Charter som eksamensopgave, del 3 - af Ham dér
2010


Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Konsekvens

Som sagt, så gjort. Lydigt fulgte Oscar og Wilma med over i pigernes bungalow. Her tog pigerne to øl fra køleskabet, som de delte i tre glas til Wilma, Ida og Kamilla. Der var en cola til Oscar. Wilma og Oscar blev placeret på sofaen, hvor de nippede til deres drikkelse. Så greb Ida ordet: ”Det er tidligt på formiddagen. Der er ikke så mange mennesker på stranden endnu. Så hvis vi skynder os, er ydmygelsen måske ikke så stor, Oscar. Er I parate til at gøre, hvad vi forlanger.”
Wilma nikkede omgående, Oscar noget mere nølende.
”Ok, Wilma, tag underdelen af.” befalede Ida. ”Nu?” spurgte Wilma vantro uden at bevæge sig.
”Hvad svarede du, da du blev spurgt, om du ville gøre, hvad vi forlanger?” ”Förlåt” mumlede Wilma, rejste sig og trak bikinitrusserne ned. Dermed åbenbarede hun en blankbarberet mis med en iøjenfaldende bred revne og en fremstående klit.
”Du har en ganske stor klit, ikke”, spurgte Kamilla, der strakte armen ud og rørte den med pegefingeren. Dette gav næsten et sæt i Wilma. ”Eller er den bare så stor, når du er liderlig?”
”Jag förstår inte,” svarede Wilma.
”Om du er 'kåt',” oversatte Ida.
”Ja, kanske det,” indrømmede Wilma rødmende.  

Kamilla gav Wilma lov til at sætte sig igen. Da Wilma satte sig, krydsede hun benene. ”Spred benene!” kommanderede Kamilla.
Med et ”Förlåt” på læben spredte Wilma sine ben.
Så greb Ida ordet: ”Og nu til dig, unge mand.” Oscar kiggede op.
”Klæd dig af!” fortsatte Ida.
Langsomt rejste Oscar sig og trak badebukserne af. Behændigt undgik han under det hele at se på sin søster, der sad med åben fisse på sofaen ved siden af ham. Uden at hun selv havde opdaget det, havde Kamilla tabt underkæben ved synet af Oscars pik, der havde en vis størrelse, mens Ida havde opdaget, at Wilmas skamlæber så ud til at være blevet fugtige.

”Tag den her på”, kommanderede Ida, der lige havde været ved kufferten, og kastede en lyserød T-shirt til Oscar. Da Oscar havde taget den på, var det tydeligt, at den var et par numre for lille. Desuden stod der med store bogstaver tværs over Oscars nu lyserøde bryst ”Lovely!”.

”Lovely!” sagde Ida, ”Nu skal I høre min plan: Om lidt går vi herfra. Oscar, du får dine badeshorts viklet ind i et håndklæde. Vi går piger går kun til promenaden for at følge med, men du fortsætter hele vejen ned ad trappen ned til stranden. Så går du langs stranden og op igen ad den næste trappe med håndklædet under armen. Du må ikke skjule dit skridt. Først når du er oppe på promenaden igen, kan du tage badeshorsene på...”
”Så här?! Det är inte rättvist...,” afbrød Wilma, der sad med rumpen bar og kiggede på sin bror, der også havde rumpen bar. Kamilla spekulerede over, om hun tog fejl, når hun syntes, at hans pik var vokset.
Ida tyssede på Wilma: ”Lad mig tale færdig!”
Wilma dukkede sig og nikkede bare, så Ida kunne fortsætte:
”Du, Oscar, tager Wilmas underdel på. Du, Wilma, kan få lov til at tage Kamillas string på, hvis du ellers kan opføre dig ordenligt, og du Kamilla, du finder dig bare nogle shorts, ok?”

Sådan blev det, og sådan gik de til promenaden. Oscar bar situationen med anstand. Da pigerne kom til halvmuren, der adskilte promenaden fra stranden, standsede de der. Stranden var ikke overrendt endnu, men der var en del mennesker. Mest pensionister, hvoraf mange allerede havde kurveflasker eller øldåser. Ida sukkede og undrede sig over det; halvelleve om morgenen.
Oscar gik direkte videre. Da han kom ned af trappen, gik det op for ham, at det ville blive nogle hundrede meter med både slibrige, tvivlsomme og ydmygende tilråb, som han havde foran sig.
Ved halvmuren mellem promenaden og stranden stod Wilma mellem Ida og Kamilla. Uden varsel trak Kamilla op i strengen ved Wilmas røv, så bikinitrusserne gled ind mellem Wilmas skamlæber. ”Hvorfor er du liderlig?” ville hun vide.

”Jeg vet inte,” Wilma tænkte, ”Situationen är bara sexig. Kanske är det på grund av den eviga dåliga samvete. Jag är för fan svensk. Vi har dåligt samvete över allt. Dålig intgration, kvinnoundertryckande, ungdomars drickan, trettioåriga kriget, dumma unga syskon och inte minst lust. Men nu kan jag plötsligt bara känna lust. Det är jag tvungen till. Det känns befriande på et sätt.” Wilma holdt inde. Det var pludseligt gået op for hende, at to fingre var på vej ind i hende. ”Tyst,” hviskede Ida. Wilma nikkede og satte armene på muren foran sig for at give ekstra støtte. Fingrene forsvandt igen, da Oscar lidt efter dukkede op hos dem efter sin tur. Han var tydeligvis rød i hovedet. Hans misere var godt nok skjult af badeshortsene nu, men ”Kukan kunde inte vara där,” meddelte han med en forsigtig antydning af et smil. Og på stranden havde han jo ikke kunnet skjule problemet.

De skyndte sig alle fire til bungalowen, hvor Oscar blev beordret til at blotte understellet. Kamilla var imponeret: ”Den er godt nok temmelig stor. Har den været i en pige før?” Oscar rødmede igen og rystede på hovedet. ”Oscar är lite blyg,” kunne Wilma meddele, hvad Oscar ikke rødmede mindre af, ”bara inte när han dricker.”

Oscar mister mødommen

Kamilla kiggede spørgende på Ida, der nikkede til hende med et lille smil. Så blev Oscar beordret ud på badeværelset af Kamilla. ”Kunne du tænke dig at putte den op i mig?” spurgte Kamilla dér. Oscar nikkede, og Kamilla smed toppen og shortsene. ”Men du skal først onanere i toilettet.”
”Värför?”
”Jeg vil ikke have, at du bare sprøjter efter 5 sekunder. Det er ikke sjovt for mig – undskyld 'roligt'.”
Oscar nikkede – han vidste alligevel ikke, hvad han skulle sige – og trådte til toilettet. Der gik ikke mange sekunder, før han kom. Herefter beordrede Kamilla ham i brusebad. Da han kom ud igen, tørrede Kamilla ham, og undlod ikke en kvadratmillimeter af hans lækre krop. Så puffede hun ham i soveværelset, væltede ham på sengen, satte sig overskrævs over hans ansigt, og sagde: ”Så slik mig, så jeg bliver sjaskvåd.” Oscars tunge gik igang; et par gange rettede Kamilla hans teknik, men efter kort tid gik det egentlig ret godt, syntes Kamilla. Da Kamilla syntes, at hun nu trængte til noget pik, gled hun ned af Oscars overkrop, og hans pik gled ubesværet ind i hende.
Oscar var temmelig ivrig, så det var svært at finde en fælles rytme, men da Kamilla havde bidt ham i øreflippen og bedt ham om bare at ligge stille og nyde, så nød de det begge. Indtil Oscar, under høje støn, nærmest blev stiv som et bræt og kom. Kamilla havde nydt det, og alligevel kunne hun ikke lade være med at smile lidt overbærende. Han var helt grøn, men det var en lækker pik.
”Tack Kamilla,” sagde han.
”Selv tak, når du har vasket dig, går du ud til Ida og siger tak for lån.”
”Tack för lånet? Lån av vad?”
”Af mig. På denne ferie er jeg hendes.”
”Var det därför Ida kunde visa dina bröst?”
Kamilla nikkede.
”Är det kul?”
”Det er utroligt pirrende og spændende, ja.”
”Där kan du se?!?” Oscar rejste sig og gik ud på badeværelset. Lidt efter gik den unge mand ind til Ida, der var topløs og sad og snakkede med Wilma, der var helt nøgen. ”Tack för lånet av Kamilla.”
”Det var så lidt. Nød du det?”
Oscar nikkede.
Ida kunne ikke lade være at røre Oscars pik med sine spinkle fingre. Men Oscar tog blødt men bestemt Idas hånd væk: ”Jag tror inte att sådana saker är så bra med syskon involvert. Jag tyckar, att jag har fått mitt straff, og mycket mere än det. Tack skal ni ha. Och Ida, när jag är nyktern, gillar jag, vad jag ser.” Og han bøjede sig ned til Idas øre og hviskede: ”Om du vill se mer til min kuk blir det uten Wilmas närvaro.”
”Det vil jeg tænke over,” svarede Ida. 
Henvendt til Wilma fortsatte han: ”Är du nöjd?”
Wilma nikkede: ”Du har ett poäng , brorsa, det er inte bra med syskon. Och ja, jag är nöjd.”
Oscar fortsatte til Ida: ”Och Wilma kan lämna, när hon vill?”
”Selvfølgelig kan hun det.”
”Wilma, om du inte kommer innan kvällen, ska du skicka en mms om, att du mår bra.  Och allting är, som du vill?” Det var tydeligt, at Oscar var en smule utryg ved at overlade sin søster til disse to furier. Men Wilma nikkede og svarede: ”Det gör jag. Jag kan ta hand om mig själv.”
”Vi passer da også på hende,” bekræftede Ida.
Oscar fandt sit tøj, og med et ”hej” var han ud af døren.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Ham dér  HER
Flere noveller af samme FORFATTER