Juleshopping, del 5 - af Face-it
2010

(blev udgivet på Naterotik i marts 2010 men nu optaget her med 4 nye efterfølgende afsnit)

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Hun har indvilget i at være hans 24/7 slave – men hvordan ville han takle det når de skulle besøge deres venner til gløgg?

Da vi kom om til Ida og Peter stod Peter i køkkenet og så os, han kom ud og lukkede op.
Peter: Kom ind, det er hundekoldt ude!
John: Ja det er det
Peter: Wauw for en flot pels du har fået Helle! Kom ind i stuen så vi kan se den!

Jeg fulgte med Peter ind i stuen. Ida var ved at fylde gløgg i kopper, og i sofaen sad Sten. Han er gift med Ulla, der ikke var der. Da Ida så mig sagde hun.
Ida: Velkommen, og nej for en pels du har fået, har John givet dig den i adventsgave?
Helle: Med et smil: Nej, han fik den i en hushandel, og så var jeg jo heldig at den passede så godt!
Sten: Lidt muntert: Det skøde ville jeg gerne skrive, så kunne det være at der også var blevet en til Ulla!
Helle: Hvor er hun?
Sten: Hun er ved at give Palle (deres lille søn) lidt mad, og prøver at få ham til at sove.
Jeg gik en ”catwalk” og viste dem min nyerhvervelse, og gik så ud i entreen for at tage pelsen af.
Da jeg kom derud, kom Ulla ud fra soveværelset, hvor Palle var lagt til at sove.
Ulla: Helt stille: Nej for en pels du har fået, er den ægte?
Helle: Ja!
Ulla i spøg: Har John fået nyt job?
Helle: Nej, men den kom med i en hushandel!
Jeg svang en gang rundt og tog den så af. Så listede jeg ind i soveværelset og lagde den på sengen. Jeg så lige til Palle der sov og listede ud. Da jeg kom ud stod Ulla stadig i entreen.
Ulla: Lad mig lige se dig!
Helle: Hvad mener du?
Ulla næsten hviskede: Prøv lige at dreje dig rundt igen, lige som før med pelsen.
Jeg gjorde som hun sagde.
Ulla - helt stille - jeg kunne næsten ikke høre hvad hun sagde: Alting har en pris! Og det har sådan en lækker pels også.
Jeg var paf.
Ulla - med et frækt glimt i øjnene: Der er sket noget! Du har fået en underskøn pels. Du har ingen bh under din skjorte, og da du stod og lænede dig ind over sengen, og kiggede til Palle så det ud som om du heller ikke har trusser på! Er det sandt?
Helle hviskede: Ja, kan man se det?
Jeg var rædselsslagen! Når Ulla kunne mærke det, hvad så med de andre!
Ulla: Bare rolig Helle. Jeg kan holde på en hemmelighed, men kun hvis du lover at fortælle mig den senere. Det er altid sjovt at lege små julelege, og det er da klart at John vil have lidt sjov, når han giver dig en overfed adventsgave!
Helle: Ok, men ikke lige nu, vel?
Ulla: Nej, kom om til mig på onsdag, der er Sten i bowlingklub, så kan vi sige at du skal hjælpe mig med noget EDB jeg ikke kan finde ud af, det er du så god til.
Helle: Jeg kan ikke onsdag, men næste onsdag, er det ok?
Ulla: Ja, og så vil jeg høre hele historien, forstået!
Helle: Ja.

Jeg følte hele mit ansigt brændte, alle kunne garanteret se på mig, at der var noget rivende galt. Jeg fulgte med Ulla ind og kastede mig ned i en stol. Ingen bemærkede mit blussende ansigt, det kunne garanteret også være, at de troede, det var p.g.a. kulden ude. Vi havde en hyggelig eftermiddag med æbleskiver, gløgg og småkager. Ved syvtiden vågnede Palle, og det var signal til at Ulla og Sten ville hjem, og jeg sagde til John at det nok også var tid til at vi kom videre.
Vi fulgtes ud, og der var selvfølgelig en del forvirring, da vi alle inkl. barnevogskasse m.m. skulle ud.

Vi fulgtes med Sten og Ulla på vejen hjem, Sten og John gik foran med barnevognen - Sten jokede med at det var på tide at John fik kørekort til sådan en, de var i voldsomt godt humør. Ulla og jeg gik et stykke bag dem og hyggesnakkede, vi var også begge påvirkede af den gode gløgg.
Ulla - med et lidt finurligt smil: Jeg glæder mig til næste onsdag!
Helle: Jeg er ikke meget for at fortælle dig sandheden. Det er faktisk lidt pinligt!
Ulla: Jeg så engang et vidunderligt smykke, som jeg ikke følte jeg kunne leve uden, og det fik jeg af Sten. Men det havde også en pris! Jeg sagde at jeg ville gøre alt for at få det, han tog mig på ordet, og det ”betaler” jeg stadig af på!
Helle: Hvad gør du?
Ulla: Ja, men det er ikke pinligt, det er frækt! Jeg glæder mig til vores pigesnak.
Jeg lignede garanteret en der var faldet fra månen. Vi skiltes lidt efter og John og jeg fulgtes hjem.

Da vi kom hjem og kom ind i stuen sagde John: Klæd dig af!
Det var ved at være fast kutyme, og jeg adlød.
John: Hvis du skal på toilette i den nærmeste fremtid, så skal det være nu!
Jeg adlød, og kom kort tid efter ind i stuen. John sad i en stol og læste.
John: Læg dig på gulvet, på ryggen, med spredte ben, så jeg kan se dig.
Jeg vidste instinktivt at jeg selvfølgelig skulle ligge så jeg havde mit åbne skridt direkte mod ham.

John lod mig ligge stille, uden kommentarer i ca. en halv time før han ofrede mig nogen opmærksomhed.
John: Gå ind og læg dig lige sådan på sengen!
Jeg adlød og John fulgte efter. Han holdt øje med at jeg gjorde som befalet, jeg fik ingen lejlighed til så meget som et lille ”pil” ved mine overfølsomme steder. John åbnede et skab og fandt et slips, tog det med over til sengen, han samlede mine hænder og bandt det om mine håndled, ikke stramt, men så jeg ikke kunne komme fri. Så trak han mine hænder op til den ene sengestolpe og bandt slipsets tynde ende til den. Jeg lå nu diagonalt over vores seng. Jeg havde stor tillid til John, men var alligevel lidt bange. Han gik hurtigere frem end jeg havde forventet. John gik ind og slukkede lyset i huset og kom tilbage, klædte sig af og gik på toilet.

Det var både koldt og skræmmende at ligge som jeg gjorde. Da John kom ind til mig lå jeg på siden, i så sammenkrøbet stilling som jeg kunne, med hænderne strakt over hovedet, til stolpen.
John kom over til sengen, drejede mig om på ryggen, og trak mig ned over sengen, så jeg var udstillet for ham. Han smilte varmt til mig. Jeg var urolig for hvad der skulle ske.
John lagde en dyne over mig, og lagde sig under sin egen dyne ved siden af mig. Så lod han et ben ”kravle” ind under min dyne, hen over mig. Han lå på min venstre side og betragtede mig. Jeg mærkede hans fod skubbe mit højre ben ud til siden, for derefter at trække mit venstre ben til sig, nu var jeg åben for ham igen. Så mærkede jeg hans varme hånd på min mave. Han lod den køre rundt i rolige bevægelser, og kom efterhånden højere og højere op. Så greb han mit højre bryst, masserede det, det var dejligt. Jeg var forsvarsløs, og måtte finde mig i det han gjorde, og jeg nød det. Han fortsatte kærtegnene, og jeg blev mere og mere tændt, og han fortsatte. Hans hænder, ben, mund og tunge kærtegnede nu hele min krop og jeg mærkede mine muskler spænde, og hele min krop blive varm. Jeg mærkede varmen komme i mit underliv, imens Johns berøringer og kærtegn blev mere og mere intense. Nu lå John ovenpå mig og slikkede mig, gav mig dybe tungekys, og hans hænder krammede og kærtegnede mig, samtidig med at hans ene knæ kørte hårdt i mit skridt. Det var ikke små lette kærtegn på min klit, men kraftig og intense bevægelser der trak og skubbede mig ind i en intens følelse af afmagt, og jeg mærkede nu mine fingre og tæer begynde at prikke, sov de eller var det begyndelsen til en totaloplevelse - en vild orgasme. Jeg bad John give mig et øjebliks fred, men han fortsatte og min afmagt/vilde følelse af afmagt og begejstring blev mere og mere intens. Og pludselig mærkede jeg mit underliv krympe sammen, jeg trak vildt i sengestolpen, men slipset holdt mine hænder oppe og jeg kunne ikke forsvare min krop. Nu kørte det hele rundt for mig, skulle jeg besvime, hvad skete der. Jeg var bange, men så tog en ukendt følelse af varme og usikkerhed over og jeg mærkede at en krampe i mit underliv udløste et væld af safter, hele min krop rystede og jeg skreg af glæde da orgasmen fyldte mig.

John havde tirret og liret mig til mit livs største oplevelse. Jeg havde ikke troet at man kunne komme så langt ud i en seksuel tilfredsstillelse. Tidligere havde vi altid stoppet før. Jeg havde også denne gang ønsket at John skulle stoppe, men han havde vidst bedre.
Jeg var rystet - glad og øm.
John blev ved med at lade sine hænder kærtegne mig og jeg faldt i en dyb søvn, med en fantastisk følelse af varme og glæde.
Da jeg vågnede var mine hænder frie, John havde taget slipset af. Det var mørk nat og han sov tungt.  Jeg så på uret, klokken var tre om natten. Jeg listede på toilettet, jeg trængte til at blive vasket og klare lidt derude. Jeg kunne se mærker fra slipset, jeg havde trukket hårdt i stolpen for at komme fri, men det havde været fantastisk dejligt at prøve en så kraftig oplevelse.
Jeg var træt i alle dele af kroppen, og listede stille ind under dynen - John sov tungt.
Jeg faldt hurtig i søvn.

Jeg vågnede ved at John sad over mig, holdt mine arme fast over mit hoved. Han havde fødderne nede imellem min ben, og hold dem spredt med magt. Han nappede ret hårdt med tænderne i min højre brystvorte. Da han mærkede at jeg var vågen sagde han:
John: Nu er det ved at være morgen og jeg vil udnytte min slave til det sidste.
Helle: Forsigtig John, Jeg er øm i alle led og hele kroppen.
John: Det er ikke en del af vores aftale at jeg skal være hensynsfuld, jeg tager det jeg vil, forstået?
Helle: Ja nådige Herre.
Og så tog han mig hårdt og uden hensyn til mine godt slidte kønsdele. Han kneppede mig hårdt og hensynsløst, og med et dybt og tilfreds ”brum” kom han i mig.
Han lod kroppen falde tungt ned på mig, og slap sit faste greb.
Jeg så på uret, vi skulle snart op.

John småsov lidt, og vækkeuret ringede som sædvanlig mandag morgen kl. 06.30. Vi skulle i bad, have morgenmad og på arbejde.
Men vores samliv ville garanteret aldrig blive det samme igen - og det glædede mig meget. 

---

Historien fortsætter med nye afsnit på Juleerotik.dk 2010.

Historien fortsætter HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER