Julefrokost 1990 - af Busse

2009

Tilbage i firserne og halvfemserne var jeg fodboldtræner og i den sidste halvdel for byens dameelite.

Da vi nærmede os julen, blev der diskuteret julefrokost. Pigerne mente at de var lige så berettiget som herre holdene, så jeg sagde ja, på betingelse af at de selv fandt på noget.
Holdet bestod af 18 piger i alderen fra 20 til 32 år, og de unævnte hende på 32 år til at stå for det, da Joan var holdets anfører.

Da tiden nærmede sig, gjorde jeg en dag store øjne, da jeg fik overrakt en skriftlig invitation til at deltage, lidt mærkelig da jeg aldrig havde deltaget i nogle arrangementer i den forbindelse, jeg var jo tæt ved de 50 og kunne være far til alle, hvis det skulle være. Jeg gjorde opmærksom på, at hvis jeg skulle være med, så skulle hjælpetræneren ”en fyr på 26 år” også, for han var ikke inviteret, og sådan blev det at alle deltog.

Dagen oprandt, det blev mødelokalet ved siden af cafeteriet, som var rammen for festen. Jeg kom først, da alle have fået sildemadden overstået, da jeg havde et møde et andet sted, men jeg var velkommen, kunne jeg se, da jeg havde fået plads mellem to piger midt på langsiden, Jan var sat ned for enden af bordet.
Alle fik rigeligt at drikke, snapsene kom som haglbyger, og Karen, min borddame til højre, var blevet lidt kælen, og have taget mig på låret flere gange, når der blev fyret en vits af, og hun kom med et grin.
At det netop var Karen, som sad ved min side, var der ikke noget mærkeligt i i mine øjne, da vi også boede tæt ved hinanden derhjemme.

Ved midnat var det slut, og jeg spurte Karen, om hun ville køre med hjem, og det ville hun gerne. Karen boede på forældrenes ejendom, hvor hun havde en lille lejlighed i en tilbygning. Jeg tror der har boet en fodremester i sin tid.

Da vi kom hjem til Karen, spurte hun mig, om jeg ikke ville med ind og have en øl eller anden for form for drinks, da jeg have været afholdsmand hele aftenen.
Det sagde jeg ja tak til, og vi blev bænket i køkkenet, jeg kunne mærke der var noget hun prøvede at få sagt, men det var, som om hun var for genert.
Er der noget der trykker dig, spurte jeg direkte. Nej, sagde hun. Jeg spurte igen, om det så var noget med hendes fyr, og hun svarede igen nej, hun havde ingen. Så spurgte jeg direkte, om det var noget med kærligheden, hun ville have svar på. Hun blev meget rød i hovedet, og nøjedes med at nikke. Sig frem hvad der trykker dig. Det varede noget, inden hun fik taget sig sammen.
Karen er en af de yngste på holdet, kun lige fyldt 20 år. Ikke så stor, men meget kraftig bygget, uden et eneste gram fedt, da hun altid har været meget aktiv. Hun var lynende hurtig på banen, og var straks trådt ind på holdet.
Nu må du ikke gøre det sværere for mig end nødvendigt, sagde hun med hænderne for ansigtet. Jeg har kun kendt en dreng, som jeg har været nær på, han gjorde alt for at komme i seng med mig, og en aften hvor vi havde været sammen med nogle venner, var der røget nogle øller ned, og jeg var blevet noget beruset. Men jeg stolede på ham, men da vi kom hjem til mig, tiltvang han sig, og uden nogen indledning kørte han sin tissemand op i mig, men jeg skreg helt vildt, og han for ud af døren, og jeg har ikke set ham siden. Jeg har talt en del med Joan, vores anfører, og hun har sagt, at hvis jeg skal få troen på kærligheden tilbage, skal jeg vælge en, der er meget ældre end mig selv, og en jeg har tillid til, og den eneste jeg virkelig har tillid til er dig.
Den tyggede jeg lidt på. Hvis vi to skal have noget sammen, må du forstå, at det bliver mellem os. Jeg vil aldrig høre noget fra anden side, og du skal huske, at jeg stadig er din træner.
Det gik hun ind på, og jeg tog om hende og kyssede hende med tungen i hendes mund. Det var noget hun kunne, og hun besvarede det med det samme.
Med forsigtig løftede jeg hende op, og hun dirigerede mig ind til hendes seng, hvor jeg samtidig med kys og kælen fik hendes tøj af. Da hun var helt nøgen, tog jeg mit eget tøj af på rekord tid. Hun havde nogle dejlige bryster, som jeg krammede og slikkede rundt om vorterne, som blev meget hårde, og rundt om vorten rejste der sig en masse små punkter. Hun begyndte at vride sig, medens der undslap et støn.
Det udviklede sig ved, at jeg søgte ned til navlen, som jeg søgte rundt i med tungen, og da jeg ramte den rødblonde trekant, stod hun nærmest i bro. Hendes hænder var begravet i mit hår, som jeg var bange for, at hun var ved at rive af. Da jeg ramte hendes klit, skreg hun i vilden sky, det var ikke meget, jeg nåede at slikke hende, før hun skreg sin først udløsning ud.
Jeg lagde mig ved hendes side, og vi nussede lidt. Jeg sagde til hende, at nu var det hendes tur til at kæle for mig. Hvad skal jeg gøre, spurgte hun. Det, som du vil at andre skal gøre for dig, sagde jeg, og brug din fantasi. Hun startede med at tungekysse, og så lod hun sine fingre løbe op i gennem de mange hår på mit bryst, inden hendes hånd nåede ned til mine kugler, som hun kælede meget for, og skaftet på mit jern, hovedet på pikken, fik også en tur. Jeg ville have, hun skulle kysse den, det ville hun ikke.
Hun skrævede ind over mig og styrede den mod sin kanal, og den fik lige lov at komme indenfor. Nej, nej, den er alt for stor, sagde hun og lagde sig ned ved min side. Du ved da godt, hvordan børn kommer til verden, og så store som de er, så kan den også komme ind, sagde jeg.
Jeg lagde mig tilrette mellem hendes ben, og hun fik en ny slikke tur, så hun var sjask våd. Så satte jeg pikken mod hendes lille kanal og trykkede lige hovedet indenfor, der holdt jeg en lille pause, og så fik den et nyt bitte nyk, og sådan fortsatte jeg, til den var helt inde. Her holdt jeg en lang pause, jeg trak mig næsten helt ud.
Her protesterede hun og sagde, nej du må ikke. Jeg trykkede mig ind igen, og meget langsomt kørte jeg ud og ind. Hun begyndte at modsvare mine stød, og samtidig småskreg hun hver gang, jeg kørte pikken i bund. Men desværre varer det ikke længe, før man rammer det punkt, hvor man når toppen af pyramiden.
Pludselig låste hun mig fast med arme og ben, og et nyt skrig forkyndte at hun fik udløsning, jeg fulgte lige efter.

Roligt sank jeg ned ved hendes side, og vi lå lidt og kom til hægterne. Jeg har aldrig vidst, det kunne være så godt, det er nøjagtig så godt som Joan har sagt, sagde hun. Vil du godt besøge dig en anden gang, spurte hun. Ja, sagde jeg, men husk vor aftale, og når du finde en ven, så skal det være slut.

Sådan er det gået, i dag bor vi over for hinanden. Hun er gift med en fin fyr.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Busse  HER
Flere noveller af samme FORFATTER