Julefrokosten - af Frøen

2009

Jeg var som sædvanligt inviteret med til julefrokost på min gamle arbejdsplads, selv om det er et par år siden, at jeg holdt op. Det plejer altid at være en god fest, men i år indeholdt den en dejlig overraskelse.
Jeg havde fået min gamle kollega Hanne til bords. Hun var i mellemtiden blevet kontorchef og var lige så kraftig, som hun altid havde været. Jeg havde længe været lidt lun på hende, for ind imellem kan jeg godt lide de små tykke piger.
Hanne er i midten af 50’erne. Hun er omkring 160 cm høj og lige så bred som hun er høj.
Under frokosten sludrede vi om gamle dage. Der var ikke megen plads ved bordet, så hendes tykke bløde lår, blev presset mod mit eget lår. Under kaffen og cognacen sagde hun: ”Jeg har ikke fået takket dig på den rigtige måde for din hjælp ved min skilsmisse”.
Jeg havde skrevet under på en erklæring om, at hun og jeg havde haft, som det hed på blanketten, ”kønslig omgang”. Jeg havde håbet på, at dette ikke bare var noget jeg skrev under på, men at vi skulle prøve det af i virkeligheden. Det blev dog ikke til noget dengang.
Hanne lagde en hånd på mit lår og sagde: Hvis du har lyst, vil jeg godt prøve hvad det vil sige, at du og jeg har haft, som det så koldt kaldes, kønslig omgang. Hendes hånd på mit lår og hendes tilbud fik min pik til at begynde at rejse sig i bukserne. Så fortsatte hun: ”Nej, lad mig bruge de rigtige ord for, hvad det er jeg vil. Jeg vil have at du gennemknepper mig, så jeg rigtigt kan mærke, din stive pik i min kusse. Den er sulten efter at blive boret ud af dig”.
Med disse ord lod hun sin hånd glide op ad mit lår til den endte i mit skridt. Jeg kunne mærke varmen fra hendes hånd mod min halvstive pik under bukserne og det fik hurtigt pikken helt op at stå.
Hanne klemte pikken gennem bukserne og sagde: ”Du behøver ikke at sige noget, for med den stivhed jeg kan mærke, fortæller din pik mig, at den i hvert fald har lyst og det har du vist også. Når de andre går ned til revyen, går vi ind på mit kontor. Jeg har en dejlig sofa, hvor du skal få lov til et kneppe mig i alle de stillinger som du vil”.
Jeg lagde en hånd på hendes lår og sagde: ”Jeg har længe drømt om at komme ind i din fisse, så jeg vil med glæde gå med dig ind på dit kontor”.
Hanne havde nu fået trukket lynlåsen ned i mine bukser og hendes hånd kravlede indenfor og greb fat om min nu meget stive pik. Dugen dækkede, så der ikke var nogen, der kunne se, hvad hun foretog sig under bordet. Der løb ilinger af fryd gennem min pik, da Hanne tog fat om den og automatisk pressede jeg mit underliv og stive stang op mod den varme og bløde kvindehånd.
Det var lykkedes mig at få en hånd ind under hendes nederdel og kæle for hendes store lår. Langsomt lod jeg min hånd vandre op mellem hendes bløde lår til jeg mærkede en hårtot kilde min hånd. Jeg må have set forbavset ud, for Hanne klemte om min stang og sagde: ”Ja, det er rigtigt, jeg har ingen trusser på. Jeg har selv sørget for, at vi fik hinanden til bords og for at gøre det lettere for dig, har jeg taget trusserne af og lagt dem i min taske”.
Jeg lagde min håndflade mod hendes kusse og kildede hendes allerede stive kilderkonge med en finger. Hun var allerede godt våd i sprækken. Hanne stønnede og klemte sine lår sammen om min hånd. Samtidig spillede hendes fingre på min stive pik, så jeg måtte kvæle et støn af nydelse.
”Pas på, at du ikke får mig til at sprøjte i bukserne”, fik jeg fremstønnet og arbejdede ivrigt med min finger i hendes kusserevne; ”vi må vist hellere stoppe, så de andre ikke opdager, at vi sidder og fingerknepper hinanden”.
Tøvende trak Hanne sin hånd ud af mine bukser. Der sad lidt af min pikolie på hendes finger, som hun hurtigt slikkede af. Hun lettede sine lårs greb om min hånd og jeg trak den til mig. Med et lille smil til hende tog jeg fingeren i munden og slikkede hendes lækre fissesaft af.
Efter frokosten fulgtes jeg med de andre ned ad gangen til kantinen, hvor revyen skulle foregå. Undervejs smuttede jeg ind på et toilet og blev der, til jeg ikke kunne høre flere skridt på gangen. Da jeg havde sikret mig, at banen var fri, gik jeg op og bankede på døren til Hannes kontor.
Gangen var helt tom og det varede ikke mange sekunder, før døren blev låst op og åbnet. Hanne kiggede op og ned ad gangen for at sikre sig, at der ikke var nogen, der så os sammen. Så trak hun mig indenfor og låste døren.
Hun vendte sig om mod mig, trak mig ind mod sin svulmende barm og kyssede mig med dybe sugende tungekys. Så løsnede hun sit greb om mig og sagde: ”Det har jeg ventet på i flere år. Jeg troede jo dengang, at du også var interesseret i at prøve, hvad denne kolde juridiske frase ”kønslig omgang” mener. Du blev jo forfremmet kort efter og flyttede til en anden afdeling. Jeg turde ikke give alt for tydeligt udtryk for min lyst til din krop, så det blev jo ikke til noget. Nu, Finn, har vi vist begge noget, vi skal leve op til og få efterprøvet".
Jeg tog om hendes skuldre og skubbede hende lidt væk, så jeg bedre kunne beundre, hendes pragtfulde store krop. Så sagde jeg: ”Kære Hanne, jeg skrev under dengang, fordi jeg troede, at det var min adgangsbillet til din dejlige fyldige krop og, som jeg mærkede før, lækre fissesprække, men jeg tydede åbenbart dine signaler forkert. Jeg troede, at du havde brugt mig til at få en hurtig skilsmisse og kun det”.
”Nej”, sagde Hanne, ”jeg prøvede bare at sige til dig, at jeg ville kneppe med dig og at jeg var på kant med min mand dengang, var ikke mit oprindelige oplæg. Jeg har jo danset med dig mange gange til firmafester og følt din stive pik mod min kusse, så jeg troede, at du også var interesseret i et lille sidespring. Lad os nu gøre op med alle de tabte år, hvor vi ikke fik kneppet og se at komme i gang. Der er ingen, der kan forstyrre os, og vi har hele aftenen for os selv”.
Med disse ord begyndte Hanne at klæde sig af. Overvældet af synet, satte jeg mig ned i en lænestol. Hanne knappede med febrilske fingre sin bluse op og fik den trukket af. Nu stod hun foran mig kun iført bh og nederdel. Hendes bryster, der var klemt inde i en mindst størrelse DDDD+, væltede ud over kanten på bh’en og var næsten ved at sprænge sig vej igennem det snærende stof. Brystvorterne var så stive, at ikke engang de snærende skåle kunne skjule det. Hanne sukkede og en stiv brystvorte smuttede ud over blondekanten på bh’en.
Med besvær fik Hanne lukket den stramme bh op og hendes store bryster kom frit til syne. Det var som om brysterne sukkede af lettelse, over at være kommet ud i det fri for de ligefrem vibrerede af lykke og gyngede op og ned. Hendes brystvorter strittede stive og store som en babys finger på de svajende bryster. Med besvær fik Hanne kantet nederdelen ned over sine kraftige hofter og stod nu i al sin glans nøgen overfor mig.
Hendes nøgne krop var et dejligt syn. Som sagt var hun omkring 160 cm høj og næsten ligeså bred. Hendes svulmende bryster hang lidt ned og de strittende brystvorter pegede til hver sin side. Hendes tykke mave hang som to bildæk nedad og dækkede det øverste af hendes kusse. Under maven kunne jeg hendes kusse, der var dækket af en tæt skov af sort krøllet hår. Hendes lår var så tykke, at jeg ikke troede, at jeg ville kunne nå om dem med en hånd.
Jeg blev helt tør i halsen ved synet af så meget kvindekød. Hanne smilede og sagde: ”Kan du lide hvad du ser?” og drejede sig rundt. Hendes brede ryg gik over i en forholdsvis smal talje med brede hofter. Hendes svulmende røvballer gik i et svaj i ryggen bagud, så jeg næsten kunne sidde på den lille forhøjning.
Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage længere, men sprang op af stolen og klemte mig mod hendes ryg. Mens jeg kyssede hende i nakken, fik jeg mine arme rundt om hende og greb fat i de svulmende bryster. De var tunge og bløde at holde og mine fingre fik hurtigt travlt med at nulre og nive de stive brystvorter.
Hanne stønnede og drejede sig omkring i mine arme. Så sagde hun: ”Nu vil jeg se din nøgne krop og stive pik. Den var dejlig at holde i hånden, men jeg vil se den med mine øjne, inden jeg skal have den ind i min kusse. Bliv stående der, jeg vil selv have lov til at klæde dig af”.
Jeg blev stående, mens min pik sitrede af ophidselse ved synet af hendes svulmende krop og den var lige ved at sprænge hul i mine bukser. Hurtigt trak Hanne min jakke og slipset af. Med dirrende fingre fik hun knappet min skjorte op og trak den af mig. Da jeg stod med nøgen overkrop, nev Hanne med to fingre i mine små, men allerede stive, brystvorter. Så knælede hun ned, så hendes tunge bryster blev slæbt hen over gulvtæppet. Hun trak mine sko og sokker af og rejste sig op. Med et kys klemte hun sine bryster mod min nøgne overkrop, så hendes stive brystvorter stak mod mine.
”Nu kommer det, som jeg har glædet mig til”, sagde hun og lukkede min livrem op. Hurtigt fik hun knappet bukserne op og lynet ned. Med et fast tag i siden af bukserne halede hun dem ned over min strittende pik, så jeg nu stod kun i underbukser. Som jeg stod der, kunne min ophidselse ikke skjules. Mine underbukser var spilet kraftigt ud af min dirrende pik. Hanne gav pikken et klem gennem underbukserne og fik så lirket elastikken ud over den dirrende stang. Min stive pik vibrerede, da den blev gjort fri af sit fængsel i bukserne og slog et slag mod min mave.
Hanne bøjede sig ned og trykkede et kys på pikhovedet. Så rejste hun sig og slog armene om mig. ”Hvor er din pik dejlig”, sagde hun, ”jeg kan godt lide, at du har fjernet alt håret på den”.
Hendes hænder var gledet ned over min ryg og hun greb fat i mine røvballer. Hun klemte om min røvballer og maste sin store krop mod min. Hendes bløde varme mave gned mod min stiverik og det kildede dejligt i den. Jeg kunne mærke, at den første smørelse var begyndt af sive ud af et lille øje i pikhovedet Og hendes kussehår kradsede mod mine nosser.
Hanne stønnede og sagde: ”Finn, jeg vil have dig nu. Jeg ved godt, at jeg sagde tidligere, at du skulle kneppe mig i alle de stillinger du vil, men her første gang vil jeg ride dig”.
”Det vil jeg elske, at du gør”, sagde jeg, ” for så kan jeg lege med dine dejlige store bryster og lækre svulmende røv”. Jeg kyssede hende og vore tunger legede med hinanden, mens Hanne klemte om min pik.
Hanne trak i min pik og fik mig til lægge mig ned. Uden et ord skrævede hun over mig, så jeg mellem de kraftige lår så lige op i hendes fisse. Jeg kunne se, at hendes fisselæber var opsvulmede og øverst oppe mellem de gabende læber, strittede hendes stive kilderkonge ud gennem de sorte krøllede fissehår.
Dette skønne syn kunne jeg ikke stå for. Jeg strakte en arm op og greb med to fingre om hendes kilderkonge og nev i den. Hun var så våd af liderlighed, at den lille minipik, som slet ikke var så lille endda, smuttede mellem mine fingre. Kilderen var vel godt 5 cm lang, som den strittede frem mellem de opsvulmede fisselæber.
”Åh, hvor dejligt”, stønnede Hanne, ”niv i min lille pik og stik et par fingre op i min kusse. Den længes efter at mærke dig”.
Jeg gjorde, hvad hun bad mig om og nev og nulrede hendes kilderkonge. Samtidig stak jeg to fingre op i det lækre kussehul og kørte fingrene ind og ud. Det var lidt besværligt med denne fingerstilling, så jeg trak fingrene ud igen. Hurtigt jog jeg så pegefinger, langfinger og ringfinger op i den våde kusse, mens min tommelfinger gned hen over hendes stive kilder.
Hannes fissesaft løb ned over min hånd, mens hun maste sin kusse mod min masserende hånd. Hun stønnede: ”Åh, åh, hvor dejligt, men nu må jeg føle din stive pik inde i mit lystne kussehul”.
Mens hendes store bryster gyngede tungt knælede Hanne med et ben på hver side ned over mig. Hendes mindst 120 kg kvindekød blev mast mod mit underliv og mave. Automatisk strakte jeg hænderne frem og greb om hendes svulmende bryster. Hanne rokkede frem og tilbage, så min stive pik blev mast mod hendes sjaskvåde fisserevne og jeg kunne mærke hendes stive minipik mod mit skamben.
”Åh, åh”, stønnede Hanne, ”det er dejligt”. Så lettede hun sig lidt og stak en hånd ind mellem sine lår og greb om min pik. Med et fast greb om min pik rettede hun den mod fissehullet og sænkede sig langsomt ned over min stiverik.
Jeg stønnede og maste mit underliv mod hendes store kødfulde krop mens jeg sagde: ”Åh, Hanne, hvor er din fisse våd og varm. Den er dejlig blød, men samtidig stram om min stiverik”.
Det kilede voldsomt i min pik, mens Hanne red op og ned. Hendes store mave klaskede mod min, når hun ligefrem sugede min pik ind i kussen, når hun satte sig på mig.
Hanne stønnede, mens hun red op og ned som om hun sad på en hest med fødderne i stigbøjlerne. Jeg havde nu flyttet mine hænder fra hendes bryster og greb om hendes svulmende røvballer. Jeg kunne ikke holde om al denne dejlige masse af kvindekød og måtte nøjes med, at hjælpe hendes rideture op ned over min pik.
”Åh, åh, Finn, jeg er ved at komme”, stønnede Hanne og maste sin kusse med den stive kilderkonge mod mig. Jeg kunne mærke, at hun var begyndt at knibe kusse sammen om min pik og det sendte frydefulde gys gennem mig.
”Jeg kommer, jeg kommer”, fik jeg fremstønnet og kunne mærke, hvordan piksovsen med en dejlig kildren arbejdede sig fra mine nosser til pikhovedet. Med et skrig skød jeg min ladning op i Hannes kussehul.
Samtidig stønnede Hanne: ”Jeg kommer” og hendes kusse lukkede sig fast om min sprøjtende pik.
Alle Hannes 120 kg faldt sammen oven på mig, så al luft blev presset ud.
Vi lå sammenfiltret et par minutter. Så kyssede Hanne mig med dybe tungekys og rullede ned ved siden af mig. ”Det var dejligt”, sagde Hanne, ”og lige så godt, som jeg havde drømt om”. Hanne klemte om min nu bløde og våde pik og sagde: ”Vi skulle have kneppet med hinanden for længe siden, men nu må vi arbejde for at indhentede de kneppeture, vi er gået glip af”.
Jeg klemte mig ind mod hendes fede krop og svarede: ”Jeg har også været meget glad for denne tur i din dejlige fisse, men den har været så anstrengende og spændende, at jeg ikke tror, at jeg kan igen foreløbig”.
”Sludder”, sagde Hanne, ”jeg skal nok få din pik på højkant igen. Bliv du bare liggende, så skal jeg vise dig, hvad jeg kan”.
Med disse ord drejede Hanne sig rundt, så hun havde hovedet mod mine fødder og skrævede ind over mig. Hendes store røv og fisse, hvorfra min piksaft sivede ud, var lige over min mund. Hanne greb om mine lår med begge hænder og spredte mine ben. Hun lod sin tunge glide et par gange hen over min pik, der var våd både af hendes fissesafter og af min egen sperm. Så sugede hun min slappe pik ind i munden og lod sin tunge køre rundt om pikhovedet. Samtidig spredte hun mine røvballer og borede en finger op i mit stramme røvhul.
Jeg lå ikke selv på den lade side, men lod mine læber og min tunge bearbejde hendes våde fisse. Jeg kunne mærke hvordan hendes fede bryster gned mod min mave og de stive brystvorter borede sig ind i mit maveskind. Hanne stønnede, hver gang min næse ramte hendes stive kilderkonge og sugede kraftigere på min pik.
Det er længe siden, at jeg har kunnet få min pik stiv igen kort efter at jeg har sprøjtet min sperm, men Hannes flittige tunge og sugende mund fik pikken til at reagere. Jeg kunne mærke, hvordan min pik langsomt men sikkert begyndte at vokse i Hannes mund. Da den var blevet næsten helt stiv, sugede Hanne kraftigt alene på pikhovedet og lod tungen spille hen over det. Det havde den ønskede effekt og min pik stod nu igen stiv.
Hanne rejste sig og sagde med et smil: ”Kan du se, at jeg kunne få dig gjort kampklar igen. Din dejlige pik er nu stiv nok, til at jeg kan få den op i kussehullet igen. Nu må du bestemme, hvilken stilling skal vi kneppe i nu?”
Jeg svarede: ”Jeg har altid drømt om, at se dig på knæ med din dejlige fede røv strittende lige op i luften. Må jeg godt kneppe dig i hundestillingen, så jeg rigtigt kan nyde dine dejlige store røvballer?”
Uden et ord knælede Hanne foran mig og lænede sig ned mod gulvet, så hendes store patter blev klemt ned mod gulvtæppet. Hendes store røv, bred som en ladeport, var bredt ud for mine øjne. Mellem de brede røvballer kunne jeg skimte det lille brune hul og mellem de tykke lår, var hendes kussespalte åben og de opsvulmede skamlæber kunne ses gennem det sorte hår.
Jeg knælede hurtigt bag hendes lækre røv og pressede min heldigvis igen stive pik ind mellem hendes tykke røvballer. Jeg kørte den frem og tilbage i røvrevnen et par gange og gik så lidt mere ned i knæ. Det var jeg nødt til, for at min pik kunne komme ned under hendes røvballer og ind til kussen.
Med hænderne spredte jeg Hannes lår lidt mere, så jeg bedre kunne komme til. Hanne stak en hånd ind mellem sine lår og greb fat om min pik. Mens hun holdt den i den rigtige retning, pressede jeg fremad og opad mod hendes våde fisserevne. Uden besvær gled pikken ind i den varme grotte og Hanne fjernede sin hånd, så jeg kunne støde pikken helt i bund.
Det gav et klask, da pikken kom i bund i fissehullet og min mave ramte hendes store røvballer. Mens jeg kørte ind og ud af hullet gav det våde lyde af al min piksovs, der endnu var derinde. Disse lyde blev afløst af et klask, hver gang min mave ramte hendes røv.
Jeg prøvede at få mine hænder rundt om hendes brede røv og kraftige lår for at kæle for hendes kilderkonge. Jeg kunne dog ikke nå rundt om hende og i stedet for greb jeg fat om hendes store bryster og klemte dem og nev i de stive vorter.
Hanne stønnede: ”Ja, åh, dejligt, klem hårdt i mine brystvorter, mens du knepper mig”. Samtidig fik hun selv en hånd ind mellem sine lår og bearbejdede skiftevis sin stive kilderkonge og klemte om mine nosser, mens hun stønnede højere og højere.
Jeg kunne mærke, hvordan hendes våde fisse begyndte at pulsere som en malkende hånd om min stiverik. Det kildede afsindigt dejligt i pikken, for hendes malkende kusse føltes som når en blød pigehånd spillede den af på mig. Med et klask som når en bar hånd slår en nøgen røv, bankede jeg min pik helt i bund og skreg: ”Åh, åh, jeg kommer, jeg kommer”, og sprøjtede min sperm op i kussehullet.
”Du må ikke trække pikken ud endnu. Jeg er lige ved at komme”, stønnede Hanne og arbejdede vildt med sine fingre på kilderkongen.
Efter kort tid stønnede Hanne: ”Agh, åh, ih ah, jeg kommer”, og jeg kunne mærke hendes fissehul lukke sig stramt om min pik og malke de sidste dråber sæd ud af min pik.
Jeg trak kort efter min pik ud af hendes kusse og sammen faldt vi om på gulvet og faldt i søvn. Vi vågnede en times tid senere og mens vi klædte os på, aftalte vi, at vi skulle tilbringe den næste weekend sammen. Det gjorde vi også og fik kneppet til den store guldmedalje.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Frøen  HER
Flere noveller af samme FORFATTER