En fræk pakkekalender - af Finn P

2009

Jeg havde gennem flere år været småkærester med naboens datter, Ann, og vi var sammen næsten dagligt. Jeg fik lov til at kysse hende og kæle lidt for hende men hver gang, jeg prøvede at gå videre, standsede hun mig og sagde, at det var vi for unge til. Nu i sommer var Ann fyldt 15 år, men stadigvæk kom jeg ikke videre, selv om jeg ofte af iver sad med erigeret lem i bukserne. Da vi nåede til november sagde Ann pludselig en dag med et glimt i øjet, at hun havde en overraskelse til mig, idet hun havde lavet en pakkekalender til mig, som jeg kunne komme og åbne hos hende hver dag i december. 

Det sagde mig ikke så meget, men jeg mødte da op 1. december og fik udleveret en lille papkasse med 24 pakker eller breve. Jeg fandt et brev, der stod nr. 1 på og sprættede det op. I kuverten var et kort, og med Anns håndskrift var skrevet: ”Dette kort giver dig ret til at holde mig i hånden”. Det var efter min opfattelse ikke noget særligt, men det gav alligevel en forventning om, at der måske i løbet af måneden kunne komme andre og bedre tilbud.

2. december. ”Du må kysse mig på kinden” Trods mine anstrengelse kom jeg ikke videre, idet hun vendte munden væk.

3. december. ”Du må kysse mig let på munden”. Jeg prøvede at stikke tungen ind men forgæves.

4. december. ”Du må kysse mig rigtigt”. Endelig kunne jeg tungekysse, og jeg kunne mærke, at hun kunne lide det. Kalorius begyndte også et røre på sig.

5. december ”Du må tage mig på brysterne uden på tøjet”. Dejligt, for jeg kunne fornemme, hvad der var indenunder, og de er ikke små.

6. december. ”Du må tage mig på brysterne og i skridtet uden på tøjet”. Jeg kunne mærke, at hun også var påvirket og vred sig lidt.

7. december. ”Du må tage blusen af mig men ikke Bh’en og kæle for mig”. Nu var der i det miste lidt bart kød, og hun så godt ud med sin stramme BH.

8. december. ”Du må tage bluse og bukser af mig og kæle med mig”. Hun så lækker ud i sit smarte undertøj. Dejligt at kæle for hende ovenpå trusserne og på de bløde lår, og jeg kunne mærke, at hun havde en våd plet foran på bukserne af ophidselse.

9. december. ”Du må tage trøje, bukser og BH af og kæle for mine bryster”. Nu fik jeg set brysterne i deres fulde pragt, spændte og med nogle store brystvorter, som blev helt stive, da jeg befølte babserne og nulrede vorterne, og hun fik en stor våd plet i bukserne, og jeg sørgede for at trykke mig godt op af hende, så hun kunne mærke mit jern i bukserne.

10. december. ”Sæt dig ned og nyd mit stripnummer, men ikke røre”. Hun startede noget inciterende musik, dansede til musikken og afførte sig med frække sensuelle bevægelser mere og mere af sit tøj. Til sidst dansede hun nøgen omkring. Det var et dejligt syn med hendes flotte krop med den sorte trimmede kusse. Jeg kunne vanskeligt styre mig og prøvede at nærme mig men blev skubbet væk.

11. december. ”Du må tage mit tøj af og kæle for mig men kun på kroppen. Det gik hurtigt med at få hende af tøjet, og nu kunne jeg endelig mærke hendes dejlige krop. Brystvorterne stivnede og jeg kunne fornemme, hvor våd hun var i skridtet, men hun drejede sig, når jeg forsøgte at stikke min finger ind i fisserevnen. I brevet var dog en trøstepræmie nemlig et billede eller rettere en fotoserie bestående af 6 fotos på række af Ann. Første billede med hende forfra fuldt påklædt, næste med hende forfra i frækt undertøj og herefter 4 nøgenbilleder, Ann forfra, fra venstre side, fra højre side og bagfra. Det var en flot serie.

12.december. ”Du må komme overalt på min krop med dine hænder”. På ny afklædning, og nu var mine hænder alle steder og i alle åbninger, først en, så flere fingre op i kussen, og til sidst fik jeg listet en finger op i hendes anus. Nu kunne hun ikke klare mere og rystede i en orgasme. Hun udviste dog viljestyrke, så jeg kunne ikke få hende til at tage på mig og min velvoksne stav.

13. december: ”Tag dit tøj af på nær underbukser og nyd en omgang kropsmassage”. Først lå jeg på sengen på maven og rygmuskler og benmuskler blev arbejdet igennem med vellugtende massageolie. Bagefter på ryggen, hvor forsiden fik samme omgang. Det var meget behageligt og afslappende. Det var dog ikke hele kroppen, der slappede, for i underbukserne var en mægtig bule. Selv om hun ved massage af lårene kom tæt på, undlod hun dog at berøre bulen, omend hun skævede til den.

14. december. ”Gør klar til at modtage en gang intimmassage” Nu blev jeg placeret på ryggen helt nøgen. Ann masserede først lårene, og dette var nok til, at min stang rejste sig lodret i vejret. Mit lem er langt med stort hoved, og da Ann tilmed aldrig tidligere havde rørt ved en stiv pik, var hun lidt tøvende og benovet, men så gav hun kæppen et godt lag olie og gned den godt ind. Hun kunne godt lide fornemmelsen af den jernhårde pæl og kørte først forhuden frem og tilbage med blide tag, hvorefter hun vred organet begge hænder og masserede pikhovedet grundigt. Nu fik nosserne også en tur med olieindsmurte fingre for til sidst at køre løs med skaftet igen. Jeg kom nu med et mægtigt sprøjt ud over hendes hånd og min mave, så der var en sø af sperm. Hun tørrede mig nænsomt af med en klud og gav mig et kys.

15. december. I dag var der en lille pakke, og da jeg pakkede den ud, stirrede jeg først forvirret, da det var nogle kugler trukket på en snor, men Ann forklarede, at det var vaginalkugler, og jeg måtte gerne stoppe dem op i hendes kusse. Hun lagde sig med fisseåbningen vendt mod mig, og jeg tog og stoppede kuglerne ind i revnen en efter en, så der til sidst kun var det yderste af snoren, der stak ud. Hun prøvede nu at går rundt i værelse med kuglerne oppe i sig og sagde, at de masserede dejligt i skeden, når hun bevægede sig. Jeg kunne nu trække i snoren, så kuglerne kom til syne igen, nu fedtet godt ind af hendes kussesaft. Bagefter skulle jeg lægge mig på maven, hvorefter hun proppede dem op i anus på mig. Det virkede mærkeligt men ikke ubehageligt.

16. december. ”Giv mig kropsmassage”. Nu var det hende, der klædte sig af og lagde sig på ryggen på sin dyne på sofabordet. Jeg smurte hende godt ind og masserede hende grundigt. Ballerne og lårene fik speciel opmærksomhed, og hun spredte benene så meget, at jeg kunne se hendes anus og skedeindgang. Da hun var vendt om, fik brysterne, venusbjerget og lårene behandling, og da hun begyndte at vride sig mere og mere blev området udvidet til inderlårene, mellemkødet og endelig med vaginalmassage men en grundigt indsmurt finger, og massageolien blev så suppleret med hendes egne safter, og hun stønnede mere og mere.

17. december. I dag en lille aflang gave. Da jeg pakkede den ud, viste det sig at være et batteridrevet massageapparat og en buttplug. Jeg fik besked på at smide bukserne og sætte på knæene med enden bagud. Nu mærkede jeg først en olieindsmurt finger bevæge sig ind i mit bagerste hul, og da jeg slappede af og var udvidet tilstrækkeligt, tog hun buttpluggen, som ikke var så tyk og kørte den ud og ind af endetarmen. Nu var jeg efterhånden godt udvidet og var tilmed blevet så ophidset, at kæppen stod stiv. Herefter skiftede hun til den noget tykkere dildo og satte batteriet i gang, og det var så ophidsende, at kæppen strittede ud under mig. Mens hun stadig holdt den roterende dildo inden i mig, tog hun og malkede pikken med den anden hånd, til den sprøjtede ud på håndklædet, der var lagt under.

18. december. ”Brug massageapparatet på mig”. Hun var allerede våd, så staven gled ind så let som ingenting. Jeg startede batteriet, og hun fik en omgang med staven i skeden, på skamlæberne og på klitoris, så de svulmede op, og hun kom med en højlydt orgasme.

19. december. I dag en lille uanseelig pakke og et kort. På kortet stod: ”Du har ret til at få et blowjob”. I pakken var en kraftig gummiring eller rettere en pubesring, som Ann forklarede, og den bevirker, at man kan bevare erektionen kraftigere og i længere tid. Jeg lagde tøjet, og hun begyndte at sutte på mit lem, som hurtig blev stiv. Herefter satte hun gummiringen på ned ved pikroden. Den strammede godt, og da Ann suttede mere, kunne jeg mærke at stangen blev jernhård, og det var rigtigt, at selv om hun holdt pause med sutteriet, forblev den lige hård. Hun suttede ivrigt og masserede samtidig nosserne eller skaftet, op på en gang fyrede jeg en ladning af i munden på hende, så det løb ned af hagen. Hun tørrede sig selv om munden og tørrede min pik, og vi var enige om, at det ikke var en dårlig måde at malke mig på.

20. december. ”Du må køre den af mellem mine bryster”. Vi smed straks tøjet, og Ann lagde sig på ryggen, hvorefter jeg satte mig på maven af hende og lagde min stive pik mellem hendes velvoksne bryster. Med hænderne klemte hun brysterne sammen om pikken, og med hendes barm var det ingen problemer at omslutte stangen. Det var rart at mærke de bløde bryster, når jeg foretog samlejebevægelser. Samtidig kunne jeg med den ene hånd massere Ann i hendes våde fisse. Pikken blev mere og mere hård, og pikhovedet stak ud over brysterne. Til sidst kom jeg med et mægtigt sprøjt, og mit sperm lande på hendes hals og mund. Jeg smurte det ud og tørrede pikken af på hendes bryster. Bagefter blev vi begge skyllet rene under bruseren.

21. december. ”Du må tage tøjet af mig og få samleje i missionærstillingen”. Endelig skulle jeg for første gang rigtig i seng med Ann, noget jeg havde set frem til et helt år. Bare tanken og forventningen gav mig erektion, så da Ann tog bukserne af mig, vippede kalorius frem. Hun var også hurtigt ude af tøjet. Vi lagde os på sengen, og mens hun kælede for mit stive lem, havde jeg fingeren oppe i hende våde skede og masserede hendes klit, så den også voksede. Hun lagde sig på ryggen, og pikken smuttede ind ved første stød. Hun blev liggende i den stilling lige til, at jeg kom oppe i hende, og hun fik samtidig en orgasme. ”Det er første gang af mange” stønnede jeg hensat og tilfreds.

22. december. Du må have samleje i alle de forskellige stillinger, du ønsker”. Nu var der mulighed for at eksperimentere, så jeg afprøvede de muligheder, jeg kunne komme på, tog hende fra siden, mens hun lå på maven, fik hende til at sidde ovenpå mig og ride for at slutte med, at hun blev placeret på knæene, og jeg pumpede løs, imens jeg tog hende på brysterne og i fjamsen. Efter udløsning fald jeg sammen oven på hende, mens pikken stadig var oppe i hende.

23. december. Nu havde jeg nået mit mål og fået mine forventninger indfriet, så jeg var spændt på, hvad dagens gevinst var. ”Du må bruge alle mine kropsåbninger”, stod der på sedlen. Det skulle udnyttes, så først stak jeg pikken ind i munden, så den blev suttet stiv og herefter normalt samleje. Nu var chancer der for at få afprøvet noget helt nyt, så lagde hende på maven, fandt hendes massageolie, tog en solid klat på pegefingeren og stak den forsigtigt ind i hendes numsehul. Det var meget stramt men efter at have lirket lidt med fingeren, slappede hun mere af, og jeg kunne nu uden besvær bevæge fingeren ud og ind. Så fik pikken en gang olie, og jeg kunne forsigtig presse den ind i hullet lidt efter lidt. Først ømmede Ann sig, men da jeg havde fået pikken helt i bund udstødte hun vellystne lyde. Den strammede dejligt om pikken, som snart kørte lystigt frem og tilbage og til sidst pumpede min sperm ud oppe i hendes endetarm. Hun var lidt øm bagi men syntes også, at det havde været en dejlig fornemmelse.

24. december. Jeg havde fået besked på at komme kl. 16 om eftermiddagen, hvor hendes forældre var i kirke. Jeg var meget spændt, da jeg mødte op, for jeg mente ikke, jeg kunne nå videre med Ann, da alt var afprøvet. Alle mine forventninger forsvandt dog, da jeg åbnede døren til Anns værelse, for hun var ikke alene men havde besøg af sine 2 veninder, Louise og Anita. Jeg lod dog som ingenting, og da jeg var kommet ind, sagde Ann helt naturligt, at jeg skulle tage min sidste kalendergave. Jeg skævede til de 2 gæster men åbnede så den udleverede kuvert. Her stod kort og godt: ”vælg hvid, sort eller rød”. Jeg var helt desorienteret, men måtte jo fortsætte legen og valgte sort, da det passede bedst til min sindstilstand.

Straks efter tændte Ann for musikken, og alle tre piger rejste sig og begyndte at danse til musikken. Ikke nok med det, men de begyndte også at klæde sig af eller klæde hinanden af, og da de alle 3 stod i undertøj, gik der et lys op for mig, for Ann var iklædt hvidt undertøj, Anita i rødt frækt undertøj, mens Louise stod i smart æggende sort undertøj. Sort er til dig sagde Ann, og Louise vinkede mig forførisk over til sig. Deres stripnummer havde hidset mig op, og da Louise begyndte at kæle for mig, kunne hun straks mærke, at jeg havde jern på. Det animerede hende yderligere, og snart havde hun fået hevet alt tøjet af mig, så jeg stod midt i kredsen af piger med strittende pik. Pigerne klappede, så jeg blev mere modig og fik fjernet Louises sidste beklædning, og kunne nu beføle hendes dejlige bryster og indbydende kusse. ”Indkassér din gave” sagde hun og lagde sig på ryggen på sofaen, så hendes kusse var lige til at gå til. Jeg tøvede ikke og stak mit stive jern ind i revnen og kørte løs. Selv om jeg var hårdt optaget, kunne jeg dog se Ann og Anita ved siden af kysse hinanden og kæle for hinanden, og snart var de også begge nøgne, og lå på gulvet og slikkede hinanden i fissen. Det var så ophidsende, at jeg snart eksploderede i fissen på Louise. Pigerne så også tilfredse ud, så de havde vist også alle fået udløsning.  

Vi fik nu serveret julegløgg og sad alle nøgne og slappede lidt af. Det varede dog ikke længe, for nu brokkede Anita sig over, at hun skulle snydes for besøg af ”julebukken”, og hun begyndte at kæle for min pik, som hurtigt rejste sig igen, og Anita gav den en tur med munden. Hun lagde sig nu på maven hen over sofabordet med måsen bagud, og nu fik staven lov til at komme ind i en ny fisse. De 2 andre piger havde lagt sig på ryggen på gulvet og kælede for hinanden, og det skulle udnyttes, så de fik på skift en tur med det stive jern, indtil jeg sluttede med en udløsning i Anitas våde revne. Det blev således en god julemåned med en god afslutning. Jeg går nu og tænker på, hvordan jeg i år kan lave en ligeså god julekalender til Ann, men herom senere

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Finn P  HER
Flere noveller af samme FORFATTER