En uforglemmelig jul, del 2 - af Merlin
2011

Resume:
Mette har taget en ung pige med hjem efter at have været tæt på at køre hende ned. Efter en hed omgang sex med den unge pige er hun gået ned i køkkenet for at lave lidt lækkert til dem.
 

Mette står med ryggen til døren og er ved at fikse lidt lækkert fra aftenen i forvejen, da hun hører Evas skridt på trappen. ”Jeg er herinde, søde,” kalder hun, og lidt efter går døren op, og Eva træder ind.
Mette drejer hovedet og sender Eva et smil over skulderen. Hvor er hun smuk, tænker hun, og straks efter, hvad sker der, er jeg ved at blive forelsket i en pige? Og så ung! Hun ryster mentalt på hovedet, men må indrømme overfor sig selv, at den unge pige har vakt følelser i hende, hun ikke anede eksisterede. Hun havde aldrig sådan rigtigt interesseret sig for andre af samme køn. Bevares, hun kunne da godt beundre en flot kvindekrop på stranden eller i bladene, men ligefrem at opleve sig selv ligge mellem et par spredte lår og slikke en anden kvinde i skridtet, havde hun nu aldrig drømt om. Men det havde været en fantastisk oplevelse, en grænse hun var glad for, at hun havde overskredet.

Hun kan stadig smage Evas safter, og tanken om hvad de lige har lavet, sender en dejlig rislen ned af ryggen på hende. Hun ser, at Eva har taget hendes nat T-shirt på, og den får hende til at se endnu mindre ud.
”Her, hjælp mig lige med det her.” Hun rækker Eva bakken med de to tallerkener og smørrebrødet, tager selv et par glas og en flaske vin fra skabet.

Hun lader Eva gå først op ad trappen og nyder synet af de vuggende balder under den korte T-shirt. Da de kommer ind i det hyggelige soveværelse, sætter Mette flasken og glassene på natbordet og hopper op i sengen ved siden af Eva, som allerede sidder der men bakken balancerende på sine knæ. Mette skænker et par glas og rækker Eva det ene.
”Jeg håber at du kan lide vin,” smiler hun over glassets kant og nipper til vinen.
Eva løfter hurtigt glasset til læberne, og i et par hurtige slurke har hun gulpet vinen i sig.
”Hov, hov,” griner Mette, mens hun skænker op igen. ”der er ingen grund til hastværk, vi har hele natten.”
Eva rødmer, og denne gang nøjes hun med at nippe til glasset. Maden forsvinder hurtigt, og det synker også betragteligt i flasken. Da tallerknerne er tomme, tager Mette bakken og sætter den på gulvet ved siden af sengen. Vinen har gjort Eva lidt døsig, og hun putter sig ind i Mettes favn og næsten spinder af tilfredshed. Mette lægger armen om hende og nusser hendes hår. Da hun føler at Eva er klar, begynder hun at spørge ind til, hvorfor hun gik ude på landevejen på den tid af døgnet. Eva siger ikke noget i lang tid, men så kommer forklaringen langsomt. Det var meningen at hun skulle have været sammen med sin far i julen, men for et par dage siden ringede Faderens nye kæreste så og aflyste. De skulle have selskab i julen, og det var ikke så godt, hvis hun også var der. Det kunne hun jo nok forstå.

Eva var blevet så vred, at hun havde besluttet at stikke af fra det hjem, hun var blevet anbragt på efter forældrenes skilsmisse.
På spørgsmålet hvor faderen bor, svarer Eva først undvigende, men trygheden i Mettes arm, og vinen gør, at hun er parat til at stole på hende.
Mette studser, da hun hører navnet på byen. ”Det er jo sørme ikke mere end små halvtreds kilometer fra, hvor min kæreste og jeg skal holde jul.” Hun giver Evas skulder et opmuntrende klem. ”Nu skal du høre, hvad vi gør. Du bliver her i nat, og i morgen tager du så med mig til Jylland. Jeg sætter dig af ved din faders hus. Hans kæreste kan jo ikke ligefrem sende dig tilbage igen, vel?”
De to griner ved tanken om kærestens ansigtsudtryk, når de sådan tropper op uanmeldt. Og de ender med at fnise ukontrolleret, jo mere de pensler de forskellige scenarier ud for hinanden.

Lidt efter bliver de alvorlige igen. Mette drejer ansigtet mod Eva, kysser hende på håret og hvisker, ”Var det dejligt for dig, søde?”
En pludselig generthed overstrømmer den unge pige, og hun rødmer blussende. Hendes strube snører sig sammen, og hun kan kun nikke med nedslagne øjne. ”Men, du kom jo slet ikke,” får hun endelig hvisket tilbage.
”Det er i orden,” svarer Mette og stryger hendes hår. ”Det var dejligt for mig at høre dig, og mærke dig.” Hun smiler lidt genert selv. ”Jeg har aldrig gjort dette med en pige før.”
Vinen har gjort Eva lidt mere sikker på sig selv. ”Det har jeg heller ikke, i hvert fald ikke på den måde,” svarer hun. Hun vender ansigtet op mod Mette som bøjer sig let frem og kysser hende. Igen fornemmer Mette den dejlige rislen gennem sin krop, og hun skiller langsomt sine læber, da hun mærker Evas tungespids mod dem, og lader Evas tunge glide ind i sin mund, hvor hun møder den med sin egen i et langt kys der bliver stadig mere intenst. Mens de kysser, mærker hun Evas hånd mod sin krop. Den slanke hånd søger op og ind under badekåben. Lukker sig om hendes ene bryst og begynder at kæle for det. Mette som ikke selv kom, da hun koncentrerede sig helt om Eva, tændes hurtigt og mærker liderligheden skylle igennem sig igen. Hendes fisse reagerer omgående. Skamlæberne svulmer og en let fugtighed spreder sig mellem hendes lår. Hendes følsomme brystvorter rejser sig under Evas søgende fingre og står snart struttende.
”Sæt dig lidt op,” hvisker Eva, og hjælper Mette op at sidde langs sengens hovedgærde. Viljeløst lader Mette sig lede af den unge pige som nu har taget kommandoen. Eva spreder Mettes ben og lægger sig på maven mellem dem. Hun kysser sig vej ned over Mettes skulder og hendes læber glider søgende ned over et fuldmodent bryst og nusser over den stive vorte.
”Arhhhhh!” et langt suk lyder fra Mette, da Eva begynder at suge og slikke den stive knop. Det føles helt anderledes, end når John gør det, og han er ellers en fantastisk elsker. Mette læner sig tilbage mod sengens hovedgærde, nyder Evas ivrige tunge mod sin brystvorte og de ophidsende små stød der går igennem hende. Hun slår benene om Evas ryg og kæler for hendes hår, mens hendes fisses safter smattes ud mod den unge krop der ligger så tæt mod hendes egen. Mens hun fortsætter med at drille Mettes brystvorter, lader Eva hånden kæle for Mettes krop. Lader den glide ned over den glatte hud og ind under sig og ned mod de spredte lår. Mette stønner højt, da hun mærker Evas fingre mod sin fisses åbning. ”Århh jaaa. Søøødee! Kæl for den, min fisse vil mærke dine fingre.. Umm kneppp den!” Det sidste kommer som et højt støn da Eva lader et par fingre glide op mellem Mettes skamlæber og dybt op i hendes fisse. Mette klemmer med skedemusklerne, da hun mærker at Eva begynder at bevæge fingrene frem og tilbage oppe i hende. Hun er stolt over stadig at være stram ”der nede,” og kan tydeligt mærke Evas fingre mod sin fisses glatte vægge, mens de bevæger sig rytmisk ind og ud af hendes drivende indre. Hun tager fat om Evas hår og skubber blidt men bestemt den unge pige hoved ned mod sit glødende underliv. Eva lader sig villigt lede. Hun slipper den stive brystvorte med et sidste drilsk bid der får Mette til at stønne højt og svaje i ryggen. Så lader hun læberne glide ned over den glatte hud, ned over den lidt buttede mave og ned til den varme våde åbning. Da hun mærker de krusede hår på Mettes venusbjerg, tøver hun lidt. Men Mette er nu så ophidset, at hun næsten brutalt tvinger Evas ansigt mod sit skød mens hun selv løfter hofterne. Endelig! Et elektrisk stød går gennem hende og en hæs rallen af liderlighed undslipper hende, da hun mærker Evas læber mod sin lystne klit. Stjerne danser foran hendes øjne, da Eva begynder at slikke og suge på den lyserøde knop, der stritter frem mellem hendes skamlæber. Hun kan mærke hvordan hendes safter driver ud af hende og ned mellem hendes balder. ”Århh jaa, oummm slikkk... det er skønnnttt! Gisper hun mens Evas tunge ivrigt søger ind mellem skamlæberne og op i hende. Eva stønner højt, med munden presset mod fissen foran hende. Dette er så nyt, så spændene og SÅ dejligt. Slet ikke som de små famlende forsøg på hjemmet. Hun skyder tungen frem, mærker de bløde skamlæber vige, og smager på de safter Mette i så rigeligt mål udgyder. Hun lapper ivrigt i sig, som en killing der ivrigt drikker mælk fra en skål. Hun griber om Mettes hofter, som vrider sig under hende, prøver at holde hende fast, mens hun lader tungen fare ind og ud af fissen foran sig. Hun kan mærke at hun selv er våd igen, hendes fisse savner allerede Mettes fingre og tunge, og hun presser sit skød mod lagenet og gnubber hårdt for dog at få lidt lindring i sin kløende fisse.

Mettes stønnen er gået over i små hvinende skrig. Hver gang Eva lader tungen sno sig om den stive klit mellem sine læber giver det et ryk i Mette og hun støder sin fisse op mod Evas ansigt. ”Ohhh jaaa så tæt, snarrtt ouhhh!”
Eva lader ivrigt en tredje finger glide op i Mette. Mærker hvordan Mette klemmer om dem med fissen. Ohh den er så stram. Eva fingerknepper hende i dybe stød, presser fingrene så langt op i den kogende fisse foran sig. Hun suger hårdt på klitten og trækker i den med læberne.

Mette er nu kun et rystende vrag af liderlighed. Hendes arme basker kraftesløst i luften, fingrene prøver krampagtigt at finde noget at gribe fat i, mens hun kaster sig frem og tilbage på sengen. Hun har aldrig følt noget lignende. Det er som om der brænder en uudslukkelig ild mellem hendes lår. En ild der truer med at opsluge hende.

Pludselig, uden varsel, er det som der bliver lukket op for alverdens sluser. Orgasmen tordner gennem hende. Får hendes krop til at løfte sig i en bue fra sengen, mens hendes fisse sender den ene stråle saft ud efter den anden. Hun skriger sanseløst sin orgasme ud i værelset, klemmer Evas ansigt så hårdt mod sin fisse, at den unge pige næsten ikke kan få vejret. Det er som om det aldrig vil få en ende. Igen og igen griber orgasmens kramper hende og holder hende i et jerngreb, og hun giver sig villigt hen, overgiver sin krop og sig selv til den primitive urlyst der har overtaget hende.

Kun langsomt falder hun til ro. Hun falder slapt tilbage på sengen og skubber slapt Eva væk fra sin fisse. Hun trækker vejret tungt, gispende. Prøver at forstå hvad det var der skete. Små vellystne ryk får det til at rykke let i hendes krop mens de sidste rester af orgasmen langsomt forsvinder.

Også Eva ligger gispende på sengen, ser med et kærligt blik op på Mette, som smiler til hende gennem halvt lukkede øjne. Hun trækker blidt Eva op mod sig. Deres læber mødes igen i et kys og tungerne leger en kærlig leg. Mette kan smage sig selv på Evas læber og slikker langsomt rundt om hendes mund.  

Sådan ligger de i lang tid. Nyder bare nærværet af hinanden og at mærke hinandens krop. Mette lader sine fingre glide kælende ned af ryggen på Eva som spinder og putter sig tættere ind til hende. Langsomt, næsten umærkeligt begynder Mettes kærtegn at blive mere intime. Hendes fingre glider ned over Evas balder og bevæger dig let og drillende op og ned i den stramme revne mellem dem. Hun skubber det ene ben lidt til siden således at hendes knæ ligger mod Evas skød. Ved at bevæge foden kan hun nu få musklerne omkring knæet til at bevæge sig og gnubbe mod Evas revne som langsomt reagerer og bliver fugtig og varm. ”Mmhmhhh, det er dejligt det der,” mumler Eva mens hun begynder at bevæge sig mod Mettes knæ. Hun kysser ned over Mettes hals, og stopper først da hun mærker brystvorten mod sine læber. Hun lader læberne glide ned over den, og mærker hvordan den langsomt vokser sig hård i hendes mund, mens hun sutter løs, og lader tungen glide frem og tilbage hen over den. ”MmmHHH... du tænder mig igen, din frækkert” mumler Mette og borer neglene ned i Evas faste balder mens hun skubber sit bryst fastere mod Evas mund.  Mette gisper højt da Eva bider let i hendes nu stive brystvorte og lader de små skarpe tænder stryge hen over den. Hun løfter sit knæ og presser det hårdt mod den unge piges fisse og mærker den våde sprække mod sin hud, og de fine hår kilde. Eva begynder at bevæge sig, gnider sin fisse mod Mettes knæ mens hendes tunge arbejder ivrigere på den nu stive brystvorte. De begynder begge at ligge uroligt, følelserne er simpelthen for dejlige. Hun griber om Evas bryst, klemmer den lille lyserøde brystvorte og lader den rulle frem og tilbage mellem to fingre. Eva stønner højt og går til angreb på Mettes brystvorte som hun næsten maltrakterer mellem sine læber. Mette mærker, hvordan safterne fra hendes fisse løber ned mellem hendes balder. Hun ved at hun normalt bliver meget våd dernede, men nu føles det næsten som om det tapløber ud af hende. Hun lader en hånd glide ned og mærker efter, jo det driver ud af hende. Hendes fingre begynder, næsten automatisk, at kæle. Hun kører dem op og ned langs skamlæberne, lader en skarp fingernegl raspe hen over den stenhårde klit og nyder de elektriske stød der sender bølger af liderlighed ned i hendes åbne fisse. Eva mærker, at der sker noget dernede og lader med et svup Mettes brystvorte glide ud mellem sine læber. Hun flytter sig ned mellem Mettes vidt spredte ben og stirrer fascineret på Mettes roterende underliv og de våde opsvulmede skamlæber der bliver bearbejdet af Mettes fingre. ”Århhh Gudd!” tanken farer som et lyn gennem Mettes hoved. ”Jeg ligger her og onanerer foran en pige. Udstiller min egen liderlighed, og jeg NYDER det!” Med en sagte stønnen lader hun to fingre glide op i sin fisse... ”Oummmm!!” nyder at mærke dem dybt der oppe. Eva har nu en hånd nede mellem sine lår, og kopierer Mettes bevægelser. Hendes fingre kører ind og ud af hendes unge pigefisse mens hun betaget betragter Mette. De to stønner næsten i takt mens deres fingre rytmisk glider ind og ud.

Stadig med fingrene dybt begravet i sin fisse, rækker Mette ud. Hendes søgende fingre får fat i Evas hår og trækker hende ned mod sig gabende skød. ”SLIK mig! ohh Gud slik min fisse” kommanderer hun, og Eva adlyder mere end villigt. Hun kysser drillende indersiden af Mettes spredte lår og arbejder sig langsomt op mod det duftende åbne skød. Mette stønner utålmodigt. ”Århh... kommm nuuu.. slik min fisse, jeg vil mærke din dejlige tunge bore sig op i mig!” Eva smiler lidt ved sig selv, nyder den magt hun har over Mette, og de frække ord der stødvist kommer fra hende. Endelig! Mette spinder nydende da hun mærker de første slik fra Evas tunge mod sin fisse. Læberne der forsigtigt napper blidt i de svulmende skamlæber og tungen der så langsomt, nydende borer sig op i hende. Eva åbner Mettes fisse med fingrene så hendes tunge kan komme så langt op som muligt. Hun nyder smagen af fisse safterne der siver fra Mette og ned i hendes mund, og slikker ivrigt det bedste hun kam. Mette er i et liderligt helvede, hvor stød efter stød af sanseløs nydelse truer med at rive hende i stykker. Hun støder underlivet op mod Evas tunge i hidsige kneppebevægelser mens uforståelige lyde og grynt undslipper hendes vidt åbne mund.

Med en kraftanstrengelse tager hun sig sammen, rækker ud efter Eva og begynder at trække i hende. ”Vend dig om, min skat. Jeg vil også slikke dig.” Uden at stoppe med at slikke Mettes fisse, vender Eva sig, skræver ind over Mettes ansigt med et knæ på hver side af hendes hoved og byder sig til. Mette ser op i den yndige lyserøde fisse. Evas skamlæber har åbnet sig som en blomst og den lille klitoris står stiv og strunk og titter frækt frem øverst oppe. Hun slikker sig forventningsfuldt om munden og lader en finger følge fissens åbning i hele den længde.
”Umm jaaa det er dejligt det du gør,” stønner Eva og skræver endnu mere så Mettes finger glider et lille stykke op i hende. ”Uhh jaaa,” stønner hun og begynder at bevæge sine hofter. Mette kører drillende sin finger lidt længere op i den stramme pige fisse foran sig. Trækker den så ud for snart efter at støde den op igen. Mette nyder at mærke den stramme fisse klemme om sin finger, og vrikker den fra side til side oppe i Eva som udstøder små lystne skrig ved hver bevægelse i hende.

Med sin frie hånd trækker Mette Eva længere ned mod sig. Hun skyder tungen frem og cirkler om den blottede klit. Berøringen får Eva til at udstøde et skrig af lyst og hendes ryg svajer i nydelse. Hun lader to fingre støde op i Mettes fisse og begynder at fingerkneppe hende i hårde stød. Mette gør gengæld ved at trække sin finger ud af Evas fisse og erstatte den med sin spillende tunge. Hun gør tungen stiv og hård, og begynder at støde den op i den stramme fisse foran sig, mens hendes hænder kærtegner Evas stamme røv. Soveværelset emmer af liderlig sex, og de eneste lyde er de to liderlige pigers støn og skrig.

Mette flytter lidt på sig for at komme bedre til. Hendes fingre støder mod skaftet af dildoen der ligger helt ubemærket og glemt på lagnet ved siden af hovedpuden. Hun lukker hånden om den, og fører den op mod Evas fisse. Hun åbner Evas skamlæber med to fingre og skubber hovedet af dildoen ind. Da Eva mærker at noget stort presser på ved hendes fisse, løfter hun sig lidt fra Mette, og kigger nysgerrigt ned mellem sine lår. Hun synes det ser utrolig frækt ud at Mette holder dildoen og fornemmelsen af at mærke den mod sin fisses åbning er ubeskrivelig. ”Tro, tror du at den kan… være der?” spørger hun lidt usikkert, delt mellem usikkerhed, og et brændende ønske om at mærke legetøjet i sin glødende fisse.
”Mmhjaa..” siger Mette blidt. ”Jeg skal nok være forsigtig.” Med små drejende bevægelser fra side til side, skubber hun dildoen et lille stykke længere op i Eva. Som hun dog tager imod, den lille. Mette nyder at se hvordan Evas fisse tæt omslutter dildoen. Det er som om den former sig efter det knobrede skaft. Hun trækker den ud, ser på skaftet der glinser af Evas safter. Slikker nydende på den inden hun igen lader den glide indenfor i Evas stramme hul... ”Ummohhh den er såå stooor!” gisper Eva. Mette lader et par fingre glide omkring Evas klit og nulrer den forsigtigt, men hun forsigtigt knepper Evas fisse med dildoen. Skubber den et lille stykke længere op for hver gang, indtil den er helt oppe i hendes stramme fisse. ”Nåh,” tænker Mette, ”ja, jomfru er hun altså ikke,” og hun trækker dildoen næsten helt ud, for med det samme at støde den helt op i Eva igen. Efter et par ture af den slags, er Evas fisse strakt så meget ud, at dildoen glider lettere, og Mette begynder at kneppe hende hårdere, men dog stadig kærligt. Evas stønnen er gået over i små liderlige skrig, der stiger i styrke, hver gang Mette banker dildoen i bund i hendes fisse, og hun begynder at støde tilbage mod Mettes bevægelser, mens hendes fingre borer sig dybere op i den drivende fisse, hun har foran sig. ”Momme … det er... du, du knepper mig.”

Evas stemme stiger til et liderligt skrig, da Mette i det samme borer dildoen helt op i hendes fisse og hurtigt kører den frem og tilbage nogle gange.
”Ja, min skat, jeg knepper dig!” stønner Mette tilbage.
”Slik mig. Sug på min klit!” Eva er kun alt for villig til at gøre, som der bliver sagt, og snart ryster Mette i liderlighed over Evas tungearbejde i hendes fisse og på klitten. Eva prøver i sin liderlighed at presse hele hånden op i Mette, men får kun fire fingre ind, men Mette skriger og stønner og laver vilde kneppe bevægelser mod den indtrængende hånd og nyder Evas fingre oppe i sig. Hun kan mærke at endnu en orgasme er på vej, og hun begynder at kneppe Eva hurtigere med dildoen. Hun trækker den ud, og presser det vibrerende hoved mod Evas klit, og lader det glide rundt om den hårde knop, inden hun igen borer den op i fissen foran sig. Eva er også ved at være klar. Mette kan mærke hvordan den unge piges fingre i hedes fisse mister noget af rytmen, og hvordan hendes krop begynder at skælve. Hun lader sig glide lidt ned under Eva, og lukker læberne om klitten og suger hårdt på den, men hun knepper hende med dildoen der giver høje frække smaskelyde når den glider ind og ud af alt det våde.

De kommer samtidig! Mette spænder i kroppen, hun rejser sig i en bue mod Eva, hendes lårmuskler spændes og spasmer farer igennem hendes kusse, mens bølge efter bølge af ubeskrivelig velvære overtager hendes krop. Hun presser sit ansigt tættere mod Evas fisse og suger hårdt på klitten. Eva stivner totalt. Hun skriger sin orgasme mod Mettes fisse mens hendes krop ryster vildt og vrider sig krampagtigt. Saften står i strint fra hendes fisse. Mette mærker de varme strint mod sit ansigt og åbner munden for at fange hver en smule af de velsmagende dråber.
Tæt sammenslyngede vrider de to sig på sengen mens orgasmen bruser gennem dem som et stormpisket hav i oprør. Og kun langsomt slipper den sit tag i dem og efterlader dem som to gispende, svedige og udmattede væsener. 

De ligger sådan i lang tid, mærker hinanden. Endelig trækker Mette dildoen ud af Eva og hjælper hende omkring så de ligger ansigt til ansigt. Hun trækker dynen op over dem og mens de ligger og småkysser glider de langsomt ind i søvnens favntag.

Til sidst er det eneste man hører, deres afslappede åndedrag mens jule lysene langsomt brænder ud i deres stager...

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Merlin  HER
Flere noveller af samme FORFATTER