Snestormen - af Flensborg tøs

2009

Også næste sommer jobbede jeg igen som stuepige i sommerferien, jeg var endelig blevet 18 år, og endelig måtte jeg gøre alt det frække, jeg havde lyst til. Havde tit haft dårlig samvittighed. Jeg begyndte på en videregående uddannelse og lod mig overtale til at tage lørdagene og søndagene, da de manglede en stuepige til at klare weekendarbejdet. Så det blev mig. Det var jeg jo glad nok for. Nu nærmede julen sig pludselig meget hurtigt, og min chef kom hen til mig en lørdag og spurgte mig, hvad jeg skulle lave i juleferien. Jeg sagde, jeg gerne ville tage lidt på juleferie med en veninde. Det var han ikke ligefrem glad for at høre, men han spurgte så, om jeg måske ville overveje at tage på juleferie på hans hotel oppe ved Skagen, da han manglede en stuepige over julen og han havde stor set fuldt hus over juledagene. Jeg indrømmede at Maja og jeg ikke havde besluttet hvor vi skulle hen og holde juleferie, så det var da noget jeg lige skulle snakke med hende om. Jeg fik at vide, at vi ikke skule betale noget som helst og jeg jo fik min løn oven i. Alt betalt og det var et wellness hotel med sauna, massage og ansigtspleje og alt muligt andet. Det var godt nok meget fristende.

Jeg fik snakket med Maja om det og det syntes hun da ville være dejligt, hvis jeg nu ikke havde noget imod at arbejde over juledagene. Det havde jeg nu ikke, det var maks. til kl. 14 og derefter havde jeg jo resten af dagen fri - så det var jeg nu helt med på. Jeg spurgte endnu engang min chef, om det virkelig var gratis for os begge 2, også drikkevarerne. Ja det var det. Så takkede jeg altså ja og sagde, han godt kunne regne med mig over juledagene.

Vi ankom på hotellet den 21. december, og det var koldt og havde allerede sneet en pæn del. Vi blev vist rundt, og jeg fik forklaret mine opgaver og jeg havde ret, ville være færdig allerede ved 13 tiden og behøvede ikke at starte før 9. Det passede mig helt fint.

Om aftenen skulle Maja og jeg lige have lidt og drikke og fejre starten på vores juleophold. Maja havde jo også helt fri, så hun kunne jo sove hele formiddagen, mens jeg skulle gøre værelserne rene. Men pyt, det var helt ok.
Der var en flok fyre, alle i 20´erne vil jeg mene undtagen 2 ældre herrer. Vi kunne godt høre, at det havde noget med sport at gøre, men mere fik vi nu heller ikke med. Det sneede udenfor, ja der var ligefrem snestorm. Stemningen blev pludselig mindre god over ved fyrene, og de begyndte til sidst at komme med sjofle bemærkninger til os om vores patter, og hvad de skulle bruges til. Maja sagde til dem, at det kunne de nu godt glemme, og da det nu var blevet sent, gik vi op til vores værelse. Vi havde et værelse med en dobbeltseng, men det gjorde nu ikke så meget. Ikke at jeg er lesbisk, men har bestemt ikke noget imod at dele seng med Maja. Jeg nød endda synes af hendes velformede 80c skål. De er ægte og jeg har tit været misundelig på hende. Hun kan have toppe på og se rigtig fræk ud. Jeg ser billig ud i en top, da mine bryster mere eller mindre sprænger toppen. Jeg har 105e - kan også lige være i en 100e men så presser bh´en nu lidt for meget. Det er svært for mig at finde tøj som virkelig får mig til at se godt ud. Sexet og ik for billig. Men til gengæld var det hele ægte på mig jo. Maja er rigtig flot, slank og med de rigtige former, som jeg misunder hende for. Mine baller er lidt for store og ja jeg har en smule mave. Men virkelig kun en smule. Jeg er det man vil kalde for almindelig og Maja var helt klart slank. Jeg nød synet og vi lagde os til at sove.

Næste morgen fik jeg så nyheden om, at vi var sneet inde. Total sneet inde og at der stadig herskede snestorm udenfor. Der lå så meget sne, at jeg næsten ik troede mine egne øjne, da jeg så ud på snestormen. Vi havde et håndboldhold boende og en del andre feriegæster. Men alle andre, som havde booket sig ind ville ikke komme, da al trafik hen til hotellet var brudt sammen. Jeg havde en T-shirt på som er købt i en specialbutik for piger med store bryster. Den har masser af plads til mine 105e, og alligevel sidder den tæt om min mave og ik som en sæk. Disse T-shirts stod mig virkelig godt og jeg havde en pæn del af dem. Alle andre behøvede jeg ikke at prøve på. Enten sad de så tæt at jeg så billig ud eller de sad som en sæk på mig. Og så så jeg også total latterlig ud. Som regel foretrak jeg også bluser, da det var nemmere at få nogle som passede mig. Jeg havde bukser på - ikke en nederdel som jeg ellers tit har på, da jeg ville gøre et godt indtryk her. Jeg fik en arbejdsvest på, som de alle sammen gik rundt med her. De havde også heldigvis en som passede mig godt. Men jeg knappede ikke de sidste 2 knapper og Charlotte, hende som driver stedet i det daglige, kunne også godt forstå, at jeg ikke ønskede at knappe den helt.
"Det er helt ok Lotte. Det skal jo ikke stramme for meget når du skal løbe rundt og gøre værelserne rene. Det her klæder dig også meget bedre sådan." Hun smilte til mig og jeg var nu ret glad for at hun havde forståelse for mit problem. Ikke fordi det skal misforstås. Jeg har nu altid været glad for dem, da jeg altid har nydt at gejle fyre op med mine store bryster og ja jeg er jo som regel ret liderlig efter fyre (pik :-)
Jeg var stort set blevet færdig med mit arbejde, da en af de 2 ældre herrer fra håndboldholdet kom hen til mig og undskyldte det med i går aftes. Jeg svarede, at undskyldningen var modtaget og accepteret, mens jeg smilte til ham. Han sagde, han ikke lige havde været klar over at jeg arbejde her. Han havde troet, jeg var feriegæst. Så jeg forklarede ham lige, hvordan det hele var gået for sig, at Maja og mig var havnet her over julen. Ja, de ville nu heller ikke komme hjem før julen. Det var også derfor at håndboldspillerne var blevet lidt grove i munden. De havde lige fået besked om, at de ikke ville komme hjem. De skulle ellers have været kørt hjem i dag. De havde været her i 10 dage, og alle spillere havde jo glædet sig at komme hjem til deres tøser. Ja, det var tøser, han sagde. Jeg smilte og sagde, at det kunne jeg jo godt forstå, og at det jo var lidt træls, at være her i stedet for at komme hjem over julen.
"Ja det er lidt sværd at styre så unge hingste, især når de efter 10 dage har glædet sig til at komme hjem og få tømt deres nosser. Men vi skal nok prøve på at dæmpe dem lidt ned, det lover jeg." Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle svare, han var så direkte. Det kom helt bag på mig. Jeg nøjedes med at sige, at det var pænt af ham i det mindste at prøve på det.
Efter mit arbejde fik jeg mig lige et bad. Maja havde ordnet vores værelse. Det havde vi aftalt hun klarede, mens jeg jo skulle gøre alle andre værelser rene. Jeg skyndte mig ned til massagerummene i kælderen, da jeg i går havde booket mig en tid til kl. 14:30. Det glædede jeg mig til, var dejlig at få en rygmassage, og det hele var jo gratis for os her. Tiderne var blevet lavet lidt om, kunne jeg se. Jeg havde først en tid kl. 15:00 og der stod, at der desværre kun var en massør pga. snestormen og de nye tider som kunne bookes stod på tavlen. Nå, en halv time var ik jo ik så lang tid. Jeg fik mig noget at drikke og gik så derned igen for at gøre mig klar. Jeg var lidt overrasket over at se manden fra i formiddags. Ham der var med til at styre håndboldholdet. Han sagde, at hotellet desværre ikke havde nogen massør pga. snestormen og at han så havde lovet i den tid at hjælpe til om formiddagen og eftermiddagen, hvis nogen skrev så på listen. Han præsenterede sig som Jimmy og sagde, at han var uddannet massør, og at det var hans del af arbejdet med holdet, at sørge for at mindre skader ikke udartede sig til en større sportsskade. Og den anden var selve træneren af holdet. Jeg lod ham massere min ryg og jeg må indrømme, at han bare var kanon til det. Så han havde ik løjet med, at han var uddannet massør. Jeg havde smidt alt tøjet, som han nok kunne se på stolen, hvor jeg pænt havde lagt mit tøj og lå på massagebænken med et håndklæde over ballerne. Jeg kunne mærke hvordan han med hænderne kom til at flytte håndklædet mere og mere nedefter. Han må da have set mine trusser, de lå ik ligefrem skjult. Alligevel flyttede han håndklædet længere ned over mine baller. Han begyndte at massere mine baller. Så fjernede han helt håndklædet, idet han sagde, at det bare var i vejen når han skulle massere mine ben. Jeg sagde det var helt ok og lod ham massere mine ben. Det var virkelig ultra skønt. Han masserede igen mine baller.
"Er du klar over hvor hårdt det er at stå her og massere dine baller, i stedet for at være hjemme ved min kone nu og massere ballerne på hende, og ja.. hvem ved hvad mere."
"Ja det er træls I ikke kan komme hjem pga. af snestormen," sagde jeg til ham.
"Ja, ik nok med det, men jeg havde lovet min kone ikke at spille pik i de 10 dage, så jeg kunne gi hende en mega ladning sperm, når jeg kom hjem. Jeg havde ik troet det muligt, men nu jeg står her og masserer dine baller, må jeg erkende at mine nosser ikke kan holde spermen tilbage mere. Jeg er virkelig ved at tømme pikken i bukserne på mig selv. "
"Det er jeg meget ked af Jimmy, jeg vidste jo ikke at det var dig som kom for at massere mig. Havde jeg vidst det, havde jeg nok beholdt bukserne på, da du jo havde fortalt mig, at I alle sammen havde glædet jer efter 10 dage at komme hjem til jeres piger." Jeg drejede hovedet til siden og smilte til ham. Jeg så hvordan han lynede ned og hørte ham spørge om han ik lige måtte sperme sin ladning over min ryg. "Jeg kan virkelig ikke holde det tilbage længere."
"Det er ok," sagde jeg til ham med et smil om læberne.
"Også udover dine frække baller Lotte?"
Jeg nåede ikke engang at svare "ja Jimmy" før jeg kunne mærke hans første spermklask på min ryg. Da han havde fået med, jeg nu havde svaret ja til det med ballerne, havnede de næste mange spermklask over mine baller. Det løb bare ned ad mine baller og inderlår. Hold op han havde ikke overdrevet. Han må virkelig have ventet i 10 dage med at komme. Der kom bare så meget. Efter han var kommet, gned han sin sperm ind i mine baller.
"Tak Lotte, jeg var virkelig trængende. Det gjorde så godt at komme ud over dig. Tusind, tusind tak." Han ga' mig et kys på ryggen og gned spermen ind i mellem mine røvballer. Han pressede en finger op i min røv.
"Det er ok Jimmy, det var også frækt for mig at mærke al det sperm komme ud af din pik. Jeg har aldrig før prøvet en fyr, som kom så utrolig meget."
Han legede lidt med fingeren oppe i min numse og han lagde nok mærke til, at jeg godt kunne li hans behandling. "Sig mig engang Lotte, har du ik nogen gange fantaseret om fx at være ude på et stort badeværelse og lade en flok fyre stå og sperme på dig og dine dejlige bryster. Bare mærke deres sperm på dig og derefter selvfølgelig få dig et dejlig varmt brusebad?"
"Fantasi er jo fantasi Jimmy, det kan du ik mene, jeg skal lade dine holddrenge gøre ved mig." Jeg følte mig lidt stødt fordi han forlangte så meget af mig.
"Jeg ved ellers virkelig ikke hvordan vi skal styre dem. De har behov for at komme af med trykket. Og jeg ved, at ikke mange af dem spiller pik under dynen, hvis du forstår hvad jeg mener."
Jo, det gjorde jeg jo sådan set godt. Men hvorfor skulle netop jeg lægge krop til deres sperm. Men det sagde jeg ikke til ham, i stedet sagde jeg, "jeg er altså ingen spermtøs Jimmy."
"Undskyld Lotte, det ved jeg da godt og jeg forlanger virkelig meget af dig, det er jeg klar over. Men de kommer af med deres tryk og jeg lover dig, at jeg kan styre dem. Så de kommer ind og får lov ude på badet at stå og spille den af ved synet af dig og dine dejlige bryster, og jeg lader dem sperme i dit ansigt og på dine bryster. Mere lader jeg dem ikke gøre ved dig, det lover jeg." Jeg kunne mærke hvordan han mere og mere kom sit sperm op i min numse med sin finger.
"Du forlanger virkelig meget af mig Jimmy. Jeg er jo glad for sex og har selv nydt vores lille leg her. Men det du forlanger af mig nedgør mig til en spermluder Jimmy." Jeg mente det virkelig og alligevel pressede jeg hofterne lidt opefter, så hans finger kunne glide mere op i min numse.
"Sådan må du ikke opfatte det Lotte. Du hjælper mig jo med at styre et håndboldhold, som jeg er ved at miste grebet over. De er færdig med at træne om en 1/2 time. Så vi kan nå derhen nu og du kan være nøgen og klar til dem ude i brusekabinen og jeg forklarer dem vores lille aftale med at holde styr på dem over juledagene." Han skyndte på mig. Så jeg kom ind i mit tøj og så af sted til omklædningsrummet. Hallen lå lige ved siden af hotellet. Det havde jeg ikke engang lagt mærke til da vi ankom i går. Derinde tog han tøjet af mig og sagde til mig, jeg lige skulle skynde mig under bruseren, da jeg jo stadig havde hans sperm på mine baller. Det gjorde jeg så. Jeg var nervøs. Det må jeg ærligt indrømme. De kom. Jeg kunne høre dem snakke. Ja mere Jimmys meget alvorlige stemme, da han forklarede dem, hvad de måtte og især ikke måtte. Stemningen blev meget hurtig meget høj inde i omklædningsrummet og de kom ud til mig. Hilste meget pænt på mig og ja kunne da tydeligt se og høre hvad de syntes om mine bryster. Som fyrene jo desværre gør, så kaldte de dem jo for patter. Det havde jeg nu for længst vænnet mig til og endda selv taget mig i at sige patter til mine egne bryster. Hvor jeg hader det. Det er ikke patter, men bryster. Ved ikke hvornår fyrene endelig fatter det. Nok aldrig tror jeg.
Jimmy styrede dem godt og efter jeg havde fået de første par kæmpeladninger sperm over ansigtet og brysterne var jeg selv meget liderlig. Jeg åbnede endda munden. Kunne lige så godt have det hele med nu jeg havde chancen. Over 10 fyre. Ved ik hvor mange, talte dem ikke. Men Jimmy sagde til mig bagefter, at jeg havde tømt 14 pikke for deres sperm. En af de unge fyre kom helt tæt hen til min åbne mund med sin stive pik og fyrede ladningen direkte ind i min mund. Jeg slugte så meget af det jeg kunne. Jeg fik mere sperm i munden, men slugte det ikke hver gang. Efter alle var kommet, sendte Jimmy dem under bruseren og sagde jeg kunne få lov at tage et brusebad i trænerkabinen. Han havde sin egen lille kabine med omklædningsrum og et lille brusebad. Træneren stod og tog bad, da Jimmy førte mig ind i hans kabine. Jeg blev præsenteret for Morten, og Morten takkede mig for den fine opgave, jeg lige havde klaret for dem. Jeg kunne se, hvordan hans pik voksede sig stor og stiv mens han snakkede til mig og så på min overspermede krop. Jimmy så det godt og kikkede også på min overspermede krop. "Ja, du er bare et mega dejligt syn lige nu Lotte. Virkelig flot klaret. En ladning mere kan du da nemt klare.
"Du er virkelig ikke ked af det Jimmy?" Jeg smilte til ham. Han havde jo ret. Morten skulle vel også tømmes nu.
"Kom nu Lotte. Din ankomst hertil i går var som sendt fra himlen. Det er du da godt klar over og vis mig nu, at du er den rette tøs og gå ned i knæ og sut Morten indtil han kommer i munden på dig." Jimmy afventede ikke noget svar af mig, men kom en hel del sperm på hans hånd og førte den hen til min mund. Hans pressede lidt til og jeg åbnede munden og slikkede spermen af hans hånd. Derefter gik jeg ned i knæ og begyndte at sutte Mortens pik og nosser. Slikkede hans nosser og skaft og suttede så igen hans stive pik indtil han ikke kunne holde sig mere. Han skød hele sin ladning i min mund og som Jimmy havde bedt mig om slugte jeg ladningen. Morten nettede sig lidt og jeg fik endelig mit meget påtrængte brusebad. Alle var gået, efter jeg var færdig med mit bad. Jeg brugte også meget længe, følte mig vel af forståelige grunde ret meget svinet til. Nå ja, og jeg havde lige en orgasme, som var meget velfortjent. Jeg nød at give den selv til mig under bruseren. Jimmy kom ind i trænerkabinen og takkede endnu engang, at jeg havde været med på det. Jeg kunne se hans bule i bukserne mens jeg stod der og tørrede mig af med håndklædet.
"Alle andre er gået nu," sagde han, mens han begyndte at tage sine bukser af og underbukser og fremviste mig sin stive pik. "Er du klar over hvor liderligt det var at stå der og se på at du fik al det sperm over dig.."
Jeg sagde genert til ham at det kunne jeg vel godt regne ud.
"Og tænke på, at jeg for lidt siden havde stået og presset mit eget sperm op i din frække røv og så stå der og se dig ligefrem at åbne munden og modtage sperm i munden af så mange fyre. Noget jeg jo ikke havde forlangt af dig. Det var bare så frækt Lotte!"
"Undskyld, men du havde jo gjort mig liderlig med den ballemassage og da jeg så pludselig fik så meget sperm i ansigtet kunne jeg ik lade være med at åbne min mund." Jeg så genert ned og blev rød i ansigtet. "Jeg vidste jo godt du stod og så på og jeg troede du ville have mig til at sluge lidt af deres sperm."
"Det er rigtigt Lotte, det var, hvad jeg gerne ville se og have dig til at gøre. Sluge deres sperm. Vise mig at du er en spermtøs. Så hvis du ved, hvad jeg har drømt om at gøre ved dig, mens jeg så på. Mens du lod dig oversperme af et helt håndboldhold. Ja, så drejer du dig rundt nu og bøjer dig mod vægen og stritter din røv imod mig." Jeg svarede ham idet jeg gjorde som han sagde. Jeg viste ham, at jeg var liderlig og at jeg var spermglad og han førte en finger op i numsen på mig.
"Din røv er jo stadig klar til at blive brugt af min pik."
"Er den virkelig det." spurgte jeg lidt dumt.
"Ja, det ved du jo godt." Og uden et ord mere jog han sin pik op i numsen på mig. "Ved du hvorfor jeg ik bare smed mine bukser og også overspermede dig ude i brusekabinen."
"Nej," svarede jeg ærlig. For det vidste jeg ikke lige.
"Fordi jeg havde lovet mig selv, at efter alle var gået ville jeg tømme min pik oppe i din liderlige lille røv. Du er en dejlig spermtøs Lotte."
"Tak Jimmy," sagde jeg lidt smigret men også lidt flov over situationen.
"Åh fuck ja Lotte. Men jeg havde ik turdet jage min pik op i røven på dig, hvis du ikke selv havde drejet dig rundt og selv tilbudt din røv for mig. For vær ærlig, du var da godt klar over, da du drejede dig rundt lige før, at jeg ville jage en ladning sperm op i din røv ik."
"Ja Jimmy jeg var godt klar over, at du ville bolle min numse og ja..." jeg stoppede midt i sætningen.
"Og ja hvad… Lotte - kom nu si det til mig."
"Ja jeg var godt klar over at du jo lige om lidt vil sperme din sperm op i numsen på mig."
"Åh Lotte, hvor er du dejlig fræk," jeg kunne mærke hvordan ham kom op i min numse. Kunne mærke hvordan hans pik krampede sammen, mens han skød sin sperm op i min numse. Og også denne gang kom han ret meget. Han trak ud og fik mig uden modstand fra min side at sutte ham ren for mine numsesafter og hans sidste sperm. Han nød det så meget at han kom en ladning mere i min mund som jeg slugte ned.
"Ved du selv hvorfor du med glæde lod mig sperme op i din røv, da jeg antydede for dig, at det var det jeg trængte til at gøre lige nu og her?"
Jeg så op til ham og tænkte over et svar, men rystede så et nej. Jeg vidste det ikke.
"Det var din måde at sige tak på. Du har selv længe ville prøve noget i den retning. Og endelig fik du prøvet det og ja du har nydt det og derfor sagde du tak på den her frække måde."
"Måske Jimmy, jeg indrømmer i hvert fald at jeg nød legen."
Vi begyndte at nette os, og Jimmy hjalp mig med at få vasket min numse ren igen efter hans ladning. Jeg var ved at være sent på den, og sagde det var på tide jeg kom af sted, og at Maja jo nok så småt ventede på mig.

Hvad der ellers skete på hotellet resten af julen er en helt anden historie.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Flensborg tøs  HER
Flere noveller af samme FORFATTER