Juleshopping, del 6 - af Face-it
2010

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Mandag aften talte John og jeg om weekenden, og det vi havde prøvet, og blev enige om at det havde været grænseoverskridende og spændende. Jeg var klar til at fortsætte med legen, ved passende lejlighed, men syntes at vi skulle vente til efter jul. Fra nu af og til jul ville vi få meget at se til på arbejde, og jeg ville gerne have lov til at tænke lidt over mulighederne der var i legen. John havde det ligesådan. Jeg fortalte John at jeg skulle om til Ulla onsdag i den efterfølgende uge, og hjælpe hende med noget computerteknik. Jeg fortalte ikke om den egentlige årsag.

Tiden gik – vi var til en masse julesjov i weekenden, bl.a. i det lokale forsamlingshus, hvor Ulla er i bestyrelsen. Hun havde travlt med at servere gløgg og æbleskiver, men kom lige forbi, satte sig og hyggesnakkede lidt – og huskede mig på vores aftale onsdag – jeg bemærkede at hun virkede lidt anstrengt.

Da vi havde spist onsdag, lovede John at rydde op, så jeg smuttede om til Ulla. Da jeg kom derom var Sten ved at være færdig med at rydde op efter maden og Ulla var ved at lægge Palle i seng - jeg gik ind og hjalp hende.
Ulla: Sten kører om et øjeblik, og jeg er næsten færdig med Pallemand. Jeg har glædet mig til at høre din historie.

Sten kom lige ind og sagde godnat til Palle og så kørte han. Jeg gik ned i køkkenet så Ulla kunne få Palle til at sove. Jeg lavede te og dækkede bord i stuen. Ulla kom kort efter, og så skulle det være.
Ulla: Nå Helle – lad mig så høre, hvad er det i har gang i? Er det frækt.
Jeg fortalte helt uden omsvøb hvad der var sket i København, og hos os resten af weekenden. Det var svært at starte, for det det er meget personligt, men der var en fortrolig og god stemning imellem os, så det gik. Da jeg var færdig sad Ulla lidt og smilte, før hun kommenterede det.
Ulla: Det er ret sejt, især med oplevelserne ved ham Andersen. Jeg er lidt misundelig, det lyder frækt!
Helle: Ja det var det.
Ulla: Nu skal du høre min historie:
Vi flyttede herud for ca. 4 år siden – vi købte huset her i byen, så jeg kunne bo så tæt på mit arbejde at vi ikke behøvede 2 biler. Huset var større og lidt dyrere end vi egentlig havde råd til, men det skulle nok gå. Der var en del der skulle males, men ellers syntes vi det var OK. Da vi havde boet her nogle måneder fik vi dog lyst til at lægge køkken og spisestue sammen, men det måtte vente. Så arvede Sten - ret uventet - en pæn sum efter en faster han altid havde hjulpet med alt, og så var det hele lige pludselig muligt. Da vi havde fattet at vi faktisk havde fået en mindre formue, sagde Sten at han syntes vi trængte til en friaften, med spisning og biograftur, som vi ofte havde taget mens vi boede i lejligheden i Vejle. Jeg gav ham ret, det var faktisk længe siden vi havde ”brændt en aften af”. Lørdag aften tog vi bussen til Vejle og gik ud og spiste. Vi skulle i biografen kl. 2100, så der var god tid. Vi slentrede fra restauranten mod biografen, og kom forbi en guldsmed. Her så jeg et ”overflot” halssmykke, som jeg i min lette beruselse blev dybt forelsket i, desværre kunne vi lige skimte prismærket, det koste 18.000,- kr. Det afgjorde i min verden beslutningen, det var vanvittig mange penge! Sten var også lidt beruset og syntes at det var værd at tænke over, for det var flot.

Vi gik videre i biografen og så en kærlighedsfilm, jeg længe havde snakket om. Da vi kom ud ville vi lige hen og have et glas eller 2 før vi skulle hjem. På forunderlig vis faldt vores vej igen forbi guldsmeden, og gensynet med smykket tændte mig, jeg sagde til Sten at jeg gerne ville have smykket. Han tyggede lidt på det men trak mig videre på bar.
På baren mødte vi nogle venner og det blev noget sent, og adskillige drinks senere gik vi ud for at finde en taxa. Vi gik i retning af banegården, og igen stod vi foran guldsmeden, og betragtede smykket.
Nu sagde jeg at jeg ikke kunne leve uden det, og at jeg ville gøre alt for Sten, hvis han sagde ja til at jeg måtte købe det. Sagen var jo at det var ham der havde arvet en pæn sum, ikke mig!!! Vi var begge ret berusede og holdt en del sjov med problemet.

Vi gik videre, fandt en taxa og kørte hjem. Vi elskede vildt og dejligt om natten, det var faktisk ret længe siden vi sidst havde taget en rigtig bytur.

Vi stod sent op søndag morgen, jeg var stadig mærket af turen, så Sten lavede kaffe og varmede rundstykker. Da vi sad og hyggede, hver med sin del af avisen, spurgte Sten, lidt henkastet, over avisen, om jeg gerne ville have halssmykket? Jeg vidste præcist hvilket smykke han mente og svarede ja!
Så sagde han. Sten: Du sagde at du ville gøre alt for at få det, er det rigtigt?
Ulla – lidt i sjov: Ja kære.
Sten: Godt jeg vil købe det, og så kan du bruge det. Men du skal afdrage gælden på min måde!!
Jeg syntes det var noget mærkeligt at foreslå, vi havde altid været fælles om alt. Vi havde godt nok hver vores bankkonto, men vi betalte alle vore regninger i fællesskab og holdt på ingen måde regnskab eller budget med noget som helst. Jeg så nok lidt forundret ud, for han fortsatte.
Sten: Du skal ikke betale mig med penge, men med ydelser!
Jeg bemærkede nu en ændring af hans normale adfærd, han var på usikker grund - Hvilket er sjældent - Han er trods alt advokat.
Ulla: Hvordan ydelser?
Sten: Det skal være en leg! Og du må ikke tro jeg er pervers eller rablende skør, men blot ude på at bringe lidt krydderi ind i vores liv!
Jeg var både nervøs og nysgerrig. Men jeg nikkede anerkendende, så han kunne fortsætte. 
Sten: Jeg køber smykket og du må bære det når du har lyst. Men du skal afdrage gælden ved at være min sexslave. Du skal i et aftalt antal afdrag betale af ved at tilfredsstille mig som jeg kræver.
Jeg var rystet. Hvad var det min kæreste sad og sagde. Jeg så forfærdet på ham, og han virkede meget nervøs.
Ulla: Jeg tager lige en kop kaffe mere, og tænker lidt over dit forslag!
Sten - meget usikkert: Hvis du ikke vil er det helt i orden - Jeg vil gerne give dig smykket alligevel.
Det var synd for ham, han havde sagt noget som han ikke kunne gennemskue konsekvenserne af, men nu var den sluppet ud, og hang i luften.
Ulla: Jeg skal lige tænke lidt skat.
Vi sad længe og så på hinanden, smilte og så forlegne ud. Jeg havde svært ved at koncentrere mig. I min fantasi vidste jeg ikke lige hvordan det skulle foregå, men var dog åben for en nærmere forklaring.
Ulla: Jeg vil gerne høre hvad du har forestillet dig. Hvad vil du gøre ved mig?
Sten: Det skal være til glæde for os begge. Vi skal begge to kunne lide det der skal ske. Det skal være en form for leg, hvor jeg har magten, initiativet og du skal opfylde de ønsker jeg har.
Jeg så på ham og spurgte – Ulla: Hvordan forestiller du dig det skal fungere?
Sten: Vi aftaler nogle dage hvor du er min slave, og der kan jeg bruge dig seksuelt som jeg har lyst til, indenfor nogle rammer vi har aftalt.
Ulla: Har du gjort dig nogle tanker om hvor ofte og hvor længe osv.
Sten: Ja, men først vil jeg gerne vide om du er skræmt fra vid og sans. Jeg vil nødig have at dette ødelægger vores forhold, og lige nu er jeg noget usikker på om det var smart at fortælle dig at jeg har lyst til at prøve lidt mere frække ting når vi er sammen.
Ulla: Jeg var fuldstændig uforberedt på det du lige har sagt, men vil tænke over det. Og jeg lover dig at det ikke ødelægger noget at du har fortalt mig hvad du går og her lyst til. Tvært imod, så vil jeg aldrig håbe at vi kommer i en situation hvor vi ikke tør være ærlige og åbne overfor hinanden.
Jeg fordybede mig i avisen, men bogstaverne hoppede rundt og jeg fik ikke noget ud af læsningen. Men jeg havde ro med mine tanker. Jeg havde selvfølgelig også nogle gange nogle fantasier og den slags - Men det her var konkret.
Efter en times spekulationer, hvor Sten også havde virket ukoncentreret, lagde jeg avisen og spurgte:
Ulla: Fortæl mig hvad din ide går ud på. Ikke nogen indpakninger og andet. Skal jeg være din sexslave, vil jeg vide hvordan det kan fungere, og hvad jeg kan forvente. Du skal ikke fortælle alt du vil kræve, der skal være noget der gør det ukendt, men hvad har du tænkt dig, eller mere præcist hvad tænder det dig at drømme om og hvordan skal det fungere rent praktisk?
Sten: Godt - jeg vil prøve. Vi skal kun lege på nogle aftalte tidspunkter. I disse perioder kan jeg kræve at du er til rådighed for mig, så jeg kan blive tilfredsstillet seksuelt som jeg har lyst til, når jeg har lyst. Du kan ikke sige nej ikke lige nu, eller ikke lige her, eller lignende. Det kan også være mig der bestemmer hvad du skal have på af tøj. Du skal ikke lave alt praktisk, men der vil være et islæt af krav om servering og andet, som en del af at jeg vil markere mig som din herre.
Ulla: Jeg skal lige prøve og forstille mig dig som min herre - Det er ikke let.
Jeg sad lidt og tænkte over muligheder og hvad der kunne ske.
Ulla: Hvis jeg var din slave nu, hvad ville du så kræve?
Sten så lidt på mig og sagde: At du skulle gå ind i soveværelset, klæde dig af og lægge dig nøgen på sengen, på ryggen, med spredte ben og arme, og blive liggende - Uanset hvad der sker - Indtil jeg giver dig lov til at bevæge dig!
Jeg tænkte et kort øjeblik over det han sagde og svarede: Godt jeg er din slave nu - Som prøve!
Sten: Godt, så se at komme af sted!
Jeg adlød! Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gjorde, men jeg adlød! Et kort øjeblik senere lå jeg på ryggen i vores seng, med spredte ben og armene under hovedet, jeg havde taget dynen over mig.
Jeg lå et stykke tid, så kom Sten ind og betragtede mig. Jeg var ved at grine, det virkede på en måde komisk, men det var også skræmmende, og jeg forsøgte at vurdere om jeg var bange. Kendte jeg Sten?
Han stillede sig ved fodenden, greb dynen og trak den af mig. Nu lå jeg nøgen og åben. Som refleks var jeg ved at samle mine ben, men blev liggende. Det var koldt. Vi så opmærksomt på hinanden. Så klædte Sten sig af. Da han var nøgen satte han sig på kanten af sengen, og lagde hans ene hånd lige på mit Venusbjerg. Jeg mærkede han gned frem og tilbage, ret fast, og det trak i mit underliv. Jeg blev ophidset. Så kørte han lige en finger hårdt op i mig, og ud igen. 
Sten lagde sig på knæ imellem mine ben, og betragtede mig intenst. Han greb med faste hænder om mine bryster og klemte ret hårdt. Det tændte mig mere. Så lagde han sig ned imellem mine ben, så jeg kunne mærke hans hårde og varme pik mod ”bjerget” – Sådan lå vi et stykke tid. Jeg drømte om at få et varmt og frækt kys, men det kom ikke. Så løftede han sig på den ene albue, og førte med hånden pikken lidt ind i mig.
Sten: Lig stille Slave! Jeg ta’r dig når jeg har lyst!
Jeg bemærkede en form for vildskab i hans blik, og blev mere tændt. Som vi lå, var jeg virkelig hans slave. Jeg kunne kaste mig væk hvis jeg ville, men jeg ville ikke! Jeg vidste instinktivt hvad der skulle ske, men ikke hvornår. Jeg vidste heller ikke om han ville tirre mig eller køre hårdt på. Lige nu var det også uden betydning - Jeg var ved at prøve rollen som sexslave. En rolle jeg aldrig havde drømt mig i.
Pludselig mens jeg var lidt ukoncentreret om øjeblikket, og mest forsøgte at forestille mig hvad der var ved at ske, fik jeg et dybt hug! Sten kørte vildt i mig, mens han holdt mine hænder fast, og der gik ikke mange sekunder før jeg var fyldt med varm sæd.
Han blev liggende over mig og jeg mærkede hans krop ligge tungt over mig. Han havde lukkede øjne og virkede meget afslappet - Jeg tror han blundede.
Det havde været mere intenst end noget jeg før havde oplevet. Jeg var tændt på at opleve hvad den leg kunne.
Jeg blev liggende helt stille, også da Sten rejste sig. Han stod nu ved siden af sengen, med slap pik og betragtede mig. Det dryppede ned på dynen der lå hvor han havde smidt den, og jeg mærkede sæd og safter sive ud af mig, ned på lagenet under mig. Skulle jeg reagere eller? Sten gik ud på toilettet og kom kort efter tilbage - nyvasket. Jeg lå og småfrøs, men ænsede det næppe.
Sten: Gå ud og vask dig, tag tøj på og kom ud i køkkenet!
Da jeg kom ud, nyvasket og i tøjet havde Sten lavet frisk kaffe. Jeg smilte til ham og satte mig igen overfor ham.
Sten: Hvordan var det?
Ulla: Jeg nød det, og det fornemmer jeg også du gjorde. Så jeg er klar til at høre mere og din ide.
Sten – Smilende men koncentreret: Jeg er din Herre der skal have nogle ydelser som betaling for ejendomsretten til det smykke du får stillet til rådighed!
Jeg mærkede nu at han var på hjemmebane, juristen.
Ulla: Ja det har jeg fanget, men hvor meget og hvor længe, og hvordan skal vi styre det. Glem al udenomssnak, jeg er nysgerrig og vil gerne høre mere. Det kan blive fedt at prøve.
Sten: Når du arbejder i weekender, er det altid 1. eller 3. weekend - Altså 2. og 4. har du fri! Jeg forestiller mig at du skal være min slave den 2. weekend i hver måned, fra lørdag kl. 00.00 til søndag kl. 24.00.
Ulla: Godt, og hvor mange weekender?
Sten: 1 gang i måneden, i…. - skal vi sige 10 år!
Ulla, jeg tænkte lidt og svarede med ironi i stemmen: Det bliver 120 gange 48 timer, det virker som om jeg får en ussel betaling!
Sten også med ironi i stemmen: Det er usselt at være slave!

Jeg fornemmede en intens og spændende stemning imellem os, som lovede godt for det der kunne ske i fremtiden. Vi sad længe og smilte til hinanden, og jeg fik en ubændig lyst til at elske med ham, lige her og nu - Jeg var vildt tændt. Men jeg holdt mig. Jeg var nysgerrig, hvad var det Sten drømte om, og ville det blive frækt? Ville det holde i 10 år? Jeg havde selvfølgelig af og til læst lidt om dominans og den slags, og jeg havde nogle gange fantaseret om det, men aldrig forestillet mig at skulle forholde mig til at være i en rolle i legen. 
Ulla: Du er jurist og lever af kontrakter og den slags. Så nu skriver du en kontrakt, der indeholder dine krav til mig. … og hvis det du skriver tænder mig, så er det en aftale!
Sten, med et tilfreds udtryk: Så må jeg tage mig sammen. Hvornår skal det være klart?
Ulla: Du har hele eftermiddagen! Kl. 1800 ligger det her på spisebordet, med din underskrift på, så det er min afgørelse om jeg vil eller ikke. Mit eneste krav er at der bliver indsat et stop-ord der altid skal respekteres - Og det skal være Rødt - Rødt.
Sten: Godt - det klarer jeg.

Så satte Sten sig hen og begyndte at skrive. Han var ret koncentreret hele eftermiddagen, men lidt i 6 hørte jeg printeren på hans kontor arbejde, og præcist kl. 18.00 lagde han en kontrakt på spisebordet og sagde: Læs!

Historien fortsætter HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER