Juleshopping, del 3 - af Face-it
2010

(blev udgivet på Naterotik i marts 2010 men nu med 4 nye efterfølgende afsnit)

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
John og Helle har været på forretningstur til København. Helle forelsker sig i en pels, og kommer på denne måde til at gøre seksuelle ydelser hun aldrig havde forestil sig, ikke for sin mand men for ejeren af forretningen og hans medhjælper. Nu er de på vej hjem og hun skal fortælle sin mand hvad hun har gjort…

---

Da vi forlod Andersens pelshandel, kom vi ud i decembernatten.
Det var frostvejr, det sneede let og der var en frisk vind.

Jeg slog min nyerhvervede pelsfrakke tæt om kroppen, men jeg kunne ikke undgå at kulden ramte min nøgne krop under pelsen. Jeg havde kun mine gode støvler på, der beskyttede mine ben op til knæene, men derfra og op til frakken var der bart – og flere af dem vi mødte på gaden kiggede opmærksomt efter mig, og bemærkede det helt sikkert. Havde de vidst at jeg intet havde under frakken, ville mændene sikkert have piftet – for ærlig talt så virkede det ret opfordrende at bevæge sig ud i nattekulden i den påklædning – og pelsen var så flot at ingen kunne undgå at se mig.

Jeg var iskold om røven og op mellem benene inden vi nåede halvvejs om til bilen, og John gav sig demonstrativ god tid. Ved en boghandel skulle han lige se vinduer! Hvad tænkte han på??

Da vi nåede bilen skyndte jeg mig ind, og bad ham tænde for varmen, men som i alle andre biler uden fyr, tager det lidt tid inden der sker noget. Mens vi ventede på at ruderne skulle tø op, spurgte John hvordan jeg havde det. Jeg svarede at jeg frøs, men ellers havde det helt fint.
Jeg fortalte at jeg faktisk var blevet ret tændt af Susannes listige afklædning, og at jeg fornemmede at det også virkede ophidsende på John. Så hvis det var rigtigt havde jeg det lige nu super godt. Jeg fortalte også at jeg var ret overrasket over, at det havde tændt mig, men det vil sikkert give mig noget at tænke over. Hvis det var OK for John ville jeg gerne prøve at udforske mine seksuelle følelser lidt i fremtiden.

John: Hvis det kan indbefatte at jeg kan være en del af din udforskning så er det helt fint.
Helle: Susanne gav mig et råd! Hun sagde at hun ofte var Andersens sex-slave – På den måde havde hun fundet ud af hvad der tænder ham, og på den måde var de blevet mere åbne for hans lyster, og så havde hun også lyst og mulighed til at fortælle om hendes lyster – Hvilket gjorde at de havde det rigtig godt sammen – Måske skal vi prøve noget lignende?
Jeg kunne mærke at John tænkte over det jeg havde sagt. Da ruderne var klare begyndte han at køre ud af byen.

Da vi var godt ude på landet og luften begyndte at blive lun i bilen, spurgte John:
John: Hvad skete der inde i prøverummet – mellem dig og Andersen?
Jeg tænkte lidt inden jeg svarede – Men så sagde jeg det præcist som det var. Først om den korte og meget frække pelsvest jeg havde fået på - Så om min ”posering” for Andersen – Så at det havde virket meget ophidsende - Og til sidst om vores gensidige tilfredsstillelse.
John var tavs ret længe, og jeg var flere gange ved at starte et forsvar for det jeg havde gjort, men jeg lod ham køre i tavshed. Jeg vidste at han nød at køre og at han ofte havde fortalt at han tænkte så godt når han sad i bilen. Jeg frygtede at han måske var vildt gal over, at jeg havde tilfredsstillet Andersen og ladet ham tilfredsstille mig – men det var bare sket! Jeg var blevet mere og mere tændt over den udfordring Susanne havde fået skabt ud af min begejstring for pelsfrakken. Jeg var blevet revet med i det og havde ikke kunnet stoppe.

Efter lang tids tavshed sagde John: Vores sexliv har faktisk aldrig været særlig opfindsomt! Næsten kedeligt! Jeg har ofte haft lyst til lidt mere lir! Jeg nød at se dig blive brugt! At du tændte på at Andersen slikkede dig viser blot at der er noget vildt i dig – Det vil jeg finde! At du slikkede ham og ”slugte hans tilfredsstillelse” viser at du har lyst til udfordre nye drifter og muligheder.
Jeg sad lidt og tænkte på det John havde sagt – Og det var rigtigt. Jeg glædede mig over at han ikke var vred – Og vi nu, helt uventet, havde fået tændt et ”julelys” i vores forhold.
John: For at det ikke dør hen i juletravlhed og arbejde, så vil jeg satse lidt når vi kommer hjem. Vil du være min sexslave fra vi træder ind af døren og til mandag morgen?
Jeg var noget overvældet over udspillet og begyndte: Hvis vi kan få det hele…
John: Stop Helle! Vil du være min sexslave fra vi kommer hjem til kl. 0700 på mandag – Ja eller nej?
Jeg tænkte lidt over hans reaktion – Han havde aldrig før stoppet mig på den måde. Vi havde altid drejet og vendt alting, og arrangeret det så det var planlagt og sikkert – Og dermed også kedeligt! – Søndag skulle jeg have bagt noget til mandag og vi skulle til gløgg og æbleskiver ved nogle venner.
Dette var vanvid! – Hele aftenen havde været vanvid! – Så jeg lukkede øjnene et øjeblik, lod være med at tænke, vendte mig mod ham og sagde: JA.

Uden at tale mere kørte vi videre i natten, og på toppen af Storebæltsbroen tænkte jeg – Derude ligger ikke kun Fyn, men også en spændende fremtid. Jeg lukkede øjnene og begyndte at drømme om fremtidens muligheder, men faldt hurtig i søvn.

Jeg vågnede ved at bilen drejede skarpt i en kurve, så ud og opdagede at vi var i Vejle – Nu var vi næsten hjemme. Jeg sagde ikke noget, jeg vidste at John nød at køre om natten og slappede godt af imens. Nogle vil have høj musik når de kører, men ikke ham – han nød stilheden.
Vi boede i en lille by lidt udenfor Vejle, imellem vores arbejdspladser. Da vi kom hjem var det over midnat, og John stoppede foran garagen. Jeg skulle ud i den frostklare nat – uden tøj under pelsen!
John: Så er vi hjemme skat. Nu er du min sexslave – Husk det!
Helle: Ja John, jeg skal prøve – Men lov mig at sige hvad du kræver – Jeg ved det ikke.
John: Stå ud og vent mens jeg kører ind i garagen.
Jeg stod ud mens porten automatisk åbnede sig. Den friske frostkolde vind smøg sig om min krop under pelsen og jeg krammede pelsen omkring mig. John gav sig god tid og jeg var nødsaget til at vente. Jeg havde ikke nøgler med. Da han havde lukket bilen og garageporten gik ned gik vi om til hoveddøren. Alt lys var slukket ved alle naboer, og det var kun de ensomme lamper ved folks hoveddøre og gadelamperne der gav lidt lys.
Da vi kom ind til vores hoveddør, førte John mig ud i lyset fra vores lampe, så jeg stod med ryggen til gaden.
John: Åben frakken! Jeg vil se din nøgne krop under den.
Helle: Jamen …
John: Du skal adlyde mine ordrer – du kommer ikke ind før jeg har set dig! Du skal knappe frakken op, tage fat i hver side og holde den åben, så jeg kan betragte din slavekrop. Først når jeg åbner døren må du lukke den sammen om dig!
Jeg så rædselsslagen på ham – hvem betragtede os – kunne de se noget fra genboen? Jeg knappede så op og holdt den vidt åben, lavede et par små vrik med hoften, så han kunne se mig som jeg var skabt – den isnende vind ramte mig og jeg gispede for at få vejret. Jeg fangede Johns øjne, de lyste af lyst og liderlighed, og han smilte diskret. Så tog han nøglen i lommen og låste op.

Jeg gik ind i stuen, hvor der er mest varme på. John fulgte efter. Gardinerne var ikke trukket for, men vores stue er ret ugenert – dels har vi en del buske i haven, og bag haven er der marker så langt øjet rækker. Og ind til begge naboer er der et tæt hegn. John hang sin jakke i gangen og kom efter mig.
John: Tag tøjet af!
Jeg nejede lydigt, og tog frakken af, lagde den i sofaen. Så satte jeg mig på kanten af en stol og tog mine støvler af – nu var jeg nøgen.
John betragtede mig interesseret.
John: Hvis du skal på toilet, så skal det være nu!
Jeg gik ud og klarede det jeg kunne, og benyttede lejligheden til at vaske mig. Så gik jeg ind til min ”Herre”. Det var første gang jeg betragtede ham som det - Lidt rædselsvækkende - men også en tanke der tændte mig.
Helle: Så er ”Herrens” slave klar.
John: Hent din natkjole - den lange du bruger her i de kolde vinternætter.
Jeg adlød - Jeg hentede den, men jeg tog den ikke på. Det er faktisk blot en lang og lidt vid T-shirt, så den er ikke speciel sexet.
John: Tag den på.
Jeg adlød.
John: Hænderne om på ryggen!
Jeg gjorde som han krævede. Han trak natkjolen over mit hoved, og krængede den bagover. Jeg havde stadig armene i den, og pludselig var jeg nøgen, men mine arme var fanget i natkjolen. Jeg kunne ikke få dem om på forsiden af min krop.
John: Spred dine ben!
Jeg adlød og han kørte en fast hånd ind imellem min ben – og 2 fingre kom op i mig. Jeg gispede lige en gang – aldrig før havde han ”angrebet” mig så direkte. Jeg tændte helt vild på det! Her stod jeg i vores oplyste stue og blev liret af min kæreste og hvis der havde stået nogen på marken” havde de fuld indsigt til det der skete. Jeg kunne ikke skubbe hans hånd væk! Jeg følte mig pludselig både bange og nysgerrig – hvordan reagerede min krop egentlig på det der skete lige nu.
John slap taget i mig.
John: Gå ind i soveværelset.
Jeg adlød, og John fjernede dynerne. Gav tegn til at jeg skulle lægge mig i midten af sengen, på ryggen. Det klarede jeg, og så lagde han dyne på mig. Jeg kunne ikke røre mig ret meget. Jeg lå på min natkjole, og den holdt mine arme fast ned lang side – og min krop var nøgen og helt åben for ham under dynen.
John forlod soveværelset uden at sige noget – Han gik på toilettet. Da han kom ind slukkede han alt lys, lagde sig ved siden af mig og trak sin dyne over sig.
John: Spred dine ben!
Jeg adlød. Jeg følte mig enormt nøgen – og udsat. Jeg så på vækkeurets tal, klokken var halv 1.

John: Om lidt tager jeg dig. Du skal ikke blive bange, men som din Herre vil jeg bruge dig som jeg har lyst til - og det kan du lige så godt lære nu som senere. Og når jeg er din Herre, så er det mig der bestemmer om du skal have lov at blive liret og tilfredsstillet, eller ikke.

Jeg tænkte over det han sagde og forsøgte at forestille mig hvordan det ville blive. John havde altid været utrolig opmærksom på mig, og aldrig givet sig hen, før jeg var højt oppe. Og jeg havde faktisk altid troet at det var hans ønske at elske på den måde. Var der en machofyr i ham?

Jeg lå helt urokkelig og var åben – jeg fornemmede at tanken om det der ventede hidsede mig op. Jeg begyndte at føle en kriblende fornemmelse jeg ikke kendte komme. Mine tanker og fantasi tændte mig.
Midt i min lidt drømmende fantasier vågnede jeg ved at John holdt fast i mig. Han rullede ind under min dyne, lagde sig imellem mine ben, på knæ, med en arm på hver side af mig. I tusmørket fornemmede jeg at han betragtede mig under sig. Så mærkede jeg hans stive pik mod mit venusbjerg. Han lænede sig ind mod mig, og jeg mærkede pikken finde vej mod min varme og fugtige skede. Han kom lidt ind i mig – holdt fast i mig med begge hænder under skulderne, og så kom han ind i mig med en ukendt kraft. Jeg tror jeg skreg ”Aaavvv”, ikke fordi det egentlig gjorde ondt, men nok mest af overraskelse. Han kørte i mig som et vilddyr, der havde fanget et offer, og nu skulle hun havde det, han kunne give hende, mens han havde hende! Og det var jo også det der var tilfældet – jeg kunne ikke flytte mig, og ikke beskytte mig med mine hænder, de var fanget i min natkjole. Der gik næppe mere end et minut, så mærkede jeg han pumpede hans sæd i mig – min Herre havde fået udløsning i mig, som en Herre der uhæmmet tager det han har ret til fra sin slave.

Da han havde fået vejret igen lod han sig rulle ned på men side, og slappede af – men han lod sit ene ben ligge ind over mit, og holdt mig åben.
John: Du bliver liggende som du ligger slave. Du skal mærke mine safter løbe ud af dig.
Helle: Herre… Jeg skal nok adlyde dig - Skal jeg blive liggende sådan som jeg gør nu hele natten?
John: Ja! - Godnat.
Jeg så på uret, klokken var 00.52 - Jeg havde først ligget og ventet i noget jeg havde følt som lang tid, og John havde taget mig (Eller var ”kneppet mig” en mere passende betegnelse?) og der var ikke gået mere end ca. 20 minutter. Aldrig havde vi gjort det så hurtigt - eller så intenst.

Det kunne blive spændende - jeg frydede mig inderst - imens jeg mærkede hans safter flyde ind under mig og klæbe min natkjole til mig. Nå det kunne en tur i vaskemaskinen klare - det var mere spændende om jeg kunne klare hans udfordringer.

Liggende med spredte ben, på ryggen, uden at kunne røre mig mere end min natkjole tillod mig at vride mine arme, faldt jeg i en dyb søvn.

Historien fortsætter HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER