En uforglemmelig jul - af Merlin
2011

Der er egentligt ganske rart i bilen. Varmen er skuet op, og fra radioen lyder Elvis' bløde stemme til tonerne fra ”I'll be home for Christmas.” Udenfor på den mørke landevej daler sneen, og vinduesviskerens bløde svush, svush hen over ruden gør hende behagelig døsig. Juledagene ligger foran hende, en lang skøn ferie med kæresten og masser af hygge og helt sikkert dejlig sex. Nu skal hun bare lige hjem og hurtigt pakke en kuffert og så af sted til hytten i det nordjyske.

Mens hun sikkert styrer bilen gennem sneen, lader hun tankerne fare. Forestiller sig selv og John på tæppet foran pejsen. Hendes brystvorter rejser sig bag den tynde bh ved tanken om hans hænder, og en behagelig varme spreder sig mellem hendes lår og et smil spiller om hendes mund ved minderne om hans berøring. Stadig med foden på speederen spreder hun benene og trækker med lidt besvær kjolen op over de faste lår, hvor hendes trusser kommer til syne som en bleg hvid trekant, hvor lårene mødtes. En let gysen løber gennem hende, da hun lader fingrene røre det tynde stof, der dækker den nydeligt trimmede mis, og hun smiler ved sig selv, mens hun langsomt lader fingrene følge den nu let fugtige sprække op mod klitten. Hun bider sig let i underlæben, presser hele håndfladen mod missen og lader fingrene glide ned og ind, så hun næsten sidder på sin hånd. Langsomt begynder hun at rokke frem og tilbage, trækker vejret i små stød hver gang hendes hånd og skød mødes.
Henført i sin nydelse lægger hun først ikke mærke til skyggen i vejsiden længere fremme, og det er først, da hun er næsten ud for den, at hun bliver opmærksom på, at det er et menneske, der, med hætten på den store frakke trukket helt ned over ansigtet, går i vejsiden.
Forskrækket trækker hun hånden til sig og får tvunget bilen længere ud mod midten af vejen, mens hun instinktivt træder på bremsen. Bilen slår voldsomt ud med bagenden og kurer sidelæns et langt stykke, mens hun skrækslagent kæmper for at holde den på vejen. Langsomt, alt for langsomt synes hun, tager farten af, og endelig holder hun stille. Hendes hoved synker ned på rattet, og hun trækker vejret gispende, mens skrækken langsomt slipper sit tag i hende. Opfyldt af en retfærdig vrede flår hun døren op og begynder raskt at gå hen mod skikkelsen, der nu står stille i tusmørket. Snart er hun fremme og hidsigt rækker hun ud, griber den spinkle skikkelse om skuldrene og begynder hidsigt at ryste den, mens hun skælder ud for fuld hals.
Pludselig falder den store hætte ned, og et mylder af lyse krøller vælder frem. Et par bange øjne i et ungt pigeansigt ser op på hende, og al vrede forlader hende i et nu. ”Herre Gud,” tænker hun, det er ikke andet end et barn. Hun knæler ned i sneen foran den unge pige og holder hende ind til sig, mens hun mumler trøstende ord. Da pigen er faldet lidt til ro, fører hun hende hen til bilen og hjælper hende ind på forsædet. Hun sætter sig ind på førersædet, sætter bilen i gear og kører ud på vejen igen.
Pigen sidder ved siden af hende, stirrer ned i gulvet og siger ikke et ord. Efter at have kørt et stykke tid i tavshed vender hun sig mod pigen. ”Du kan i det mindste sige, hvad du hedder,” siger hun, og gør sin stemme så venlig som muligt.
”Eva,” lyder det stille.
”Ja, da” smiler hun, ”Så kom vi da så langt. Jeg hedder Mette.” En lang pause følger. ”Hvor var du på vej hen?” Spørgsmålet kommer henkastet, som om det er af mindre betydning.
”Ingen steder, sådan rigtigt,” lyder svaret.
Hun begynder at blive lidt utålmodig, vil gerne hjem så hurtigt som muligt, så hun kan komme af sted til Jylland, hytten og ikke mindst John. En ide slår ned i hende. ”Nu skal du høre” siger hun henvendt til Eva, ”Jeg er alligevel på vej hjem for at pakke. Nu tager du med, og så kan vi finde ud af, hvad vi gør med dig.” Det sidste bliver sagt med latter i stemmen, og Eva smiler lidt genert tilbage. Nogen tid senere drejer hun ind ad sin indkørsel. De stiger begge ud, og Eva følger hende op ad havegangen til huset. Hun låser døren op og i træder ind i den varme hyggelige entre.

Eva stopper og ser sig omkring. Selvom hun ikke skal være hjemme i julen, har hun alligevel gjort sig den ulejlighed at pynte op. Det hørte sig nu julen til, synes hun, og ved synet af Eva's beundrende blik er hun glad for, at hun har gjort det.
Hun tager overtøjet af og peger på en knagerække på væggen. ”Du kan bare hænge dit overtøj der.”
Eva begynder at knappe frakken op. Hun tager den af og hænger den lydigt op på knagen.
”Hvor er hun dog ung,” tænkte Mette. ”Hvor gammel er du?” spørger hun.
”17," lyder svaret, lidt trodsigt.
Da hun har hængt sin frakke op, vender Eva sig om, og for første gang får Mette lejlighed til at studere hende rigtigt.
Foran hende står en ung pige. Det viltre lyse hår står i et brus om hendes lidt ovale ansigt. De dybtliggende blå øjne ser undersøgende på hende, og den fuldendte mund er krænget let nedad i en trodsig grimasse. Hendes spæde bryster er knapt nok synlige under blusen, som er stukket ned i et par slidte jeans, og et par slidte sko fuldender billedet.
Mette vender sig, og på vej ud i køkkenet spørger hun over skulderen, ”Drikker du gløgg?” Hun fortsætter uden at vente på svar, ”jeg skal i hvert fald have noget varmt.” Ude i køkkenet sætter hun gryden med resterne af den foregående aftens gløgg på komfuret og varmer den. Hun prøver med små spørgsmål og venlige ord at få nogle oplysninger ud af Eva, men det er kun sparsomt, hvad hun finder ud af. Åbenbart er hun stukket af fra en institution og var på vej hjem til sin far, da Mette mødte hende på landevejen. Men hvor denne institution eller faderen befinder sig bliver ikke nævnt med et ord.

Mette hælder den varme gløgg op i to krus og rækker Eva det ene. ”Pas på den er varm,” advarer hun. ”Nøjes med at nippe til den, og hvis den er for stærk, må du endelig sige til. Jeg havde en lille komsammen i går, og det kan godt være, at der kom for meget rødvin i.”
Eva nipper forsigtigt til sin gløgg. Drikken sender en behagelig varme gennem hende og får hende til at indse, hvor meget hun faktisk fryser.
”Nu skal du høre,” siger Mette. ”Jeg er på vej til Jylland, og jeg kan sætte dig af på stationen, når vi kører forbi.” Hun roder lidt i sin pung og rækker Eva hundrede kroner. ”Dette skulle række til billetten.” Hun fortsætter, mens hun går op ad trappen til første sal. ”Jeg skal lige skifte, og have smidt et par ting i en kuffert, så er jeg klar. Du kan jo tage din gløgg med op og holde mig med selskab.”
Eva tager sit krus og følger hende op ad trappen. Selv her er der pyntet med gran, og kravlenisser stikker deres små pudsige ansigter frem bag hvert billede.

Mette går ind i sit soveværelse, og Eva følger hende. Hun sætter sig på sengen ved siden af Mettes tøj og den åbne kuffert, mens Mette begynder at klæde sig af foran det store spejl. ”Jeg bliver simpelthen nødt til lige at hoppe under bruseren,” smiler hun, mens hun knapper sin bluse op. I spejlet kan hun se den unge pige sidde på sengen og studere det fremlagte tøj. Hun lader tøvende en hånd glide følende hen over de forskellige genstande. Pludselig stopper hun. Hun ser hen på Mette, der stadig står med ryggen mod hende, og frem fra bunken trækker hun den dildo, som John havde sendt nogle dage i forvejen som en for-tidlig julegave. Mette havde besluttet at tage den med til hytten og lade John hjælpe med at indvie den. Han blev altid helt ustyrlig, når hun onanerede foran ham.
Mette rødmer, hun vender sig og går hurtigt hen til sengen og tager dildoen fra Eva. ”Det er vist ikke noget for dig, søde,” smiler hun, og lægger dildoen ned i kufferten og dækker den til med noget tøj.
”Jeg ved da godt, hvad det er,” lyder det fra Eva.
”Ja, det er jeg sikker på, at du gør,” svarer Mette, men det er altså stadig ret personligt og privat. Hun lukker kufferten, og tager hurtigt kjolen af. Så tager hun sin badekåbe på og går mod badeværelset. ”Drik din gløgg, søde. Jeg er straks tilbage, og så kører vi.”

Ude på badeværelset lader hun badekåben falde, åbner hurtigt sin bh og lader trusserne glide ned om lårene og træder ud af dem. Snart står hun under bruseren og nyder det varme vand mod sin krop. Hun rækker famlende ud efter et håndklæde og kommer så irriteret i tanke, at hun ikke fik hængt rene op fra i går. Hun træder ud af bruseren og slår hurtigt badekåben om skuldrene, lader vandet løb og går mod soveværelset for at hente et håndklæde.

Inde i soveværelset hører Eva vandet løbe i badeværelset. Hun tager en slurk af sin gløgg, vinen er begyndt at virke, og hun føler en behagelig snurren i kroppen og en lethed i hovedet. Hun ser sig om. Her er egentligt ganske hyggeligt. På bordet ved vinduet står et lille juletræ, pyntet og med kulørte lys, der giver værelset et eventyrligt skær. En stor smuk dybrød julestjerne står i vindueskarmen, og en juledekoration med duftende gran står på natbordet ved siden af sengen. Hendes blik drages igen mod kufferten, skal hun? Vinen i gløggen giver hende den sidste rest af mod, hun mangler, og nysgerrigt linder hun på kuffertens låg. Hun rækker ned og lader søgende hånden glide rundt, indtil hun mærker dildoens knudrede skaft mod sine fingre. En sær spænding fylder hende, da hun trækker den frem. Den er, ligesom hun har set i bladene, hun og de andre piger på hjemmet har smugkigget i. Udenfor døren bider Mette sig i underlæben. Modstridende følelser kæmper i hende. Noget siger hende, at hun burde gå ind og tage dildoen fra Eva, men nysgerrigheden byder hende at blive og se, hvad der sker. Inde i soveværelset er Eva begyndt at lade hånden glide op og ned af dildoen skaft, mens hun rytmisk spreder og samler benene. Hendes hånd glider op langs hendes krop, og fingrene begynder at cirkle kærtegnende om det spæde bryst.
Mette undertrykker et gisp. Hun mærker det spænde i maven, og bølger af varme stråler ned mod hendes skød. Hun er ikke til piger, men synet derinde får alligevel noget til at røre sig i hende. Hun lader en hånd glide op og kuple om et fuldmodent bryst. Brystvorten har allerede reageret og er begyndt at rejse sig. Hendes fingre lukker sig om den og begynder langsomt at nulre den frem og tilbage. Hun lukker øjnene i nydelse, men åbner dem hurtigt igen, bange for at gå glip af det mindste af, hvad der sker derinde.

Eva har taget dildoen op til ansigtet, hun dufter til den, ser så pludselig over mod døren. ”Er det mon sikkert?” synes hendes kropssprog at sige. Åbenbart beroliger lyden af bruseren hende, for hun åbner munden, lader tungen glide ud og cirkle om spidsen, inden hun langsomt, prøvende, lader den kunstige pik glide ind mellem sine læber. Hånden på blusen er ikke nok mere, hun lader den glide op under blusen og fatter om det nøgne bryst. Fingrene kradser let over huden og sender skønne fornemmelser gennem hendes unge krop. Det er ligesom om natten på pigehjemmet, bare meget rarere her i de hyggelige omgivelser.
Mettes skamlæber er svulmet op, og fugtigheden siver langsomt ud af hendes fisse. Dette er bare for frækt... Hun presser en hånd mod sit skød og lukker lårene fast om den, mens hendes fingre borer sig op i fissen. Hendes anden hånd er begyndt brutalt at maltraktere den efterhånden ømme brystvorte, og hun lader den glide over til det andet bryst, hvor hun fortsætter med at kæle.

Inde i soveværelset begynder Eva at knappe sine jeans op, hendes små lyserøde trusser kommer til syne, og hun lader spidsen af dildoen følende glide ned over det udspændte stof over hendes venusbjerg. Mette kan høre den unge piges hivende åndedrag helt ud på gangen, hvor hun selv har det største besvær med at holde sig rolig. Hun skiftevis spænder og løsne sine skedemuskler omkring sine fingre og lader engang i mellem tommelen glide hen over den nu hårde klit, der titter ud mellem skamlæberne.
Med jeansene knappet op og hånden på sine trusser lader Eva sig glide tilbage på den store seng. Hendes hænder, den ene oppe under blusen og den anden mellem hendes ben, bevæger sig rytmisk, og hendes krop bevæger sig i små ryk hen over sengetæppet, hver gang hun rammer et særligt følsomt sted.
Mette spreder sine ben, hun lader to fingre hamre ind og ud af sin, nu drivvåde, fisse. ”Åhh Gud! Hvad laver jeg dog?” tænker hun, mens hun hypnotiseret stirrer på den unge pige inde på sengen. Et eller andet siger hende, at hvis det skal være, så skal det være nu! Nu, hvor den unge pige derinde er opslugt af sin nydelse, nu hvor hun er så langt henne, at hun ikke kan nå at lade som ingenting. Nu!

Hvordan hun er kommet ud på badeværelset og har slukket for vandet, husker hun ikke. Men inde i soveværelset er Eva for opslugt af sin liderlige leg med dildoen til at bemærke den pludselige stilhed.
Som i trance skubber Mette langsomt døren op og går ind i det halvmørke soveværelse. Hun når helt hen til sengen, står og ser ned på det smukke liderlige syn af den unge pige der ligger og vrider sig vellystent på hendes seng. Med en let rysten på skuldrene lader hun badekåben falde og sætter sig nøgen på sengen ved side af Eva, som endnu ikke har opdaget hende. Eva kaster hovedet fra side til side. Hendes øjne er lukkede i nydelse, og hendes læber let adskilte. Pludselig slår hun øjnene op og ser Mette sidde halvvejs bøjet over sig. Hun stivner i et nu. Dildoen falder ud af hendes kraftløse hænder, og en voldsom rødmen farver hendes kinder.
”Je..., jeg ville ikke.. det var bare.. altså... jeg troede...” ordene kommer som en lang vrøvlet sætning fra hende, mens hun febrilsk prøver at rette på sit tøj.
Mette ved, at det er nu eller aldrig. Hver nerve i hendes krop skriger efter at røre ved den unge pige. Hendes brystvorter smerter af liderlighed. Hun rækker forsigtigt hånden ud og stryger nænsomt Eva over håret. ”Rolig nu,” smiler hun, ”det er jo det, den er beregnet til.”
Eva falder lidt til ro, nu da hun forstår, at der ikke er skældud på vej. Hun lader blikket glide op og ned over Mettes nøgne krop i skæret fra de levende lys. ”Du er pæn,” hvisker hun.
Mette føler en dyb varme gennemrisle sig. Automatisk rækker hun ud og trækker den unge pige ind til sig i en varm omfavnelse. Eva lader sig villigt omfavne. Dette er noget andet end de andre piger på hjemmet, en kærlighed hun ikke har følt før. Hun putter sig ind til Mette og nyder at mærke de faste bryster mod sin kind. Længe sidder de sådan, den modne kvinde og den unge pige, nøgne, i en tæt omfavnelse. Mette begynder at være sig den nøgne pigekrop bevidst, og hun lader langsomt hånden glide kælende op og ned langs Evas ryg. Lader forsigtigt neglene kradse over huden. Eva skutter ryg og næsten spinder ved berøringen. Mette kan mærke hendes åndedræt mod sin brystvorte, og tankerne begynder igen at springe hid og did.
Hun giver slip på den unge pige, og ser på hende. ”Du har en smuk skikkelse, ved du det?” spørger hun og lader et par fingre glide op og ned over Eva's maveskind. Eva gyser, en sær spænding spreder sig i hende og igen begynder hendes brystvorter at rejse sig. Da Mette griber fat i sømmen på hendes bluse og løfter den, tillader hun villigt, at den bliver taget af hende.
”Ohh, de er smukke!” udbryder Mette ved synet af Eva's nøgne strittende bryster. Uden at tænke, bøjer hun sig frem og kysser det ene. Eva spjætter under hende, da hun mærker Mettes læber omslutte sin brystvorte. Hun svajer i ryggen, løfter sig op mod hende mens ilinger af vellyst bruser igennem hendes krop. En svag stønnen undslipper hende, mens Mette lader tungen cirkle omkring den lille strittende brystvorte.  ”Hvad har jeg gang i?” Tanken farer som et lyn gennem Mette. Men fornemmelsen af den voksende brystvorte mellem læberne får hende til at skubbe alle hæmninger til side.
Langsomt, tøvende, lader hun den nu stive vorte glide ud af sin mund. Hun løfter sig lidt og ser direkte på den unge pige, der ligger halvnøgen foran hende. ”Har du lyst?” hvisker hun og fortsætter i samme åndedrag, ”har du nogen sinde været sammen med en anden pige før?”
Eva ser på hende, et kønt smil breder sig over hendes ansigt. ”Ja,” siger hun lavmælt, jeg vil gerne. Hun kærtegner forsigtigt, næsten genert, Mettes hår og fortsætter, ”jeg har aldrig været rigtigt sammen med nogen. Kun lidt med en veninde fra hjemmet, men det var slet ikke som med dig.”
”Jeg har heller ikke været sammen med nogen,” siger Mette, og lægger en hånd på Eva's ene bryst, som hun kærligt klemmer. ”Altså, en anden kvinde, mener jeg.” De griner lidt usikkert, ikke rigtig sikker på hvordan de skal fortsætte, det de begge ønsker.
”Jeg er vist blevet frygtelig våd,” mumler Eva endelig og ser ned på sit skød.
”Lad mig hjælpe dig,” siger Mette og lader fingrene følge kanten af Eva's jeans. Hun begynder at trække dem ned, og Eva løfter hjælpsomt hofterne, så hendes jeans letter gilder end. Mette trækker dem helt af hende og smider dem på gulvet. Hun bøjer sig igen forover og kysser de lange slanke pigelår, lader læberne og tunge spille op over den fine hud. Eva stønner lidt, lader det ene ben glide lidt ud til siden, åbner sig indbydende. Mette stirrer fascineret på Eva's trusser. En stor plamage har bredt sig, lige hvor hendes skød er dækket. Dette syn, og den lette moskusagtige duft af den unge piges safter, får den sidste rest af tvivl, og fornuft til at forsvinde som dug for solen. Forsigtigt lader hun sin hånd glide kærtegnende ned over Eva's dirrende krop og ned over hendes trusser. Hun mærker venusbjergets runding mod sin håndflade, og hendes fingre følger de opsvulmede skamlæberne under det våde stof. Eva klynker lidt, hun rækker ned og griber om Mettes håndled, presser hendes hånd fastere mod sit skød og begynder at bevæge den frem og tilbage hen over sin fisse, mens gispende små støn kommer fra hendes let adskilte læber. Mette læner sig ind over hende. Hun lader læberne glide let hen over Eva's hals, kysser og nipper. ”Hvor er det dog let at blive opslugt af denne unge pige,” tænker hun. Eva drejer hovedet til siden, blotter sin hals for Mettes læber og tunge. Hun lader læberne fortsætte hen langs den fine kæbelinje og op til Eva's fyldige læber. Først er hun tøvende, men så åbner Eva sine læber, møder Mettes kys. En tøvende tunge møder hendes, snor sig, smager, kæler. Bliver stadig mere uhæmmet, indtil de to kysser hinanden med en ukendt vildskab affødt af deres liderlighed for hinanden. Mette mærker, hvordan Eva fører hendes hånd ned i sin trusse og låser lårene om den. Hun kan mærke Eva's bløde skamlæber og den hårde klit mod sine fingerspidser
”Aaåårhhh!!” Eva's støn giver genlyd gennem soveværelset. Hun svajer i ryggen, støder sin fisse op mod Mettes fingre som nu har banet sig vej op i hendes stramme fisse. Mette begynder langsomt at bevæge fingrene oppe i den stramme ungpige fisse, frem og tilbage, masserer de bløde skedevægge, mens hun hele tiden sørger for at hendes tommel stryger hen over den nu stenhårde klit. Det giver et ryk i Evas krop hver gang Mettes tommelfinger rammer hendes klit, og hun stønner og klynker af nydelse ved bevægelserne i hendes brændende indre. Mette bryder deres kys og kæler for Eva's slanke hals med tungen, inden hun lukker læberne om den unge piges strittende bryst. Hun mærker den hårde knop mod sine læber og suger hårdt.
”Jaaahhh ohhhhh bliivv ved!!” Eva næsten skriger ordene ud, mens hun krampagtigt griber fat i Mettes tykke lokker og presser hendes hoved mod sit bryst. Mette mærker liderligheden gennemstrømme sig som en flod af ild. Det, at hun er i gang med at have sex, og vidunderlig sex endda, med en anden pige, en pige der er ung nok til at være hendes datter, får hende til at ryste af ophidselse. Hun stønner højt mod det unge bryst. Lader tænderne drilsk bide sammen om den hårde vorte og rusker den blidt. Resultatet udebliver da heller ikke. Eva skriger højt i nydelse, hendes krop står i en bue op fra sengen, og hun åbner sine slanke lår vidt ud til siden. Mette begynder at nulre hendes skamlæber. Den våde smaskende lyd af hendes fingre i Eva's fisse og deres høje støn og klynk er det eneste, der lyder gennem soveværelset. Hun fjerner hovedet fra Eva's bryst, ser ned på sin hånd, hvor fingrene næsten er skjult af de svulmende skamlæber. ”Du er meget smuk” hvisker hun, mens hun studerer det smukt buede venusbjerg med de lyse hår, der næsten ikke kan ses. Hun kan skelne Eva's lidt generte men glade smil i tusmørket og føler en dyb samhørighed med denne unge pige. Hun lader to fingre glide op i den unge fisse mærker, hvordan Eva uvilkårligt klemmer skedemusklerne om hendes fingre og støder sit skød imod hende. Hun ser ned... Tør hun? Tør hun kysse det fristende nøgne skød, der ligger åbent og fristende foran hende. Hun har aldrig gjort det før, men kan mærke trangen til at smage denne unge fisse. Med blikket stift rettet mod de våde skamlæber foran hende, lader hun sit ansigt nærme sig. Kan dufte safterne fra Eva's fisse. Hun sukker, presser læberne mod den nøgne hud og kysser langsomt vej ned mod venusbjerget. Hun mærker Eva's fine kønshår mod sine læber, lader tungen glide ud, og smager forsigtigt den lidt salte syrlige smag af Eva's safter.
”Ohh grnngg...!” Eva stønner, prøver at kvæle det skrig af vellyst, der er på vej. Mettes behændige fingre oppe i hende får hende til at vride sig på sengen. Hendes lår skilles og samles rytmisk, mens Mette skiftevis langsomt og hurtigt fingerknepper hende.
”Umm jaahh ohhh!! Du må ikke stoppeeee... det unmm det. Åhhh jaaa!!” Det sidste jaaaa... bliver til et skrig, da Mette samtidig lukker sine læber om hendes hårde strittende klit og suger hårdt på den. Mette stønner højt mod den våde fisse, hendes tunge bearbejder febrilsk Eva's klit og skamlæber mens hendes fingre pumper den stramme fisse. Hun gnider sin fisse mod lagnerne, lader en hånd glide ned og presser den mod sit glødende skød, mens hun liderligt slikker fissen foran sig.
Hun mærker, hvordan Eva stivner under hende og løfter sine hofter op mod hendes mund. Eva's hænder griber krampagtigt fat i Mettes hår. Hendes fissesafter bogstaveligt talt sprøjter ud af hende, hver gang Mette støder fingrene op i hendes fisse. Et lavt skrig, der langsomt stiger i styrke, baner sig vej ud mellem Eva's læber, da hun kommer. Hendes fissemuskler pulserer krampagtigt, mens en ubeskrivelig følelse af vellyst strømmer gennem hendes krop. Hendes fisses kramper sender en stråle af saft ud i ansigtet på Mette, som hurtigt fjerner fingrene fra Eva's fisse og presser munden mod den pulserende åbning. Hun borer tungen op i Eva's fisse, mens stråle efter stråle af varme safter skyder ind i hendes mund, rammer hendes gane og glider langs hendes tunge ned i hendes hals. Eva vrider og vender sig. Hele hendes krop ryster, og kramperne bølger igennem hende, mens hun kommer igen og igen. Mette må gribe hårdt om pigens hofter for at holde hende lidt i ro, mens hun fortsætter med at slikke og drikke.
”Ne..., nej, nej, neeejjj! Ikke mere, nok, nok,” gisper Eva, men Mette fortsætter. Fornemmelsen og smagen af den unge piges fisse er som et narkotikum, hun ikke kan få nok af, og det er først, da Eva hårdt river i hendes hår, at hun modstræbende, og højlydt gispende, modvilligt lader sig trække væk.

De to falder udmattet sammen. Eva, stadigt gispende, mens orgasmen langsomt slipper sit tag i hende, og Mette med hovedet hvilende på Eva's mave. Længe ligger de sådan, indtil Eva langsomt rører på sig.
”Ummmm, sådan har jeg aldrig haft det før. Jeg troede, at jeg skulle dø,” smiler hun. ”Grisede jeg meget?”
Mette vender sit våde glinsende ansigt mod hende, og slikker sig om læberne med et smil. ”Mmm meget, men det var dejligt.” Hun flytter sig lidt op, så de kommer til at ligge side ved side, tæt sammen. Hendes hånd kæler for Eva's kind, og hun læner sig frem og kysser hende blidt.

Lidt efter ruller Mette halvvejs ind over Eva, nyder at mærke den varme krop mod sin, mens hun rækker ud efter telefonen på natbordet. Hurtigt taster hun Johns nummer, og snart efter hører hun hans stemme. Hun mærker Eva's fingre glide kælende ned langs hendes ryg og trækker gysende af velvære skuldrene op.

”Hej John, skat. Jeg er blevet opholdt her og kommer ikke før i morgen. Nej, nej... alt er skam ok her, der kom bare noget i vejen. Ja, men så ses vi.” Hun smiler frem for sig. ”Ja, jeg savner også dig, kys, kys.”

Hun lægger røret på, vender sig om mod Eva, og med et smil trækker hun hende ind til sig. ”Hvad siger du til lidt at spise, søde? Nu har vi jo hele natten for os selv.” Hun svinger benene ud af sengen, trækker badekåben løseligt over skuldrene og går ud af værelset. På vej ned ad trappen kalder hun over skulderen. ”Kom ned i køkkenet, når du er klar, søde.”

Og mon ikke der kommer en fortsættelse til denne før eller senere..

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER