Sexspecialitet - af Busse

2009

Der var julefrokost for vore venner, tre par alle i alderen mellem 45- 50. Vi have fået flere små retter og snapsene have flydt temmelig rigeligt, da min kone Lis rejste sig og sagde, til sidst bliver der serveret ris a la mande, men I må ikke bruge hænderne, de skal være på ryggen, ellers bliver I bundet.
Vi kikkede alle på hinanden og tænkte, hvad hun nu havde fundet på. Så blev bordet ryddet og en voksdug lagt på, lige efter blev alle bedt om at lukke øjnene, og da hun igen sagde værsgo, lå der en nøgen pige på bordet, og ris a la manden var hældt ud over hende lige fra hagen og til knæene. I er nok klar over, der skal spises op, og I må kun bruge jeres tunge.
Karen sagde, jeg skal ikke have noget, rejste sig og ville gå, men min kone greb hende i armen og hviskede noget til hende, og pludselig kunne hun godt spise alligevel.
Vi slikkede det bedste vi kunne, og vi tre mandfolk blev ved at knalde hovederne sammen, for vi ville alle tre slikke hvor lårene mødtes, pigerne var mere til mave og bryster. En ting er helt sikker, jeg har aldrig været med til en julefrokost hvor der blev grint så meget.

Pigen på bordet var en af Lises arbejdsveninder, en pige midt i tyverne, som havde passet køkkenet og gerne ville være med til festen, og det var hende ide.
Da der var spist op, gik Joan i bad, hun var jo blevet fedtet his og her, men lovede at komme tilbage uden tøj på, for hun var en pæn pige med store bryster.
Vi var flyttet over i de dybe stole og sofaen, Karen som ikke ville være med sad og gnavede med sin mand.
Da Joan kom tilbage, satte hun sig på mit skød, med sig have hun et raflebæger. Jeg har fået lov at bestemme, hvad der nu skal ske, vi skal spille gavespil, og indsatsen er jeres tøj, hver gang I slår en ener skal I af med et stykke tøj, og når der ikke er mere at sælge, bliver de der stadig har noget på nødt til at smide det sidste og lægge det i bunken. Derefter får man et stykke tøj, hver gang man slår en sekser, og når der ikke er mere tøj på bordet, kan man købe en ydelse for sit tøj, er der nogen som ikke vil være med, så er det tiden at melde fra. Jeg spiller ikke, med da jeg ikke har noget at sætte ind, men vil gerne være med til slutspillet.
Igen var det Karen, som protesterede, men vi drillede hende lidt, og så var hun alligevel med. 

Det gik forholdsvis hurtig med at komme af med tøjet, den eneste som var tilbage var i trusser, og min kone have også sin bh. Resten blev lagt i bunken uden protest.
Så gik det den anden vej, og tøjet blev fordelt, men vi måtte ikke tage vore egne klæder på bordet, når vi slog sekser.
Inden alt tøjet forsvandt fra bordet, havde vi tre mandfolk et ordentlig jern på, jeg konstaterede at min var noget stor i forholdt til Karens mands, og Karens øjne slap mig vist ikke et eneste sekund.
Joan sad med mine bukser og spurte mig, om hun kunne købe et knald og lagde sig midt på stuegulvet med spredte ben, jeg lagde mig ned over hende, og hun greb om mig og sagde, jeg er parat, så bare kom med den, så jeg trykkede den bare i bund i et hug. Lige pludselig ville alle sælge tøj, og bordet blev sat over til vægen og vi var i gang. Min kone satte sig med sin fisse over Joans mund og begyndte at snakke, ja gi' hende den, kør den helt i bund, og i den dur løb munden på hende.
Ud af øjenkrogene så jeg, at de to andre par også var gået i gang.
Jane som var gift med Mogens, have fået Jørgen lagt ned og red på ham, Poul var i gang med Karen, som fik den bagfra. Den første der hylede sin udløsning ud var Joan, men hun var jo også godt gejlet op, inden hun blev lagt ned.
Jeg blev blidt skubbet ned på ryggen, for nu ville min kone have pik, hvad de andre lavede, kunne jeg ikke se, men det varede ikke længe, før en fisse blev klemt ned over min mund, og hun kørte frem og tilbage, så hendes klit blev gnedet mod min næse.
Min kone var heller ikke længe om at få udløsning og rejste sig, jeg opdagede det knapt, før Jane gled ned over min pik, jeg var selv forbavset over, at den ikke var gået på mig endnu, men var stadig mega stiv, men det var nok på grund af de mange snapse.
Jeg vil da også have stor pik, sagde Karen, men fik at vide, at hun kunne stille sig i kø.
Nu så jeg, at ved min side lå min kone på knæ, og var ved at blive taget i toeren af Mogens, Poul kunne jeg ikke se. Samtidig slikkede hun Joan. Alle have glemt alt om tøj og pant. Karen blev ved om det ikke snart var hendes tur, Joan mente, at hun kunne gå over til Poul; nej sagde hun, han er faldet i søvn.
Jeg forbarmede mig over Karen og sagde, at hun skulle lægge sig ned, så kørte jeg den i bund i et huk, medens hun hylede som en stukket gris. Jeg mente, at hun virkelig skulle have en omgang, sådan som hun have skreget på pik, jeg gav alt hvad jeg kunne og cyklede bare derud ad, hun sparkede med benene i luften og et par gang med hælene i min røv, men uanset hvor meget jeg kørte på, kunne jeg ikke selv få fyret kanonen af, men jeg blev ved at være stiv. Med et var der en der tog mig på ballerne, og jeg stivnede, det var Mogens der ville have mere røv, og da jeg var fedtet godt ind der nede af pigernes safter, huggede han den op i min røv, nu kunne jeg mærke, både når jeg var ude og inde.
Det var åbenbart det, der skulde til, for da Mogens skød den af i min røv, kom jeg også lang inde i Karen, som lå og var helt væk.
Da jeg rejste mig, sad Mogens midt på gulvet og stirrede bare ud i luften, alle de andre var gået. Vil du med i bad, spurte jeg. Ja, sagde han. Vi fik halet op i Karen og fik hende med der ud. Hun blev ved med at sige,  hold da kæft. Hvor mange gange hun fik det sagt, ved jeg ikke.
Vi blev alle vasket, og jeg ville i seng, men der var optaget, men jeg fik mig da klemt ned mellem min kone og Joan, de andre må have fundet et andet sted. 

Det kalder jeg en Julefrokost med en særlig menu.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Busse  HER
Flere noveller af samme FORFATTER