Et snefældigt juleknald - af Kupfa
2010


 

Midt i december, og efter et par dage i det nordjyske, var jeg på vej hjem og det tegnede til at blive en rigtig møgtur. Ved Århus begyndte det at sne, og jo længere ned i landet jo værre blev det - I radioen talte de om kraftigt snefald på Fyn og dele af Sjælland. Da jeg kom over Lillebæltsbroen var det ikke særlig rart at køre - Det var nok bedre at finde et sted og overnatte. Jeg vidste, at der lå en åben campingplads ikke langt fra motorvejen. Jeg fik parkeret camperen og gjorde klar til lidt kaffe og mad.

Mens jeg sad og nød kaffen og bandede over vejret, kom der en bil med campingvogn, som åbenbart heller ikke ville tage chancen og fortsætte.

Efter lidt tid bankede det på døren. Da jeg åbnede stod der en dame uden for og sagde "Undskyld jeg forstyrrer, men det er vel ikke så heldigt, at du har en ekstra gasflaske, for min er tom, og så er det noget koldt i vognen, jeg har nu været rundt for at se, om de havde nogen på pladsen, men det var der ikke."
"Jeg kan faktisk ikke huske, om der er noget i den anden jeg har, men lad os da kikke efter." Der var desværre ikke noget i den, og så var der kun den, jeg brugte af til varme mm. Damen så noget opgivende ud og også lidt pjusket efter at have rendt rundt i det vejr.
"Det ser ud som, du er våd og kold, så nu kan vi da starte med, at du kommer ind her, og får en kop varm kaffe, det er på kanden, men er du alene?"
"Tak det vil jeg gerne, men det var ikke meningen sådan at trænge mig på, og jeg er alene, min mand er ude og rejse et par dage, og så kunne jeg jo hente den nye vogn". "Så er det da noget møg med det vejr, og du forstyrrer slet ikke, jeg har jo ikke meget andet at lave end at bande over vejret og føret"
Vi blev bænket og sad og småsnakkede om turen, vejret. Jeg fik af vide, hun hed Lone, og hun var på vej hjem med en ny campingvogn, hun havde hentet i Vestjylland.
Jeg kunne se, hun endnu ikke havde fået varmen efter turen rundt i snevejret, så jeg tilbød, at hun da gerne måtte tage et varmt bad, så hun kunne få varmen. Det tænkte hun lidt over, inden hun svarede "Tak det vil være dejligt, men er du nu sikker på, at det ikke er til ulejlighed?"
"Nej slet ikke, og jeg har jo masser af vand på bilen, og ikke mindst varme, så du er meget velkommen"
Hun gik ind på badeværelset, og jeg kunne høre hun fik gang i bruseren. Pludseligt lød der et "UUFFF" der ude fra - "Hvad sker der" spurgte jeg gennem døren.
"Ikke noget - jo - det er bare det, at mit tøj er klamt og koldt," svarede Lone.
”Hvis du vil, kan du låne en badekåbe af mig, jeg har en her, så kan dit tøj blive tørret imens.”
"Det er alt for meget, men ja tak alligevel."
Jeg stak badekåben ind til hende.
Da hun kom ud igen, var det tydeligt, at hun havde det mere behageligt. Hun blev bænket, og fik også et tæppe til at pakke benene ind i, så hun kunne blive gennemvarm igen.
"Selv om det er jul, kan jeg desværre ikke tilbyde dig et glas gløgg, men hvis du vil, kan du få et glas rødvin og lidt julesmåkager. Det har jeg da med,"
"Det er da alt for meget, når jeg bare kommer og trænger mig på på den måde."
"Lad nu være med at tænke på det, det er dejligt med noget selskab, når alternativet var bare at sidde og få tiden til at gå."
"Men så tak da."
Vi fik skænket vinen, og fundet kagerne frem og faldt godt i snak.
Da vi havde hygget os rigtigt godt et stykke tid, synes jeg min mave begyndte at minde om, det snart var spisetid. "Har du lyst til en bid brød, det er ikke det store, jeg har, men hvis du kan nøjes med, hvad der er, vil det glæde mig, hvis du vil spise med?"
Hun så på mig og sagde tak. "Jeg havde jo ikke regnet med at skulle overnatte, så der er ikke noget i køleskabet"
Da jeg havde fået kikket i køleskabet, kunne jeg konstatere, at det kunne blive til kold mad. "Er det ok hvis det bare bliver noget koldt, så kan vi jo lade som om, det er en julefrokost uden lune retter, men til gengæld kan vi få en øl og snaps, hvis du har lyst til det?"
"Jo tak det vil være dejligt, jeg er også godt sulten."
"Bliv nu bare siddende og få varmen, så klarer jeg maden i løbet af et øjeblik."
Vi spiste med god appetit, og helt naturligt gled der et par øl og snapse ned, der var jo ingen der skulle eller kunne køre i det vejr.
Efter maden, da vi sad og talte sammen, spurgte jeg, om hun også ville have Irish coffe, det havde jeg tingene til?
"Ja tak, nu går det jo helt godt," svarede hun.
Mens vi snakkede sammen lænede Lone sig frem over bordet, og ved et tilfælde kom jeg til at kikke ned, hvor badekåben var gledet lidt fra hinanden, så jeg havde udsyn til begge hendes bryster.
Inden jeg kunne tage mig sammen til at se op igen, sagde Lone med smil i stemmen: "Hvad ser du efter?"
"Øh, ikke noget men badekåben åbnede sig, så jeg ikke kunne undgå at kikke."
"Kunne du lide hvad du så?" spurgte hun og kikkede mig direkte i øjnene. "Ja, det jeg kunne se, så meget spændende ud," svarede jeg hurtigt igen. Hun kikkede igen intenst på mig og spurgte: "Kunne du tænke dig at se mere?"
Efter en kort tøven svarede jeg "Ja, men det var nu ikke lige meningen." "Jeg har lyst til at takke dig for hjælpen, og hvis du vil tage imod det, så har jeg meget lyst til at gøre passende gengæld."
Jeg sad næsten med åben mund og kunne dårligt tro mine egne ører. "Kom," sagde hun og rejste sig op, samtidig med hun tog fat i min ene hånd og trak mig op. "Nu skal du bare lade mig gøre "arbejdet," sagde hun og tog om mit hoved og trak mig ind til sig. Med tungen slikkede hun mig på læberne, inden hun pressede læberne mod mine og lod sin tunge glide ind i min mund. Det blev hurtigt et heftigt kys med masser af kærtegn med hænderne rundt på vore kroppe.
Hun trak sig langsomt lidt væk og begyndte at tage mit tøj af. "Slap af, lad nu bare mig, det elsker jeg at gøre," sagde hun.
Da skjorten kom af, gled hendes bløde hænder rundt på mit bryst, og rundt om brystvorterne, som også hver fik lidt med læberne og tungen. Jeg havde svært ved bare at være passiv, havde mest lyst til at flå hendes badekåbe af og få fat i de bryster, jeg kun havde set i glimt endnu. Men hun fortsatte med at tage mine bukser af, samtidig med hun kælede med hver eneste kvadratcentimeter, der blev blotlagt. Til sidst stod jeg bare i underbukser, som stod lige ud som et telt.
"Den der glæder jeg mig til at se og lege med," sagde hun, samtidig med hun lirkede bukserne af. Da pikken kom fri, stod den stiv og pegede skråt op af, og viste med al tydelighed, at jeg var godt tændt. Hun skubbede mig blidt hen i mod sengen, sådan at jeg "faldt" om på den og landede på ryggen med alting strittende.
"Nu skal du få lov at se det hele," sagde hun, mens hun langsomt krængede badekåben af. Hun var helt nøgen under den bortset fra et par meget små knaldrøde blonde trusser. "Se, jeg har taget juletrusserne på, lidt jul skal der jo være så langt henne i december." "Vil du gerne lege med disse to?" spurgte hun og lod hænderne glide op af maven, så hun løftede begge bryster, og æltede dem lidt. Hun så fantastisk godt ud, ikke meget slank, men med tingene siddende de helt rigtige steder, og med rigtigt flotte bryster med tydelige brune ringe og let strittende brystvorter.  Det var et syn for guder. "Ja, kom her med dem, så jeg kan slikke, nuldre, klemme dem, som de fortjener, du ser fantastisk ud".
"Slap nu af og lad mig takke for hjælpen, det har jeg rigtigt meget lyst til," svarede hun, samtidig med hun bøjede sig frem, og begyndte at slikke sig op af mit inderlår. Det var en rigtig lækker følelse, som sendte impulser rundt i hele kroppen, som igen koncentrerede sig i pikken, som nu var helt i retstilling. Da hun havde været på begge inderlår, lod hun tungen glide henover kuglerne og langsomt op af undersiden af pikken. Det var næsten mere end jeg kunne holde til, jeg stønnede og roterede med underlivet næsten helt ukontrollabelt. Da hun så nærmest sugede pikken langt ind i munden, og med tungen gled rundt på undersiden, var det næste for meget. "Hvis du fortsætter 20 sekunder mere, kommer jeg," stønnede jeg i næsten extase af nydelse. Hun lod den glide langsomt ud af munden igen og gav lige et ekstra slik med tungen på spidsen, inden hun sagde: ”Så må vi hellere holde lidt, du skulle jo gerne have mere nydelse, ligesom mig.”
I det samme rejste hun sig og gik hen til bordet, hvor dåsen med flødeskum stadig stod fra den irske kaffe.
"Jeg elsker flødeskum, specielt hvis jeg kan slikke det i mig," sagde hun og sprøjtede en stor klat ud på hver af mine brystvorter og på den nu mere end stive pik. Det kolde flødeskum hjalp meget hurtigt på ophidselsen, men det var mere end frækt, og forventningen om, at hun nu ville slikke det af, gjorde, at jeg havde meget svært ved at styre mig. Hun startede med, på den mest frække måde, at slikke mine bryster, så jeg nærmest ikke kunne tænke på andet end nydelsen, og de stød, jeg følte at få, gik direkte i pikken, så den rykkede helt af sig selv. Det var en ubeskrivelig følelse, da hun begyndte at slikke flødeskummet af pikken, men på en eller anden måde kunne jeg holde mig tilbage uden at komme.
"Nu kan jeg ikke klare mere, nu må jeg se din grotte, og få lov til at komme ind," stønnede jeg, samtidig med jeg væltede hende om på ryggen.
Hendes bryster var det første, jeg kastede mig over, de blev suget ind i munden, og jeg legede med brystvorterne. Jeg var så ophidset, at jeg allerede fra starten var lidt hård, men det virkede, som hun rigtigt nød det. Da jeg gled ned til skridtet og trak de små juletrusser af hende, kunne jeg se hun nærmest drev af ophidselse, og skamlæberne var store, våde og indbydende. Det var bare for meget, så jeg hoppede ned af sengen og trak hendes bagdel ud til kanten, så jeg kunne stå på gulvet, og på grund af den høje seng kunne jeg stikke pikke direkte ind i den våde fisse.
Det var en meget lækker følelse, og hun kunne stramme så meget sammen, at vi begge kunne mærke hinanden. Hun stønnede: "Ja kom nu, knep mig, hårdt, så jeg kan mærke dig."
"Nu skal du få pik," hvæsede jeg stakåndet. Jeg kunne slet ikke tænke på andet end bare støde til, så vi klaskede sammen, hver gang jeg var i bund. Det snurrede i hele kroppen, og alt koncentrerede sig om følelsen af at mærke pikke glide ind og ud af hende. Jeg ved ikke, hvor længe der gik, før jeg kunne mærke nosserne trække sig sammen, og spermen begyndte som et mindre vulkanudbrud at pumpe ud igennem pikken. "Nu kommer jeg, jeg kommer, nu skal jeg sprøjte dig til i din lækre fisse," stønnede jeg, mens jeg stadig pumpede ind og ud.
"Bliv ved, bliv ved, jeg kommer også" hylede hun, ”lad din store pik sprøjte i mig.”
Udløsningen eksploderede nærmest i mig, mens jeg blev ved at pumpe ind og ud, og i løbet af et øjeblik spændte hun hele kroppen og stønnede "ja, ja, jeg kommer, knep mig, jeg kommer." Vi faldt sammen og pustede ud og nød efterdønningerne, mens vi holdt om hinanden.
Da vi var kommet lidt til os selv sagde jeg: "Jeg nåede jo slet ikke at kæle med dig, du fik mig ophidset så meget op, at jeg slet ikke kunne styre mig, det var rigtigt sexet og ophidsende, det du gjorde."
"Jeg bliver selv meget ophidset af at gøre det," svarede hun. "Det var dejligt på den måde at vise sin taknemmelighed, så det planlagde jeg allerede, mens jeg var i bad, der havde jeg fået lyst til dig," fortsatte hun.
Vi talte lidt mere samtidig med kæleriet blev mere og mere intenst, hvilket kunne ses på mig, og vi begge igen begyndte at trække vejret lidt hurtigere. Der gik ikke lang tid, før vi endte i en 69, hvor min pik endnu engang fik en grundig og exclusiv mundmassage, samtidig med jeg fik lejlighed til at smage på Lones salte safter og bløde fisse. "Nu vil jeg mærke din pik igen, og ride på dig," sagde hun, samtidig med hun drejede sig rundt, og jeg kom ned på ryggen. Hun satte sig overskrævs på mig, og hun styrede selv pikken ind i den våde og liderlige grotte. "Ååååhhhh, det er skønt," hviskede hun, mens hun langsom og nydelsesfuldt lod sig glide helt ned over mig. Det betød, at jeg kunne få fat i hendes bryster og kæle med dem, mens hun langsomt gled op og ned til vor fælles stønnen. Hun lænede sig frem, så jeg kunne få fat i det ene bryst med munden og lege med brystvorten med læbe og tunge, samtidig med det andet blev nulret af min ene hånd. Det var noget, hun kunne lide, og langsomt blev hendes bevægelser hurtigere og hurtigere. Hun rejste sig op igen, og nu var det tydeligt, at hun var meget tæt på igen. "Klem mine bryster, det kan jeg så godt li'," stønnede hun. Da jeg tog fat i brystvorterne, og klemte dem lidt mellem fingrene, råbte hun nærmest: "Bliv ved, klem mere, jeg kommer, jeg kommer." Jeg klemte mere, og nu var de blevet temmelig store, så det var nemt at holde fast og klemme, mens hun hoppede op og ned. Hun kastede hovedet frem og tilbage, da hun kom, og stønnede "Ja, ja, lækkert, jeg kommer, jeg kommer." Hendes fisse klemte nærmest som i krampe om mig, mens de sidste dønninger af orgasmen rullede i kroppen på hende.
Ret hurtigt kom hun til sig selv igen, og sagde "nu er jeg blevet blokket ud, så jeg er helt øm, men som min sidste fornøjelse vil jeg have dig til at komme ud over mig." Hun tog fat i min pik, og så fik den den store slikketur, hvor hun nu nærmest havde den helt nede i halsen, og alle dele af den inklusive nosser blev slikket til min meget store fornøjelse og ikke mindst nydelse. "Nu kommer jeg, bliv ved," stønnede jeg, og med skønne bevægelser fik hun mig til at sprøjte min sperm ud over sine bryster, mens jeg stønnede og pustede.
Vi havde nu begge fået styret vores lyster, det havde været en sand fornøjelse, så vi lå bare og slappede af.
Da vi havde ligget lidt, sagde hun: "Det var rigtigt skønt, og hvis du har nydt det bare halvt så meget som mig, er jeg meget glad."
"Det er noget af det bedste sex, jeg har fået længe, du er da utrolig i sengen," svarede jeg. Hun kikkede lidt på mig med halvt lukkede øjne og sagde forsigtigt: "Det kunne jeg godt tænke mig igen en dag."
"Den dag vil jeg glæde mig til," svarede jeg.
Vi faldt i søvn, og da vi vågnede igen var vejret blevet bedre, vejene mere eller mindre ryddede, så vi begge kunne fortsætte turen hjem ad. Dog efter vi havde udvekslet telefonnumre.

Nogen gange kan man få en stor oplevelse af at være hjælpsom, og når julevejret er i drillehumør.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Kupfa  HER
Flere noveller af samme FORFATTER