Så blev det jul - af Jens K
2009


Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Snevejret var ophørt og i modsætning til i går, hvor den vejrlige udvikling havde overrasket mange – selv meteorologerne – var der nu solskin med et par graders klart frostvejr overalt, hvilken herlig optakt til julen. Hos Ea og Jan, der skulle tilbringe julen i Jans forældres sommerhus, var der også en herlig optakt til julen. Efter at havde fået kontakt med Inga, en 42- årig lærer fra den lokale centralskole, på en lidt usædvanlig måde, havde Ea og Jan nu travlt med at forberede juleaften. De havde nemlig inviteret Inga til at holde juleaften sammen med dem i sommerhuset. Nogle dage i forvejen havde de ellers pågrebet hende som ”vindueskikker” på fersk gerning, men det var der faktisk kommet noget rigtig godt og spændende ud af. Som enlig mor med datteren på juleferie hos barnets far, var Inga nu beordret til at møde op juleaften kl. 17.00 med pligt til at stå til rådighed for det unge par og i øvrigt gøre alt hvad hun fik besked på – det skulle være straffen for hendes vindueskikkeri, og den ”straf” glædede Inga sig vældigt til.
Ea og Jan havde de seneste dage talt meget om, hvordan de skulle straffe Inga for hendes frække indtrængen på privat sommerhusgrund og beluring af deres sexaktivitet. Deres planlægning af juleaftens forløb havde gjort dem begge meget ophidsede, og hver gang de havde diskuteret emnet, var det altid endt med en rigtig god liderlig leg.
Der var ingen tvivl om, at Inga skulle få sin sag for, bl.a. også fordi Ea og Jan var helt med på, at kvinden havde givet udtryk for at hun meget gerne ville opleve hård sex under tvang og ydmygelse. Ea og Jan mente også, at Inga langt fra havde afsløret alle sine lyster, da de havde haft hende ”til samtale” efter pågribelsen, og netop en udførlig afsløring var blandt planerne for juleaften. Ea havde mere og mere ladet forstå, at hendes ønske gik i retning af få lejlighed til virkelig at misbruge den næsten 20 år ældre kvinde, og Jan havde erklæret sig meget tilfreds med at afstraffelsen godt måtte gå i den retning. 

På slaget 17.00 bankede Inga på døren, frisk, glad og forventningsfuld. Hun havde en stor indpakket juledekoration med, og det skulle snart vise sig ikke at være en helt almindelig dekoration. Inga var nemlig oprindelig uddannet som skulptør, og hun havde sløjd og håndarbejde som linjefag, så derfor var det første, der dukkede frem, da papiret blev fjernet, da også en stor, stiv (godt nok lidt krum) men meget naturtro penis, fremstillet af et hudfarvet stearinlys. Ingas ferme fingre, håndvarme og en kartoffelkniv – samt en rigtig god iagttagelsesevne og hukommelse var så årsag til, at her var der en helt fantastisk juledekoration, hvor store valnødder, lav, mos og blade placeret på de rigtige steder, gjorde det ud for et meget flot kunstværk.

Julemiddagen blev indtaget, der var også tændt et lille juletræ, fældet samme dag ude på sommerhusgrunden – og der blev sandelig også sunget et par vers af ”Højt fra træets grønne top” og ”nu er det jul igen”, men derefter var det også forbi med ”lystigheden”.
Jan førte an med at gå rundt og slukke det elektrisk lys, han kontrollerede en ekstra gang, at gardiner og persienner var tæt sluttet til – i aften skulle der ikke være nysgerrige uden for.
Så gjorde han kort og godt Inga opmærksom på, at nu var straffens time kommet, og mens Ea og Jan satte sig til rette i et sofa-arrangement i hjørnet af stuen, der var rimelig godt oplyst af levende lys, så fik Inga besked på at stille sig an på gulvet lige foran dem og klæde sig af.
- Vi vil gerne lige se, hvad det er vi skal forlyste os med i aften, så bare af med kludene, og det kan ikke gå for stærkt.

Inga ville også godt i gang, men det var lidt synd, at hun så tidligt skulle af med det smarte og frække undertøj hun havde taget på i aftenens anledning, men sådan gik det altså, og selvom Ea og Jan nok havde set Inga uden tøj på den aften, de pågreb hende, så måtte de dog i deres stille sind begge erkende, at det var en rigtig flot kvinde. Flotte faste bryster. Jo, de hang måske en lille smule, men utrolig sexet, og det kunne også se ud som om hun havde sminket vorterne lidt. Hun havde også trimmet kussedusken i forhold til den viltre behåring hun havde forleden. Netop som hun havde kastet sine små trusser som sidste klædningsstykke, slog hun også sit hår ud, så det nu hang løst ned over skulderne.
En fræk kælling, bemærkede Ea. - Ja, for helvede, kom her over tøs! snerrede Jan så med meget dominerende stemme, og Inga kom straks frem til det unge par og stillede sig front mod dem med spredte ben. Så begyndte både Ea og Jan at føle på Ingas herligheder, Jan lod en hånd glide op på Ingas inderlår, mens han med den anden udforskede hendes dusk som hun beredvilligt skød frem, så han også kunne ruske lidt i hårene. Ea var omme på ballerne, og hun benyttede lejligheden til at klaske lidt på de stramme baller, ligesom hun også kneb et par gange, da hun kom ned i nærheden af den skrævende lysthule. Ea lod også et par fingre smutte indenfor og fik straks en klar tilbagemelding om, at Inga var i liderlig topform.
Så begyndte Ea at ruske Inga i skamlæberne. Hun tog godt fat og samtidig med ruskeriet gik hun også i gang med at overfuse Inga som en liderlig kælling, der åbenbart kun havde pik i hovedet.
- Tror du ikke den liderlige skolelærer ville have godt af en røvfuld? spurgte hun så Jan som straks var med på den udvikling. Skal jeg holde tøsen, mens du varmer hendes røv? spurgte han og var allerede på benene for at trække Inga over mod spisebordet, som i forvejen var ryddet til formålet.
 - Kom her, læg dig ind over bordet og strut med din frække røv, sagde Jan og puffede Inga ind over bordet, så hun kom til at indtage den ønskede stilling.
- Åh, må jeg godt gøre det, spurgte en efterhånden temmelig ophidset Ea. – Ja, svarede Jan, det var jo dig hun overbegloede, så hævnen er din. Mens Jan fik Inga placeret – og det var ikke noget større problem – så havde Ea smidt sit tøj, så hun var lige så nøgen som Inga, og hun havde desuden lavet hærværk på den flotte juledekoration, idet hun havde fået stearin pikken revet fri af ler, gran, kogler og glaskugler – den skulle gavegiveren nu få lov til selv at mærke i sin liderlige kusse. Først skulle Inga dog have sine røvballer varmet, og mens hun lå ind over bordkanten, klaskede Ea nu løs, noget vildere end hun faktisk selv havde ønsket at gøre det. Men nu var Ea ophidset, og det var som om hun var grebet af en ”blodrus”, og selvom Inga da nok vred sig lidt, var hun hverken besværlig at holde – eller at ramme med sin flade hånd. Ea trængte også ind mellem Ingas fedtede lår, og det var lige noget hun ønskede. Derfor spredte hun også sine lår og gav plads.
- Kællingen vil have pik, råbte Ea, lad os gennemkneppe hende som hun aldrig har oplevet det før, sagde Ea og gav Inga ordre til at vende sig om på ryggen. Det gjorde hun også meget villigt, og samtidig sagde hun, da hun vendte sig om på ryggen og lagde sig til rette, at de to ”børn” i hvert fald ikke kunne give hende bare tilnærmelsesvis noget af det pik, hun havde fået i sin tid… men vis nu hvad I er i stand til sagde Inga og lagde sig på bordet med vidt skrævende ben.
Jan var nu også kommet af tøjet, og hans pik var tydeligvis klar til indsats. Ea kravlede op på bordet ved siden af Inga, først greb hun lidt hidsigt i kvindens bryster, smækkede dem med flad hånd, og med et fast nap i brystvorterne ruskede hun dem hid og did, samtidig med at hun fremsatte trusler om, at nu skulle hun ellers få sin sag for. Så placerede hun sig skrævende over Ingas ansigt og sænkede sin kusse ned over Ingas mund. Næsten som en kattekilling, der søgte sin mors dieapparat, så fandt Inga også straks den savlende kanal, der nu blev budt til. Samtidig greb Ea ud efter stearin pikken og begyndte at presse den op i Inga, der satte i med en skrigende rallen, som dog i nogen grad blev dæmpet af at Ea pressede sit våde og varme skræv ned over Ingas mund.
Nu var Jan så også kommet til indsats. Han borede sin pik op i Ingas velplacerede kønsåbning, og samtidig trak Ea sig lidt tilbage men tværede nu det fisseindsmurte juledekorationslys ud over Ingas mund. – Åh, liderlige patter, sagde Jan og kastede sig frem for at få holdepunkter til sin kneppetur..
Ea havde strakt sig på bordet så de to kvinder havde ansigt mod ansigt. Ea hviskede frække ting til Inga, sagde at hun havde en vidunderlig fisse, og hun bed hende også i øreflipperne, og mens de således lå der og gejlede med hverandre, snuppede Jan den indsavlede stearinpik, som nu lå ubrugt på bordet. Så trak han sin egen pik ud af Ingas lune indre lige før den gik på ham. I stedet var det så juledekorations pikken, der lidt brutalt blev afløseren i Ingas kusse. Hun gav et lille skrig fra sig - også fordi Ea samtidig havde fået tandkontakt med hendes ene vorte, og da Jan så i det samme fik løftet Inga så meget op, at hans pik lige netop kunne glide op i hendes røvhul, ja, så var der både julestjerner og julelys for Ingas indre. Hun skreg og råbte uden sammenhæng om pik, kusse og liderlige patter, hun krammede og bed Ea, hvor hun kunne komme til – og så et langstrakt hyl, mens Jan pumpede sine indestængte lagre af sperm op i hendes alt for længe forsømte hul.
Senere denne juleaften sad de tre afslappede mennesker og talte om minder – og dem havde Inga naturligvis langt de fleste og frækkeste af. Det blev derfor en særdeles lang og vidunderlig juleaften og nat. De to unge blev meget liderlige af at høre Ingas seksuelle oplevelser, det havde virkelig gået vildt for sig, da hun var seminarieelev og senere folkeskolelærer – måske får du lejlighed til at høre nogle af oplevelserne, når julen er forbi.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jens K  HER
Flere noveller af samme FORFATTER