En lille nisse rejste - af Marthin

2009

Der var engang i de gode gamle dage, før man tænkte på biler, benzin, parkering, forurening og miljø. Og alle mennesker høj som lav var enige om at der fandtes nisser og de nisser skulle behandles godt hele året, men især op mod jul, hvor man de fleste steder, satte et stort fad risengrød op på loftet, med en stor smørklat i midten og ellers rigeligt med kanel og sukker drysset rigeligt ud over denne varme grød, med en stor træ slev så nisserne fik mættet deres sult.Men kirken og deres præster var imod disse nisser som de forklarede i deres prædiken om søndagen ved messen at det var overtro at byde nisserne velkommen i sit hus og man skulle gøre det samme med nissen som man gjorde det med heksene, glemme dem og lade være med at stille grød op til dem i julen, så de kunne sultes ud. Fordi selvom nissen ikke var hekse, så besad de dog en trold domsmagt, ved at de kunne få ting til at forsvinde og det brød præsterne sig ikke om.

Uroen blandt landsbyens nisser bredte sig og man blev enige om at afholde en stiftende generalforsamling, med en ordstyrer og vælge en formand, som måske kunne rejse rundt og forsøge på at mildne borgerne, til igen at sætte grød op på deres lofter, så nisserne ikke sultede i julemånederne og på den store herregård som tilhørte godsejeren, var der altid rigeligt med grød, så der afholdt man så denne generalforsamling for nissernes fagforening.
De blev hurtigt enige om at deres nye formand, som selv var nygift og kun var firehundrede år gammel, han skulle tage sin  nygifte brud, nisse mor som sekretær og så skulle han rejse rundt i hele landsbyen og se på mulighederne for at få genoprettet grødfadene på alle lofter.
Og han fik enstemmigt ret til at selv finde sine muligheder, så han havde frie hænder til at genoprette roen i landsbyen.

Og selvom nissen var forholdsvis ung, så besad han en stor viden og erfaring, som fortalte ham om at det altid er kvinderne, der er de nemmeste at få til at sætte grøden frem på lofterne, fordi de havde de kærlige følelser i sig, der skal til for at få deres børn til at tænke på nisserne og derigennem få sig selv til at give børnene denne mulighed at sætte et stort fad varm risengrød op på loftet.
Og han vidste også at når manden i huset, fik lov til at kæle med sin kone og kysse hende og lægge sig i sengen og kneppe hende, så blev manden altid i godt humør og det humør smittede af på alle dem der boede sammen med denne mand og hans kvinde.
Han have selv prøvet det så tit, når humøret ikke var det bedste i nisse bo, så lirede han sin brud op til det helt store og kneppede hende bagfra, så det sang i alle klokkerne og så var roen og freden genoprettet i hans lille bolig og hans humør var helt i top og derfor vidste han at det samme var tilfældet nede hos menneskene, så når konen i huset rejste sig om morgenen efter hun havde kneppet sin mand, gav hun sine børn lov til at sætte grød op til nisserne, fordi glæden i sengen, fik hele huset til at smile.
Nissen havde ikke siddet ret længe på  hanebjælken, på det grødfattige loft hos frisørmesteren, før der skete noget spændende nede i frisørens køkken hvor de sad og spiste morgenmad, da frisøren var gået ned i forretningen og deres unger var sendt i skole, så tog konen portvinsflasken frem og snuppede sig en slurk af flasken og rejste sig og låsede døren og rullede gardinet ned og gik ind i seng og lagde sig til at sove, mens frisøren stod i sit baglokale med sin førstedame Lilly som var i færd med at krænge trusserne ned og bøje sig ind over håndvasken, mens frisøren stod med sin stive  pik. og pressede sig ind i Lillys snævre fisse og han red hende hårdt frem til en orgasme.

Nissen sad bomstille og fandt sin lille pose frem med stjernestøvet i og dryssede det forsigtigt ned over frisøren og hans sovende kone der lå og sov brandert ud i deres ægteseng.
Og nissen var blevet godt træt og liderlig, så han gabte og skyndte sig hjem til nisse mor, så han kunne nå at kneppe hende bagfra inden hun stod op og lavede morgengrøden færdig.

Men allerede da han trådte ind på loftet på herregården,  kunne han høre de hviskende stemmer fra sin nygifte brud og sekretær og en mandenisse stemme som tilhørte Herman fra præstegården og han så i sit livs chok at nissen fra præstegården kneppede hans nygifte brud og hun lå med skrævende ben og skreg knep mig skat åh hvor er jeg liderlig, lad mig få den bagfra.
Nisseformanden brølede op og smed Herman ud af sengen og fortalte ham at han havde fået tre måneders karantæne i forbundet, så han måtte tigge sig frem på de andre gårde.
Og han råbte, og du din liderlige nissepige, som jeg har giftet mig med, du kan tro du skal få den bagfra, og han flåde bukserne ned på hende og gav hende en endefuld med hånden, til hun jamrende sagde undskyld til sin nissemand og han stillede hende på knæ og albuer og tog sin stive liderlige nissepik og stoppede den ind i nissepigens liderlige fisse og så red han hende hårdt og fortalte hende at hun aldrig mere skulle forsøge på at være ham utro, så ville hun komme til at fortryde.

Da han dagen efter skulle hen til frisøren, for at se hvordan hans stjernestøv havde virket, så fik han igen denne dejlige overraskelse, frisørmesteren stod med sin dejlige liderlige kone, som stod foroverbøjet ind over sengen og han var i færd med at tage hende bagfra og konen jublede og sang, selvom han fortalte, mens han kneppede hende hårdt at nu var det slut med hendes pimperi af portvin, ellers ville hun få sig en god gammeldags endefuld i sin bare ende. Og konen jublede ja ja bare du vil kneppe mig igen skat, så må du gerne opdrage mig til at blive din liderlige lille kone igen, du ved jo hvor lydig jeg kan være, når du bare bruger spanskrøret på min bare ende.

Imens stod Lilly grædende og pakkede sin kuffert, og nu var nissen endnu mere nysgerrig, hvorfor græd hun dog, når hun skulle hjem og bo i sin egen lejlighed i København, så nissen skyndte sig, inden hun smækkede låget på kufferten at hoppe ned og lægge sig godt tilrette i hendes bløde små hvide trusser, der duftede så dejligt af kvinde og hendes specielle parfume.

Hans ankomst til hovedstaden var chokerende for ham, der var ingen fagforening eller tillidsfolk og møder, men til gengæld var der organiseret en stor flok nissepiger, som var prostituerede og der var dejlige liderlige nissepiger i alle kategorier og for at styrke korpset og nyheden blandt nissernes vagtparade, så var de alle sammen gratis i julemåneden, så inden nissen fra herregården fik set sig om, så stod han bag en smuk liderlig nissepige og kneppede hende bagfra.

Men rygterne blandt hovedstadens nisser løb hurtigt, om denne tilrejsende formand for nissernes fagforening fra provinsen, der var kommet for at se, hvordan grødforholdene var blandt hovedstadens nisser og de enedes om at mødes, fordi begge kategorier havde noget, som de andre kunne bruge.
Nissen fra herregården ville gerne vide noget om denne garde af nissepiger der hele året ikke bestilte andet, end at tilfredsstille de mandlige nisser, når de var skrubhamrende liderlige og ville kneppe en anden end deres egen kone, der som regel havde hovedpine eller var fornærmede over at de ikke fik deres egne ønsker opfyldt.

Efter en vellykket nat på nissernes swinger klub, hvor han havde slikket fisse og fået suttet pikken af hos en lille fiks nisse sild med blink i øjnene og senere havde han fundet en lille uartig nissepige, der stod i skammekrogen og ventede på en god gammeldags endefuld i hendes bare ende, som hun fik af nissen fra herregården og hun tiggede ham om nåde, som han gav hende ved at kæle med hendes fisse, så hun jamrede sig liderligt og bad ham om at kneppe hendes fisse sønder og sammen.
Og han sluttede aftenens oplevelser af med en trekant, hvor han lå i midten med to liderlige nissepiger, der nok vidste hvordan en trekant skulle fungere, når der var to liderlige fisser og kun én liderlig pik til rådighed, så de skiftedes til at stå på knæ og albuer i sengen, mens de slikkede deres mednisses fisse og han  skiftede mellem at slikke og ride dem, til de alle tre faldt udmattede om på siden og blev vækket med en lækker kop morgenkaffe, serveret af værtinden i hulkort nederdel.

Nissen måtte hjem og hvile sig, inden han rejste hjem til herregården med alle sine erfaringer, men da han kom ind i Lillys lejlighed, lå hun grædende på sengen og mumlede, jeg er arbejdsløs og kender ingen og jeg keder mig så frygteligt og jeg er så liderlig, men jeg gider ikke kneppe mig selv med dildoen , hvad skal jeg arme menneske dog gøre her op til jul?
Nissen syntes det var synd for hende, så han dryssede lidt stjernestøv ud over hende og straks rejste hun sig smilende og tog telefonen og ringede til sin eks. ven.
Der gik ikke mange minutter, før han stod i døren og tog hende i sin favn og trøstede hende og de gled sammen på sengen og han gned kjolen opad hendes slanke krop og lod sine fingre glide ned i hendes små trusser og begyndte at fingerkneppe hendes fisse, da han pludseligt sagde, nu har du ikke været mig utro med den frisør i provinsen vel Lilly?
Jo skat, hviskede hun stille og fortsatte, han kneppede mig bagfra hver morgen, inden vi gik i gang med arbejdet, men jeg havde kun dig i mine tanker skat, når han trængte ind i mig.
Lilly lå med sin smukke lyserøde ende i vejret og græd stille og jamrende, mens hendes eks ven sad og slog hende i hendes bare ende og skældte hende ud for at være en lille liderlig kælling, der ikke kunne tåle at se et par herrebukser, før hun halede op i sin kjole og smed trusserne og håbede de gad kneppe hendes liderlige fisse, og hun indrømmede og sagde undskyld skat, jeg gør det aldrig mere.
Og da Nissen så Lillys eks ven, stille hende op på knæ og albuer og deflorerede hende med sin stive pik og hun jamrede og gav sig, når han slog hende i enden og kneppede hende samtidig, så blev nissen så liderlig, så han gav sig selv et par dage mere i hovedstaden, inden han ville rejse hjem til herregården, godt nok var han tillidsmand, som var sendt på studietur i hovedstaden og de ventede sikkert på hans kommentarer og oplysninger derhjemme. Men som den gode tillidsfulde nisse, som han var, så mente han at det var bedre at han var sikker i sin sag, inden han rejste hjem og oprettede et korps, af små liderlige nissepiger i provinsen.

Og da han havde værtinden, i den hul korte nederdel fra swinger klubben på sine nethinder, så var han nødt til at skynde sig derned endnu engang og se om han kunne være heldig og få hende til at beværte ham, i én af de bløde senge med rent sengetøj og det store mørkerøde forhæng.

Hendes smilende øjne skinnede og hendes tungespids vædede de tørre læber, halsen rødmede ned til hendes bryster da hun tog spanskrøret og gav det til nissen fra herregården og hviskede liderligt, nu er det så op til dig at bevise at du kan få mig til at lystre, så jeg kan blive den lille søde velopdragne nissepige, som du kan lægge i seng og få hende til at slikke din liderlige pik og ellers få mig til at betjene dig resten af denne nat, så du kan få lindring i dit liderlige underliv.
Han lod sine fingre glide ned til hendes fisse og hviskede stille, du er da godt våd lille nissepige.
Da først nissen, havde fået stillet sin lille liderlige nissepige i strambuk og det tynde spanskrør havde danset sine første seksten gange på hendes smukke bare ende, så gav hun ham ret i at hun var blevet en rar og velopdragen lille nissepige, der hellere end gerne ville betjene sin elskede nissemand, hele natten, med alt hvad han ville kræve af hende og da de havde slikket hinanden og kneppet sig igennem flere liderlige stillinger og han tog sin lille trætte og mætte nissepige i sin favn og  han hviskede til hende, om ikke det nu var hendes tur, til at rejse med ham hjem og få sig lidt ferie og studier i spisning af grød i overflod og hun krammede ham  endnu engang og lod sine fingre glide ned til hans slatne pik og krammede den og hviskede, jo min dejlige nissemand bare vi snart lægger os til at sove, fordi denne slatne fyr skal også hvile sig, så vi kan få et godt liderligt farvel til hovedstaden, inden vi rejser hjem til herregården sammen og æder os mætte i alle jeres grødfade, som er stillet frem på jeres lofter, her op til jul.

De nåede frem med pakkeposten ved middagstid og blev herskabeligt kørt til dørs af den hestetrukne kane, som posten kørte rundt med i vintermånederne og især i julemåneden hvor både posten og hesten var udsmykket med nissehuer og grankogler.
Og på loftet tog nissens kone, som også var hans sekretær, imod dem med et stort fad grød og hun blev præsenteret for nissemandens nye fund og hun sad andægtigt og lyttede til sin elskedes opreklamering af et korps af liderlige damer, der kunne betjene de trængende gifte nissemænd, når deres ægteviede kone ikke gad kneppe, af den ene eller anden grund.
Og da hans kone bad ham om at gå over til bestyrelsen og sætte dem ind i de nye tider der snart var på vej, hos provinsens nissekorps, så de kunne få sat gang i arbejdet så hurtigt som muligt og få skrevet nogle opslag til de unge liderlige nissepiger, der gik rundt og var skrubhamrende liderlige i deres små nissebukser, som fik kløen til at være uudholdelig her op mod jul.

Han havde et langt opslidende møde med sin bestyrelse, som var meget interesseret i at komme en tur til hovedstaden, så de med deres egne liderlige drømme, kunne prøve dette eldorado af små liderlige nissepiger, der kun havde en ting i deres små kønne hoveder, at komme i seng med en nissemand og få deres kløe til at gå væk på en naturlig måde.

Dødtræt efter rejsen hjem med pakkeposten og det lange opslidende møde med bestyrelsen begav nissen sig på vej hjem til sine to dejlige nissepiger, som han allerede i tankerne var i gang med at lege afslappet med i en forrygende trekant, med sin lille elskede nissekone og hans nissepige fra hovedstaden og da han stille tog i dørgrebet ind til sit sovekammer med den brede dobbeltseng, så hørte han lyde og små gispende støn og han lyttede til sin lille nissekones stemme da hun stønnede liderligt og gav nogle små skrig fra sig og sagde med høj klar stemme, ja ja du ved lige hvor det er, åh hvor er vi nissepiger bare liderlige, din tunge og dine små fingre er noget bedre i min fisse, end nissemandens klodsede greb med sine store hænder, ja svarede nissepigen fra hovedstaden, det er jo også derfor vi er så efterspurgte i det korps, af små liderlige nissepiger, fordi vi ved fra os selv, hvor der skal kildes, kæles og slikkes, så vi får en ordentlig orgasme, så vi er fri for at ligge og simulere.

Nok var nissemanden træt og udkørt men han var også  skrubhamrende liderlig og meget vred på sine to nissepiger der bare lå og spillede fissen af på hinanden, mens han knoklede med sit bestyrelsesmøde, så han tændte lyset i sovekammeret og råbte, så står i op, i to nisse tøser, for nu skal i have en regulær endefuld i jeres bare ende med spanskrøret, for det er hvad I har fortjent, når I ligger og leger med hinanden, mens jeg knokler for at tjene til føden i vores lille nissehjem.

Som formand for bestyrelsen og iværksætter for den lille garde af små liderlige nissepiger, der skulle tilsluttes en swinger klub, så alle liderlige nisser i provinsen kunne få tilfredsstillet deres liderlige drømme og få indsigt i, hvad der var af diverse stillinger, når man skulle tilfredsstille en liderlig nissepige fisse, ville han indføre, at hun også fik lige så meget ud af et godt knepperi, som nissemændene.
Så var han nødt til at rejse rundt på lofterne i byen og hilse på de derboende nissemedlemmer og ønske dem god jul og samtidig forvisse sig om, at der var grød nok i alle fadene, som menneske kvinderne havde stillet op til nisserne i de hjem, hvor kvinderne var glade og tilfredsstillede af deres menneskemænd, så der ikke var nogle af menneske kvinderne, der gik julen i møde og ikke levede i et lykkeligt fuldbyrdet ægteskab.
Og han kastede et enkelt blik ned til frisørmesteren efter han havde ønsket nissefamilien en god jul og der lå frisørens kone på frisørstolens sæde med sine vidt skrævende ben, mens frisøren stod og permanentede hendes mørke busk af krøller der sad og dækkede hendes fisse og hun lå og sang krøller eller ej og hendes elskede frisør stod med redekammen og hviskede, når denne frisure  er færdig lille skattepige, så bliver det alle tiders jul, for så har du fået midterskilning over din fisse.

Og da nissemanden som var formand og iværksætter igen var på vej hjem til herregården, dødtræt efter dagens mange besøg, så havde han igen fået et lille opgave at spekulere på. For hans næstformand i bestyrelsen som var nissemand på frisørens loft, mente at det ville være en god ide, hvis de efter jul, inviterede alle implicerede nisser fra hovedstaden op til et enormt ædegilde, så de kunne se hvordan en værdig nisse burde leve sit liv, med masser af god varm risengrød med en stor smørklat i midten og masser af kanel og sukker drysset rigeligt ud over hele grødfadet.
Og så kunne byens nisser samtidig se den garde af små liderlige nissepiger, der sikkert gerne ville kneppes af byens meget liderlige og trængende nissemænd, når de havde spist sig mæt i grøden.

Endelig var det juleaften på loftet i herregården og nissepigerne sad sammen med nissemanden og spiste dejlig lækker risengrød med masser af kanel og sukker og da tøserne havde vasket op og  de satte sig med knas og nisseøl og sludrede sammen om deres årlige fælles bad, inden de skulle lægge sig til at kneppe, som en god afslutning  på juleaften og nissemanden fortalte sine nissepiger, om den forestående invitation til hovedstadens nisser, så de kunne komme på en mindre fedekur i provinsen og være med til at opbygge et korps, af små liderlige nissepiger der kun havde et formål at tilfredsstille hele byens nissemænd, når de trængte til lidt fremmed fisse.
Her lo hans veninde fra hovedstaden, som residerede på herregården som feriegæst hos nissen og bad ham vende sine planer om, så det var landsbyens nisser, der drog ind til hovedstaden så de kunne  se hvordan det hele fungerede.
For nok fik de ikke så meget grød sat op på loftet i hovedstaden som i landsbyen, men der var den fordel at i provinsen, var der kun én familie i hvert hus til at servere grød for nisserne, hvor der i hovedstaden var op til tolv familier i hver opgang, så både hvad der angik inspiration fra menneskene og deres levering af grød, så var hovedstaden at foretrække frem for provinsen.

Og efter den lange forklaring, var nissen blevet rigtig godt liderlig og da han kunne se på sin elskede lille nissekone at hun sad og kløede sig i fissen, mens hun blinkede til sin nissemand, så sagde han, så er det tid til at gå i seng piger, kan I så få kludene af, så skal jeg kneppe jer ud af juleaften og ind i første juledag.
Og hans lille veninde fra hovedstaden, lå på ryggen i den brede dobbeltseng med vidt skrævende ben, hvor hans lille elskede nissekone havde anbragt sig på knæ og albuer, mens hun slikkede fisse på veninden fra hovedstaden og blev kneppet bagfra af sin kærlige nissemand og de var enige om at Juleaften var en god aften at kneppe på.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Marthin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER