Hjem til jul med forhindringer - af Jens K.

2009

Anders Peter Sørensen – 24 år, dyrlægestuderende på Den Kgl. Danske Veterinære Landbohøjskole – var på vej hjem på juleferie hos sine forældre på Sydsjælland. Meteorologerne havde ikke varslet noget særligt snefald, og det var da også gået ganske fint, indtil Udby var passeret. Så var det pludseligt som om al den sne der befandt sig i himmelen pludselig blev hældt ud over det område, hvor Anders Peter Sørensen befandt sig. Nu var han yderligere kommet ud på de små veje, og pludselig sad han fast, men ikke nok med det. Da han ville prøve at komme fri af en snedrive, skred bilen sidelæns i grøften, så han pludselig havde voldsomt brug for assistance.

Det sneede ret voldsomt, så det var ikke var let at se noget som helt, men Anders Peter Sørensen mente dog, at der lidt fremme ad vejen gik en allè op til højre, og den måtte vel føre til et eller andet.

Selvom det godt nok var dyr, Anders Peter Sørensen, læste om i sine studier, så opdagede han dog straks, at der var tale om en allè af bornholmsk røn, og et lille hundrede meter fremme, anede han i snetykningen et bygningsværk.

Det viste sig at være en stor gård – i hvert fald en ret stor hovedbygning. Der var heldigvis lys derinde, og Anders Peter Sørensen fik da også banket så meget på den tunge dør, at den efter temmelig lang tid blev åbnet af en mandsperson, der mindede noget om en herskabstjener.

- Ja, hvad kan jeg gøre for Dem, spurgte personen høfligt, og den unge dyrlægestuderende, der aldeles ikke var påklædt til vintervejret, forklarede at han var kørt fast i sneen og gerne ville bede om lov til at låne telefonen for at ringe efter assistance (det var længe før mobiltelefonens tidsalder).

- Et øjeblik, jeg skal kalde på fruen, svarede den noble herrer, og så dukkede der en ganske smuk og smilende kvinde frem, vel omkring 40-50 år. Der var noget komtesse eller adeligt over både hendes påklædning og fremtoning, men det var nu kun en tanke, Anders Peter Sørensen ikke kunne slippe…

- Hvad Søren, sner det? jamen kom dog indenfor unge mand, sagde hun og trådte lidt tilbage for at give plads i den lille hall.

Anders Peter Sørensen forklarede så udførligt om sit uheld med bilen, og kvinden kunne da godt se at der var voldsomt snefald derude.

- James, vi bliver to til middag i aften, sagde hun ganske kort, hvorefter den tjenende mandsperson bare bukkede dybt og sagde: - javel!

Så blev Anders Peter Sørensen budt indenfor i et lækkert bibliotek, hvor ilden knitrede lystigt i brændeovnen.

- De må da være stiv af kulde unge mand, mente kvinden og kaldte samtidig på sin herskabstjener for at få noget styrkende drikbart. Hvad det var, James anbefalede, vidste Anders ikke, men han vidste nu heller ikke så meget om den slags. Dog fornemmede han, at det gik lige ned i mellemgulvet – eller var det måske lidt længere ned. Der skete i hvert fald et eller andet med Anders Peter Sørensen.

Nå, han fik ringet til redningskorpset, som imidlertid ikke turde påtage sig at tage ud før den efterfølgende dag – juleaftens dag – hvis vejret blev bedre. Hans forældre var meget utrygge over, at deres søn ikke kom hjem, men komtessen havde jo bedyret, at der nok skulle blive passet godt på den unge mand.

Middagen blev indtaget i den lille spisesal næsten uden et ord. James serverede perlehøne i et eller andet stærkt, og der blev også drukket et par glas rødvin, mens James bare stod i retstilling – parat til at træde til.

Så pludselig brød komtessen tavsheden: - Sig mig engang unge mand, hvordan har De det i grunden med Deres seksualliv?

Anders Peter Sørensen var ved at tabe både kniv og gaffel… lang pause, hvorefter han kikkede op og erklærede, at det da vist var meget godt.

- Jeg mener, om De har en lille lækker sengekammerat der inde i hovedstanden, om De nogensinde får noget af det frække, når De nu har så travlt med studierne?

James kom så til med en afledningsmanøvre og fyldte rødvinsglassene op.

Kort efter blev der budt velbekomme, og Anders Peter Sørensen, der endnu var helt ”rundt på gulvet”, talte om at finde det anviste værelse, men komtessen sagde bestemt nej. – Nu skal vi da først til at ha’ det sjovt, sagde hun… Husk, det er lillejuleaften.

Kvinden og butleren var blevet et par helt andre, da de igen bød Anders Peter Sørensen med ind i biblioteket. Den ophøjede stil var helt borte – og hvad var nu det? nu tiltalte kvinden også den unge mand som du, og James havde bare sat sig i en af de store læderlænestole uden først at vise gæsten på plads. 

- Vi skal da lige have en slurk af den du ved nok – den vi bliver så liderlige af, sagde kvinden som endnu ikke havde præsenteret sit navn. Hun nærmest kastede sig vulgært og skødesløst i sofaen og slog en latter op.

- Nå, unge mand, da blev du nok ført bag lyset… troede du virkelig, at ham dèr var min butler – han hedder Albert, det er min mand, og vi elsker at spille små rollespil – gerne nogle rigtig frække … kender du det? spurgte kvinden, som nu var totalt forandret fra sin tidligere grevinde-rolle..

I aften gik spillet ud på, at jeg som godsejerfruen skulle forføre min butler, men så kom du jo og rollen blev en helt anden…

Anders Peter Sørensen begyndte igen at tale om sit værelse, og da ”grevinden” så spurgte om han da slet ikke have lyst til at være med til at lege, så måtte han gå til bekendelse og godt nok meget flovt erkende, at han aldrig i sit liv havde været sammen med en kvinde.

- Nej, er det rigtigt, råbte hun med fryd i stemmen. Hører du Albert, han har aldrig kneppet – det skal vi sku da gøre noget ved, skà vi ik?

- Du er kommet lige til de rigtige, sagde hun så og kikkede med et gennemborende blik på den unge dyrlægestuderende. Vi er et meget specielt par, der stort set elsker alle former for sex. Albert mælede ikke et ord, mens hun bare plaprede løs. Hun fortalte hvordan de havde flere gode venner rundt omkring, som de dyrkede deres hobby sammen med, bl.a. et par unge mænd i Vordingborg. Sidst de to havde været på besøg hos dem, havde ”grevinden” optrådt som en kvinde der levede i den sorte middelalder. Hun der var tiltalt for omgang med fanden selv, og mens hendes mand havde haft rollen som den overordnede gejstlige, så havde de to unge været hans meget villige hjælpere.

- Det var helt vildt, dejlig vildt. Med min mand i front flåede de tøjet af mig og ragede mig overalt – og så prøvede de også at pine mig til en tilståelse, åh, hold da op, hvor var de opfindsomme, og Albert, han havde fremstillet nogle tænger af træ, belagt med blødt skumgummi på klemmefladerne. De tænger blev brugt på mine vorter – ja og også andre steder, hvor der skulle knibes godt fat. Det gjorde såmænd ikke ondt, men hold da kæft, hvor var det ophidsende.

- Jeg forstår ikke… hvordan? spurgte Anders Peter Sørensen noget desorienteret… blev du så forulempet af både din mand og de to unge? Spurgte en nu helt rystet dyrlægestuderende.

- Ja, for helvede, det var jo det der var meningen. Vi elsker meget frække lege, og her var det så mig der blev brugt – men du kan også tro, jeg fik noget igen. Jeg elsker at blive brugt og ydmyget - altså når der er tale om leg - og så bliver jeg helt vild, når jeg mærker, hvordan jeg kan gøre andre mennesker liderlige.

Om det var den mystiske drik eller det var ”grevindens” frække beskrivelser, der nu fik det til at virke langt ned – ja vel helt nøjagtig ned i Anders Peter Sørensens pik, det kunne han ikke helt finde ud af, men det føltes nu meget mærkeligt - og vel også ret behageligt, kunne han fornemme. I sit indre så han nu, hvordan de tre mænd afhørte ”heksen”, hvordan de flåede tøjet af hende, hvordan de krammede hendes bryster, vred hendes vorter – og han turde næsten ikke tænke på det – spredte hendes ben og befølte hende på det nu helt blotlagte køn… hendes kusse. Måske havde de rusket hende rigtig voldsomt i kussehårene, trukket i skamlæberne og stukket fingre op i hendes kusse. Det var noget af det, han var gået meget op i, da han som ung studerende havde kastet sig over læsning om netop hekseforfølgelser og inkvisitionen.

- Får du ståpik? spurgte kvinden og kunne lige nå at få en hånd over og konstatere, at der var ”dreng” på.

Så blev det imidlertid Albert for meget. Han havde hidtil ikke sagt meget, men nu følte han alligevel, at hans kone drillede deres unge gæst lidt vel rigeligt. Han havde rejst sig op og stillet sig ved lædersofaen, hvor han kone slængede sig. – Vil du se hendes patter, råbte han og havde allerede begyndt at finde dem frem uden nogen form for protest, og snart lå begge bryster, fyldige og frække som til en slags parade. Du må godt føle på dem, sagde Albert og trak selv lidt op i det ene ved at nappe i vorten. Kom nu her knægt, det er sku da på tide, du får at mærke, hvordan det føles at bruge et par liderlige patter – og han lod sig hurtigt overtale, den unge Anders Peter Sørensen, og da han først fik kontakt med de frække kloder, gik han nærmest bersærk. Han krammede brysterne vildt og kom med usammenhængende ord, hvor han også blandede heksetortur med ind i ordstømmen, og da Albert så trak sin kones kjole op og afslørede at hun var trusseløs, blev ”knægten” næste slået omkuld af befippelse og overvældet indtryk, og det blev ikke bedre da kvinden vildt og voldsomt spredte sine ben og trak sin kussekanal åben.

- Kom og knep mig knægt, jeg vil have en førstegangsknepper op i min kusse, råbte hun og demonstrerede, hvad hun havde at tilbyde. Albert for helvede, siig han skal kneppe mig!!

Albert foreslog, at de trak ind i sovegemakket, men ”grevinden” ville kneppes der i netop den lædersofa, hvor hun i mange forskellige roller havde prøvet så mange pikke – og sådan blev det.

Snart var de alle tre kommet af tøjet, og Anders Peter Sørensen kunne godt være sin pik bekendt.

Kvinden præsenterede sig nu som Ulla – du skal sku da vide, hvad den første kvinde, du knepper, hedder, sagde hun og kastede sig igen på sofaen med det ene ben oppe over ryglænet.

- Kom så, hjælp ham Albert, nu vil jeg have jomfrupik… og så gled den op. Anders Peter Sørensen følte denne vidunderlige varme fisse omslutte og opsluge sin pik, der bare gled let og ubesværet helt i bund, så kastede han sig over Ullas bryster, han kyssede, bed og æltede dem med hænderne, mens han igen tog et par stød op i kussen. Han måtte holde en pause for ikke at komme, men det gjorde han så alligevel. Det hele havde været så overvældet og voldsomt, at han ikke kunne styre sig, da han for første gang i sit liv fyldte en kvindes aller helligste med voldsomme sprøjt.

Nå, det gjorde nu ikke noget, for en halv times tid senere, lå de alle tre i den store dobbeltseng, og i løbet af den lille juleaftens nat fik Anders Peter Sørensen indhentet meget af det, han ellers var gået glip af i sin første ungdom.

Da han næste formiddag i klart frostvejr og ad sneryddede veje, kørte hjem på juleferie hos sine forældre, kunne han ikke få tankerne bort fra de mange oplevelser det seneste døgn havde bragt ham – og så, at han var blevet optaget som medlem af Ullas og Alberts rollespilsklan.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jens K  HER
Flere noveller af samme FORFATTER