Min dejlige Kate - af Merlin

2009

Dette er fortællingen om hvorledes jeg for første gang fik opfyldt min drøm om at elske med en anden kvinde.
Jeg er 42 år og fraskilt. Jeg har en forretning der går strygende, og et kærlighedsliv der er til rotterne. Mænd er kommet og gået, og mit sidste forhold efterlod mig totalt knust.
Jeg har altid været åben om min seksualitet, i hvert fald over for mig selv, og har ofte forestillet mig hvordan det ville føles at elske med en anden kvinde. Problemet var at jeg indtil nu aldrig havde haft muligheden for at prøve det.
Det hele begyndte nogle uger før jul, da min bedste veninde, Kirstens datter kom på besøg en aften for at få nogle oplysninger vedrørende hendes projekt på gymnasiet.
Vi havde aftalt at hun skulle komme forbi lige efter aftensmaden, så havde vi tid nok til at gennemgå diverse papirer og hun kunne i ro og mag udvælge dem, som hun havde brug for.
Præcis halv syv ringede det på døren, jeg gik over og åbnede og udenfor, som ventet, stod Kate. Hun var iført en mørkegrøn varm vinterfrakke, halstørklæde og en yndig strikket hue.
Kate var (og er) en elegant ung kvinde på 18 år, med mørkt bølgende hår, kastanjebrune øjne og en vidunderlig smukt svunget figur, og som hun stod der i døren, med de lette snefnug glinsende mod tøjet og de mørke krøller der kækt stak ud under huen, lignede hun et yndigt julekort.
Jeg plejer ellers ikke at pynte op til jul, men for ikke at skille mig alt for meget ud, havde jeg købt noget gran og et par jule dekorationer. Hist og her kiggede en smilende kravlenisse frem bag et billede eller en af de mange nipsegenstande jeg elskede at have omkring mig.

Mens vejret udenfor skiftede fra en smuk stille vinteraften med dalende sne, til en rigtig hård vinterstorm, der hylede i skorstenen og peb om hushjørnerne sad Kate og jeg og nød hinandens selskab mens hun arbejdede og ind i mellem små sludrede lidt.

Det lykkedes os at få en stor del af hendes arbejde gjort færdigt, og den portion gløgg jeg havde lavet forsvandt stille og roligt, mens vi sludrede og lo.
Som aftenen skred frem og gløggen forsvandt, begyndte jeg at opfatte Kate på en anderledes måde. Ikke som min bedste venindes datter, men som en smuk ung kvinde, en kvinde jeg var begyndt at få erotiske tanker om.
Jeg havde det med pludselig at tænke på andre kvinder, og om hvordan det ville føles at røre ved og kæle for en nøgen ophidset kvindekrop, og Kates nærvær udløste disse tanker igen.
Der var pludselig ikke mere gløgg og Kate virkede en anelse utilpas, med blussende kinder og skinnende øjne. Jeg spurgte om hun havde det godt, og hun svarede med et smil at varmen fra ilden i pejsen og gløggen havde givet hende en hedetur.
Mens hun talte, rejste hun sig fra sin plads overfor mig, og begyndte at trække sweateren over hovedet. Bevægelsen fik hendes skjorte til at sidde stramt omkring hendes overkrop og viste et par flotte runde bryster.
Jeg havde aldrig tænkt over, at hun var så velskabt, og det at hun kun var atten og endnu havde en smuk flad mave fremhævede kun brysternes svungne rundinger endnu mere.
Mit betagede blik på hendes bryster må have været tydeligt, for hun fniste lidt nervøst og fik hurtigt sat tøjet på plads igen.
Efter nogen tid virkede det som om Kate have glemt ”episoden” og hun begyndte at slappe af i mit selskab igen, og mens vi fortsatte vor snak om hendes opgave, kastede hun nu og da med hovedet og lod de mørke krøller flyve.
Jeg var begyndt at få hede, uartige tanker om hende og den kendte varme fornemmelse begyndte langsomt at sprede sig i mit skød og jeg mærkede hendes udstråling som hun sad der kun få centimeter fra mig.
Det gik op for mig hvor smuk hun var, og jeg ønskede desperat at se hende nøgen, kæle for hende og kysse hendes nøgne unge krop.
Da jeg ikke vidste noget om hendes kærlighedsliv, begyndte jeg forsigtigt at spørge til, om der var en kæreste. Hun svarede, at der ikke var nogen, mest fordi hun ikke følte, at hun havde tid til et forhold, og desuden havde de mænd hun havde været ude med ikke ligefrem være ophidsende. Hun endte med at sige, ”hvis du forstår hvad jeg mener” og så på mig.
Jeg var lidt i vildrede og så spørgende på hende. Hun rødmede lidt og fortsatte lidt tøvende, ”Mmm.. det er vist sådan, at jeg ikke synes mænd er så tiltrækkende, det er ligesom de ikke ”gør” noget ved mig.”
”Du mener sexuelt?” svarede jeg. Vore øjne mødtes igen, og det var som om hun tog sig sammen. ”Ja, det gør jeg vel, Jeg synes ikke at de er kærlige og omsorgsfulde, det er bare ind, ud og tak for i aften” Hun sluttede af med et lille fnis og kiggede forlegent ned i gulvet.
”Så du har været sammen med mænd?” spurgte jeg. ”Åh ja da. Ja altså ikke mange, men jeg ved nok til at mange mænd ikke forstår hvad det er en kvinde, i hvert fald mig, ønsker.”
Hendes ord fik mine brystvorter til langsomt at stivne, og jeg vidste at min tynde bluse og min bh ikke formåede at skjule deres tilstand.
Jeg kom til at tænke på, om Kate måske forsigtigt og prøvende var ved at følge samme sti som jeg, og at hun måske på sin egen måde prøvede at fortælle mig, at hun ønskede en kvindes kærtegn og ikke en mands.
Jeg var stadig usikker på hvad det egentligt var hun ønskede, og det faktum at jeg aldrig havde haft sex med en anden kvinde gjorde, at jeg var meget forsigtig med hvad jeg sagde.
Som vores fortrolige snak fortsatte, skete det flere gange at vore øjne mødtes og holdt hinanden fast i nogle sekunder inden den ene eller den anden af os så væk igen. Båndet mellem os var blevet mærkbart stærkere, og der var en følelse af noget udefinerbart i luften. Det var, som ingen af os var rede til at tage det næste skridt, selvom vi begge desperat ønskede det.
Jeg opdagede at vore glas var tomme og rejste mig for at hente en flaske vin, nu hvor vi havde gjort kål på al gløggen. Mens jeg gik mod køkkenet, spurgte Kate om hun måtte låne telefonen og ringe hjem til sin mor og fortælle at hun kom hjem senere.
”Selvfølgelig må du det,” svarede jeg. ”Du kan bruge den i entreen, og hils din mor mange gange fra mig.”
Jeg fik åbnet flasken og skænkede os to store glas rødvin, mens jeg gennem den åbne dør studerede Kate som stod foran det store spejl i entreen. Hun studerede sit spejlbillede nøje og smilede et selvsikkert smil, et smil som kun en ung kvinde, der kender sin egen tiltrækning, kan give.
Efter at have lagt røret på igen, rakte hun ned og tak ned i sømmen på hendes skjorte så stoffet pressedes mod hendes faste bryster og brystvorterne stod tydeligt mod stoffet.
Jeg forstod, at hun var lige så tændt som jeg var, og at mine tanker om hende måske ikke havde været helt ved siden af, når alt kom til alt.
Tilbage i stuen satte jeg mig i sofaen og da Kate kom ind fra entreen gav jeg hende det fyldte glas. Hun tog det, smilede og satte sig ned ved siden af mig.
Det var som om hun samlede mod, og lidt tøvende, men med stadig mere sikker stemme spurgte hun, til min overraskelse, om mit kærlighedsliv, og hvorfor Henrik havde forladt mig.
Jeg fortalte hende, om de mange sidespring han havde haft, og om de hotel regninger jeg havde fundet i hans tøj, som var de sidste søm i vort ægteskabs kiste.
Atter så Kate mig direkte i øjnene og spurgte. ”Ja, men hvad gør du så nu, alle har da brug for kærlighed på den ene eller den anden måde?” Hun så smilende på mig, og jeg var ikke i tvivl om, at med ”kærlighed” mente hun sex. Mine brystvorter var nu så hårde, at de næsten gjorde ondt, og jeg vidste, at hvis hun sænkede blikket, ville hun ikke kunne undgå at se min tilstand. Hele min krop skreg efter at røre ved hende, at kærtegne hendes hud, men på en eller anden næsten pervers måde var denne spænding, denne desperate længsel næsten lige så dejlig som det at have sex.
Jeg så direkte på hende, ”Jeg har ikke nogen kæreste eller ven lige for tiden, men jeg ved jo, hvordan jeg skal klare længselen, hvis den skulle blive for stærk.”
Vi begyndte begge at le, og Kate lænede sig frem og lagde hånden på mit knæ mens vi fnisede som uartige skolepiger. Hedes berøring sendte lyn af lyst igennem mig, og jeg kunne mærke fugtigheden begynde at sprede sig i mine trusser.
For at aflede mine efterhånden temmelig uartige tanker, besluttede jeg mig for at sætte noget musik på ,og så lige fylde vore glas igen. Jeg gik hen til musikanlægget, fandt en cd med julemusik, vi var jo, trods alt, i december, og snart begyndte musikken stille at fylde stuen.
Jeg var stadig det samme tøj som jeg havde haft på, på jobbet. En tætsiddende nederdel, en næsten gennemsigtig lyseblå skjortebluse, og selvsiddende nylonstrømper. Jeg prøver altid at klæde mig en lille smule udfordrende, da jeg nyder de blikke jeg får på arbejdet. Det styrker min selvtillid, og giver ofte anledning til lidt fræk onani på mit private badeværelse på kontoret.
På vej tilbage til sofaen fulgte Kates blik mig, og da jeg et øjeblik så på hende fangede jeg hendes blik fæstnet på mine bryster. Jeg mærkede en let rødmen skylle over mine kinder og mine brystvorter rejste sig igen og pressede mod skjortestoffet, endnu mere synlige end før.
Kate var begyndt at mærke virkningen af vinen, og hun lod engang i mellem hovedet falde tilbage på sofaen. Hver gang dette skete gav det mig en mulighed for at beundre hendes smukt rundede bryster. Hendes V udskæring tillod et dejligt udsnit af hendes kavalergang, nok til at få blodet til at rulle raskere i en hver mands årer, og jeg havde en fornemmelse af at hun gjorde det får at give mig lejlighed til at nyde synet af hende.
Hun var iført afblegede jeans, og støvler, og så ud som enhver pige på hendes alder men alligevel besad hun en modenhed der gjorde at hun simpelthen osede af sex.
Der var et par sekunders nervøs tavshed indtil Kate brød den. ”Jeg elsker den måde du klæ'r dig” Hendes stemme var blød, og lidt sløret af vinen. Jeg smilede ”tak skal du have søde, det er ikke tit jeg får den slags komplimenter som chef.” Kate fortsatte. ”Det giver et stærkt indtryk af forretningskvinde, men understreger samtidig den kvindelige side af dig.” Jeg stod et øjeblik stum af forbløffelse, at den slags betragtninger skulle komme fra en 18 årig, men jeg nød hendes kompliment, og forstod samtidig at denne nat ville blive en ganske særlig nat. ”Jeg kan godt lide at se lidt sexet ud på arbejde,” svarede jeg, ”jeg mener, jeg, får lettere folks opmærksomhed, og det er jo altid dejligt at mærke, at man stadig har noget at vise frem.” Jeg smilte til hende, ”engang imellem kan jeg ligefrem vise lidt mere end nødvendigt, og det er forfriskende at se hvordan mændene diskret prøver at justere deres ædlere dele.”
Kate brød ud i en klingende latter, “årh.. det behøver du vist ikke bekymre dig om, hvis jeg bare ser så godt ud, når jeg når din alder.”
Der var ikke mere end en meter der skilte os, jeg stod og så ned på denne smukke unge pige da jeg pludselig fik en ide.
”Hør her, søde, ” sagde jeg, ”du vil se utrolig smuk ud i et af mine forretnings sæt. Jeg tror endda at vi er samme størrelse.”
Jeg rakte hånden ud mod hende, ”Kom med, og jeg vil forandre dig til en stilfuld, og effektiv forretningskvinde.”
Kate grinede, kom hurtigt på benene og tog min hånd. Hun tog en hurtig slurk af sin vin inden hun smilende sagde, ”før mig til deres garderobe, nådige frue.” Med hendes varme hånd i min små løb vi fnisende op ad trappen til mit soveværelse.
For lige at sætte scenen må jeg fortælle at mit soveværelse er stort, ret stort for at være nøjagtig. Der er et stort vindue ud mod haven, der går fra gulv til loft og overfor står min kommode og mit påklædningsspejl i legemsstørrelse.
Så der stod vi, Kate og jeg, vendt mod det store spejl. Jeg stod tæt bag Kate og spurgte hvordan hun syntes hendes stil skulle være. ”Som din” svarede hun og smilte. ”Du er både sexet og elegant, jeg vil se ud som du.”

Jeg åbnede skabet og fandt et flot sort sæt bestående af en forholdsvis kort nederdel og en jakke der viste rigeligt bryst. Jeg forestillede mig allerede Kate i denne mundering og blev tør i halsen ved det billede der dannedes på min nethinde.
”Hvad størrelse sko bruger du?” spurgte jeg så roligt jeg kunne, mens jeg kæmpede for at holde min dirrende stemme under kontrol. ”37, svarede hun” og jeg dykkede igen ind i bunden af skabet og fandt et par af mine bedste højhælede frem.
Jeg lagde det hele på sengen ved siden af hende, og gik så over til min kommode og fandt en lidt gennemsigtig mørkegrå bluse frem, som jeg vidste, ville matche resten af tøjet.
Da jeg kom tilbage til sengen havde Kate taget sine sko af og stod nu lige foran mig. ”Hvad synes du om disse?” spurgte jeg mens jeg holdt skoene op foran hende. Udtrykket I hendes ansigt havde ændret sig en smule, og jeg kunne mærke hendes nervøsitet.
”Jeg ved ikke,” svarede hun tøvende, ”jeg plejer ikke at gå rundt i andre kvinders tøj.” Jeg smilede beroligende til hende, lagde begge hænder på hendes skuldre og forsikrede hende om, jeg så sandelig heller ikke havde for vane at dele min garderobe med hvem som helst. Et hurtigt let kys på hendes kind fik hende til at slappe af igen.
Jeg satte mig på sengen ved siden af tøjet jeg lige havde lagt frem, og på en sådan made at Kate ikke var mere end en meter væk.
Mit skød pulserede I ophidselse og mit begær efter Kate var nu så stærkt at jeg havde kastet alle bekymringer over bord om, hvorvidt hun kunne se min ophidselse eller ej.
Mine øjne klæbede til hende da hun med et forsigtigt ”ok, så går det løs,” trak skjorten op af bukselinningen.
Jeg lænede mig tilbage på sengen, støttende mig på mine hænder og havde mine ben let spredte. Kate så ned på mig og smilede nervøst, mens hun stadig holdt krampagtigt fast på sømmen af skjorten. Hun så mig i øjnene, før hun langsomt trak den op over de små faste bryster, og stoppede så…
Stod blot der og så på mig. Jeg nikkede smilende, og så beundrende på hendes bryster der gemte sig bag den hvide bh.
Jeg kunne ikke se hendes brystvorter, men jeg kunne tydeligt se omridset af de pikante, de små stive vorter der pressede sig mod bh’ens stof.
Situationen var nu næsten uudholdelig, jeg var parat til at stikke hånden op under min nederdel og bare gnide mig selv til en glødende orgasme, og jeg kunne mærke på Kate, at hun følte det samme som mig.
Kate spildte ikke tiden, uden at vende sig, og stadig med de kønne øjne fæstnet på mig, rakte hun ned og begyndte langsomt at knappe sine jeans op, langsomt, knap for knap. Hun bøjede sig frem mod mig og skubbede langsomt de stramme jeans ned over sine hofter, men hun uartigt vrikkede med måsen. Jeg forstod at det var med fuldt overlæg at hun gjorde dette, hun ønskede at jeg skulle se ned i hendes bh, beundre hendes smukt rundede former.
Med jeansene nede om lårene, fik jeg en dejlig udsigt til hendes trusser og da hun langsomt trådte ud af sine jeans, så jeg hende foran mig, kun iført en lille bh og trusser. Jeg stirrede betaget på hendes trusser. De sad som støbt omkring hendes hofter og smøg sig kælent om hendes smukt hvælvede venusbjerg. Forsiden af hende trusser var næsten gennemsigtig, og jeg kunne tydeligt se hende mørke kønsbehåring, som var nydeligt trimmet men dog stadig kraftig og krøllet.
Jeg sank engang og holdt vejret. Mit skød brændte mellem mine ben og alt hvad jeg kunne tænke på, var denne smukke unge kvinde som stod næsten nøgen foran mig. Var det virkelig den samme lille pige jeg havde kendt i så mange år? Nu 18, og stående foran mig i mit soveværelse kun iført trusser og bh?
Jeg lå tilbagelænet på sengen og smilede til hende, “Kate du er blevet en utrolig smuk kvinde, og du kan ikke forestille dig hvilke tanker, der kører rundt i mit stakkels hoved lige nu.”
Kate så på mig. Hun havde mistet sin nervøsitet fra tidligere og kom langsomt hen mod sengen hvor jeg lå. “Ja, men så fortæl mig det. Fortæl mig hvad du tænker på lige nu.”
Jeg lå stadig tilbagelænet på sengen, men nu stod Kate så tæt på mig at hvis jeg rejste mig op ville jeg uden besvær kunne slå armene om hende og kysse hende flade mave og unge spændte bryster.
Jeg så op på hende, og opdagede at hendes blik var låst på et punkt mellem mine bryster som var halvvejs synlige under min bluse, og spidsen af hendes tunge gled langsomt over hendes læber.
“Hvad det end er der foregår i dit hoved,” smilede hun, “så må det være noget dejligt hvis man skal dømme efter dine brystvorters tilstand.”
Jeg så ned ad mig selv, og ganske rigtig, de sten hårde frække knopper stod ud som små agern. Vi lo, og jeg lod langsomt hænderne glide over dem mens jeg trak blusen stramt over brysterne for at gøre dem endnu mere synlige.
“Det må være vinen, “ sagde jeg, “Jeg bliver altid lidt tændt når jeg får noget at drikke, og med dig foran mig, næsten nøgen kan jeg ikke gøre for det.”
Kate så på mig med et roligt blik, “Jeg har aldrig klædt mig af foran en kvinde før, men det at vide at det ophidser dig gør mig varm.”
“Det gør det,” forsikrede jeg hende, og fortsatte, “Jeg kan slet ikke beskrive hvor rent ud sagt liderlig jeg er lige nu.”
“Du behøver ikke sige noget som helst, jeg kan se det på dig” sagde hun med lav blød stemme. Hun lod igen tungespidsen løbe kælende over læberne og spurgte så. “Skal jeg fortsætte?”
Uden at vente på svar, vendte hun sig og gik et par skridt væk, og med ryggen mod mig rakte hun rundt og åbnede langsomt låsen på sin bh. Min mund blev tør mens jeg så på hende og langsomt vendte hun sig igen og stod nu med front mod mig.
Hendes hud glødede i det dæmpede lys, og hendes bryster stod unge og yndefulde som små bjerge med de hårde brystvorter som indbydende tinder.
Jeg rejste mig op, og uden at sige et ord gik jeg de få skridt hen til hende, rakte min hånd ud og lod fingerspidserne glide blidt hen over brystet runding lige under den strittende brystvorte. Hun lukkede øjnene og en let gysen løb igennem hende mens hun fugtede sine læber. Jeg lod fingrene glide rund om hendes bryst, og lod så min anden hånd glide op og lave de samme kælende bevægelser på hendes andet bryst.
Kate lukkede øjnene i tavs billigelse og hun rakte ud og tog blidt fat om mine arme. Jeg var fascineret af hendes store brystvorter og kunne ikke tage blikket fra dem. Hun rørte kærligt ved min kind og da jeg så op på hende, lænede hun sig frem og lod let sine læber glide hen over mine.
Vi kyssede længe, blødt og kælent og jeg nød at mærke hvorledes hun næsten sugede min underlæbe ind mellem sine. Da jeg endelig lod mine fingre røre hendes brystvorter, gispede hun og pressede sig uvilkårligt mod mine hænder. Hun lod en hånd glide ned over mit bryst, og for første gang nogensinde lod jeg en kvinde mærke mine brystvorters spændte hårdhed. Jeg stønnede lavt, og det føltes som om mit skød eksploderede og et øjeblik troede jeg at jeg havde tisset i trussen da hendes slanke fingre blidt klemte om min følsomme vorte.
Hun begyndte utålmodigt at knappe min bluse op, og i løbet af få sekunder havde hun den åben og skubbet ned fra mine skuldre.
Jeg klemte Kates bryster sammen og kyssede hendes kavalergang, mens jeg samtidig var utrolig bevidst om hendes fingres bevægelse langs min bh gled ned mod mine bryster og ønskede at mærke hende kæle for mine brystvorter igen. Kate spildte ikke tiden, og så snart hun nåede skålen på min bh, lod hun en finger glide ind under den og trak den ned, og blottede mit højre bryst. Hun gjorde det samme med det andet bryst og lod omgående tommelfingrene cirkle om mine spændte brystvorter.
Jeg bed mig selv i læben og lukkede øjnene, mit hoved faldt kraftløst bagover og mine ben føltes som om de ville kollapse under mig hver øjeblik det skulle være.
Igen overraskede Kate mig. Denne gang løftede hun forsigtigt mine bryster og lod tungen glide hen over brystvorterne en ad gangen.
“Åhh min Gud,” var alt jeg kunne få frem, “Kate du må ikke stoppe, det føles vidunderligt!”
Jeg fornemmede at væden i mine trusser havde skiftet til at være klistret, snarere end bare fugtig, og mit skød pulserede i kramper af utilsløret liderlighed.
Kate fortsatte med at lade tungen lege med mine brystvorter og stoppede kun op engang i mellem for kortvarigt at kysse dem, indtil hun pludselig stoppede og så på mig med et uartigt grin. “Connie, vil du klæde dig af for mig? Jeg vil se dig strippe, ligesom jeg gjorde for dig.”
Jeg kunne ikke nægte denne dejlighed noget som helst, og med drivende fisse og stønnende åndedræt vendte jeg mig mod hende.
Kate hoppede op på sengen og knælede med benene let spredte, hun lod hænderne glide op over sine bryster og klemte dem. Et frækt skolepigegrin spillede om hendes mund, og fortalte mig at hun var lige så opsat på at gennemføre dette som jeg var.
Stående på gulvet foran hende gav mig lejlighed til at se hende i fuld figur, og denne gang var der ingen tvivl om hvor ophidset hun var. Skridtet og forsiden af hendes trusser var tydeligt våde og enhver generthed der havde været tidligere var nu forsvundet som dug for solen.
Der stod jeg, midt på gulvet i mit soveværelse, med min bh skubbet ned om min talje, og stadig iført nederdel, trusser, strømper og højhælede sko.  Kate sad på sengen med et bredt smil, “Ved du at jeg hemmeligt har håbet at dette ville ske? Lige siden jeg begyndte at tænke på andre piger, har jeg fantaseret om dig.” Jeg stod som forstenet, fik mig så taget sammen til smilende at svare, “og hvor længe har du så tænkt på andre piger, din uartige tøs?” Kate sænkede blikket, “Lige siden min mor kom med en bemærkning om hvor sexet hun syntes du var, efter engang hvor du havde besøgt os.”
“Lisbeth synes at jeg er sexet?” jeg var målløs! “Jeg er meget smigret, din mor er bedårende.”
“Ja, er hun ikke?” svarede Kate. “Men jeg har ligget i min seng og fantaseret om at se dig klæde dig af, og jeg kan næsten ikke tro, at det nu er blevet virkelighed.
Jeg smilte til hende, “så må jeg jo hellere lade være med at skuffe dig,“  og med den bemærkning, rakte jeg om bag min ryg, og åbnede min bh, og lod den falde på gulvet. Jeg tog fat om mine bryster, løftede dem lidt og lod de hårde knopper pege direkte mod Kate, og en salig gysen løb gennem min krop da jeg lod mine fingre kælende glide hen over dem.
Kate fortsatte sin egen leg med sine bryster og jeg kunne se hvordan hendes åndedræt blev tungere og stødvist og engang i mellem bevægede hun hofterne frem og tilbage over det ru sengetæppe.
Jeg nød at stå og vise mig frem for denne unge pige, og Kate så på mig med slørede øjne som om hun var i en slags trance. Hendes blik gled ned over min krop, og hendes læber let adskilt. Jeg rakte bagom, fik fat i en lynlås og trak den ned, og et øjeblik efter lå min nederdel på gulvet om mine fødder. Jeg stod foran Kate, selvsiddende strømper, små trusser og højhælede sko. “Du er så smuk,” sagde hun, “Lige som jeg forestillede mig dig.”
Min stemme var grødet da jeg svarede, “Jeg er glad for at jeg ikke skuffer dig, søde. Jeg er jo over fyrre, ved du.”
Jeg skulle til at sparke mine sko af, men Kate stoppede mig. “Nej, behold dem på, og strømperne med. Det er så frækt at se dig på den måde.”
Kate stønnede tungt nu, og som jeg stod der og skulle til at skubbe mine trusser ned, lod hun sin hånd glide ned over forsiden af sine trusser. Hun vendte det hvide ud af øjnene da hun pressede fingrene mod sin fisse og et øjeblik var hun fanget i sin egen lille liderlige verden. Da hun igen åbnede øjnene og så på mig, slikkede hun sine læber og hviskede. “Åh, Gud! Jeg er drivende våd, dette gør mig SÅ liderlig.”
Opildnet af hendes bemærkning, lod jeg mine hænder glide ned over mine hofter og lår og trak mine trusser med ned. Kate så på mig med blikket fastlåst på mit våde skød mens jeg skubbede trusserne ned over mine lår.
Min fisse var brændende varm og drivende våd, jeg vidste at mine skamlæber ville være opsvulmede og glinsende i det svage lys, og ganske rigtigt lige så snart trussen var fri af min fisse, åbnede mine skamlæber sig som en blomst der drikker af de første solstråler.
Jeg sætter en ære i at sørge for at min kusse er nydeligt trimmet, og da jeg ikke har ret meget kønsbehåring alligevel, kunne Kate tydeligt se mit venusbjerg og de kødfulde skamlæber. En af de ting der virkelig bringer mig i effekt er, hvis jeg trækker i mine skamlæber når jeg onanerer og hvis der bliver suttet på dem gør det mig fuldstændig vild.
Så der stod jeg, kun ganske få centimeter væk fra denne unge, næsten nøgne skønhed. Min liderlige fisse gabende sultent og hun med fingrene uden på sin trusse mens hun betragtede mig.
Kate fortsatte med at lege med sin fisse og jeg fornemmede at hun var ved at være tæt på en orgasme. Hun åndede meget tungt, næsten gispende og hendes slanke fingre havde travlt på det gennemvædede stof der nødtørftigt dækkede hende fisse. Mens jeg betragtede hende, lod hun sin anden hånd glide ned i trussen, og begyndte at støde hofterne fremad i rytmiske bevægelser mens hendes fingre gnubbede hårdere og hurtigere i hendes fisse mens hun stønnende bed sig i underlæben. Hun fortsatte med at se på mig ind i mellem, men hendes øjne begyndte at rulle bagover og jeg vidste at hendes orgasme snart ville overmande hende.
“Nyder du synet?” spurgte jeg, mens jeg bevægede mig tættere over mod hende. Jeg lagde hånden på min fisse, og gennemrystedes af liderlighed da mine fingerspidser kom i berøring med min hårde klit.
Jeg var drivende våd og mine fingre gled let og ubesværet til side. Snart fandt jeg min opsvulmede klitoris og begyndte langsomt at lade en finger cirkle omkring den mens min anden hånd fortsatte med at kæle for mine bryster. Kate kunne ikke tage øjnene fra mig, men holdt aldrig et øjeblik op med at gnide sin egen drivende fisse..
“Kate, søde,” sagde jeg blidt, “Læn dig tilbage og giv los. Jeg vil se dig komme…”
Kate gjorde lige hvad jeg bad om, hun satte sig på kanten af sengen og lod benene støtte på gulvet og lagde sig så tilbage med benene spredt så hun stadig kunne se mig. Hendes unge bryster stod op som toppe, med brystvorterne pegende liderlige mod loftet.
Jeg kunne nu mærke hvordan jeg ligefrem flød over dernede. Mine safter drev ned af indersiden af mine lår. Mine våde svulmende skamlæber krævede nu al min opmærksomhed og jeg åbnede min fisse med begge hænder mens jeg satte den ene fod op på sengen.
Min drivende fisse var nu helt åben og mere udstillet end den nogensinde havde været før for en anden kvinde, og Kate stirrede forhekset på den mens hun langsomt men ubønhørligt nærmede sig sin egen orgasme mens min fisse var ganske tæt på hendes ansigt.
Min fisse var en drivende flod af utæmmet lyst og liderlighed mens jeg lod fingrene spille mod min klit og høje ukontrollerede støn undslap mine læber.
Jeg begyndte at få den dejlige kendte fornemmelse af en begyndende orgasme, og jeg skubbede hårdt to fingre op i min fisse og begyndte at fingerkneppe mig selv mens mine klistrede safter drev ud af mig ved hvert stød.
Kates hænder kom aldrig frem fra hendes trusser, men hendes små støn var nu blevet til liderlig grynten, og hendes hofters roteren kraftigere.
Mens hun lod en finger arbejde mellem de unge skamlæber, bevægede hun trussen fra side til side, og jeg havde frit udsyn til mine længslers mål. Kates kusse var forholdsvis kraftig behåret og til forskel fra min dækkede hendes kønsbehåring hendes lyserøde fisse.
Al generthed havde forladt hende, og hun viste gladelig sine yndigheder frem. Da hun opdagede mit lystne blik på hendes fisse, trak hun hurtigt sine trusser til side og lod mig se hvordan hendes finger frækt gled ind og ud af hendes dryppende hul. Hendes kussehår var våde og klistrede af hendes safter og synes af Kate liggende med spredte ben på min seng blev for meget for mig. Jeg følte hvordan jeg desperat søgte en orgasme, og lod fingrene koncentrere sig om min klitoris som blev taget alvorligt under behandling mens mit underlig gik som et stempel.
Som de fleste kvinder vel ved, vidste jeg også at der ikke ville gå lang tid før jeg eksploderede under den kraftige gnubben mod min følsomme klit.
Kate forstod hvad jeg var ved at gøre og stønnede. “Gudd.. Connie! Jeg kommer snart!”
Mine fingre må have været næsten usynlige, så hurtigt gned jeg min klit mens jeg stod over Kate, med fisen kun ganske få centimeter fra hendes ansigt. Hun stødte hofterne hårdt opad mens hun drev sig selv nærmere og nærmere en tordnende orgasme. Hun begyndte ufrivilligt at bevæge hofterne i takt med fingrenes leg isin fisse og hendes mund åbnede sig i et lydløst skrig inden hun fremstønnede. “Åhhrr.. Jeg kooommmerr!” Hun så mig lige ind i øjnene med et blik fyldt af liderlighed og begær. Hendes ben gled endnu længere ud til siden, så jeg kunne se hendes mest intime dele krampagtigt klemme rytmisk om hendes fingre.
Hun var lige så drivende våd som jeg og hendes fingre glinsede uartigt i det dæmpede lys. Hun skød igen krampagtigt underlivet op og pressede to fingre dybt op i sin fisse med en liderlig våd lyd indtil hun med et skrig løftede hofterne fra sengen, mens orgasme efter orgasme sled i hendes ungpige krop og fik den til at vride sig fra side til side.
“Århh, ja, ja, ja!!” Kate skubbede fingrene så dybt op i sin fisse som hun kunne og brugte den anden hånd flittigt på sin klit mens hendes krop vred sig i orgasmens kramper. Hendes unge fisse, fedtet til af hendes safter så så fræk ud at jeg instinktivt vidste at jeg at jeg snart ville eksplodere ligesom hun.
Med mine fingre begravet i min dampende fisse, ør af liderlighed så jeg hvordan Kate langsomt faldt tilbage på sengen, dybt gispende og stadig med efterveerne af sine orgasmekramper slidende i sin krop.
Jeg stod fortsat med det ene ben oppe på sengen, min våde fisse fuldt synlig for Kate som betragtede mig lidt inden hun rykkede nærmere og så hvorledes mine fingre kørte i cirkler rundt i min drivende fisse og på min stenhårde følsomme klit. Jeg mærkede hendes hænder på mine lår, og det var som om min fisse trak sig sammen i frydefulde spasmer mens den første bølge af min orgasme omfavnede mig.
Jeg kunne intet sige, blot udstøde dyriske grynt og skrig mens mine fingre fortsatte med at hamre ind og ud af mit glødende indre. Det var som mine orgasmer aldrig ville stoppe, jeg har ikke tal på hvor mange små orgasmer jeg fik men det føltes som om det blev ved i flere minutter og min fisse drev af mine safter. Det føltes næsten som om jeg stod og tissede og safterne var så rigelige at det næsten også så sådan ud.
Jeg faldt gispende sammen på sengen, og Kate lænede sig omgående over mig og vore læber mødtes i et blidt kærligt kys mens vi slog armene om hinanden og nød hinandens kroppe, og nærvær.
Jeg vidste instinktivt at dette var begyndelsen til noget utrolig smukt mellem os.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER