Juleshopping, del 8 - af Face-it
2010

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Ulla: Torsdag før vi skulle have slaveweekend sagde Sten:
Sten: I morgen fredag, starter der en tillægsydelse kl. 12.00! Når du kommer hjem skal du bade og gøre dig klar som slave. Nederdel, skjorte og sko, intet andet må du have på.
Ulla: Skal ske herre. Om aftenen lå vi tæt og jeg prøvede at tirre ham til sex, men han var standhaftig og ville gemme hans ”lyst og kraft” til weekenden.
Ulla: Da jeg kom hjem fredag gjorde jeg som han havde krævet, og ca. kl. 1400 kom Sten hjem. Jeg havde én gang før været hans slave en fredag, og jeg forventede at han ligesom sidst ville tage lidt på mig under nederdelen og under skjorten, men han holdt sig fra mig. Jeg fik ordre på at gøre klar til eftermiddagskaffe, og så ville han lige tage et bad.
Ulla: Efter badet var kaffen klar og vi satte os.
Sten: Jeg har besluttet at jeg i denne weekend vil udnytte de muligheder der er for at bruge din krop til tilfredsstillelse. Jeg vil hver dag udnytte et af dine ”lysthuller” I dag vil jeg gøre brug af din kusse. I morgen vil jeg udnytte dig analt. Og på søndag vil jeg kræve at du tilfredsstiller mig med munden, langt ned i halsen.
Ulla: Jeg var lamslået! Jeg havde opfordret ham til at give mig en udfordring, men ikke i min vildeste fantasi forestillet mig noget som dette. Vi drak kaffen i noget der lignede total stilhed. Jeg vidste at jeg ikke kunne ændre hans beslutning, og at det var mig selv der havde fremprovokeret en ny og mere udfordrende situation, og jeg vidste at jeg når det var ovre ville glædes ved at skabe mere vide rammer for vores leg, men lige nu var jeg bange for det der ventede mig. Jeg havde adskillige gange haft hans pik i munden, og også givet ham udløsning nogle gange, men det gav altid brækfornemmelser når han kom lidt langt ind. Stens pik var heldigvis ikke af de længste jeg havde set, så jeg måtte kunne lære at tage ham helt, men det ville sikkert kræve en del træning.
Ulla: Efter kaffen gik vi i køkkenet sammen og gjorde klar til aftensmad, og fik det i ovnen. Sten gjorde stadig ikke noget ved mig, og jeg blev mere og mere urolig, der var noget lusk ved det hele.
Ulla: Vi havde det rigtig hyggeligt, og spiste tidligt. Efter maden ville Sten se nyhederne i TV, imens jeg rydde op efter maden. Da kl. var godt otte kom Sten ud i køkkenet og gav tegn til at jeg skulle følge med ham ind i soveværelset. Jeg slukkede og fulgte efter ham. Vi gik i seng og han krævede at jeg skulle ligge nøgen, med spredte ben og arme, så han kunne nyde synet af mig. Mens jeg lå sådan tirrede han mig med en fjer og en sylespids nål. Med fjeren kildrede han mig på de mest følsomme steder, og med nålen vendte han følelsen til smerte. Ikke hård smerte, men en fornemmelse der var vild fræk, og jeg blev vild ophidset. Da jeg var helt ude i tovene tog han mig vildt og hårdt, hvilket han vidste jeg elskede.
Ulla: På den måde var det skønt at være hans slave!
Ulla: Da vi bagefter lå tæt under dynen, sagde han at nu havde jeg mærket hvordan det kunne føles når han tog mig i kussen. Og ja det vidste jeg jo ganske godt – Det var for det meste dejligt.
Sten: Så må vi se hvordan du har det med at blive taget bagfra i morgen!
Ulla: Er det det der er din plan?
Sten: Ja – Jeg har aldrig brugt din røv før, så jeg regner med at det er et stramt og liderligt hul der venter mig.
Ulla: Jeg er ikke helt vild med det. Jeg tror det gør ondt, og jeg tror ikke at det vil ophidse mig.
Sten: Som din Herre har jeg besluttet at jeg vil bruge din røv i morgen, og det står ikke til at ændre. Jeg vil fra tidlig til sent bruge min ret til at udnytte hullet, og vi starter med træning af forskellig art, og når jeg føler lyst vil jeg tilfredsstilles i den. Jeg har afsat hele dagen. Sov godt min slave.
Ulla: Jeg vidste at det var fair, og jeg havde været skuffet hvis han ikke holdt fast i hans beslutning. Jeg glædede mig over det overlækre ”knald” jeg lige havde fået, og forsøgte at sove.
Jeg vågnede tidligt, og forholdt mig afventende.
Da Sten vågnede stod vi op og gik i bad. Jeg kælede lidt for ham, man han var afvisende. Jeg fik ordre på at tage en let kjole på, intet andet. Vi spiste morgenmad og læste aviser, som om intet skulle ske. Det var stilhed før storm.
Klokken var knap 9.00 da Sten reagerede.
Sten: Inde i min skuffe med strømper ligger en pakke, hent den!
Jeg gik fluks ind og fandt pakken, den var ret tung. Da jeg kom ind med den sagde Sten: Den er til dig, luk den op.
Jeg pakkede op og åbnede låget på æsken i pakken. Det gav et sæt i mig da jeg så indholdet. Der var 3 sorte plugs til at sætte op bagi! De var store!
Sten: Jeg har købt et sæt ”But-plugs”, så du kan blive trænet, før du skal have min pik!
Ulla: De ser uhyggelige ud!
Sten: Nu går du ud på toilettet, og tømmer dig godt, så lægger du dig på knæ på gulvet i soveværelset, ind over sengen! Nøgen. Så kommer jeg med den du skal have.
Jeg var rystet! Mine ben vaklede. De var uhyggelig store.
Jeg klarede det jeg kunne og vaskede mig grundigt. Jeg prøve forsigtigt at presse en finger ind i mit bageste hul, men jeg lukkede automatisk hårdt.
Som en maskine gik jeg ind i soveværelset, tog kjolen af og satte mig på knæ ved sengen, og lod min krop falde ind på sengen. Jeg huskede at jeg altid skulle have spredte ben når jeg var slave så jeg åbnede mig.
Sten kom ind med kassen i hånden, han løftede den mindste op: Denne plug er 2,5 cm i tyk. Det er den mindste. Den næste er 3,5 cm og den store er 4,5 cm. Jeg starter nu med den lille!
Jeg forsøgte at slappe af, men det var umuligt. Sten tog en tynd gummihandske på, og gav mig en stor kold klat creme på røven. Så kørte han en finger rundt i cremen og legede omkring hullet. Det blev værre, jeg klemte ukontrolleret musklen hårdere sammen. Nu mærkede jeg en finger presse ind i midten, og langsomt gled den ind. Jeg holdt hårdt fast i den pude jeg havde lagt under mit hoved.
Han holdt fingeren stille inde i mig. Jeg forsøgte at styre min vejrtrækning og kontrollere min krops reaktion. Så mærkede jeg fingeren lege i mig – Det var væmmeligt. Det har altid været et område af min krop som bare har været der, ikke noget jeg har forbundet med sex – Hverken glæde eller ubehag, men hele min krop reagerede på den fremmede følelse.
Sten: Nå nu ved du hvordan det føles at mærke noget komme op i dig. Nu får du pluggen.
Jeg mærkede igen en kold klat creme ramme mig, og noget der kørte rundt i den. Det var pluggen. Han lod den lege lidt i cremen, og så pressede han den imod mit bageste hul. Jeg fornemmede at den åbnede mig en smule. Jeg klemte uvilkårlig sammen, hvilket var helt forkert, men jeg kunne ikke styre min reaktion.
Sten: Nå du kan mærke den!
Ulla: Ja hvad forventede du?
Jeg kunne mærke min vejrtrækning blive hektisk. Og så pressede han hårdere på. Det trak i min muskel og jeg mærkede en kold sved. Så trak han pluggen ud, lod den køre rundt i cremen og pressede den igen ind. Nnu kom den dybere ind. Her holdt Sten den fast og lod mig ligge. Jeg forsøgte ubevidst at kravle fremad, men sengen holdt mig. Jeg knugede puden og bed i den.
Så mærkede jeg pluggen forsvinde og min røv knugede sig sammen. Skulle dette vare evigt? En kold fornemmelse ramte mig – En ny klat creme – Og pluggen kørte rundt i den. Så mærkede jeg den igen. Det føltes som om min røv var ved at sprænge da han kørte den ind i mig. Det trak og vred i mig da Sten holdt den fast.
Sten: Nu er den næsten helt inde, den mangler bare lige at komme så langt ind at din røv lukker sig omkring den.
Jeg aner ikke hvor lang tid der gik, men pludselig gav han den et lille tryk, og jeg mærkede min røv lukke sig omkring pluggen. Den var inde.
Sten: Nu kan du hygge dig med den gæst! Den er som sagt 2,5 cm tyk og ca 10 cm lang, inde i dig.
Rejs dig op!
Jeg rejste mig forsigtigt – Mon den kunne hoppe ud. Hele mit underliv reagerede på den uvante følelse.
Sten: Klokken er næsten 10.00. Tag kjolen på, og lad os få lidt mere morgenkaffe!
Vi gik sammen ud i køkkenet og jeg hældet lidt op til os begge. Sten gav tegn til at jeg skulle sætte mig. Han havde taget kassen med de 2 andre plugs med.
Sten: Den plug du har oppe nu er som sagt 2,5 cm tyk, det giver en omkreds på godt 7 cm, altså skal din lukkemuskel strækkes så meget. Min pik er tykkere, men den kan give sig lidt. (Sten tog den næste op af kassen) Denne er 3,5 cm tyk og godt 12 cm lang. Længden er ikke et problem, men omkredsen er godt 10 cm, altså skal din lukkemuskel strække sig 3 cm mere end til den du har oppe nu – Det kan bestemt mærkes! (Sten sad med et lumsk smil). Og den sidste (nu tog han den i den anden hånd) som er 4,5 cm tyk kræver at muskelen strækker sig til næsten 13 cm – Næsten det dobbelte af den du har nu! – Og så er den 15 cm lang inde i dig. Så den fylder dig virkelig ud!
Sten sad og legede med de 2 sorte djævle. Så rakte han dem over til mig og jeg tog dem! De var uhyggelig store og også tunge!
Sten: Nu får du lov til at sidde og fornemme hvordan du har det med dit nye udstyr, og tænke på hvordan du bedst kan træne til at tage min pik i dit bageste lysthul – Din røv!

Jeg var rystet, og hele min krop vred sig på stolen. Et utal af nerveender der havde haft en rolig tilværelse hele mit liv, var pludselig påvirket at et fremmedlegeme. Og jeg holdt 2 mere ondsindede stykker legetøj, eller var det torturværktøj, i mine hænder.
Sten: Dit træningsprogram for i dag er som følger: kl. 11.30 må du tage pluggen ud, det gør du ude på toilettet. Kl. 12.00 får du den op igen. Her vil jeg massere dig grundigt med den, og så skal du have den indtil kl. 13.30, hvor du kan tage den ud igen. Kl. 14.00 skal du igen have en plug op, som skal sidde indtil 15.30. og kl. 16.00 skal du igen have en plug op, som skal sidde indtil 17.30. Så er dagens træning forbi, og jeg forventer at du er klar til at jeg kan tage dig i røven, når jeg får lyst!
Du bestemmer selv hvilken plug du vil have kl. 14.00 og 16.00. Det er helt dit eget valg, men jeg vil have oplyst hvilke du beslutter dig for inden du må tage den ud du har i nu, altså før du går ud og tager den ud kl. 11.30. Og du skal blive siddende på den stol indtil klokken bliver 11.30 og jeg har fået dit svar.

Nu vidste jeg hvad der skulle ske, indtil aften, og jeg havde ikke nogen legal mulighed for at undgå min skæbne. Jeg skulle tage stilling til om jeg ville blokkes ud med større butplugs, eller jeg hellere ville begrænse smerten nu, ved kun at bruge den lille, for bedre at kunne modtage Stens pik. Pikken var godt nok tykkere, men den var ikke så hård som de sorte gummiplugs. Jeg skulle beslutte hvad jeg mente ville give det mest udholdelige resultat. Jeg forsøgte at sidde på en måde hvor jeg kunne slappe af og tænkte over mulighederne. Jeg fulgte urets gang og da klokken nærmede sig 11.30 besluttede jeg mig. Jeg vidste ikke hvor ondt det ville gøre at få en større plug up, så jeg valgte at satse på det jeg nu havde prøvet, og håbe. Ærlig indrømmet, jeg var bange for de store.
Ulla: Kære Herre, Slaven har besluttet at hun ønsker at bevare røven så stram som mulig, og kun prøve den mindste – Så Herren kan få så stram en oplevelse som mulig.
Sten så på mig. Jeg havde ikke indrømmet at jeg var bange, men prøvet at få min beslutning til at ligne et hensyn til hans oplevelse.
Sten: Det er i orden. Du kan gå ud og tage pluggen ud. Du skal vaske den ren og tage den med herind, så du er klar til at få den igen kl. 12.00.
Jeg rejste mig og gik ud på toilettet. Her satte jeg mig på toilettet og tog fat i pluggen, det var første gang jeg rørte ved den. Jeg forsøgte at trække den ud, men blev overrasket over hvor fast den sad. Jeg vred den lidt rundt, og det trak i min røv. Først da jeg trak hårdt og vred i den gav min lukkemuskel efter og lod pluggen komme ud. Jeg gav et hyl da det skete – Det gjorde ondt.
Jeg sad nu med pluggen i hånden og betragtede den. Det var et væmmeligt ”dyr” at have oppe. Og jeg tænkte på at den skulle op igen flere gange i dag! Hvad var det Sten ville lære mig? Jeg forsøgte at tømme min tarm, men pluggens påvirkning havde stoppet mig. Efter ca 10 minutter rejste jeg mig, vaskede mig godt og mærkede hvor øm jeg var. Jeg vaskede og tørrede pluggen godt og gik ind i stuen til Sten.
Sten: Kom herover slave!
Jeg gik over til ham. Stillede mig foran ham, med spredte ben.
Han stak en hånd ind under min kjole, og op imellem mine ben. Førte en finger op i min kusse, hvilket fik mit underliv til at spænde. Han legede med mig og jeg mærkede en begyndende orgasme. Jeg havde svært ved at stå stille.
Ulla: Nådige Herre, må slaven få orgasme?
Sten: Senere slave, nu skal du holde dig.
Jeg kæmpede med hans legende fingre, en stigende ophidselse og kravet om at holde mig.
Sten: Nu nærmer klokken sig middag. Gå ind i soveværelset, tag kjolen af og læg dig som før.
Jeg adlød. Jeg sad på knæ / lå ind over sengen.
Sten kom ind til mig, og aede mine baller. Han lod hånden køre blidt over først den ene, og så den anden. Jeg forsøgte at slappe af. Så så jeg han tog tuben med creme, og mærkede den kolde creme ramme lige i mit bageste hul. Nu kørte han pluggen rundt for at smøre den ind i creme. Så holdt han den mod min røv, som var snøret sammen. Her holdt han den stille.
Sten: Det varer lidt før klokken er 12.00, så vi venter lidt!
Jeg ved godt han havde sagt at jeg skulle have den kl. 12.00, men det havde været rarere hvis han gav mig den nu, end lod mig vente på denne måde. Jeg fulgte urets gang på sengebordet, det viste 11.58. Så skiftede det til 11.59, nu ville jeg snart få den op igen. Hvordan ville jeg reagere denne gang? Nu kørte han den lidt rundt, vred den forsigtigt lige i ”min blomst”. Så skiftede uret til 12.00, og Sten pressede rolig pluggen ind i mig. Denne gang fik jeg den i et roligt pres helt op, og jeg hørte mig selv sige Aaaauuuu Au Au. Det trak helt vild i røven.
Sten: Rejs dig op:
Jeg rejste mig med rystende ben. Sten lagde et håndklæde midt på sengen og sagde:
Sten: Læg dig på ryggen, med spredte ben.
Jeg kravlede op på sengen, satte mig forsigtigt på den ene balle og lagde mig på ryggen. Så bøjede jeg benene og spredte dem.
Stem: Tag dine arme under hovedet!
Jeg adlød. Som jeg lå nu havde jeg svært ved at slappe af i røven og det strammede voldsomt i røven. Sten gik ud på toilettet og vaskede hænder.

Da han kom ind igen satte han sig ved min side på sengen og begyndte at kærtegne mit ene bryst. Det var dejligt! Så lod han hånden arbejde sig ned over min mave, som blev masseret blidt, for til sidst at lade hånden ligge på mit venusbjerg, med fingrene legende på min klit og i mit indre. Jeg kom hurtigt i problemer igen, det var frækt, og jeg fornemmede kun at mit hoved kunne fokusere på de følelser jeg havde imellem mine ben. Jeg sukkede og bad indeni at jeg fik lov til at give slip for de følelser der nu havde overtaget med mig. Jeg kæmpede med kramper, smerter og lyst – Og en tiltagende orgasme der tog stadig mere og mere magt over mig.
Sten: Du må godt slippe dine følelser løs slave!
Langt ude i et fjernt univers hørte jeg de forløsende ord fra Sten, og nu koncentrerede jeg mig kun om at finde netop det tidspunkt hvor jeg ikke kunne holde mig mere. Jeg kæmpede for at holde mine hænder under hovedet, havde lyst til at røre mine bryster. Jeg ønskede at nogen kærtegnede mine bryster, men jeg holdt mig. Jeg mærkede kun en enorm spænding i mit underliv og Stens fingre der legede i mit indre og kærtegnede og nappede i min overfølsomme klit.
Med et hyl kom orgasmen og jeg bukkede sammen, og rullede om på den ene side. Da jeg igen kunne fornemme hvad der skete, lå jeg i fosterstilling, med hovedet imod Sten, der rolig lod en hånd glide over min krop. Fra skulder til røv.
Sten rejste sig og lagde dynen over mig. Jeg mærkede hans kys på min kind. Lå med lukkede øjne og genvandt min indre balance. Det var skønt. Jeg småslumrede til kl. 13.00. Jeg kunne stadig mærke pluggen i min røv.

Sten kunne sikkert høre at jeg begyndte at bevæge mig og kom ind til mig.
Sten: Gå ud og vask dig slave – og kom ind i stuen, med kjole på. Vi skal have lidt at spise.
Jeg satte mig op og gik ud og vaskede mig, fandt kjolen, fik den på og gik ind i stuen.
Sten havde dækket bord, ikke noget særligt, men til en lille hyggelig frokost. Vi sad begge stille og spiste, det passede med at klokken nærmede sig 13.30.
Sten: Nu sov du lidt så vi strækker denne periode til kl.13.50!
Ulla: Hvis herren ønsker det!
Sten nikkede til mig, det var hans suveræne afgørelse.
Klokken 13.50 fik jeg lov at tage den ud. Kl. 14.00 fik jeg den op igen. Herefter tog vi en cykeltur, ca. 15 km igennem skov og ådal, og klokken 15.30 var vi hjemme og jeg tog den ud. Kl. 16.00 fik jeg den igen. Kl. 17.00 gav Sten mig ordre på at tage den ud og sætte den op igen selv! Han så mig gøre det! Kl. 1730 fik jeg lov at tage den ud, og herefter var det slut. Jeg var ufattelig øm og forkrampet i røven og frygtede at jeg skulle have hans pik.
Stens pik er ikke ret lang, men meget kraftig, og jeg vidste at det ville give problemer.

Da vi havde spist og hygget lidt gav han mig ordre på at gøre mig klar. Klokken var godt 21.00 da han sad bag mig, nøgen og med spændt pik. Jeg havde set ham inden han satte sig hvilket medførte at jeg nærmest mistede kontrollen over mig selv. Da han begyndte at køre en finger op i mig med creme, snørede mit bageste hul sig sammen og selvom han forsøgte igennem lang tid kom han ikke ind i mig.
Det var vores første fiasko.

Jeg var skuffet over mig selv og undskyldte overfor ham. Vi faldt begge i søvn og da vi vågnede søndag morgen var jeg klar over at jeg i dag skulle vise ham at jeg kunne give slip på min aversion mod at tage ham langt ind i munden. Han ville bestemt teste min evne til at tilfredsstille ham med munden.

Historien fortsætter HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER