Julekalenderen - af Vikingen

2009

Sidste sommer mødte jeg Ann på en datings-hjemmeside. Vi var begge i samme i situation: i begyndelsen af 50erne og single med en skilsmisse bag os, børnene var flyttet hjemmefra, og vi havde begge stor lyst til at finde en partner at dele og nyde den næste livsfase med.

Hen over sensommeren og efteråret udviklede forholdet sig ret intenst, og da jeg stod og skulle ud af den lejlighed, jeg havde fremlejet i to år i forbindelse med min skilsmisse, foreslog Ann, at jeg kunne rykke ind i hendes lille rækkehus. Det gjorde jeg 1. november, og hele måneden gik med at indrette huset, så jeg kunne føle, at det også var mit, at skabe nogle rammer for hverdagen – og så i øvrigt at nyde hinandens selskab.
Vi havde hurtigt fundet ud af, at vi begge holdt meget af at gå lange ture i naturen, at holde os i form med at løbe og gå i fitness, at læse kriminalromaner – og at dyrke sex. Ann er en rigtig flot kvinde, og hun kan lide sin krop. Hun er buttet men holder kroppen og huden fast og spændstig med motion, og de ekstra kilo, som alderen har anbragt rundt omkring, sidder flot på hende, ikke mindst i form af to fyldige, flotte bryster og to lækre baller, som vi begge to holder lige meget af, at jeg masserer og ælter. Alderen har selvfølgelig også sat sine spor på mig, men Ann påstår ihærdigt, at min lille mave er charmerende, og at hun i øvrigt aldrig lægger mærke til den, fordi hun ikke kan holde øjnene fra den spændende rumsterstang, jeg er udstyret med lige under maven.
Der er så meget andet, hun heller ikke kan holde fra stangen – hænderne og munden blandt andet. Hun elsker at kæle, kysse og slikke mig. En af de første gange fortalte hun mig, at en af hende venner, der er bøsse, havde beskrevet for hende, at det var en helt specielt ophidsende følelse for begge parter, hvis man kan få pikken helt ind i munden bag drøbelen. Det øver hun sig på med jævne mellemrum, og selv om det ikke helt er lykkedes endnu, er det ophidsende for os begge to, og i modsætning til mange andre kvinder har hun ikke det mindste imod, at jeg kommer i munden på hende. Tværtimod ophidser det hende at høre, hvordan jeg nyder det, og hvordan jeg begynder at stønne og fortælle hende, at hun er en liderlig pikslikker, lige inden jeg kommer.
Første gang gav hun mig et chok, for lige efter at jeg havde sprøjtet hendes mund fuld, gav hun slip på pikken, vendte sig om og gav mig et langt tungekys, hvor hun kørte min egen sperm rundt i munden på mig. Lige som alle andre mænd har jeg selvfølgelig prøvet at smage på min egen sperm, men kun nogle få dråber og for flere år siden, men nu fik jeg pludselig en ordentlig dosis. Da jeg lige havde vænnet mig til, hvad der skete, var det ret liderligt at fylde munden med smagen og konsistensen, samtidigt med at Ann ophidset gned sit skød mod min pik. Jeg vendte mig om, stak et par fingre op i hendes våde skød og slikkede hende hurtigt til en orgasme.

Den variant har vi prøvet flere gange, og i det hele taget nyder vi sammen at gå på opdagelsesrejse i det seksuelle univers og finde ud af, hvad den anden kan lide, og hvad vi kan udvikle sammen. Vi har begge den holdning, at vi er blevet for gamle til at spilde tiden på at være blufærdige og generte, og med ganske få undtagelser er vi indstillet på at prøve det, den anden foreslår.
Derfor blev vi også hurtigt enige om at lave en særlig erotisk pakke-kalender i december måned. En gang om ugen skulle vi give hinanden en erotisk gave, og til de andre dage skulle vi lave små sedler med ting, vi enten gerne ville gøre ved den anden, som den anden skulle gøre ved én selv, eller som vi skulle gøre i fællesskab.

Den første dag stod der ”erotisk massage” på Anns seddel og ”spansk” på min.
”Hvad er ’spansk’?” spurgte hun.
”Det er at bolle mellem brysterne på dig.”
”OK,” sagde hun, og resten af dagen gik jeg med en spændt kriblen i mellemgulvet ved tanken. Sidst på dagen kom Ann hjem fra en løbetur i skoven, og da hun havde været i bad, gik hun hen og satte sig i sofaen hos mig i stedet for at tage tøj på.
”Hvad med at give mig lidt af den erotiske massage nu?” spurgte hun kælent, mens hun snedigt sørgede for, at det ene bryst svingede lige uden for mine øjne.
Det virkede helt som hun ønskede. Jeg tog ivrigt brystvorten ind i munden og slikkede den forsigtigt. Den svulmede op øjeblikkeligt, og Ann lukkede øjnene halvt i og viste på alle måder, at hun kunne lide det. Hendes hånd fandt hurtigt ned i mit skridt, hvor der var umisforståelige beviser for, at jeg nød det lige så meget. Hun kælede først for pikken et stykke tid uden på bukserne, men fik så knappet og lynet op, så den kom ud i fri luft og svulmede helt op. Jeg trak bukserne helt af, og pludselig væltede Ann mig om i sofaen og satte sig overskrævs på mig, hvorefter hun skilte kønslæberne fra hinanden og sænkede sig ned over stangen. Hun gav et gisp fra sig af nydelse, da pikhovedet kom ind i varmen, men i stedet for bare at køre den i bund, vuggede hun lige så stille op og ned for at trække nydelsen i langdrag.
”Jeg løb ude i skoven og tænkte på sex. På din lækre pik og på, hvor dejligt det er at være fyldt helt ud.”
Hun var drivvåd og meget ophidset.
”Tag mig på brysterne. Klem brystvorterne sådan, som jeg godt kan lide det. Ikke for blødt, men heller ikke brutalt. Åh ja, lige sådan.”
Hun begyndte at stønne og pressede sig helt ned over pikken. Så begyndte hun at ride mig med langsomme men målrettede bevægelser, mens hun selv kælede for klitten og jeg klemte hendes brystvorter. Der gik ikke lang tid, før hun begyndte at råbe ”ja, ja, ja, JAAAAHHHH,” og sank ned over mig mens hun tungekyssede mig længe og krævende.
”Det var altså snyd,” protesterede jeg for sjov, da vi lå og slappede af med et tæppe over os. ”Det der var hverken erotisk eller spansk massage.”
”Det var en lille ekstra-pakkegave. Men nu skal du få lov til at prøve spansk massage,” sagde hun. ”Kom med ind i sengen.”
Hun lagde sig på ryggen i senge, og jeg kunne ikke få øjnene fra de flotte, fyldige bryster, som tænder mig lige meget hver gang. Jeg fandt en flaske massageolie frem og begyndte af smøre hendes bryster godt ind, især selvfølgelig kavalergangen. Hun nød det tydeligt, og efter et stykke tid satte jeg mig overskrævs på hende med min godt liderlige pik i højde med hendes bryster. Jeg fik lagt mig i en stilling, så den hvilede mellem brysterne, og Ann tog godt fat i de to halvkugler og klemte dem sammen om pikken. Jeg fandt hurtigt ind i en god rytme, og det var død liderligt at se, hvordan pikhovedet dukkede op oven over hendes bryster, for så at forsvinde ned i revnen igen, når jeg trak mig tilbage. Ann nød tydeligt også situationen og benyttede lejligheden til at kæle intenst for brystvorterne.
”Hvor er det liderligt at se og mærke,” stønnede jeg. ”Om lidt sprøjter jeg sperm ud over dig. Over dine bryster, din hals, dit hoved.”
”Kom bare med det hele,” sagde hun, og pludselig kunne jeg mærke bølgen komme rullende op gennem kroppen. Orgasmen eksploderede i hovedet på mig, og samtidig sprøjtede jeg i lange sprøjt ud over Ann.
Jeg kyssede hende heftigt og mærkede smagen af min egen sperm fra hendes læber. Så masserede jeg alle de øvrige pletter af sperm ind i huden på hende som om det var lotion.
”Det får kvinders hud til at holde sig ung og flot. Det er meget bedre end alt det dyre, man kan købe i butikkerne,” drillede jeg. Ann lod det sidde, og resten af dagen duftede hun i den grad af sex og sperm, hver gang jeg kom i nærheden af hende.
Hun bad om at få en orgasme mere, for hun var blevet godt ophidset af den spanske leg. Jeg fandt den sorte dildo frem fra skuffen, og førte den op i hende, samtidigt med at jeg begyndte at kæle for klitten. Ann tog fat på at massere brystvorterne igen, og de varede ikke længe, før hun kom i en ny orgasme.
Vi besluttede at vente med den erotiske massage til senere, og vi snakkede også om, at vi nok ikke inden jul kunne nå at afprøve alle det, der stod på sedlerne.
Men julen varer jo heldigvis lige til påske, blev vi enige om.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Vikingen  HER
Flere noveller af samme FORFATTER