Juleshopping, del 9 - af Face-it
2010

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Vi gik sammen i bad og forsøgte at slappe af. Vi talte ikke om fiaskoen lørdag aften. Efter badet tørrede vi hinanden og klædte os på. Da vi sad og spiste morgenmad sagde Sten.
Sten: Nu er det dit sidste lysthul jeg vil bruge, din mund! Jeg vil i dag tage dig så dybt som jeg kan! Så det er vigtigt at du giver mig frit spil hvis jeg skal føle den tilfredsstillelse som jeg forventer.
Ulla: Jeg skal gøre det så godt jeg kan, det fortjener du.
Sten: I går trænede jeg dig hele dagen til det jeg ville bruge, hvilket ikke hjalp. I dag vil jeg gå lige til opgaven. Du kan gå og forberede dig mentalt, så godt du kan, og så skal du vide at jeg vil bruge dig fra klokken 12.00, indtil jeg er tilfreds! Eller indtil jeg blot får udløsning i din mund og udtrykker min utilfredshed med din mangelfulde indsats.
Jeg vidste at det var vigtigt at jeg virkelig lod ham komme langt ind i munden, og ned i min hals. Jeg vidste at det ville give brækfornemmelser og kunne blive rædselsfuldt, og var bange for min krops reaktion.

Da klokken var 20 minutter i 12 fik jeg ordre på at gå på toilet, og gøre mig klar. Klokken 12.00 stod jeg nøgen i soveværelset og Sten kom ind.
Sten: Læg dig på ryggen på sengen, lige i midten. Spred benene og træk ned til fodenden, så dine fødder rører ståltremmerne i gavlen!
Jeg adlød og blev liggende imens Sten gik på toilettet. Jeg kunne høre at han vaskede sig. Da han kom ind duftede han godt. Jeg betragtede intens hans kraftige pik, og bemærkede at den var godt hård. Han satte sig på knæ over mit hoved, med pikken lige over min pande. Han lænede sig fremover, og lod hænderne lægge sig på mine bryster og masserede dem. Han hævede sig på knæene, så han sad på hug over mig, med pikken hængende tungt ned mod mit ansigt. Hvis han ville tage mig på den måde, ville hans pik have mulighed for at komme længere ned i mig, end når han tidligere har ladet mig tilfredsstille ham siddende på knæ. Kun ved at holde imod hans underliv med mine hænder ville jeg kunne forhindre at han kunne få hele pikken og pungen ind i min mund.
Jeg var ikke et sekund i tvivl om at nu skulle jeg prøves! Jeg åbnede munden og han lod pikken glide ind i den. Jeg greb som simpel reaktion omkring roden af hans pik med begge hænder og bremsede med et tryk mod hans underkrop hans bevægelse. Han begyndte at køre ind og ud af mig med lange seje bevægelser, og jeg holdt imod hver gang han kom for langt ind.
Han holdt nogle pauser med pikken næsten ude, men fandt efter et øjeblik igen en rytmisk bevægelse og fyldte min mund. Jeg prøvede at lade ham komme længere og længere ind, men følelsen af kvælning tog magten over mig og jeg skubbede ham væk. Jeg havde ikke det nødvendige mod til at slippe ham og pludselig begyndte han et køre hurtigere og hurtigere i min mund og så kom han. Han fyldte min mund med sæd og forholdt sig helt rolig. En stund var han helt forstenet, og så trak han sig ud af mig.
Jeg fik øjnkontakt med Sten da han sad på knæ over mig, og hans pik hang slap over mit hoved.
Sten: Slave! Du bremsede mig konstant og forhindrede mig i at få glæden ved at have den ultimative kontrol over dig. Du indfriede ikke mine forventninger til at tage dig langt ned i halsen!
Jeg sagde intet, jeg vidste at det var korrekt.
Sten rejste sig og stillede sig med ryggen til mig ved siden af sengen. Så drejede han sig, så på mig og sagde:
Sten: Jeg vil vurdere din indsats til i morgen når jeg skal evaluere ydelsens kvalitet! Du er fri for denne periode!
Sten gik ud og tog et bad, mens jeg kravlede langt ned under dynen og lå og tænkte over den værste weekend i vores samliv. Ikke kun i den periode hvor vi havde leget denne leg, men i hele vort fælles liv.

Vi gik stille og roligt omkring resten af dagen, og om aftenen da vi gik i seng gav Sten mig heldigvis et langt og vådt kys og sagde:
Sten: At du har svigtet i vores leg i dag, betyder intet for min kærlighed til dig! Jeg elsker dig stadig, og vil altid være sammen med dig, og elske dig. Godnat!
Jeg havde en forventning om morgendagens evaluering, og var klar til at modtage enhver ”dom”

Da vi sad og nød vores aftenkaffe, hentede Sten kolonnebogen og læste i den.
Sten: Jeg betragter både tillægsydelsen og grundydelsen som ikke indløst! Og desuden vil jeg tilskrive de maksimale tillægsydelser fordi du svigtede både lørdag og søndag! Så du får i alt 18 nye tillægsydelser!
Ulla: Jeg modtager tillægsydelserne med respekt, og vil forsøge at finde en måde at lære de ydelser jeg ikke kan give nu. Hvis Herren har ideer, så modtager jeg gerne disse og jeg vil gerne frivilligt give herren den tid, og den frihed i forhold til mig, der kræves for at jeg kan lære det.
Sten: Jeg skal tænke over hvilke muligheder der er.
Ulla: Jeg er meget øm i røven, og vil gerne have lidt ro der, men hvis herren kan finde en løsning så min modstand mod at tage ham så langt ned i halsen som han kan komme bliver overvundet, så stiller jeg mig til rådighed første frie weekend, hvilket er om knap 2 uger – Her kan Herren tage de midler i brug han finder nødvendige til at lære mig kunsten. Jeg forventer ikke at der afskrives på herrens tilgodehavender, jeg er taknemmelig hvis Herren vil bruge kræfter og tid på at lære mig kunsten.
Jeg vidste at det kunne blive modbydeligt, men vi havde været så længe i legen med dominans, at jeg trængte til at få skubbet nogle grænser, og her var der en mulighed.
Sten: Jeg finder sikkert en god måde at overvinde din modstand.
Vi talte ikke mere om problematikken, og tiden gik. I den første weekend var jeg på kursus fra torsdag til søndag, så der var Sten alene hjemme.
Og den efterfølgende weekend måtte jeg overgive mig!  Og senere fik jeg også hans pik op i røven, hvilket jeg stadig ikke helt har vænnet mig til.

---

Helle: Hvordan klarede du det?
Ulla: Det vil jeg ikke fortælle dig nu! Det er sent og det er altid rart at have noget ukendt til gode!
Helle: Hvad er så det bedste du har prøvet?
Ulla: Det er svært at sige, men et af de tiltag der virkelig gav vores forhold nye aspekter og oplevelser, var da jeg bad Sten om at bruge korporlig afstraffelse som supplement til tillægsydelser, hvis jeg ikke indfriede hans krav! Det at jeg bevidst kunne fremprovokere en situation hvor han virkelig viser hans magt og det har konsekvenser for mig når jeg tirrer ham, ved ulydighed eller manglende engagement i indfrielsen af hans krav. Ikke om 3 eller 5 år ved tillægsydelser, men ved fysisk straf her og nu, eller ved en senere lejlighed, som jeg ikke bestemmer – Det har virkelig givet vores leg nogle nye muligheder som jeg elsker at opleve.
Helle: Vil det sige at Sten slår dig?
Ulla: Ja! Når jeg er ulydig kan det være en straf. Han kan også lave så meget andet der virker, men det vil jeg heller ikke fortælle dig.
Helle: Hvorfor ikke?
Ulla: Jeg tror det er bedre at jeg fortæller John om mine oplevelser, og at du fortæller Sten om dine, på den måde kan vi bibringe vore Herrer nye ideer, og så kommer de os begge til gode ved at vore Herrer kan bruge dem på os.
Helle: Jamen jeg har da ikke oplevet noget særligt endnu!
Ulla: Næ men det kommer bestemt. Og jeg er meget misundelig på dine oplevelser med Andersen – at det er en vildt fremmed er skide frækt!
Helle: Jeg er ikke vild med at fortælle John at du ved hvad vi er startet med.
Ulla med et frækt smil: Der er ingen vej udenom, for jeg fortæller Sten alt når han kommer, og så er det jo ude!
Helle: Ja det er rigtigt, men hold det der. Jeg er ikke vild med at hele byen får noget at vide!
Ulla: Nej.  Heller ikke jeg - Byen er ret lille og det vil være fælt at blive stemplet som pervers!
Vi småsnakkede lidt herefter og så tog jeg hjem.

Det var sent, men John sad stadig oppe da jeg kom hjem. Han sad på sit kontor og arbejdede.
Helle: Det er sent, hvad har du gang i?
John: Jeg har fået en ny sag. Ida og Peter skal flytte, så jeg skal have solgt deres hus.
Helle: Hvad skal de?
John: Peter har fået job i Stokholm, og de flytter derop.
Helle: Så kan Ida komme hjem til Sverige, det lyder godt for dem.
John: Ja, og det ser ud til at hun kan få et job i den svenske afdeling af banken, så der er gode udsigter for dem begge. Hvordan havde Ulla det?
Helle: Fint! Og vi havde en lang og meget spændende snak!
John: Dejligt, hun er også en frisk pige. Og Pallemand, kunne han lade jer i fred?
Helle: Ja han sov hele aftenen.
John: Godt:
Helle: Nu skal du høre John, der er noget jeg skal fortælle.
John: Du virker alvorlig? De skal vel ikke skilles eller sådan noget?
Helle: Nej så galt er det ikke, men der er noget som Ulla har gættet, og jeg har det lidt skidt med det. Hun opdagede forleden søndag at jeg ikke havde trusser og BH på, og så gættede hun at der var noget galt!
John: Godt! Hvad sagde du til hende?
Helle: Jeg fortalte hende om vores nye leg. Og derefter fortalte hun at hun og Sten har leget den samme leg i adskillige år!
John: Det var pokkers. Jeg har altid troet at Sten var en kedelig jurist, og så går han og Ulla rundt og leger frække lege! Det kommer bag på mig!
Helle: Ja, jeg var også overrasket, men jeg tror faktisk at de er meget iderige. Og Ulla sagde at hun ville fortælle dig om hendes oplevelser, så du kunne få inspiration, hvis du havde lyst! Og så skulle jeg fortælle Sten om vores oplevelser. Efterhånden som du udfordrer mig, så de kunne få nye lege ind!
John: Jeg er overvældet, men det lyder spændende. Bed hende være diskret i forhold til alle andre, og sig, at det gør vi alvor af efter jul!
Helle: Ja det gør jeg. Jeg er glad for at du ikke er vred over at jeg fortalte hende vores hemmelighed.
John: Det er faktisk meget rart at vide at der også er andre i vores by der dyrker legen, så er vi måske ikke helt forrykte, men bare frække.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER