mere end ellers. Også hun havde et sort klæde for øjnene og en ball-gag i munden.

I hjørnet til venstre for han stod en brunette; middelhøj og slank, korthåret, middelstore bryster og iført meget stramt korset, selvsiddende strømper og højhælede sko. Hendes arme var bundet fast til en spredestang og trukket op over hovet og hendes fødder var trukket langt fra hinanden og bundet til 2 kroge i væggen. Også hun var blindet af et klæde og med en ballgag i munden.

”Så kom du endelig”, sagde hun. ”Hvad siger du til set-uppet?” Han var målløs. Han havde masser af gange fantaseret om noget lignende, men aldrig drømt om at han nogensinde ville opleve det.
”Hvem er de kvinder; jeg synes ikke jeg har set dem før”, sagde han. ”Det er et par veninder jeg har chattet lidt sammen med på nettet. Vi har tit talt om vore seksuelle lyster og vi har åbenbart de sammen lyster; vi vil gerne have en fast hånd, vi vil gerne opleve det sammen og vi har længe ventet på den rigtige lejlighed til at gøre det. Og du serverede jo nærmest lejligheden på et sølvfad til os”. Hun holdt en lille pause og observerede hvordan han langsomt gik rundt i gildesalen. Han kikkede på udstyret der var lagt frem; tog et sæt håndjern op og gik stille videre, nærmest som i søvne. Han betragtede dem en efter en; blondinen ved baren våndede sig da han lod hænderne glide rundt om de faste bryster, den sorthårede vred sig da han lod hænderne undersøge de bundne hænder på hendes ryg og brunetten vred sig da han lod hænderne glide langsomt op ad de nylonklædte ben.
Langsomt gik han tilbage til midten af rummet. ”Hvad mon man så kan bruge sådan nogle piger til”, sagde han, mens han langsomt nærmede sig sin kone. Han pressede hende op ad stolpen og kyssede hende. Først forsigtigt men så hårdere. Mens han gjorde det kælede han med hende; han vidste hun elskede at han nussede hendes hals. Hun lukkede øjnene og sukkede højlydt. ”Åh”, stønnede hun højt. Han fortsatte kæleriet mens han langsomt gik om bag hende. Og pludselig mærkede hun noget på det ene håndled. For sent gik det op for hende at det var håndjernene; hun var nu lænket til stolpen midt i rummet.
”Hvad laver du”, nærmest stønnede hun. ”Sørger for du ikke løber nogle steder, du troede vel ikke at du slap, for så kan du tro om igen”.
For lige som at markere sin utilfredshed, sparkede hun ud efter ham. Hurtigt greb han en stump reb og bandt det om hendes ben ved anklerne. Så tog han endnu et reb og lagde rundt om hendes ben lige over knæet. Efter et par rundture lod han rebet glide rundt om stolpen og strammede til; nu stod hun fast bundet til stolpen. Et reb mere gled rundt om hendes arme lige over albuerne; da han strammede til stønnede hun højt da hun mærkede sine bryster blive presset mod korsettet. ”Åh”, stønnede hun igen. Dette var frækt, det var ophidsende og det var mere end hun egentlig havde tænkt på. Men det var dejligt.
”Åh skat, hvor skønt. Hvad har du så tænkt dig nu”, hviskede hun. ”Nu får du bind for øjnene”, sagde han mens han bandt bindet for hendes øjne, ”du skal vel have samme tur som de andre”.
”Åh altså”, nåede hun at sige, inden han pressede en ballgag i munden på hende.
Hun stod og vred sig den lille smule hun kunne. Og stønnede … hun var helt oppe at køre.
Langsomt lod han blikket glide rundt i rummet. Hver især stod de fire piger og vred sig. Og stønnede i stille ophidselse.
Han listede ud af rummet for at hente lidt mere udstyr; han havde for længe siden købt lidt forskelligt til en mulig date. Det var inden han for et par år siden var blevet gift og han havde aldrig fået brugt udstyret. Men han havde gemt det for som han havde tænkt: Hvad nu hvis …
I dag var øjeblikket så kommet.

Han gik ned i kælderen igen. Han fornemmede at de var ved at blive lidt utålmodige. Hvam skal jeg starte med, tænkte han.
Han tog et reb og gik hen til den sorthårede pige. Da hun mærkede han lagde rebet rundt om maven på hende stivnede hun. Og stønnede.
Han bandt det et par gange rundt, inden han lavede en knude midt på maven. Så lavede han endnu et par knuder på rebet et stykke nede. Han fandt en lille buttplug som han førte om i hendes indre. Hun var drivvåd, mærkede han. Da den var godt våd trak han den ud og pressede den op bag i hende. Så tog han en dildo og skubbede den på plads i hende også. Han trak trusserne på plads igen. Så trak han rebet mellem hendes ben og bandt det fast på ryggen. De små knuder på rebet strammede lige netop på buttpluggen og dildoen.
Hun stønnede højt og kastede hovedet bagover.

Så vendte han sig mod blondinen ved baren. Langsomt nussede han hendes små bryster, nulrede de stive brystvorter. Også hun stønnede sagde. Så satte han et par brystvorteklemmer på først den ene og så den anden brystvorte. Hendes åndedræt blev heftigere og hun forsøgte forgæves at vride sig, i håb om at klemmerne ville falde af. Men uden held.

Så gik han over til den sidste af pigerne.
Han gjorde ikke noget, andet end at se på hende. Han kunne se hun ligesom forsøgte at orientere sig. Hvor var han henne? Hvad lavede han? Hvorfor skete der ikke noget med hende?
Hun kunne tydeligt høre at de tre andre var ophidsede; det ophidsede også hende, samtidig med at hun var anspændt for at finde ud af, hvad der mon skulle ske med hende.

Da han lod en fjer køre ned af hendes ene arm fór hun sammen. ”Uhmm”, stønnede hun. Han lod fjeren løbe ned af den anden arm også; hun var kilden, kunne han se.
Så satte han sig på hug. Han lod fingrene glide langsomt op og ned ad de dejlige nylonben.
Han elskede nylonben. Det var altid det første hans øjne søgte efter når han så på piger; deres ben.
Han fortsatte med at kæle for de dejlige ben; lod langsomt fingrene løbe ganske stille op ad benene indtil de nåede stykket med bart lige over strømpekanten. Hun vred sig nu; ønskede kun at mærke hans fingre inden i sig, at han skulle nulre hendes klit og give hende en orgasme. Åh ja, det trængte hun til. Hun stønnede mere og mere indtil han pludselig, lige da fingrene var næsten ved hendes klit, forsvandt.
Han kom hurtigt tilbage og hun mærkede han spændte noget om maven på hende; noget blev lagt over hendes klit og spændt fast. Så forlod han hende.

Han gik op i bryggerset for at hende de ting han havde købt. Jeg kan lige så godt pynte lidt op dernede, mens pigerne venter på mit næste træk.
Han satte julemusik på anlægget og gik og nynnede med på musikken mens han pyntede lokalet op. Når han kom i nærheden af en af pigerne, strejfede han dem lige en lille smule; nok til at de stønnede endnu højere.
Han tog en lille fjernbetjening op af lommen; det var til den butterfly han havde spændt om livet på brunetten.
Da den satte i gang stønnede hun højlydt. Han så hvordan de andre først stivnede, så blev de berørte af det de hørte og stønnede også.

Han vendte sig mod sin kone. Han lod hænderne løbe op ad støvlerne, op til strømperne, stille og roligt. Hun stønnede højt nu. Han tog en dildo og tændte den. Så holdt han den tæt til hendes krop; lige op ad hendes klit. Hun var utrolig følsom vidste han. Hun fornemmede at dildoen var tæt på hendes skød og hun stødte sit skød frem i håb om at kunne ramme dildoen. Han lod hende ramme den, men kun i et kort øjeblik. Men det var nok til at hun næsten fik en orgasme.
Han stoppede dildoen, satte den ind under korsettet og startede den igen. Kun stille og roligt men nok til hun vred sig helt vildt; det ville ikke vare længe inden hun ville få sin første orgasme, vidste han.

Han vendte sig mod blondinen igen. Ganske langsomt nussede han hendes dejlige nylonben. Hun stønnede helt vildt nu. Langsomt rejste han sig op. Han løsnede hendes ballgag og kyssede hende; hun nærmest åd ham da han samtidig tog hendes brystvorteklemmer af.
Hun var helt vild, hev og sled i tovet som holdt hende. Han fandt en dobbelt-dildo frem. Først skubbede han den ene ende langt op i hende og kørte den rundt så den var godt våd. Så trak han den ud og skubbede den op bag i hende. Herefter tog han den anden ende og proppede op i hende. Hun vred og vendte sig. ”Åh, ja. Åh hvor skønt”, stønnede hun højt. Ham fandt noget mere tov og bandt rundt om hendes mave og så ned mellem hendes ben, så dildoen ikke ville falde ud. Så gav han hende ball-gag’en i munden igen inden han igen forlod hende.

Så gik han over til den sorthårede pige igen. Han fandt noget reb som han begyndte at vikle om de store bryster. De var pænt store i forvejen; nu blev de meget spændte. Han kunne se hvordan hun våndede sig efterhånden som de blev bundet fastere og fastere. Da han sluttede af med at sætte brystvorteklemmer på hende spændte bryster startede hun på at ånde hurtigere og hurtigere. Så pludselig eksploderede hun i en kæmpe orgasme. Hun vaklede og han holdt hende så hun ikke faldt omkuld.
Han lagde hende forsigtigt ned på gulvet. Så bandt han en spredestang til det ene ben inden han løsnede det. Så løsnede han det andet ben og bandt det til den anden ende af spredestangen. Hun så dejlig ud som hun lå der. Langsomt, ganske langsomt, kom hun tilbage til den virkelige verden efterhånden som orgasmen klingede ud.

Igen vendte han sig mod sin kone. Hendes orgasme var endnu ikke kommet, men det var lige op over kunne han mærke.
Ganske forsigtigt lod han hænderne kramme hendes små, faste bryster. Hun stønnede højt nu. Han stoppede. Straks begyndte hun at ryste, hendes orgasme var lige op over nu. Han satte sig på hug, lod hænderne kæle for de dejlige ben samtidig med at hans tunge fandt hendes klit. Hun var helt balstyrisk nu. Hun stønnede, højere og højere, hun forsøgte at presse underlivet mod hans mund for at intensivere den kommende orgasme og så … pludselig … eksploderede hun i en kæmpe orgasme.
Mens hun stadig rystede af eftervirkninger af orgasmen, løsnede han hende fra stolpen og lagde hende forsigtigt ned på gulvet. Hendes fødder var stadig bundet sammen og håndjernene stadig lænket på ryggen.

Han fik en idé. Blondinen med dobbelt-dildoen hang stadig med armene højt over hovedet. Hun fik masser af små orgasmer hele tiden; det virkede nærmest som om hun var en maskine. Det lykkedes hende åbenbart at bevæge underlivet så meget frem og tilbage, at dildoen på skift gik ind og ud af hendes to huller.
Nu løsnede han hende og lagde hende på gulvet han trak dildoen ud af hende. Han kunne ligefrem høre hende sukke af ærgrelse over at den nu var væk. Han trak hende over til den sorthårede som stadig lå med vidt spredte ben. Så lagde han hende hen over hende og stak dobbeltdildoen op i hende. Så styrede han den anden ende ind i den sorthåredes varme grotte. Det var som om de begge vågnede op med fornyet styrke.

Hans kone og brunetten var stadig bundet; hans kone lå på gulvet og brunetten hang stadig med armene fæstnet til spredestangen, højt over hovedet.
Han fandt fjernbetjeningen og skruede højere op for hastigheden; brunetten stønnede højt mens hendes underliv roterede for ligesom bedre at ramme den snurrende Butterfly; eller måske for at undgå at den ramte hendes meget følsomme klit.
Han fandt endnu en buttplug og fik den nemt gjort fugtig; safterne formeligt løb ud af hende. Så førte han den langsomt op bag i hende. Lige da han ramte hendes bagerste hul stivnede hun, men kun kort. Så slappede hun af og lod det ske; hun kunne alligevel ikke gøre noget ved det. At der var vibrator i buttpluggen fandt hun ud af, da han startede den. Det gav et sæt i hende, samtidig med at hun stønnede endnu højere bag ball-gag’en. Hun hev og sled i rebene men kom ikke fri. Han satte sig atter på hug og kælede for de dejlige nylonben. Hun stønnede højt nu; det var helt klart at hendes orgasme var meget tæt på nu. Han skruede ned for hastigheden på de to fjernbetjeninger; hun skulle ikke komme lige nu: Det måtte godt strækkes lidt mere.

Han vendte sig om. Lydene fra de to piger som lå på gulvet med dobbelt-dildoen oppe i sig viste klart, at de vist ikke krævede hans opmærksomhed lige med det samme. Så der var tid til at tage sig af sin kone igen.
Han havde tidligere på måneden fundet noget han ikke helt var klar over, hvad var til. Det kunne slås ud og der var nogle kraftige remme over. Måske det havde været til at ligge en tønde eller noget henover.
Nu fandt han det frem, slog det ud og lagde sin kone op på den. Hvor så hun dejlig ud som hun lå der. Han kælede for hende, lod atter fingrene glide op af hendes ben til han nåede til hendes klit. Han nussede og sugede den og han kunne høre på hendes stønnen at det ikke ville vare længe inden hendes næste orgasme ville komme. Da den kom, var den lige så kraftig som den første og hun var helt væk da det skete. Hurtigt bandt han hendes ben op og bandt dem ud til hjørnerne af stativet hun lå på. Og så gik han ovenpå og hentede barbergrejet.
”Dine veninder er så smukt nybarberede. Gad vide hvorfor du aldrig har fået taget dig sammen til at få trimmet busken”, sagde han. ”Men det klarer vi, nu vi alligevel er i gang”. Hans kone vred sig, prøvede at undgå ham og barbergrejet. ”Du må hellere ligge stille, ellers smutter skraberen måske, og det vil jo ikke være så rart, vel”, sagde han. Hun rystede forsigtigt på hovedet og holdt sig i ro. Han gik i gang med arbejdet; først en saks til de større totter, dernæst sæbede han hende ind. Hun rystede i sin liderlighed; det ophidsede hende voldsomt, mere end hun gerne ville være ved. Han trak forsigtigt skraberen hen over hendes venusbjerg og langsomt forsvandt alt håret. Til sidst skyllede han forsigtigt i lunkent vand. Og... bedst som hun troede hun var færdig, så kom han aftershave på. Hun spjættede men da hen samtidig kælede for hendes ben og suttede på hendes klit glemte hun helt chokket og fandt sig selv hensat i en ekstase hun aldrig havde prøvet før. Så voldsom var oplevelsen, at hun nærmest eksploderede en i orgasme, som han ikke havde set magen til før. Wow, tænkte han. Det skulle vi vist have prøvet noget før.

Han vendte sig mod de to piger på gulvet. De klarer sig lidt endnu, tænkte han. Hen vendte sig mod brunetten. Hun hang stadig og hendes orgasmer var små men intense. Han fandt endnu en spredestang; først satte han den fast til den ene ankel. Så løsnede han benet og trak det mod det andet. Så fastgjorde han den til den anden ankel og løste også det ben. Så satte han et reb i og satte enden gennem en krog som sad i loftet. Så trak han og hendes ben løftede sig fra gulvet Han trak til hun hang næsten vandret så fandt han atter fjeren og begyndte at kilde hende, samtidig med at han kælede for hendes slanke nylonben. ”Sikke fint korset du har på”, sagde han. Så stramt og i julens farve, rød”. Han sænkede hendes arme så hun fik hovedet lidt længere ned. Så fjernede han hendes ballgag og lod hende få lidt tid til at få bevæget kæberne lidt. Langsomt tog han tøjet af; han var vildt ophidset nu. Han gik hen til hende, bukkede sig mod hende og kyssede hende. Hun nærmest slugte hans tunge. Så trak han sig væk, sænkede hendes arme lidt mere og styrede sin stive manddom ind i hendes mund. Samtidig regulerede han på de to fjernbetjeninger. Hun nærmest sugede ham helt ned i halsen. Hun stønnede højt nu og var helt væk i ekstase. Intet ville kunne få hende ud af denne ekstase andet end en kæmpe orgasme som var på vej. Da den kom brølede hun så det gav ekko i kælderen. Han blev helt forskrækket. Gud hvor hun rystede i sin orgasme; han havde aldrig set noget lignende. Langsomt trak han sig tilbage og lod hende hænge og nyde sin orgasme i fred.

Han vendte sig mod de to piger på gulvet. Han satte sig ned ved siden af dem og startede med at nusse blondinen. Pludselig kom han så tæt på at hun fik fingre i hans manddom. Stille og roligt masserede hun ham, mens han fortsatte med at nusse de to piger.  Hans hænder gik på opdagelse op og ned af de dejlige nylonben. Han kunne se de begge nød det, alt mens de stadig forsøgte at skubbe den lange dobbelt-dildo frem og tilbage, ind og ud af deres våde grotter. Han kunne mærke at hans orgasme også var tæt på. Han stoppede og trak sig væk. Så gik han over til sin kone.

Han tog hendes ballgag ud af munden på hende og inden hun nåede at protestere, pressede han sig ind i hende. Hun suttede det bedste hun havde lært. I løbet af et par minutter var hun igen tæt på en orgasme. Og det var han også. Han sprøjtede hende langt ned i halsen og hun prøvede forgæves at sluge det hele, men der løb lidt ved siden af; han havde været så fyldt op af oplevelsen at han havde fået en kæmpe orgasme; han vaklede, så intens havde den været.

Stille og roligt kom de begge tilbage til virkeligheden. Han løftede hende forsigtigt op fra hendes leje, tog bindet fra hendes øjne og løste hendes ben. Så tog han håndjernene af hende.
”Jeg synes du skal have lov til at være lidt med. Nu har du jo prøvet hvordan det er. Nogen idé til hvad vi skal gøre med de tre tøser”, sagde han.
Hendes ansigt strålede. ”Åh skat, hvor var det en skøn oplevelse. Og ja, mon ikke vi finder noget vi kan gøre for at give de tre endnu en oplevelse”, sagde hun. Hun kikkede på dem. Studerede, hvordan de stadig vred sig i deres egen, lukkede verden, helt væk fra virkelighedens verden.
”Sikke fint du har fået julepyntet”, sagde hun. ”Det må være nyt alt sammen; jeg synes ikke jeg kan genkende det fra sidste år”.
”Ja, det er nyt”, sagde han. Han kikkede ned ad hende. ”Har du rigtig set hvordan du selv er kommet til at se ud. Dig fik jeg taget pynten af, hva?”, sagde han med et glimt i øjet.
De smilede til hinanden, så kyssede de intenst og længe.

Så vendte de sig atter mod de tre piger.
”Jeg tror vi skal have gang i denne her jeg lå på”, sagde hun. ”Lad os få hende herop”.  Hun pegede på blondinen.
Han gik hen til de to piger på gulvet. Han trak den store dildo ud af dem begge og løftede blondinen op. Han kunne høre på deres stønnen, at det ikke ligefrem skabte den store lykke at han fjernede dildoen. Den sorthårede der nu lå alene tilbage var tydeligvis utilfreds med at være ladt alene tilbage.
Han lagde blondinen ned og bandt hendes ben fast, så hun lå med vidt spredte ben. Hendes arme blev bundet fast over hovedet, så nu lå hun godt spændt ud, parat til hvad de nu ville gøre med hende.
”Tror du ikke hun trænger til at blive barberet lidt tættere”, sagde han til sin kone. ”Hun har jo stadig en stribe hår dernede”. Han pegede på blondinens skød. ”Jo, jeg tror du har ret. Mon ikke hun skal have samme tur som mig”, sagde hun, mens hun smilede hemmelighedsfuldt.
Hun gik i gang med at sæbe hende ind og langsomt trak hun skraberen gennem de stride hår. Så tørrede hun og sagde til ham; ”Så er der klar til den sidste del”. Hun spilede skælmsk til ham. Han satte sig på hug, kælede for hendes nylonben og så kom han aftershave på, samtidig med han sugede hendes klit ind i munden. Det gav et spjæt i hende og ganske som hans kone vred hun sig i et forsøg på at slippe væk fra den brændende fornemmelse. Men hans intense behandling af hendes klit sammen med hans kælne hænder på hendes ben fik hende til at glemme den brændende fornemmelse. Hans kone havde fat i hendes brystvorter. De blev suget og suttet på, vredet og hevet i. Han kunne høre at blondinen var tæt på endnu en orgasme. Hun nærmest hev efter vejret; hun stønnede højt, så højt som ball-gag’en tillod det. Så pludselig eksploderede hun i en kæmpe orgasme.

De gik nu begge over til den sorthårede., som stadig lå på gulvet. Stadig bagbundet og med benene spredt ved hjælp af en spredestang var hun helt prisgivet deres luner. ”Hvad synes du vi skal gøre med hende?”, sagde han til sin kone. ”Mon ikke hun har ligget længe nok der?”, siger hun. ”Skal vi ikke have hende op at hænge?”. ”jo”, svarer han. Hun tager et stykke reb og fastgør det til spredestangen. Så trækker hun enden gennem en krog i loftet. ”Vil du hjælpe”.
Han trådte nærmere og hjalp med at trække den sorthårede op. Snart hang hun med hovedet nedad, armene bundet på ryggen og benene vidt spredt.
Hans kone gik straks i gang med at nusse hendes klit. Hun havde taget et par små dildoer og pludselig stak hun den ene op bag i hende. Hun stivnede, men kun kort. Så begyndte hun atter at stønne. Han nussede hende dejlige nylonben og det var tydeligt at hun nød det. Hans kone nussede hendes klit og stak prøvende først en, så endnu en finger langt op i hende. Hun fingerkneppede hende stille og roligt og den sorthårede blev mere og mere ophidset. Så stak hans kone den anden dildo langt op i hende. Hun gennemkneppede hende i begge hendes huller med de to dildoer. Hendes nylonben blev nusset og pludselig eksploderede hun i endnu en orgasme. Han tog hendes ballgag ud af munden på hende så hun kunne få frisk luft. Så lod de hende hænge for at komme lidt til selv.

De gik nu over til brunetten. Hun hang stadig med spredestang på både hænder og fødder og med hovedet lidt nedad. De sænkede hende så hun til sidst lå på gulvet og fjernede også hendes ballgag. Så gik hans kone i gang med at fingerkneppe hende. Og da hendes fingre var godt smurt ind i hendes safter, stak hun fingrene i hendes andet hul. ”Åhh”, stønnede hun. Han selv vendte sig mod hendes bryster. Han krammede dem, maste dem og han hav fat i brystvorterne og vred dem rundt. Hun stønnede højt nu. Så stoppede han. Han fandt en lille pisk; der var en hel masse tynde tråde som ikke i sig selv ville være så slemme, men når der var samlet nok af dem, kunne de virkelig give striber på en fast bagdel. Men det var ikke det han ville.
Han drejede den langsomt rundt; først hen over hendes mave, så over hendes bryster og dernæst fra hendes fødder og op ad benene indtil han endte i hendes skød. Han drejede pisken rundt; nærmest som et piskeris og lod forsigtigt de tynde tråde falde over hendes udsatte krop. Hun stønnede højere alt mens han fortsatte med pisken og hans kone stadig fingerkneppede. Hendes orgasme kom i små ryk, nærmest som om hun hikkede. Men intensiteten var stor og hun var helt færdig, da hun endelig fik sin udløsning.

De stoppede op og kikkede på hinanden. ”Skal vi stoppe nu tror du”, spurgte han sin kone.
”Jeg tror det. Hvis de er lige så udkørte som mig, så er der ikke meget overskud tilbage i dem”.
Langsomt begyndte de at løsne de bundne piger. Tørklæderne blev fjernet og han så den samme stråleglans i deres øjne.
”Wow”, sagde blondinen. ”Mage til omgang har jeg aldrig fået før. Og den barbering, sikke en ophidsende oplevelse”.
”Helt enig”, sagde den sorthårede. ”Men den med barberingen gik jeg vist glip af. Hvad handlede det om”, spurgte hun. ”Det kan du få lov at opleve en anden gang, så det skal ikke oplyses nu”, sagde han.
Brunetten var stadig groggy men strålede lige så meget som de andre. ”Kæmpe oplevelse. Godt du fik arrangeret denne julefrokost”, sagde hun.

Hans kone vendte sig mod ham. ”Har du fået nok stof til din novelle, tror du”, spurgte hun.
”Ja, det skulle jeg da mene”, sagde han. ”Selv om … ”manden i romanen er meget på som ham, der er en slags passiv deltager. Det er ikke ham det handler om. Der måtte godt være mere fokus på ham, synes jeg”.

Der var helt stille et øjeblik. Pigerne kikkede på hinanden.
”Vi kunne jo tage over”, sagde blondinen. ”Vi har jo været mere modtagere end givere indtil nu. Mon ikke vi skulle kunne gøre noget ved det?”.
De kikkede på hinanden. Han var ikke helt sikker på hvad de mente. Var de ved at ville binde ham og gøre gengæld. Eller ville de ”bare” have noget god gammeldags sex til at slutte af med?

Pludselig nærmede de sig fra hver sin side. ”Læg dig ned”, sagde hans kone. Han gjorde som hun sagde. Så kom de nærmere. Nussede om hinanden, mens de nærmede sig. Blondinen satte sig ved siden af ham. Så lænede hun sig ned over ham og kyssede ham. En nussede nu hans bryst og en anden hans ben. Den sidste havde taget hans manddom under kyndig behandling.
Han stønnede; det var skønt dette her. Her lå han og blev betjent af fire lækre piger, samtidig med at han kunne nusse masser af dejlige nylonben. Åh, hvor var det skønt. En satte sig overskrævs på ham og red ham; snart var orgasmen næsten over ham, men den kom ikke. Hun steg af inden hans udløsning. Straks tog en af de andre over. Først blev han slikket og så igen var der en som satte sig oven på ham. Han blev igen redet et stykke tid, så steg hun af, Et øjeblik senere mærkede han et kondom blive rullet på, og så var der igen en der satte sig oven på ham. Men det var meget strammere dette her; var det en der skulle ville have den bagi mon.

Sådan skiftedes de hele tiden; han mistede helt tidsfornemmelse, efterhånden som de skiftede flere og flere gange.
Til sidst lå de alle på gulvet, fuldstændig udmattede.
”Wow”, sagde han endelig. ”sikke en afslutning på aftenen og på novellen.
En stund var der helt stille. Så sagde hans kone: ”Jah, afslutning på novellen. Men nu skal vi op i seng. Jeg har lovet, at alle kan overnatte. Og så må vi se … hvem ved hvad der sker i morgen. Mon ikke vi kan finde noget at lave sammen hernede. Om ikke andet så kan vi fortsætte med at pynte op til jul. For der mangler stadig meget”.
De smilede alle sammen. ”Det lyder som en god idé”, sagde brunetten. ”Jeg er sikker på, at vi alle er med på en tur mere i morgen, så det er en aftale”.

Sammen gik de alle ovenpå. De lagde sig i stuen foran pejsen, som var tændt op.
Han fandt nogle glas og et par flasker vin. Sammen lagde de sig foran pejsen og skålede.

”Tak for en fantastisk aften”, sagde den sorthårede. ”Sådan en behandling har jeg drømt om i mange år. Men ingen har indtil nu været i stand til at give mig den. Ikke før i dag”.
”Jeg har det lige sådan”, sagde blondinen. ”Spændende og udfordrende, selv om man var mere passiv end aktiv. Lige på nær her til sidst”. Hun smilede.

De lå længe, hyggede og småsludrede inden de lagde sig til at sove.

Og dagen efter fik de pyntet op til jul og de fik alle en oplevelse mere at gå hjem med.
Og der kom flere noveller om det samme emne. Og … de var stadig gennemprøvede inden de udkom.
 

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Mikkel  HER
Flere noveller af samme FORFATTER