Børnejuletræ - af Busse
2011

Telefonen ringede, det var formanden for borger- og handelsstandsforeningen, der kaldte til samling, - vi har bestyrelsesmøde torsdag kl. 19, og du er indkaldt som suppleant lød beskeden. 

Vi var ni der var mødt om torsdagen, syv piger og to mænd, det var et kort møde for at orientere om, det juletræ, der skulle være lørdag eftermiddag, og så gik vi i gang med at fylde godteposer. Der var 70 tilmeldte børn. 

Juletræet foregik i foreningens egne lokaler, hvor der var en stor festsal og et alt for lille køkken, det var en aflangt rum med køkkenborde i begge sider med en gang på ca. en meter i mellem. To personer kan lige passere hinanden, og her stod jeg og lavede kaffe til de voksne, mens Misse smurte franskbrød. Hun blev ved at gå frem og tilbage bag mig, og hver gang tog hun mig på ballerne, resultatet var en bule i bukserne. 

En times tid inde i festen begyndte opvasken, for folk tog bare nye kopper, og her var det også mig og Misse, medens den øvrige bestyrelse legede og læste historie for børnene.
Misse er en gift kone ca. 45 år, kraftig, ti år ældre end mig, hendes mand er læge, og rejste for 5 år siden til Afrika som ulandsfrivillig, og hun har ikke set ham siden, og de sidste to år, har hun ikke engang hørt fra ham, så det var ikke så mærkelig, at hun prøvede på, om jeg var med på lidt lir. Om det var planlagt, at vi skulle arbejde sammen, ved jeg ikke.

Ved 17 tiden var de sidste gået, og min kone og vore børn var også gået hjem, nu skulle der ryddes til side og det sidste vaskes op, endvidere skulle vi være brandvagt minimum 3 timer efter det sidste stearin lys var slukket, og da Misse ingen børn havde, og jeg var yngste i bestyrelsen, var det os to som have brandvagten.
Efter de sidste var gået, låste Misse døren, og så kredsede hun om mig, så igen varede det ikke længe, før jeg have en kraftig bule i bukserne, og da jeg stod og vaskede de sidste kopper op, ville hun lige mærke på kvaliteten.
Da det sidste var ryddet til side og alle gulve var fejet, havde vi stadig 1½ time tilbage af vor brandvagt.
Hun havde en kittellignende kjole på, og da hun satte sig op på et bord, var den pludselig knappet op helt ned til livet, så hendes store flotte bryster hang frit, bh'en var også væk.
- Kom og mærk på kvaliteten, nu må det være din tur, sagde hun.
Det kunne jeg ikke stå for og gik hen til hende.
Hendes bryster blev krammet, og jeg fik også suttet og bidt lidt i vorterne, hun trak mig op, og vi kyssede, og min hånd fandt hendes dejlige bløde lår, et stykke oppe sluttede strømperne, og låret var bart.
- Får du ikke det for varmt, hvad med at smide noget af tøjet, vi har jo det hele for os selv, sagde hun.
Vi slap hinanden, og uden ord blev vi begge klædt af, og hendes dejlige delle blev synlige.
Med et snuptag tog jeg hende under armene og satte hende tilbage på bordet, hvor hun fik et kys inden jeg klemte og suttede på begge hendes bryster.
- Ååhåhååå, sagde hun, - det er alt for længe siden, bliv ved eller jeg skriger.
Den opfordring kan man da ikke stå for, så hendes bryster blev både krammet, æltet og suttet.
Efterhånden faldt mine interesser længer ned, og jeg skubbede hende ned på ryggen, så hendes skridt lå i en perfekt position til at blive undersøgt af min tunge.
Hendes ben blev skubbet op og ud til siden, så hendes køn åbnede sig, hun var helt klar, hendes små skamlæber var klistret op af de store, så hun var helt åben, hendes nektar løb ud af hende, så der var en våd stribe ned over hendes baller.
Det var lige til at slikke, og hun smagte godt, lidt krydret. Den meget nektar blev slikket og suttet, og hendes stor klit stod som en lille pik foroven og den fik en ordentlig sutte tur.
Hele tiden brugte hun mund og kommenterede, - ja sut mig, bid mig, knep, gør snar noget ved det, hendes mund stod ikke stille.
Pludselig sagde hun, - slut, ikke mere, og rejste sig op i siddende stilling, derefter hoppede hun ned på gulvet, og jeg troede det hele var slut, der tog jeg fejl.
- Læg dig ned på ryggen, sagde hun.
Med lidt held fik jeg mit tøj lagt, så gulvet ikke var så koldt, og blev lagt ned, uden yderlig forberedelser skrævede hun ind over mig og sank ned over min meget stive pik, hun kom med et meget langstrakt, - åh hvor skønt, det er sku' bedre end mister Jack, spred dine ben, sagde hun, og nu begyndte hun et ridt, hvor hun var tæt ved at brække min pik, idet hun sank helt ned mellem mine lår, når pikken var i bund, for at få mest mulig kontakt til sin klit.
Det ridt holdt jeg ikke til ret længe, og jeg skød min opsparing af langt inde i hendes indre, det fik hende ikke til at stoppe, det var kun de sekunder, hvor hun kunne mærke min udløsning, hun holdt en lille pause, men så fortsatte hun.
Min pik blev slap men hurtig stiv igen, og hvor længe hun blev ved, ved jeg ikke, men jeg nåede at komme en gang mere, inden hun tog sig til sine bryster og kom med et brøl, så jeg var bange for at hele byen ville komme rendende.
Der efter gled hun ned på gulvet og lå nærmest som om hun var livløs.

Jeg gik ud i køkkenet og blev vasket, da der ikke var nogen badeværelse her i huset.
Efter at være klædt på, gik jeg hjem. Hvor længe Misse blev liggende på gulvet, ved jeg ikke.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Busse  HER
Flere noveller af samme FORFATTER