Julemandens logeundervisning - af Mimose
2010

Sanne sad og ventede på Mogens. Hun sad i sofaen i en lille rød underkjole og sorte selvsiddende strømper. Hun var spændt på, når Mogens kom hjem, for han havde en overraskelse med til hende. Hun havde ellers udfrittet ham, men det lykkedes hende ikke at få ham til at sige, hvad det var.
Hun sad uroligt – afventede - men kunne ikke bare blive siddende. Hun rejste sig og satte noget besnærende julemusik på. Hun nynnede og dansede forventningsfuldt rundt i afventen på Mogens.
Hun lod sine hænder glide gennem sit hår – lod dem langsomt glide ned og røre ved de store og tunge bryster med de stive vorter. Hun bed sig i læben – fugtede læberne med tungen, mens hun æltede sine bryster og nev blidt i sine vorter uden på den tynde røde underkjole. Hvor hun dog trængte til at Mogens tog hende – brugte hende på en rå og vildt liderlig måde.
Hendes ene hånd gled med mellem hendes ben, da hun dansede videre. I hendes våde skridt – der trængte så meget til at blive fyldt ud – trængte til at sprøjte.
Hun tog et par fingre op i skeden og stønnede, da hun forestillede sig, hvordan Mogens med sit store lem gennemborede hende og fik hende til at komme i orgasmer, der tog pusten fra hende.
”Hmm,” lød det pludselig fra stuen. Hun havde ikke hørt Mogens komme hjem på grund af  musikken og hendes liderlighed.
Hun så på ham med blanke og skinnende øjne og stønnede: ”Hej Mogens.”
Han så bare på hende – sagde intet – men SMilede til hende på en forunderlig måde. Hun blev lidt stille og lidt usikker, for hun havde ikke før set ham med sådant et SMil.
Mogens gik hen til hende – så på hende, men sagde intet. Hun så ned og vidste ikke lige, hvor hun skulle gøre af sig selv.
Han tog hende i håret – fast og bestemt  - og det gav et inderlig sæt i hende. Linjen var lagt – Mogens bestemte.
”Nå tæve,” sagde Mogens. Sanne skulle til at protestere, da hun ikke var en tæve. Men hun tav klogeligt. Hun fornemmede, at hun ikke skulle modsige Mogens i dag, som hun normalt plejede. Der var et eller andet hun skulle, men hun anede ikke, hvad det var.
Der var en bestemthed over Mogens, som hun ikke før havde oplevet. En styrke, der på en gang tændte hende vildt helt langt inde i hendes underliv, men også gjorde hende mega usikker.
Han så på hende og sagde: ”gå ud og lav fletninger, knaldrøde læber og neglelak og sørg for, at du inden har været i bad og er nybarberet. Over det hele!!” Han så meget bestemt på hende, og hun gik stille uden yderligere ud på badeværelset.
Hun følte sig så opstemt, og alligevel anede hun endnu ikke, det hun skulle sammen med Mogens. De havde været sammen længe, men hun havde aldrig før oplevet ham sådan – så tændt.
Hun gjorde sig færdig og gik ud til Mogens igen, så han kunne se hende. Han så på hende og mærkede hende mellem benene. ”Sådan en lille fisse,” sagde han. ”Du er liderlig og våd. Du er sgu en luder.” Hun så op og ville protestere, men så hurtigt ned igen. Hans blik var tændt – hans stemme viljefast - og hun sagde stille, ja.
”Vend dig,” sagde han hårdt. Hun vendte sig stille, men da det ikke gik stærkt nok, fik hun et klap bagi. Hun gav sig, men fik endnu et sMæk.
”Spred dine ben,” sagde han. ”Buk dig fremover og lad mig se, om du er glat over det hele.” Hun blev næsten helt genert, selv om han kendte hver en krog af hendes krop, men hun havde ikke før på denne måde været udstillet, og lidet anede hun, at det skulle komme.
Han spredte hendes baller, så hendes snævre hul kom til syne mellem hendes baller. ”Uhm,” sagde han langsomt. Hun mærkede en finger, der gled ind, og hun gav sig. Hun nød at være så meget tilgængelig, så meget åben. Mogens tog en finger mere og lod dem køre frem og tilbage.
”Du er dygtig,” sagde Mogens, og tog en finger mere og en mere. Hun var fyldt pænt ud, og havde svært ved ikke at vrikke med bagen. ”Ja ja,” sagde Mogens. ”Der er jo plads nok.” Hun hørte, at han sMågrinede, men anede ikke hvorfor, og hun vidste, at det ikke hjalp at spørge om ham det.
Mogens så på hende: ”Nå, min lille tæve. Tag din frakke over dig.” Sanne så på Mogens og sagde: ”Kun en frakke?” Mogens så bare på hende med et bestemt blik og sagde intet. Sanne tog frakken på og følte sig ret meget nøgen og følte, da de kom ud på gaden, at alle kunne se hendes nøgenhed under frakken.
De kom ind i bilen, og Sanne fik rakt et blindfold. ”Tag det på luder,” sagde Mogens. Sanne tog det på – på en gang både opstemt og skræmt. Hun anede ikke det, hun skulle, Mogens var som forvandlet, men hun vidste, at hun var i trygge hænder.
Mogens knappede hendes frakke op, og Sanne trak med en refleks frakken sammen igen. Klask, sagde det, da Mogens gav hende en markering på hendes kind. Sanne lod hænderne falde væk fra frakken igen og lod Mogens åbne den. Hun var lidt lykkelig over, at hun ikke kunne se, om der var nogen, der så hende.
Mogens sagde til hende, at han havde en overraskelse. Hun skulle undervises. Sanne tænkte som en gal. ”Undervises i hvad?” spurgte hun Mogens. Der kom intet svar.
De kørte i et tidsrum, som Sanne slet ikke havde styr på i sit mørke. Bilen stoppede, og Mogens hjalp hende ud og låste bilen. Han tog hende under armen og førte hende ind i en bygning. Der var varme derinde, kunne hun mærke, men hun kunne også høre andre mennesker og tog fat i sin frakke og trak den tæt om sig. Mogens lod hende gøre det i et kort øjeblik, men stillede sig foran hende. Så på hende og kyssede hende blidt og meget lystent. ”Luder,” sagde han. ”Nu skal du lære, hvad det vil sige at være luder. Og jeg ønsker, at du gør mig meget stolt af dig”, hviskede han tæt på hendes øre.
Sanne var tændt – skræmt - og mærkede hendes puls steg. De havde før haft talt om det at lege luderlege, men hun havde aldrig før prøvet det. Mogens tog hendes frakke og støvler af, så hun stod helt nøgen og tilgængelig.
Mogens førte hende ad en gang og de gik ind i et værelse. Mogens stillede hende i værelset og hviskede til hende: ”Luder, jeg er lige i nærheden. Spred dine ben og stå stille.” Sanne holdt næsten op med at trække vejret, og spredte sine ben. Der gik lidt tid, så mærkede hun hænder på sin krop. Hendes bryster blev følt på, hendes skridt, som var blevet ret vådt, blev undersøgt. Hun mærkede et par fingre oppe i sig, og der blev gnedet på hendes punkt. Langsomt og gentagende. En med stort og blødt fuldskæg kyssede hende imens. Hun kunne mærke, at alle de hænder på hende, kysset og de fingre, der bearbejdede hendes punkt, gjorde sit. Hun stønnede og sitrede. Hun kunne mærke en orgasme nærme sig, og hendes kys blev mere liderlige og intense. Hendes tunge søgte endnu mere, den der kyssede hende.
Hun hørte sit eget skrig, da hun sprøjtede og måtte holdes oppe af alle de hænder, der var ved hende. De løftede hende op og bar hende hen på et bord. Hun var lige nu luder, tæve og møgliderlig. Hun lukkede begærligt munden op, da hun mærkede et lem ved sin mund. Hendes tunge slikkede lystigt på lemmet, og hun mærkede, at hun begyndte at savle. Han overtog styringen og pressede sit lem ned i hendes hals, mens han holdt fat i hendes hår. Hun gispede og havde svært ved at trække vejret, men hun tændte vildt af det. Han trak sit lem ud igen, og hun blev vendt om på alle fire nede på et blødt underlag med spredte ben, så alle huller var tilgængelige.
Hun var lige nu grænseløs og uden hæmninger. Hun var bare luder – helt igennem. Hun blev placeret ovenpå et lem, der fyldte hende ud, og hun stønnede, da han trængte op i hende. En anden tog fat i hendes hår og tvang sit lem ind i hendes mund. Hun var væk i sin egen verden, men mærkede et lem, der langsomt pressede sig på ved hendes bagerste snævre hul. Hun lod tingene ske og slappede af og mærkede, hvordan hans lem langsomt pressede sig op i hendes indre og de to lem begyndte at bevæge sig i takt inde i hende. Hun var fyldt på alle måder – lykkelig og så meget liderlig som aldrig før.
Hun kom i orgasmer som aldrig før og faldt på et tidspunkt sammen. De trak sig ud, og hun blev båret over på et bord igen. Hun mærkede ham med det bløde skæg kysse hende blidt igen, og at hun blev nusset af flere hænder.
Hun mærkede, at de spermede ud over hende, hendes krop og ansigt, og nød så meget følelsen af at være brugt som luder.
Hun hørte en stemme hviske til hende: ”Du har været en meget dygtig pige, så der skal nok komme gode julegaver til dig i år.”
Hun undrede sig i sin lille verden, hvor hun stadig ikke var kommet til sig selv og hørte, at der var nogen, der gik. Hun mærkede kort efter Mogens ved sig, og han satte hende op. Hun kunne høre på hans åndedræt, at han var meget ophidset.
Han rejste hende og fulgte hende ud til et badeværelse og tog hendes blindfold af. Han så på hende og sagde: ”damn du er en dejlig luder. Og du er min,” sagde han med en meget kærlig stemme. Han tog sit tøj og, og de gik under bruseren og tog et varmt og afslappende bad sammen.
Hun mærkede hans tunge mellem sine ben og spredte dem helt, så han kunne suge hendes klit ind i munden og bide blidt i den og slikke på den.
Sanne rystede og kom endnu engang og lod Mogens glide op i sig – nydende - og ingen af dem kunne holde sig ret længe, inden de kom.
De sad lidt, inden de skyllede sig og tørrede sig.
”Mogens,” sagde Sanne, ”hvem var det jeg var luder for?” Mogens grinede og sagde: ”Julemanden og hans hjælpere. De trængte til en luder, så jeg havde sagt, at jeg kendte en.” Sanne så bare på Mogens, og sagde: ”Julemanden findes da ikke.” Mogens sMilede bare og sagde intet, andet end: ”Vent og se dine julegaver.”

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Mimose  HER
Flere noveller af samme FORFATTER