Juleshopping, del 4 - af Face-it
2010

(blev udgivet på Naterotik i marts 2010 men nu optaget her med 4 nye efterfølgende afsnit

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
John og Helle har været i København, og Helle får en oplevelse som gør det klart for hende at hun måske er til mere end almindelig husmandssex. På vej hjem får hun besked på at hun skal være hans 24/7 slave til mandag morgen. Allerede på trappestenen må hun blotte sig for ham med risiko for at morgenfriske naboer ser hende.. lad os ske hvad der videre sker for parret…

Jeg vågnede ved at John stod op. Han trak min dyne ud til højre side, så den kun dækkede det halve af min krop. Kanten blottede hele min venstre side og mit venstre ben. Han stak en hånd ind under dynen og trak mit højre ben ud af, så jeg blev åbnet. Derefter trak han dynen ind under det, så det virkede som en fold der holdt det ude. Han sluttede med at trække dynen væk fra mit højre bryst, så det også var blottet.
Herefter lagde han sin dyne over min venstre side, så den lige dækkede ind til midten af min krop. Stak hånden ind under den og trak mit venstre ben ud så det ”trak” i mit skridt. Og så blev også dette ben holdt af dynen han trak under benet. Til slut trak han dynen væk fra mit venstre bryst, så også det var blottet.
Der var nu en ca. 15 cm bred åbning ned over min krop, fra hagen til mit skridt - Noget mere ved mine bryster, som var blottede - og åbningen var effektiv. Kontrasten af kulden der ramte min nøgne krop i en smalle sprække, på brysterne og mit blottede og vidt åbne skridt, fik hele min opmærksomhed - Modsat resten af min krop der lå under de varme dyner. Det var ophidsende at ligge sådan.
John nappede i mine spændte vorter med tænderne og lege med et par fingre i min blottede kønsåbning! Eller hed det ”kusse” når man var slave? Bare det at jeg tænkte ordet havde en ophidsende virkning på mig!
Da jeg mærkede ophidselsen og begyndte at vise tydelige tegn på liderlighed, rejste John sig og gik. Han lod mig ligge uden mulighed for at fortsætte ophidselsen - med uindfriet lyst til ham! Tarveligt! Jeg mærkede den isnende kulde snige sig ind på mine liderlige og følsomme områder, samtidig med at jeg hørte han gik i bad.
Jeg var låst i stillingen, og fik virkelig lov til at føle længslen efter hans kærtegn, samtidig med at han stod under den varme bruser. Jeg kiggede på uret, klokken var godt syv.

Jeg ventede lydigt i sengen og 35 minutter efter kom John nybadet og nybarberet tilbage og klædte sig på.
Han så flere gange på mig, men lod mig ligge – Og ”lide”.

Da han var færdig sagde han: John: Nu laver jeg morgenkaffe, og imens får du lov til at tage et bad og gøre dig morgenklar. MEN du må ikke ”lege” med dig selv, eller lave andet der kan give dig tilfredsstillelse! Jeg vil ikke kontrollere dig, men forventer at du bliver i rollen som jeg kræver!
Helle: Ja Herre, Jeg skal nok adlyde dig.
John: Når du er færdig kommer du nøgen ind i stuen, så er morgenmaden på bordet.
Herefter hjalp han mig ud af sengen og natkjolen af mig. Jeg var stiv i lemmerne af at ligge på ryggen hele natten, og med armene fikseret langs siden, men ellers ved godt mod. Jeg klarede toilettet, og gik under bruseren. Det var dejligt at mærke det varme vand, og fristende at ”lire lidt mellem benene og kramme brysterne” men jeg adlød hans ordre, og koncentrerede mig om at vaske mig. Det var dejligt at få vores indtørrede safter vasket ud af mine kønshår, eller (nu kom det frem igen) ”kussehår” (jeg var måske ved at tænke som en slave nu!!).
Jeg vaskede mig hurtigt og tørrede mig godt, så jeg var godt tør, inden jeg skulle ind i den kølige stue. Da jeg kom derind, opdagede jeg at John havde fyret godt op i brændeovnen, og at der duftede af kaffe og nyristede boller. Han hørte jeg kom og pegede mod en træ-spisestol (uden betræk) han havde sat ved den side af spisebordet der vendte mod ovnen - den var hård, men stod det varmeste sted.
Jeg satte mig og efter et øjeblik kom han med de varme boller, bød mig en og satte sig overfor mig (på en dejlig polstret stol) - Han skænkede kaffe og sagde værsgo. Da vi havde fået smurt og spist lidt sagde John: I dag skal du bage til jeres jule halløj på arbejde i morgen, ikke sandt?
Helle: Jo
John: Og vi skal til gløgg og æbleskiver ved Ida og Peter.
Helle: Ja.
John: Fint, du kan bage mens jeg lige laver papirerne for Andersen klar til advokaten - Så kan vi let blive klar til vi skal til gløgg.
Jeg tænkte som en gal. Jeg skulle bage i køkkenet og det ligger ud til vejen - hvad havde John af planer med min påklædning?

Vi spiste færdig i tavshed, men der blev sendt mange listige og frække smil frem og tilbage imellem os. Jeg var ophidset af situationen, spændt på hvad der skulle ske (John havde ikke haft nogen mulighed for at planlægge nogle lege eller lignende, så det var ret spontant det hele).

Da vi var færdige sagde John: Vil du gerne have tøj på mens du bager?
Helle: Ja.
John: Godt - Det må du gøre dig fortjent til. Sæt dig på knæ på gulvet!
Jeg adlød. Så stillede John sig ud foran mig og sagde:
John: Spred benene - Åben mine bukser og tag min pik ud!
Jeg adlød igen, og sad nu med spredte ben og Johns spændte pik lige foran mig, i øjenhøjde.
John: Prisen for at få lov til at tage tøj på er at du tilfredsstiller mig med munden, sluger min sæd og slikker mig ren - som det forventes af en sexslave!
Jeg vidste det ville komme - det er en almindelig disciplin for sexslaver - nu skulle jeg til at finde ind i rollen, og lære det. Jeg havde i går givet Andersen oplevelsen, men da var det ikke fordi jeg blev tvunget til det, da var det fordi jeg havde lyst. Nu var det min Herres ordre (men også på en spændende måde min lyst) - og jeg greb om hans pik, kørte nogle gange frem og tilbage - trak forhuden godt tilbage og gav den et kys. Så tog jeg den ind i munden og slikkede på den. Han smagte godt - nyvasket - Jeg sugede og slikkede og mærkede at pikken voksede yderligere - John var høj og kraftig, og han havde en velproportioneret pik, så den fyldte min mund. Jeg holdt igen med hænderne og nød at mærke hans stigende tilfredshed. Hans vejrtrækning fortalte mig at han nød det jeg gjorde, og det var frækt. På et tidspunkt ville jeg til at sætte tempoet lidt ned, for at forlænge hans oplevelse, men da tog han fat i mit hoved og styrede det - og så gik der kun et øjeblik så fyldte han min mund med hans sperm. Han sprøjtede ind i mig og jeg følte at min mund blev fyldt. Jeg var glad for at jeg ikke havde hænderne fikseret på ryggen som i nat, men kunne styre hvor dybt han trængte ind i min mund. Jeg fornemmede at han havde en mening om hvordan jeg skulle gøre i denne udfordring, så efterfølgende tænkte jeg på at jeg sikkert en dag ville få pikken presset længere ind - Det var forventeligt - skræmmende - men også meget frækt at tænke på.

Jeg slikkede ham ren, og han trak sig ud af min mund. Jeg så op på ham, han så tilfreds ud - og smilte frækt til mig. Jeg indfriede tilsyneladende hans forventninger - legen var godt i gang.
John: Rejs dig op!
Jeg adlød, og stillede mig ret op på stedet.
John: Spred benene - når du sidder eller står skal du altid have spredte ben, så du er åben!
Jeg spredte benene og svarede: Helle: Ja Herre det skal slaven huske.
John: Hent de cowboybukser du brugte da vi malede soveværelset!
Jeg nikkede og gik ind i soveværelset. Her fandt jeg hurtigt mine gamle cowboybukser og tog dem med ind i stuen. De var slidte og der var nogle få malerpletter på dem.
John: Tag dem på:
Jeg tog bukserne på og mærkede den frække følelse af at have det rå stof direkte mod huden, også i de følsomme områder.
John betragtede mig et øjeblik, og så gik han ud i køkkenet. Kort tid efter kom han tilbage med køkkensaksen. Han så lidt på mig, og sagde: Du glemmer at sprede dine ben!
Et lille hop, så var det klaret.
Så satte han sig på knæ foran mig, stak spidsen af saksen ind lige under knappen i bæltestykket, lod det kolde stål glide langs mit nøgne maveskind, indtil den kunne få et godt bid i kanten ved knapperne, og så klemte han saksen sammen og klippede i bukserne. Han fortsatte ud til lommens kant, fulgte den ned mod låret, lidt ned af dette, og ind imellem mine ben – ca. 10 cm under sammensyningen i skridtet. Det sidste ”klip” gik om på bagsiden af låret, skråt op mod ballen. Så satte han saksen i ved livstykket igen, den anden vej, og klippede symmetrisk ud til den anden lomme, fulgte denne ned til låret, og videre ned og ind imellem benene, ved det andet lår, og om til bagsiden. Forstykket hang nu ned og hele området omkring mit venusbjerg og ind imellem mine ben var blottet.
Så gav han tegn til at jeg skulle vende mig om, så jeg havde ryggen mod ham. Jeg gjorde det øjeblikkeligt.
John fortsatte klipperiet. Han klippede rundt langs undersiden af mine baller, og op langs den yderste søm af baglommerne, op til livstykket og langs dette. Da han var rundt fra begge sider, lod han stoffet han havde klippet af falde på gulvet og rejste sig.
Han betragtede mig som jeg stod med nøgen overkrop. Og bukser der kun dækkede mine ben – Mit underliv, som han tydeligvis havde gjort sig til herre over var blottet. 
John: Sådan slave - så har du bukser på, men er stadig åben og tilgængelig for mig - din Herre!
John: Gå ind og hent en af mine skovmandsskjorter.
Jeg nikkede og adlød. Jeg fandt en af Johns kraftige og store bløde og tykke skjorter, med store kulørte tern. John er temmelig stor, Og jeg er det han kalder ”Hans nips” som beskriver at jeg er en del mindre end ham. Jeg tog skjorten med ind i stuen.
John: Tag den på! Rul ærmerne op.
Jeg adlød.
John: Hvis nogen ser dig nu, så ser du påklædt ud. Skjorten dækker dig ned til knæene. Men du er åben og frit tilgængelig for mig.
Jeg mærkede efter og det var rigtigt. Ind igennem vinduerne ville ingen bemærke mit blottede underliv, men jeg kunne tydelig mærke det. Det var meget frækt. Jeg nød rollen som Johns slave, og det var tydeligt for mig at han i lang tid enten havde fantaseret eller læst om de muligheder det giver at have en sexslave, og jeg mærkede min indre glød blive mere og mere tændt af legen.
John: Du må gå frit omkring i huset og lave det du skal have lavet. Du skal bage og gøre klar til jeres julehygge i morgen. Men du må ikke røre ved dig selv! Kun det der kræves hvis du går på toilet. Det er mig der bestemmer om du må mærke tilfredsstillelse - eller ikke! Du kan fantasere så meget du vil men der stopper dine muligheder! Forstået?
Helle: Ja min Herre, det har jeg forstået.
John gav mig tegn til at jeg kunne smutte ud og bage, og jeg gik i gang.

Jeg arbejde mest på rutinen - mine tanker var i vores leg. Senere i eftermiddag skulle vi i byen, hvordan skulle det foregå?
Da jeg stod med fingrene dybt begravet i dej og margarine, kom John ud i køkkenet, stillede sig bag mig og hviskede mig i øret - ”Du skal have spredte ben!” Jeg adlød øjeblikkeligt, og så mærkede jeg hans fingre gå på opdagelse imellem mine ben. Han åbnede mig og lod en finger lege med min klit. Jeg mærkede det trække i hele mit underliv, og jeg knækkede lidt i knæene, men han holdt mig fast, med en arm omkring min mave, under skjorten. Han lod en finger bevæge sig legende ind i mig og mit åndedrag kom i en tung rytme. Jeg var på vej ud i en længe ventet orgasme - her midt i bageriet. Jeg mærkede intensiteten stige og mit begær var på vej mod tilfredsstillelse. Jeg lod hovedet falde bagover og støtte mod Johns skulder - jeg spændte i underlivet, og nød rollen.

Pludselig, da jeg var lige ved at komme, stoppede han legen. Han holdt mig fast, men rørte mig ikke længere på de frække steder, som var åbne og lystfyldte - frit til hans rådighed.
John helt sagte: Troede du at du skulle tilfredsstilles?
Helle: Ja John. Du har tirret og tændt mig, lige siden vi kom hjem i nat - vil du ikke nok lade mig mærke hvor skønt det kan være at mærke en orgasme - nu hvor du ”lirer” mig som du gør?
John: Ikke før jeg beslutter at du skal have lov. Du er min slave, og konsekvensen er at jeg bestemmer!
Helle: Det ved jeg Herre, og jeg ved at min lyst blot bliver større og større, jo længere du viser din magt, men når du piller og lirer mig får jeg utrolig meget lyst til at gå hele vejen.
John: Det er lige det jeg ved, og jeg vil ”pine” dig så længe som mulig.
John slap taget i mig og jeg stod nu uden hans støtte. Jeg havde stadig mel og dej på hænderne, og vidste at jeg blot skulle fortsætte, men nu var der pludselig en klistret og kold fornemmelse under skjorten. Lige imellem mine ben! Safterne var løbet ud af mig.
Jeg fortsatte med at bage.

Ved totiden ringede det på hoveddøren. Jeg fór sammen, hvem kunne det være. John rejste sig og gik derud. Jeg kastede et kort blik ud af vinduet, vores nabo, fru Svendsen stod derude. Hun er pensionist, og hendes mand var på sygehuset. Jeg kunne ikke høre hvad de talte om. Jeg hørte døren blev lukket, og var igen tryg i mit køkken. Jeg formodede at hun var gået igen, men blev rædselsslagen, da de pludselig stod i døren til køkkenet.
John: Fru Svendsen spørger om vi har nogle tørrede nelliker? Tror du ikke vi har det?
Jeg så skræmt på John og svarede: Jo - der er sikkert nogle i krydderiskuffen. 
John: Godt fru Svendsen, der kan De se, Helle har alt - dem finder hun hurtigt til dig.
Fru Svendsen: Det var dejligt, jeg er ved at pynte op til jul, og nu kommer min mand sikkert hjem en af de næste dage, og så dufter det så dejligt når der hænger nogle appelsiner med nelliker i stuen.
Jeg var bange for at fru Svendsen skulle opdage min meget mangelfulde påklædning. Jeg var rystet over at John kunne finde på at invitere hende med ind i huset når jeg gik omkring, kun med et par itu-klippede bukser, og en alt for stor - løsthængende skjorte, der tydelig viste at der næppe var noget under. Hvad ville hun ikke tro om os? Alene skjorten var vel nok til at hun kunne få sære tanker om os. Og hun snakkede med alt og alle - jeg fattede ikke hvad John tænkte på.

Jeg satte mig forsigtigt ned i hug, og trak krydderiskuffen ud - passede på at sidde med siden til fru Svendsen, så jeg dækkede min krop så godt som muligt. Jeg fandt hurtig en halvfuld pose med tørrede nelliker, og rejst mig forsigtigt, sikrede mig at skjorten faldt på plads ned over mine lår.
Jeg gav fru Svendsen posen, og håbede at hun gik. Men hun begyndte blot at snakke om hvad jeg havde gang i, og at hendes mand havde det godt efter han havde fået nyt knæ. Jeg forsøgte at sige at jeg havde lidt småtravlt, men hun blev ved. John var på et tidspunkt gået ind i stuen og lod mig alene med hende. Hun er egentlig meget rar, men hun keder sig selvfølgelig, især nu hvor manden ikke var hjemme, så det kunne nogle gange være lidt trættende når hun ”fangede” en på gaden, eller som nu kom ind. Til min store glæde så jeg efter ca. 5 minutter John komme frem i stuedøren.
John: Kære fru Svendsen, Helle har lidt travlt, for vi skal ud og have gløgg ved nogle venner i eftermiddag, så jeg tror hun skal have lidt ro til at blive færdig.
Fru Svendsen: Nå ja selvfølgelig, der er jo altid så travlt i december, det er kun os pensionister der har tid nok - jeg smutter nu.
John fulgte fru Svendsen ud og ønskede hende fortsat god søndag - Og råbte efter hende at hun skulle huske at hilse manden.

Da han kom ind tilbage i køkkenet sendte jeg ham et stort smil.
Helle: Jeg tror ikke at hun opdagede at du havde klippet mine bukser i stykker.
John: Nej, Jeg tror ikke at fru Svendsen forventede at det kunne være muligt, så det tror jeg heller ikke. Men nu vil jeg lige benytte mig af at du er åben og til min rådighed. Stil dig over til køkkenbordet, læn dig ind over det!
Jeg havde lige tørret et område rent, og stillede mig som John krævede. Jeg spredte mine ben, og lænede mig ind over bordet. Lagde albuerne mod bordet og forholdt mig afventende. Jeg kunne mærke at John lavede noget bag min ryg, det virkede som om han knappede bukserne op og fandt pikken frem. Skulle jeg have ham nu? 
John: Nu vil jeg lige tage dig, som jeg har lyst til.
Jeg mærkede Johns hænder under skjorten, gribe om mine bryster der hang tungt i det frie rum som fremkom, når den løse skjorte faldt ned mod bordpladen. Han holdt et meget fast greb om brysterne, og jeg gispede. Det gjorde ikke rigtig ondt, men var uvant. Han masserede dem hårdt, og viste på den måde at han havde magten over mig. Han slap med den ene hånd og kørte den ned imellem mine ben. På en grov og ligefrem måde greb han i mit skridt, åbnede mig og lege med min klit.
Jeg kiggede ud af vinduet. Jeg tænkte på om naboerne kunne se os, men blev lidt rolig da jeg ikke kunne se nogen vinduer. Så var det kun de der eventuelt kom forbi, der kunne se os stå foroverbøjet ind over bordet. Og de ville sikkert bare tro at John stod og gav mig et kærligt klem. Jeg havde før set ind i folks køkkener, og set manden stå bag konen, og ærlig talt, så havde jeg aldrig forestillet mig at han når han stod der kunne være i gang med at ”tage” hende.
John slap nu taget i mit underliv, og jeg mærkede hans pik blive ført ind i mig. Jeg var allerede ”våd og villig”. Skulle jeg have min tilfredsstillelse nu? Nej! Han holdt fast om mig, og ”jog” den ind i mig. Jeg knækkede sammen over bordet - det gjorde ondt. John kørte hårdt på og der gik kun et kort øjeblik, så mærkede jeg hans varme sæd fylde mit indre. Han holdt sig inde i mig et øjeblik, helt urokkelig - så trak han sig ud og gik ud på toilettet. Hvad skulle jeg? Hvad forventede han?
Jeg blev stående og kom mig over hans hårde og direkte ”angreb. Der var stille i huset, og jeg kom til at tænke på hvor frækt og dejligt det havde været at være sammen med Andersen i går - han havde tilfredsstillet mig på en måde som jeg aldrig før havde mærket. Jeg havde håbet på at det jeg foreslog John på vej hjem ville have givet den samme tilfredsstillelse, men det var helt forkert. John ignorerede helt mine lyster og følelser. Han tog mig som han ville, uden noget hensyn til mig. Var John egentlig en helt anden end jeg havde troet i al den tid vi havde kendt hinanden. Var han en ond kamæleon, der først nu viste sit sande egoistiske jeg.

Jeg var i mine egene tanker og hørte ikke at han kom tilbage.
John: Nu må du hellere se at blive færdig. Klokken er næsten 2, og om en time skal vi være ved Ida og Peter.
Helle: Ja, jeg skal lige ud og vaske mig!
John: Nej: Du skal blive i dit køkken, og gøre det færdig du har gang i. Hvis det drypper på gulvet må du tørre op, ellers skal du lade mine safter løbe ned af dig som de har lyst til. Og du skal stå med spredte ben når du arbejder herude! Forstået?
Helle: Ja Herre, det har jeg forstået.

Jeg kunne ikke helt forstå at det kunne glæde ham at jeg skulle føle mig så ulækker og mærke det ubehag, hans klistrede sæd gav mig. Jeg har senere forstået at det primært er den magt han viser når han kræver noget som det, der er årsagen til at han gør det - og det er faktisk med til at tænde mig når vi er i legen, at jeg har afgivet så meget af min egen-indflydelse på hvad jeg kan og må. Det er let at være Johns sexslave - jeg skal bare adlyde - og jeg bliver mere og mere længselsfuld efter at blive tilfredsstillet.

John gik ind i stuen, og jeg fik de sidste kager i ovnen. 20 minutter i tre var jeg færdig med bageriet og John kom og hjalp med at rydde op. Det gik hurtigt - vi havde ret travlt. Da køkkenet næsten var ryddet sagde John: John: Gå lige ud og tag tøjet af, vask dig grundigt, så kommer jeg og finder tøj frem til dig.
Helle: Tak Herre.
Jeg smuttede ud på badeværelset og tog Johns skjorte af. Så betragtede jeg mig igennem døren ind til soveværelset i vores store spejl. Jeg drejede mig frem og tilbage og så mig, kun med de opklippede bukser på. Jeg havde en flot krop, lidt store bryster, men de var faste og runde. En rimelig kropsholdning, og selv der hvor tøjet var klippet af havde jeg en fast krop. Det var ret ulækkert af gammel sæd og safter imellem mine ben, så da jeg havde trukket bukserne af, skulle der en del vand og sæbe til at slette sporene af ”Johns hug” - men det blev ordnet, og da han kom ud til mig var jeg igen ren.

John: Godt nu slave, kom herind i soveværelset.
John gav mig en hvid skjorte og et par cowboybukser - af mine egne - og så et par tynde uldsokker. Jeg holdt mine hænder under mine bryster, for at illustrere at en BH ville være godt, men han rystede på hovedet og søgte videre i mit skab. Så fandt han en cardigan, Han lagde det hele på sengen og sagde:
John: Det er dette du skal have på, og så kan du finde et par halvlange støvler.
John gik ud, og jeg klædte mig på. Der var ikke langt til Ida og Peter, så jeg kom næppe til at fryse, men jeg ville gerne havde haft trusser og BH på. Det var ganske uvant for mig at gå uden, og jeg vidste at jeg hele tiden ville være bange for at blive afsløret i vores leg. Jeg gik ud i entreen til John, og her gav han mig min nye pels på - ja selvfølgelig skulle jeg have den på.
John tog selv en frakke og en hat på og så gik vi.

Helle: Kære John. Jeg er ikke helt tryg ved at gå om til gløgg uden trusser!
John: Det lægger de ikke mærke til - Hvis de bemærker noget, så tror de sikkert bare at du har fået en G-streng af mig i kalendergave!
Helle: Det er sikkert rigtigt.

Historien fortsætter HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER