Tante O og vagabonderne
2010

Har du ikke læst det tidligere afsnit om Tante O - er det en del af dette års julekalender den 9. december LÆS HER

Året efter, en af dagene op til jul, besøgte jeg igen Tante O, hun var ikke blevet mere frisk eller mindre senil siden sidste jul. Som før prøvede jeg at få hende til at fortælle om sin barndom og ungdom. Om det var julen, der fik hende til at tænke på erotik, ved jeg ikke, det var måske bare sådan, at hendes seksuelle eventyr fandt sted op til jul. Under alle omstændigheder var den historie, hun fortalte den dag fuld af erotik, og igen fortalte hun den helt uden at rødme og helt uden at tøve. Jeg ved ikke, om hun var helt klar over, hvad det var, hun fortalte, hun fortalte historien, som var det helt en helt almindelig historie. 

Tante fortalte: Ved ni-tiden lillejuleaften, det andet år hun var i huset i København, sad hun i køkkenet og drak en kop te, inden hun skulle i seng. Hun havde båret te op til familien, hun ville næppe se mere til dem den aften. Hun skulle ordne de sidste ting næste formiddag, inden hun havde fri til middag.  Pludselig bankede det på yderdøren i køkkenet, det gjorde der ellers aldrig, og slet ikke så sent på aftenen. Men hun lukkede op, udenfor stod der er par landevejsriddere, eller vagabonder, og spurgte efter en bid brød. Hun havde allerede en af de første dage, hun var i huset, fået strengt forbud mod at give dem noget eller lukke dem ind, hun havde fået at vide, at den slags folk var beskidte, dovne, at de stjal og drak. Men de her så egentlig ret fredelige ud, men også meget kolde og sultne, så tantes hjerte var løbet af med hende, og hun havde sagt, at hun ville give dem noget at spise, hvis de lovede at være helt stille, så de andre i huset ikke hørte dem. 

Tante havde egentlig tænkt sig, at de måtte nøjes med nogle skorper og resterne af benene fra aftensmaden med en kop vand til. Men inden længe havde de fået lokket både frikadeller, sylte og en juleøl ud af hende, og måltidet var sluttet med, at hun havde kogt kaffe til dem. De farende svende havde mundtøjet i orden, de fortalte den ene pudsige historie efter den anden, så O havde slet ikke lyst til, at de skulle gå. Mens de snakkede, fik tante tid til at studere dem nærmere, de var nok hen ved 40, måske lidt yngre, deres hårde liv havde nok fået dem til at se ældre ud, end de var. Den ene så lidt ældre ud end den anden, den yngste var lidt buttet, mens den ældste var mager og senet at se på. De fortalte, at de havde fået deres julebad, deres tøj så også nogenlunde hel ud, men det var ikke helt rent, og de lugtede også lidt.  

Men så var tiden kommet til, at de skulle videre, tante var gået med dem udenfor. Det var en klar og kold nat, der måtte være tæt ved 10 graders frost. O havde spurgt dem, hvor de skulle sove, de havde sagt, at de nok skulle finde noget, ellers var der nok et halvtag et eller andet sted, som de kunne sove under. Men så var tante kommet i tanke om, at der lå et par madrasser i pulterkammeret inde bag garagen. De kunne lægge madrasserne i garagen, der var nok koldt, men det var da bedre end at sove under åben himmel. Tante O plejede at være oppe, før herren i huset skulle bruge bilen, så der skete nok ikke noget, hvis de lod være med at tænde lyset, der kunne ses fra huset. Det var måske lidt risikabelt for tante at gå med de to mænd, som hun ikke kendte, men hun havde følt sig helt tryg ved dem, hun var sikker på, at de ikke ville hende noget ondt. Så tante O var gået med dem ind i garagen, de havde fundet de gamle madrasser og nogle tæpper, som de havde lagt på gulvet, foran bilen. Der var næsten helt mørkt derinde, det eneste lys var fuldmånen. Selv om det var et simpelt leje, lod det til, at de to mænd var mere end tilfredse.  

Men da tante O skulle til at sige godnat, havde den tynde stillet sig helt hen til hende og sagt: ”Det ville være en synd, om vi lod en så hjælpsom og yndig kvinde gå i seng uden et godnatkys.” Tante vidste ikke helt, hvordan en vagabond kyssede godnat, og hun vidste ikke helt, om hun havde lyst. Men da hun ville træde tilbage, stødte hun på den runde, der lagde sine kraftige hænder på tantes hofter. Den tynde var trådt et skridt frem, og havde sagt: ”Nu står du vist bedre.” Og så var han begyndt at kysse hende. Selv om kysset var meget længere end de godnatkys tante ellers kendte til, og han lugtede, var det egentlig ikke ubehageligt. Pludselig, uden tante vidste hvorfor, var hun begyndt at tænke på sikre perioder, og var blevet lettet, da hun kunne regne sig frem til, at hun var sikker.  

Men hun ville jo ikke, de var ikke noget for hende, et par bumser, der gik fra dør til dør, som ikke havde noget hjem og aldrig havde haft et ærligt arbejde. Men hun kunne ikke vriste sig fri af den rundes greb, og hun turde ikke råbe, for hun havde jo selv budt dem indenfor, hun havde serveret for dem, og fruen og herren i huset ville blive meget vrede, hvis de fandt ud af det. Så hun var stille og håbede, at de snart ville lade hende være. Den tynde stoppede med at kysse og sagde: ”Jeg tror min ven skal have et godnatkys også.” Inden tante kunne nå at reagere havde den runde drejet hende rundt, og så kunne hun mærke hans læber mod sine. Den tynde stillede sig helt op af hende, så hun kunne mærke hans lem mod sin bagdel. Tante havde ikke prøvet at stå sådan før, men noget sagde hende, at han allerede var hård, så han ville nok ikke lade sig nøjes med et godnatkys.  

Den tyndes hænder var gledet op til hendes bryster, som de begyndte at ælte grundigt og lidt hårdt, men den runde holdt fast i hendes hofter, så hun ikke kunne bevæge sig. Det måtte stoppe, tante ville ikke, hun havde ladet doktoren og hans søn bruge hende, men det var for, at hun kunne komme hjem juleaften, og de var ordentlige folk. De her var bumser, de ville bare udnytte hende, og hun fik intet ud af det, hun måtte ikke lade sig bruge på den måde. Hun forsøgte at vride sig fri, men den runde var stærk, og den tynde pressede hende ind mod sig, så hun kunne ikke røre sig. Den runde var endelig holdt op med at kysse hende på munden, han begyndte i stedet at kysse hende på ørerne og halsen, mens han stadig holdt solidt fast i hendes hofter. Så var den tynde begyndt at knappe tantes kjole op og for hver knap, der gik op, fulgte den rundes læber og tunge med ned i tantes kavalergang. Da kjolen var knappet op helt ned til navlen, havde den tynde trukket den ud over tantes skuldre, og han havde derefter taget hendes BH af. Det havde øjeblikkeligt fået den runde til at nive, bide og slikke på hendes brystvorter, mens den tynde æltede og masserede brysterne. 

Tante havde tænkt, at det måtte stoppe, det gik ikke. For der kunne komme nogen, de kunne blive afsløret, hun var en pæn pige, og de var vagabonder. Men mest af alt fordi tante O begyndte at kunne mærke den der varme snurren, som hvis ikke hun passede på, ville få hende til at give slip og lade dem få hende helt ligesom den aften i bilen. Så hun kæmpede for at vriste sig fri, hun skulle bare lige to meter hen til døren, så var hun i sikkerhed. Men hun kom ikke rigtigt nogen vegne, det eneste der skete var, at den tyndes lem blev endnu større og hårdere mod hendes bagdel, og den rundes bid blev endnu hårdere. Hun gjorde en sidste kraftanstrengelse for at  slippe fri, men i kampens hede fik den tynde en hånd ind under tantes kjole, hvor den ramte hendes skød, holdt hende fast, pressede hende ind mod sig, mens hans hånd og fingre masserede hendes skød gennem trussernes tynde stof. Tante havde gispet og var blevet helt stiv ved den berøring, den tynde havde udnyttet pausen til at få en hånd inden for trusserne, og så var tante færdig med at protestere.  

Selv om tante ikke ville, selv om hun vidste, at hun måtte kæmpe sig fri, selv om hun vidste, at det var forkert, kunne hun ikke lade være med at mærke en voldsom snurren dernede. Den runde benyttede chancen til at pille kjolen helt af, mens den tynde holdt fast om livet på hende med den ene hånd og arbejdede i hendes skød med den anden. Efter kjolen fulgte trusserne, så tante nu stod helt nøgen i garagen i den kolde nat. Men tante tænkte ikke på meget andet end det, der foregik i sit skød: Varmen der bredte sig som flammer fra hendes klit og den der vidunderlige snurren og vibrering, det var alt alt for meget, og alligevel ville og måtte tante O have meget meget mere.  

Uden tante havde set det komme, mærkede hun pludselig den rundes nøgne lem mod sin mave. Den tynde havde set det og spurgte: ”Vil du have hende først?” Den runde nikkede, mens han meget hurtigt fik alt tøjet af. ”På bordet,” sagde den runde henvendt til den tynde, der nikkede som svar. Inden tante kunne gøre noget, havde de smidt hende op på det lille bord, som fruen brugte til at plante blomster om på. Den runde havde stillet sig mellem hendes ben, som han hold fast og løftede, og så var han uden videre trængt op i hende, havde banket direkte i bund, indtil den nederste flæskerulle på hans fede mave var stødt mod hendes skød. Uden videre var han begyndt at bevæge sig i hende, ret voldsomt, så det sagde klask, hver gang han stødte i bund. Bordet var alt for skrøbeligt til den brug, det vippede og knagede for hver bevægelse, så tante var bange for, at det skulle knække, og hun skulle lande på gulvet. Hun lænede sig bag over og støttede mod væggen for at mindske belastningen på bordet og den runde holdt fast i hendes lår, så hun næsten ikke rørte bordet. Den tynde stillede sig for enden af bordet og støttede det med den ene hånd, mens han stak den anden ned til hendes skød, hvor den hurtigt fandt hendes tap. For at gøre det mere bekvemt for sig selv, havde tante O taget fat om den rundes skuldre. 

På denne måde hang hun næsten ud i luften og blev båret af den runde, der stadig hurtigere bevægede sig i hendes indre. Hun kunne intet gøre, var fuldstændig overladt til deres ønsker og viljer. Først mange år senere havde tante O fundet ud af, at det var præcist sådan, det skulle være, kun derved kunne hun give sig hen og nyde det fuldt ud, ved at stole på en anden, ved at give sig viljeløst hen. Det var voldsomt, det var hårdt at sidde sådan, det var beskidt, men det var mere end noget andet vidunderligt. En overgang var det, som om hun svævede, som om verden var borte og gået i stå, mens lysten steg og steg i hende, indtil hun kom. Hendes krop rystede og sitrede ukontrolleret, men den runde havde heldigvis holdt hende fast, mens han fortsatte, indtil han var færdig. 

Da tante O begyndte at kunne sanse verden igen, hørte hun den tynde sige til den runde: ”Læg hende på madrassen.” Og så havde den runde båret hende hen til en af madrasserne, hvor han lagde hende ned. Hun så den tynde komme hen til madrassen, han var også helt nøgen nu, og hans store lem stak direkte ud i luften. Han satte sig på knæ ved hendes fødder, hun blev vendt rundt og trukket op på alle fire, hvor tante snart kunne mærke den tyndes lem glide langsomt, men dog beslutsomt, op i hende. Da tante første gang havde set et rejst lem, havde hun tænkt, at den ville hun aldrig kunne få plads til. Men dette lem måtte være meget større, og alligevel havde der været plads, og tante kunne end ikke påstå, at hun havde nogen indvendinger imod det. Han bevægede sig langsomt i meget lange bevægelser, så hun hver gang var bange for, at han ville glide ud, men han havde helt styr på,  hvad han lavede. Efter nogen tid skubbede han hende fremover, så hun kom til at ligge på maven, stadig med ham pumpende i sig. Så havde han taget fast i hendes hofter og trukket hende med, mens han rullede rundt, så han kom til at ligge på ryggen.  

I denne stilling kunne han næsten ikke bevæge sig, så nu var det hende, der måtte bevæge hofterne op og ned, for at kunne nyde ham helt. Han spredte deres ben, så der var blevet plads til den runde, der kravlede op og begyndte at massere hendes skød, der lå helt blottet, mens den tyndes lem langsomt arbejdede i hendes indre. I starten havde han brugt fingrene, men så havde han lagt sig, så han kunne kysse hende dernede. Tante havde ikke troet, at hun stadig kunne blive overrasket, men hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at nogen kunne finde på at kysse en kvinde dernede og ikke bare kysse, men slikke med tungen over det hele. Hun var ikke bare overrasket over, at nogen kunne finde på at gøre det og så med hende selv, det der kom mest bag på hende var, hvor fantastisk det var. Det var langt blidere, end når det var fingre, men måske netop derfor, var det så meget stærkere og intenst. 

Og så var min tante O kommet igen, ikke så kraftigt som før, men en rar og varm fornemmelse. Den tynde holdt hende heldigvis fast, ellers var hun nok faldet ned. Tante forsøgte at glide så meget op og ned på den tyndes manddom, som hun kunne uden at forstyrre den runde. Det var svært, men lidt efter lidt fandt hun en langsom rullende rytme, som dog snart blev afbrudt, da hun kom igen. Da hun igen fandt rytmen, var det som om kroppen tog over og fortsatte af egen vilje og i eget tempo. Igen havde det været, som om hun var gået i trace. Havde glemt verden omkring sig, som om hun flød på et stort hav. Det eneste, hun sansede, var et lem, der stadig hurtigere og vildere pumpede i hendes indre, og en stor våd varm tunge, der kærtegnede hendes lystknop. Og så eksploderede tante O igen, ikke sådan en kort koncentreret eksplosion som før, men en helt lang kæde af små og store knald, rystelser og flammer. Midt i det hele havde den tynde tømt en enorm mængde op i hende, men tante O havde fortsat længe efter, ude af stand til at stoppe eller tage hensyn til bumsens lem. 

Kun langsomt var tante kommet til sig selv, og for første gang bemærkede hun, at der var koldt i garagen. Hun fandt sit tøj og tog det på, mens landevejsridderne fik lagt sig under tæpperne. Hun sagde godnat og gik ind for at sove, hun havde heldigvis varme i sit værelse. 

Næste morgen havde tante smurt en lille madpakke til rakkerpakket, som hun  var listet ud i garagen med. De lå stadig og sov, den runde snorkede højt, så det var et under, at ingen i huset var vågnet derved. Tante havde stået et øjeblik og set på mændene, mens de sov. Her i lyset fra morgensolen, lignede de det, de var, et par simple fyre, tarveligt klædt, uden mål eller retning i livet, de så hærgede og gamle ud, tante O kunne slet ikke forstå, at det var disse lidt ynkelige personer, der om natten havde givet hende så meget nydelse. Hun vækkede dem blidt, gav dem maden og fik madrasserne og tæpperne på plads. Få minutter senere var de listet ud af garagen, uden nogen havde sagt et ord. 

Da tante O var færdig med at fortælle historien, var hun tydeligvis træt, og hun virkede meget fjern i blikket. Men historien havde bestemt ikke været uden virkning på mig, så jeg skyndte mig ud på toilettet, hvor jeg med en hånd inden for bukserne fik forløsning. Bagefter fik jeg sagt farvel til Tante O og håbede ikke, det var sidste gang ,hun fortalte mig en  historie.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Alexa  HER
Flere noveller af samme FORFATTER