Den smukkeste gave 2 - af Merlin
Har du ikke læst afsnit 1, kan du gøre det HER

2009

Resume:
Julen var ved at nærme sig, og for at slippe for al juleræset havde jeg sagt ja til at besøge min veninde Jette, der boede på en malerisk landejendom oppe i Nordsjælland.
Desværre blev mine planer om dejlig pigesex forpurret da min svigerinde blev nødt til at tage til Jylland for at passe sin syge mor. Jeg var nu blevet babysitter for en smuk ung teenage tøs på 16 år. Min veninde, Jette, havde hypnotiseret Tina, som min niece hedder, og fået hende til at gøre en frygtelig masse spændende og frække ting indtil vi alle var sunket hen i en dundrende orgasme. Det var blevet sent, og Jette var gået i seng, og Tina og jeg fulgte trop.
 

Mens jeg gik ned ad den lange gang, forbi Jettes værelse og hen mod mit eget, lagde jeg mærke til at der stadig var lys inde hos Tina.
Jeg stoppede, men fortsatte så videre ind på mit værelse og lukkede stille døren bag mig. Jeg tændte lyset på natbordet ved sengen og begyndte at klæde mig af mens tankerne myldrede i mit hoved. Var det virkelig sket, det nede i stuen? Havde min, ellers så søde niece virkelig været sådan en uhæmmet liderlig ung kvinde? Jeg mærkede igen varmen sprede sig, den pirrende fornemmelse i maven, mens billederne af Tina, på knæ foran Jette med ansigtet begravet mellem hendes spredte lår, passerede for mit indre blik.
Stående kun i trusser, trak jeg min korte natkjole over hovedet og krøb i seng. Jeg var allerede fugtig mellem benene, og besluttede mig for at give Tina nogle minutter til at falde i søvn inden jeg sneg mig ind til Jette. Jeg lod mine hænder glide ned under dynen, formede dem om mine bryster og lod tommelen cirkle i små bevægelser hen over brystvorterne som hurtigt stod stive ag hårde. Jeg lod en hånd glide ned over min stadig flade mave og ned i trussen. Mærkede den krusede kønsbehåring mod fingrene og med et suk lod jeg langfingeren glide ned langs skamlæberne, mens jeg tavst bed mig i underlæben. Jeg fortsatte denne leg i nogle minutter, mens jeg fantaserede om hvad Jette og jeg ville gøre.
Nu måtte der være gået tid nok, jeg trak dynen til side og satte mig på sengekanten, fødderne ledte under sengen efter sutterne, for selv om Jette havde fået moderniseret huset var der stadig gulvkoldt. Jeg havde lige fået rejst mig da der lød en sagte banken på døren, og Tina smuttede indenfor. Jeg slugte hende med øjnene som hun stod der i en lang T-shirt der lige nåede ned over hendes faste balder.
- Faster Else, jeg må tale med dig. Ordene lød næsten bønfaldende, og hun lod sig synke ned på sengekanten. Lidt forbavset satte jeg mig ned ved siden af hende. - Hvad er der, kunne du ikke sove? Der er vel ikke noget i vejen? Jeg så bekymret på hende. - Nej jeg har det fint, måske lidt underlig og træt, men ellers fint. Nej, jeg vil vide, hvad der skete i aften. Jeg er så nysgerrig og spændt, at jeg ikke kan vente til i morgen.
Jeg lagde armen om hendes skulder og beroligede hende så godt jeg nu kunne. - Der skete såmænd ikke så meget, du optrådte for Jette og mig, og vi havde det morsomt. Jeg prøvede at slå det hen.
Pludselig lænede Tina sig hen over mig, rakte ud og tog amuletten der lå på mit natbord. Hun sad og stirrede på den i lang tid, som om hun prøvede at huske.
En vild ide slog ned i mig. - Vil du prøve igen? Men denne gang skal jeg prøve at være forsigtig, så du ikke glemmer noget. Mit hjerte hamrede i mit bryst, men nu var det sagt, og det måtte briste eller bære. Jeg så på Tina.
- Det er helt i orden, hvis du ikke har lyst, skyndte jeg mig at sige, da jeg så hende tøve. - Nej det er ok, jeg vil gerne prøve igen.
Jeg fik hende sat ordentligt på sengekanten, med hænderne på hendes lår. Så rejste jeg mig op, stod foran hende og lod amuletten svinge langsomt frem og tilbage. Jeg sagde de ord jeg havde hørt Jette sige:
- Jeg vil nu tælle til tre og du vil åbne dine øjne. Du vil være bevidst om tingene omkring dig, men mine ord vil være uimodståelige for dig.
Jeg talte højt, - En, to, TRE!
Langsomt åbnede Tina øjnene, igen havde hun det tomme der stirrede ud i intetheden, og hendes vejrtrækning var rolig og afslappet.
Jeg sank ned på knæ foran hende, turde jeg? Jeg lagde forsigtigt hænderne på Tinas knæ, mærkede den varme hun mod mine fingre. Jeg åndede tungere, spændingen løb gennem mig som en uimodståelig rus. Det var så forkert, og dog så rigtigt.
Tina sad stadig ubevægelig, og jeg lod kærtegnende mine hænder bevæge sig op og ned af hendes ben, ned til de fine slanke ankler og igen op til hendes knæ. - Læn dig tilbage på sengen. Jeg kunne dårligt genkende min egen stemme, hæs og ru af indestængt lyst som den var.
Tina lænede sig tilbage, støttede på albuerne, hendes krop sitrede svagt som vidste hun hvad der ville komme.
Jeg skilte forsigtigt hendes ben, spredte dem langsomt mens jeg begærligt stirrede op under hendes korte T-shirt. Hendes lår var så fine og slanke, og helt der oppe mellem de smukke hvælvede høje var hendes lyserøde skamlæber synlige, omkranset af den sødeste behåring. Allerede nu var hendes skamlæber let skilte, fugtige og indbydende. Jeg lod hænderne glide op langs indersiden af hendes lår, op mod hendes fisse. Forsigtigt lod jeg fingerspidserne kæle for de bløde folder, og Tina stønnede svagt, og løftede sig lidt op imod mig. - Tag din T-shirt af, Tina, lød min stemme fjernt, og Tina rejste sig, greb om sømmen på sin T-shirt og i en bevægelse trak den over hovedet. - Og nu vil jeg at du åbner dig for mig, kæreste. Vis mig din fisse.
Tinas hænder gled ned mellem hendes lår, hendes fingre trak skamlæberne til side og blottede det glinsende våde indre af hendes unge pige fisse. Jeg stønnede ved synet, mine trusser drev af mine safter. Jeg lod to fingre kæle for hendes yndigheder mens jeg lod min anden hånd glide op mellem mine lår og ind under trussen hvor fingrene erfarent begyndte at gnubber og kæle. Tina stønnede lavt, hendes underliv begyndte at bevæge sig langsomt fra side til side, og jeg lod fingrene glide lidt op i hende, klynkede hun og skød fissen op mod dem. Jeg fingerkneppede indgangen til hendes fisse, ikke mere end lige det yderste af fingrene, og så lod jeg dem glide op langs hendes sprække, op mod hendes klit. Hun begyndte at bevæge sig mere uroligt under min behandling, løftede sig op i mod mig, roterede med røven mod lagenet, og peb som en lille hundehvalp.
Jeg havde nu to fingre begravet dybt oppe i min fisse. De hamrede ind og ud med høje smaskelyde men min røv gik som et stempel frem og tilbage i hidsige modstød.
Jeg måtte have en pause. Jeg trak mig modvilligt væk fra min nieces indbydende fisse, rejste mig op og sagde, - Tina, rejs dig, kom her over og klæd mig af.
I en katteagtig smidig bevægelse gled Tina ned af sengen, stående foran mig lod hun hænderne glide ned over mine skuldre, videre ned over mine modne bryster og ned til sømmen på min korte natkjole. Da hun trak den op, gled hendes hænder op langs mine lår og op over mine bryster, og jeg kunne have skreget i lyst da de strejfede mine hårde brystvorter inden hun trak natkjolen over mit hoved og lod den falde på gulvet.
Hendes øjne flakkede et kort sekund, søgte ned til mine trusser og den våde plet der havde bredt sig som et synligt bevis på min tilstand.
Jeg satte mig på sengen foran hende, lænede mig tilbage på armene, og spredte mine ben. - Kom herover, søde. Knæl foran mig, og tag mine trusser af.
Tina kom over, hun sank tavst ned mellem mine spredte ben, hendes hænder gled langsomt, næsten tøvende op, fingerspidserne gled op langs mine skamlæber der var synlige gennem det gennemblødte stof, og op til trussekanten. Hendes negle kradsede blidt mod min hud da hendes fingre gled ned under trussekanten og begyndte at trække mine trusser ned.
Jeg samlede benene lidt, løftede bagdelen så Tina uden besvær kunne trække mine trusser helt af.
Jeg spredte automatisk benene igen, befriet for trussen, og jeg mærkede Tinas åndedræt mod mine følsomme skamlæber. - Jaa.. henåndede jeg, - Slik mig, kæl for min fisse, søde..
Et lyn af lyst strøg gennem mig da Tinas tunge for første gang berørte min fisse, og jeg næsten hulkede i ekstatisk fryd da den gled op og ned i min drivende sprække. Hun slikkede op mod min klit, lod tungen glide rundt om min rejste klit, og lukkede læberne om den og suttede. Mine hænder flagrede hjælpeløst i luften, fandt så Tinas hår og begravede sig i de bløde lokker. - Åhh Guuudd jaaaa… Slik mig min elskede. Pul mig! Jeg hikstede ordene frem, pressede Tinas ansigt mod min brændende fisse og gnubbede mig mod hende.
- Ja, faster Else, du smager så dejligt.. Er det godt sådan her?
Jeg satte mig op med et ryk, min begyndende orgasme gik i sig selv igen på et øjeblik, og en iskold frygt greb mig.
- Tina? men.. hvordan? Jeg mener...
Min niece stoppede slikkeriet og så op på mig med smilende øjne. Hun var utrolig smuk som hun lå der, knælende med min fissesaft smurt ud over mund, hage og kinder. - Jeg ved det ikke faster Else, sagde Tina med let sløret stemme. - Det var som om et slør af mørke pludselig blev løftet fra mine øjne, og jeg opdagede mig selv her, med dig. Har jeg gjort noget galt?
Jeg kunne kun smile kærligt til hende. Jeg trak hende op over mig, mærkede hendes unge krop glide langs min indtil vi endelig lå ansigt til ansigt. - Ikke spor, sagde jeg sagte, og kyssede hende på munden. Langsomt skilte hun læberne og lod min tunge glide ind. Hendes vejrtrækning blev igen hurtigere og hun begyndte at kæle for min tunge med sin i et sensuelt langt tungekys. Da vi længe efter bød kysset, gispede hun, - Umm det er meget bedre end når drengene gør det.
Jeg lo og rullede rundt så Tina nu lå under mig. - Der er noget andet der er meget bedre end når drengen gør det, sagde jeg og lod mine læber omkranse hendes strittende lyserøde brystvorte. Tina gispede, pressede sit bryst op mod min mund og lod hænderne glide kærtegnende op og ned af min nøgne ryg. Jeg lod forsigtigt tænderne synke ned i den hårde knop. Trak lidt i den, lod den slippe for øjeblikkeligt at fange den igen. Min tunge gled rundt om den, piskede over den og kælede blidt for den. Tina klynkede under mig, hendes ben gled ud til siden og hun løftede dem og låste dem omkring min talje. Jeg kunne tydeligt mærke hendes hvælvede venusbjerg mod mig, og jeg svajede lidt i ryggen og pressede mig selv mod hende og bevægede hofterne langsomt fra side til side. Tina greb fat i mit hår, krampagtigt holdt hun fast så det næsten smertede mens hun stødte mod min fisse. - Åhh nej, nej, joooo skreg hun, da den første orgasme skyllede gennem hende. Jeg mærkede hendes små skarpe tænder synke ned i min skulder, mens hun løftede underkroppen mod mig og rystede i hurtige kramper. Jeg holdt om hende, indtil hun langsomt faldt til ro. Så gled jeg ned ved siden af hende, kyssede hende og strøg hende blidt over håret. - Var det dejligt, kæreste? Spurgte jeg drillende. Min niece drejede hovedet, så på mig med skinnende øjne og nikkede stumt. Hun trak stadig vejret tungt men var langsomt ved at falde til ro.
Min fisse brændte stadig efter udløsning, jeg var drivende våd, mine lår sejlede af mine safter. Jeg tog fat i Tinas hånd og førte den ned mellem mine lår, så rullede jeg om på ryggen og lukkede øjnene.
Tina opfattede mit tavse ønske med det samme, hendes fingre begyndte langsomt at kæle for mine opsvulmede skamlæber med lidt klodsede bevægelser. Det slog mig pludselig at det jo var første gang hun var sammen med en anden kvinde, i hvert fald hvad hun selv vidste af, så hun behøvede lidt hjælp. - Umm det er dejligt, stønnede jeg. Du gør det godt, bare lad som om det er din egen fisse du kæler for. Jeg vendte mig mod hende, - Ja, for jeg går da ud fra at du kæler? Tina grinede, - Ja, faster Else, det har jeg altså gjort i over et år, lige siden jeg så dig i badet den sommer jeg boede hos dig i to uger. - Frække tøs, svarede jeg, og gav hendes nøgne bagdel et kælent klask. Så sank jeg tilbage på sengen med et langt støn. Tinas negl havde strejfet min klit og sendt en bølge af dyrisk liderlighed igennem mig. Jeg greb om hendes hånd og skubbede hendes fingre op i min fisse, begyndte at pumpe dem ind og ud, mens min røv roterede i ottetaller mod lagenet. Prøv at se hvor mange fingre du kan få ind, gispede jeg frækt og rejste mig på den ene albue for at se med. Tina lagde sig bedre tilrette og foldede sin slanke hånd. Så førte hun den op mellem mine spredte fisselæber, langsomt, men ubønhørligt. Jeg mærkede hvordan min fisse gav efter, modvilligt, og klemte om hendes fingre der langsomt gled længere og længere op. Jeg så ned. Hendes fingre var væk og langsomt krængede mine skamlæber sig ud over hendes hånd mens jeg stønnede hæst og kastede hovedet fra side til side. - Åhh ugnn Du fylder miiigg... ohhhh.
En drivende flod af mine fissesafter sivede ud af mg og dannede en sø under min røv. Hver gang Tina trak hånden til sig, var det som en lille sø af fissesaft kom med ud. Jeg greb om hendes nakke, trak hende ned mod min gabende fisse. - Umm slikkk miggg...
Tinas tunge gled ivrigt op og ned langs min udspilede fisse, hun suttede og slikkede på og omkring min klit mens hendes hånd i hurtigere stød pumpede ind og ud af min spændte fisse.
Min orgasme kom som et lyn fra en klar himmel, det ene øjeblik lå jeg og blev gennemkneppet af min nieces hånd og det næste stod min krop i en bue så kun min nakke og hæle rørte sengen. Jeg skreg! Et vildt dyrisk liderligt skrig, der rungede igennem hele huset. Min krop rystede, og min fisse spændte krampagtigt mens mine safter stod i en tyk stråle ud langs Tinas hånd. Tina så forskrækket på mig, men da den første stråle fissesaft ramte hende åbnede hun hurtigt munden og satte den ned til min fisse og drak ivrigt af den nektar til udgød. Hendes labbende tunge sendte endnu en bølge af fryd igennem mig, og endnu engang overgav jeg mig til orgasmens alt omsluttende favntag.
Endelig… efter hvad der syntes som en evighed faldt jeg slapt tilbage på sengen, sikker på at Jette om et øjeblik ville stå i døren og kræve at få lov at være med. Men til min forbavselse hørte vi ikke en lyd. Alt åndede fred og ro i det lille stråtækte og det eneste vi kunne høre var vores fælles hivende åndedrag. Lidt efter trak Tina forsigtigt hånden ud. Jeg stønnede lidt og spredte bene så meget jeg kunne, og sukkede da hendes hånd forsvandt og efterlod en tomhed i mit skød. Med øjnene stadigt fæstnet på mig tog hun hånden op til sin mund og begyndte at slikke og sutte fingrene rene. - Du er en fræk tøs, smilte jeg og lagde dovent et ben henover hende og gled tættere ind mod hendes varme krop. Tina klukkede bare, og slikkede videre med alle tegn på nydelse. Jeg greb fat om hendes håndled, trak hende op mod mig og lukkede læberne om hendes lille finger og slikkede langsomt op og ned af den, smagte mig selv.
Hun lukkede øjnene og lagde hovedet på mit bryst, og jeg kunne mærke hendes varme ånde mod min brystvorte mens jeg slikkede hendes fingre rene, en for en.
- Mmmmm, kurrede hun. - Det føles dejligt. Det kilder helt ned mellem mine lår når du slikker på den måde. Hun rakte sin frie hånd op og kærtegnede mit brysts runding, lod fingrene glide op og pirre brystvorten der langsomt rejste sig igen. Jeg suttede kraftigere på hendes fingre, lod tungen spille mellem dem, kærtegnede dem med mine læber.
Hun begyndte at stønne lidt, hendes fingre klemte hårdere om min brystvorte, nulrede den frem og tilbage. Nu var det min tur til at stønne sagte, mens væden igen begyndte at sive fra min fisse. Jeg lod hendes fingre glide ud af min mund, kyssede hende blidt, - Er du stadig jomfru, eller har en heldig dreng allerede fået lov? Jeg spurgte forsigtigt, tøvende. Men Tina klemte bare sin nøgne krop tættere mod min og slog armene om mig. - Ja, faster Else, jeg er stadig jomfru, og så kom det langsomt. - Vil du hjælpe mig? Jeg vil gerne have at det bliver dig, der gør det.
Mine øjne fyldtes med tårer, og jeg kyssede hende blidt og længe. Holdt hende tæt mod mig, mens mine læber søgte hendes, nippede og drillede. Hun pressede sin tunge ind mellem mine læber, ind i min mund. Nu var det pludselig hende der tog føringen. Hendes hænder greb om mine bryster og æltede dem, mens hendes negle knep i de hårde knopper og fik mig til at gyse af fryd. Jeg pressede et ben ind mellem hendes lår og mærkede hvordan hendes fissesafter gjorde det vådt og fedtet mens hun gnubbede sig imod det. - Gnngg jaaa ohh Jeg vil tages af dig faster Else, stønnede hun, og jeg var kun alt for villig til at efterkomme hendes ønske.
Jeg bøjede hovedet fangede en lille fræk lyserød brystvorte mellem læberne og begyndte at sutte og bide i den. Mine hænder gled op, mærkede hendes varme hud og kuplede sig om hendes små faste bryster som jeg nu begyndte at kæle og massere i små hurtige tag. Små ophidsende smaskelyde kom fra hendes fisse der stadig gned og gnubbede mod mit ben, og hendes underliv kørte i hurtige ryk fra side til side.
Jeg slap hende og trak mig lidt væk, og Tina så på mig med skuffelse i blikket indtil jeg blidt klaskede hendes faste bagdel og bad hende om at vende sig på hænder og knæ.
Hurtigt gjorde hun som jeg sagde, trak en pude ind under sig, og lå nu med den yndigste bagdel strittende lige op i luften, vellystigt vrikkende fra side til side.
Jeg lagde mig på knæ bag hende, pressede mine læber mod bagsiden af hendes lår og slikkede mig langsomt vej op mod hendes fisse der strålede vådt og glinsende mellem de fedtede kussehår. Hendes lår var igen våde fra hendes drivende safter, og jeg lod tungespidsen glide gennem det våde på vej op mod hendes fisse der gabende ventede på mig. Det første strøg af min tunge fik hende til at gispe højt og instinktivt rakte hun ned mellem sine ben og med to fingre spredte hun sine skamlæber endnu mere, blottede sin klitoris indbydende. Jeg pressede ansigtet mod hendes fisse og lod tungen glide op i hende, slikkede hendes fissevægge, udforskede hendes inderste i små hurtige, nu og da dybe tungeslag. Jeg rakte ud, min fingre famlede rundt, fandt tasken ved natbordet og mens jeg stadig slikkede hende fik jeg fat i det jeg søgte. Jeg rejste mig op på knæ bag hende. Mit hoved var et kaos af tanker og følelser. Det var min niece, min brors datter der lå her foran mig, nøgen og med røven strittende indbydende i vejret, og hun havde lige bedt mig om at tage hendes mødom. Mit indre rasede, men intet kunne have stoppet mig nu, om så hele familien havde stået i døren.
Jeg greb fastere om vibratorens rillede skaft, lod spidsen glide op og ned langs Tinas lår, inden jeg førte den op mod hendes dryppende fisse. Hun rykkede sig lidt væk da jeg lod spidsen kærtegne hendes skamlæber og jeg bøjede mig frem, kyssede de faste balder og hviskede stille. - Er du sikker, søde? Du kan stadig nå at fortryde. Der gik lidt, men så rystede Tina kraftigt på hovedet, -NEJ, faster Else, jeg vil at du gør det.
Jeg førte spidsen af vibratoren ind mellem de tykke skamlæber der nu drev af væde. De omsluttede skaftet da det gled op i hende. Tina stønnede, nød fornemmelsen af at blive fyldt ud. Jeg trak staven ud af hende, og hun rykkede automatisk bagud for at forlænge nydelsen af dens indtrængen. Jeg fortsatte med at kneppe hende på denne måde og stødte lidt længere ind hver gang. Tina skiftevis klynkede, gispede og skreg små liderlige skrig hver gang vibratoren gled op i hende. Jeg lod den hvile oppe i hende, holdt den bare stille og nød synet af hvordan hendes unge fisse omsluttede den. Tina var ikke tilfreds med det forløb. Hun begyndte at bevæge røven frem og tilbage, lod sig glide frem og tilbage over vibratorens riflede skaft. Jeg rakte ind under hende, mine fingre fandt hendes klit, og jeg begyndte at gnubbe og gnide den til hendes store fryd. Hun skubbede rumpen længere tilbage og udstødte så et lille skrig, da hendes mødom ramte spidsen af vibratoren. Jeg trak den tilbage, skubbede frem igen, og endnu engang tilbage. Tina, gispede og klynkede dyrisk hver gang spidsen af vibratoren ramte hendes mødom. Jeg intensiverede min behandling af hendes klit. Den føltes hård og glat mellem mine fingre og jeg lod en negl glide henover den, fangede den og trak i den. Tina svajede i ryggen, hendes ræv roterede og bevægede sig som et stempel mod vibratoren, og hver gang den gik i bund udstødte hun et lille smertens skrig og trak sig væk. Jeg greb fat om hendes klit, lod neglene synke lidt ned i den hårde knop hvilket fik Tina til at udstøde et lidenskabeligt liderligt skrig. Hun skubbede sig frem for at slippe væk fra mine skarpe negle, og da jeg slap hendes kilder, stødte hun i sin liderlighed røven hårdt tilbage, for igen at mærke den dejlige følelse af en snurrende vibrator i hendes stramme ungpige fisse. Da jeg mærkede hende skyder rumpen bagud, stødte jeg i et hug vibratoren fremad. Spiddede min nieces jomfru fisse på den snurrende stav. Et øjebliks modstand, Tina skreg, et kort skærende skrig, og begravede så hovedet i puden, mens vibratoren gled helt op i hende.
Jeg lod den hvile deroppe et lille stykke tid, lod hende vænne sig til fornemmelsen og lod smerten fortage sig. Mine fingre fortsatte deres kælen for hendes klit, men langsommere nu, og mere blidt.
Jeg kunne høre hvordan hun trak vejret i dybe stød, hvordan hun begyndte at slappe af, og jeg lod nu vibratoren glide lidt ud af hende og op igen. Begyndte at kneppe hende som den smukke unge kvinde hun nu var.
Det varede ikke længe før Tina igen begyndte at gispe lystent og hun skubbede igen imod hver gang jeg lod staven glide op i hende. Lidt blod sivede ud med hendes fissesafter og sivede ned af lårene på hende, men glemt var smerten. Nu var kun nydelsen af at mærke noget glide fem og tilbage i den stramme fisse.
Tina rejste sig halvt, støttede på den ene hånd og krammede sit ene bryst med den anden. Hun stønnede mit navn igen og igen. - Jaaa, fas.. Else.. ohh giv mig den, knep mig med den.
Hendes underliv roterede. skubbede, trak.. holdt fast løsnede sig. Hun var helt i sine liderlige drifters vold. Kun tanken om at blive kneppet fyldte hende.
Jeg hjalp hende om på ryggen, bøjede mig over hende og begyndte at slikke og nusse hendes klit mens jeg i rolige dybe stød lod vibratoren forsvinde op i den jomfruelige fisse.
Jeg kunne mærke hvordan hendes negle borede sig ned i mit hår, pressede mit ansigt mod hendes brændende skød. Hun rejste sig på hælende, bød sin fisse til, og så eksploderede hun.
Hun begyndte at ryste, først langsomt og næsten umærkeligt, men hurtigere og hurtigere blev hendes kramper kraftigere, hun vred hovedet fra side til side, hendes mund stod åben, og uforståelige ord flød fra hende.
Hendes fisse sprøjtede en stråle af varm tyk saft ud over mit ansigt, ind i min tørstige mund som lå tæt klæbet til hendes fisse. Jeg drak alt hvad hun havde at give mig, holdt om hendes mens orgasmens kramper rev og flåede i hver nervespids. Først længe efter, begyndte hun langsomt at falde til ro. Hun sank slapt ned på sengen. Hendes øjne var fyldte med tårer, og hun trak vejret i dybe rolige gisp.
Jeg trak vibratoren ud af hende, slukkede den, og lagde mig så tæt hen over hende, dækkede hende med min krop, og lod mine læber kærtegne hendes ansigt.
Tina slog armene om mig, holdt mig tæt, og sukkede dybt. - Åhh, Gud Else (glemt var faster) det var vidunderligt. Er det altid sådan? Jeg måtte smile og fortælle at der ikke er noget der kan sammenlignes med den første gang, men at andre gange kan være dejlige på andre måder.
Hun spandt som en tilfreds kattekilling, rullede sig sammen tæt mod mig og faldt langsomt i søvn i mine arme.
Længe lå jeg og stirrede ud på den tavse sne der faldt som store fnug ude i det månebelyste vinterlandskab.
Dette var begyndelsen til et helt nyt kapitel i mit og min nieces forhold, noget som kun hun og jeg delte, ja også Jette, tænkte jeg med et smil inden jeg lukkede øjnene. - Gad vist hvad hun vil tænke når hun kommer ind i morgen og finder os sådan.
Langsomt gled jeg over i søvnens milde favntag.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin HER
Flere noveller af samme FORFATTER