Et juleeventyr - af Master K.
2011

Det var 3. søndag i advent, og Knud var på vej til storcentret for at købe gaver til familien. Han havde virkelig været nødt til at tage sig sammen, for der var 3 ting han ikke kunne fordrage. Den første var storcentre med folk ude og handle. Den anden var at købe gaver, for som de fleste mænd, var han ikke speciel god til det, så det endte tit med gavekort og CD’er. Og den sidste var hvidkålssuppe, og det var nok det eneste han ikke ville blive udsat for i dag, så hans humør var ikke det bedste lige nu.
Det eneste der hjalp lidt på hans stemning, var at årets første snefnug langsomt var begyndt at dale stille ned fra himlen, mens eftermiddagen begyndte at mørkne. Her tæt på vintersolhverv var dagen ikke særlig lang, og som han gik der lykkedes det ham at komme lidt i julestemning, fordi sneen langsomt begyndte at dale ned på denne frostklare eftermiddag.

Han var 37 og boede alene, og julen skulle fejres sammen med hans søster, og hendes familie. Det gav ham i dag til at købe gaver og de næste halvanden uge til at komme i julestemning. Han var sikker på det nok skulle komme, når blot i dag blev overstået, og han havde lidt ideer til hvad han skulle købe.

Da han kom til Centeret var humøret allerede noget bedre. Det gjorde noget ved ham, at der gik en masse mennesker rundt, belæsset med pakker, og forfulgt af børn med glade øjne og stemmer der spurgte om både det ene og det andet. Han kunne godt lide at iagttage folk og gætte sig til, hvordan de havde det, og hvad de tænkte på. Det eneste han ikke kunne lide var overfyldte indkøbscentre, og heldigvis var der ikke helt proppet endnu. Der var lunt og rart i centret, og der duftede af brændte mandler fra en bod, og en dejlig duft af kager kom ud fra bageren, så måske det ikke blev helt så slemt.

Der var pyntet overalt, hvor han kiggede hen, og det hjalp så meget at han næsten begyndte at gå og synge med på de glade juletoner der strømmede ud fra de skjulte højtalere ”Det er jul, det er cool” lød MC Ejnars gamle hit, og så vidste han det blev rigtig jul igen i år, for den havde altid været en del af hans julestemning. Uden den ingen jul, basta. Derhjemme havde han også pyntet op og lavet dekorationer, så meget at han blev drillet med det på arbejde, men det var sådan han havde lyst til at ha’ det og så ku’ de jo sige hvad de ville om den ”juledepression” han havde taget med til sit skrivebord.

Nå, men der var ingen vej udenom, det med at købe gaver, så han fik fat i en vogn til at putte dagens fangst i, og så indledte han jagten. Han gik ind i et havecenter først, for han svoger skulle ha’ en havenisse, havde han bestemt for at drille ham, fordi han for det første aldrig kom med nogen ønskeseddel, og for det andet var de begge enige om at havenisser måtte skydes hele året. Så kunne han måske lære at komme med nogle ønsker. Måske hans nevø så skulle ha’ et luftgevær? Nej det gik nok ikke, for det ville hans søster ikke synes om, og der var jo ingen grund til at ødelægge en god joke.

Det næste sted han gik ind, var en tøjforretning, for han havde en ide om at finde en lun trøje til hans søster. Som altid når han kom ind i en ny butik, stoppede han lige brøkdele af et sekund i døren, for at lade blikket glide rundt og danne sig et billede, af dem der var derinde. Denne gang blev det lidt mere end blot et brøkdel, for hans blik faldt på en kvinde der stod og kiggede på undertøj. Hun var ikke særlig høj, og havde den smukkeste figur. Hun havde et par smukke brune øjne, der lige nu så en anelse fortvivlede og rådvilde ud. Nå nå, tænkte han ved sig selv, måske det ikke bliver helt så kedeligt i år, mens hans hoved arbejdede på højtryk med en ide til, hvordan hun skulle angribes, for der var noget helt særligt ved hendes fremtoning, der tændte ham.

Hurtigt stillede han vognen fra sig, lagde jakken oven på havenissen, og gik med faste skridt over mod hende. Noget inden i ham sagde, at hun skulle angribes direkte, og at hun var lige den han havde gået og ventet på. ”Hej, er der noget jeg kan hjælpe en kvinde i nød med” sagde han da han stod lige bag hende, og hun drejede lidt overrasket rundt og kiggede direkte op i hans øjne. Han smilede beroligende til hende, og han kunne mærke hun faldt hurtigt til ro.
”Det kan også være svært at finde det rigtige, når der er så meget at vælge imellem, men så er det jo heldigt, at jeg er her,” sagde han med et skævt smil og fastholdt hendes øjne. ”Jeg er sådan en slags juleassistance, der arbejder lidt freelance her i centeret, så i dag vil jeg være din personlige hjælpenisse, hvis det har nogen interesse,” sagde han, og blev mødt med et kæmpe smil, der nåede helt op i hendes øjne. Hun afslørede de smukkeste tænder, og så havde hun et smilehul på den højre kind.
”Jeg fik slet ikke præsenteret mig. Jeg hedder Knud. Og hvem har jeg så den glæde at hjælpe?”
”Jeg hedder Joanna, og ja, det kunne da være meget rart med en andens mening, hvis du er til at stole på,” svarede hun grinende tilbage, for magen til frækhed, måtte jo belønnes, og hun vidste helt ærligt ikke hvad hun skulle vælge. Hun skulle til fest om aftenen og ville gerne se lidt udfordrende ud, for hun trængte til at føle en rigtig mand, og samtidig være meget feminin. Det første og det sidste forklarede hun ham, og det hun trængte til, var hun lidt nervøs for at han allerede havde luret.
”Ok. Lad os så se hvad vi kan finde. Du er størrelse 38 i trusser og lad mig se… hm 85c i Bh, eller der omkring, ikke,” sagde han, medens han lod øjnene glide op og ned over hendes, og tog venligt, men bestemt i hendes arm, og førte hende over til det sidste prøverum, der var helt nede i et hjørne af butikken. Hun fulgte med uden at protestere, og følte sig helt tryg ved ham.
”Nu klær’ du dig af, og så rækker jeg noget ind til dig, som du skal prøve, og når du har fået det på, kalder du, så jeg kan vurdere om det sidder ordentligt på dig, forstået,” sagde han og lukkede døren efter hende.

Hmm tænkte han, hvad skal vi nu finde. Lad os starte lidt blødt ud, og så blidt skubbe hende i den retning, hendes øjne afslører hun gerne vil. Han fandt først noget tækkeligt undertøj i hvid, store trusser og underkjole, og dertil en halvlang kjole, og gik over med det. ”Er du klar til det første,” spurgte han, og uden at vente på svar, åbnede han døren og rakte det ind. Han undlod med vilje at kigge, for som han tænkte, skulle der nok blive mulighed for det, og det var vigtigt ikke at skræmme hende nu.

Det næste han fandt, var en anelse mere udfordrende, og da han kom over med det, spurgte han, om hun var klart til, at han kiggede. Hun svarede ja, og han åbnede døren for at se. ”Det er da meget pænt, men det viser jo slet ikke, hvem du er,” sagde han, og rakte hende det næste sæt. ”Prøv det her,” sagde han, og lukkede døren for at finde det næste sæt. Nu følte han sig lidt mere sikker, og til det næste valgt han en lidt mindre trusse, og en BH der passede, en lidt nedringet bluse og en halvlang nederdel, vel vidende at han også ville kassere det, for hun var ikke der, hvor han ville ha’ hende… endnu.

Da han så det næste, bad han hende dreje rundt, og kiggede vurderende på hende. ”Det er stadig ikke det rigtige, for du er jo ikke hvad det tøj signalerer,” sagde han, og hun nød hans undersøgende blik på sin krop. Hun kunne mærke det begyndte at kildre lidt i maven, når han lod blikket glide op og ned over sig og stoppe ved hendes velformede bagdel og faste bryster.
”Hvad mener du da jeg er” spurgte hun.
”Det skal jeg fortælle dig, når jeg kommer med det næste, du skal prøve, for en krop som din, er for god at skjule, og du er noget af det smukkeste, jeg har set længe,” sagde han, samtidig med at han trak døren i og forsvandt. Nu skal hun få at se, tænkte han, og fandt en corsage i en dyb lilla farve, der var hægtet foran og snøret i ryggen, en kort sort nederdel, en hofteholder og et par sorte silkestrømper og en sort G-strengs trusse, der havde den finesse at den var åben i bunden.

Da han kom tilbage, var hun lige blevet færdig med at få tøjet på, og stod og rettede på det, da han uden at spørge, åbnede døren. ”Er du ikke klar endnu” spurgte han og tog hendes arme ned langs siden. ”Stå stille, så skal jeg ordne det sidste, når du ikke kan følge med,” sagde han lidt bydende, og hun reagerede lige som han havde regnet med. Hun lod armene hænge ned langs siden, og bøjede hovedet let og lod ham rette det sidste til. Han tog fat om hendes hofter og drejede hende, samtidig med at han vurderede hende igen.
Underligt, at hun ikke syntes, det var forkert, at der stod en fremmed mand og rørte ved hende, tænkte hun, men det føltes naturligt, at han tog styringen og stod og kom med kommentarer om hendes udseende. Hun følte det ikke forkert, tvært imod var det nok det, hun havde ledt efter, og han havde mærket det med det samme. Hun slappede helt af, bortset fra hendes fisse der var begyndt at blive lidt våd, og hun kunne mærke det kildrede dejligt i maven. Ikke engang nu, da han lod hænderne glide rundt på hendes krop, og hun mødte dem kælent.
”Tænkte jeg det ikke nok. Du er en villig tøs, der trænger til at blive opdraget, så det næste sæt tøj, vil blive det du forlader denne butik i. Nu klæder du dig om igen, og om 2 minutter er jeg tilbage, og så er du klar til at gå. Forstået!” sagde han bydende til hende, og hun nikkede let, og begyndte med det samme at tage det tøj af, som hun havde på, for 2 minutter var ikke meget tid, og hun ville gerne gøre ham tilpas, og se hvor det her førte hen. Hun vidste, han havde fat i noget, hun længe havde gået og drømt om, og det overraskede hende, at han kunne se det, og så meget som det tændte hende, var det ikke noget hun havde lyst til at stoppe.

Han stak det næste sæt ind til hende, og det undrede hende, der ingen mærker var på, men hun skyndte sig at se, hvad det var. Det ramte noget, gik lige i hendes fisse, kunne hun mærke, da hun så corsagen. Hurtigt tog hun hofteholder og strømper på, og da hun trak trusserne op, og fandt ud af de var åbne, følte hun sig dejlig klar til, hvad der nu måtte ske. Nu var det corsagens tur, og hun var godt klar over, at hun ikke kunne nå det på de 2 minutter, men skyndte sig alt det hun kunne. Den viste sig at være uden stropper og dækkede kun lige hendes brystvorter, så brysterne blev løftet op i 2 store hvælvinger, og så vidt hun kunne se, så det noget frækt ud. Hun blev enig med sig selv om at tage nederdelen på, og så vente med at snøre den, så hun dog havde alt tøjet på, når han kom tilbage, og hun havde netop trukket den op over hofterne og var ved at lukke den, da han kom ind i rummet til hende.

”Hmm, synes du, at du er færdig sådan der, for de 2 minutter er da vist gået,” sagde han, og lod blikket løbe op og ned af hende. Uden at sige mere, drejede han hende rundt og tog fat i snørerne bagpå, og gav sig til at stramme dem op. Han trak til så hun næsten mistede pusten. ”Når du nu ikke selv kan finde ud af det, så må jeg jo gøre det. Bøj dig forover og spred benene,” kom det hurtigt fra ham, og uden at tænke over det gjorde hun som der blev sagt. Her stod hun, i det frækkeste tøj hun nogen sinde havde haft på, sammen med en fremmed i et prøverum i centeret. Og som om det ikke var nok, så drev hun af liderlighed, og var villig til at gøre alt, han måtte bede om, og håbede, hun fik lov til det. Pludselig mærkede hun hans hånd komme op mellem sine ben, og den stoppede ikke, før den lå på hendes fisse, og han lod en finger glide ind mellem hendes skamlæber. ”Du er da vist en liderlig tøs, men ikke god til at adlyde endnu. Men det skal jeg nok lære dig, hvis du har lyst. Hvis du har, skal du blot sprede benene lidt mere, og hvis ikke er det nu sidste chance for at bakke ud. Forstået?”
Hun nikkede blot og flyttede fødderne lidt mere fra hinanden, spændt på hvad der nu skulle ske, og hun blev noget overrasket, da hun mærkede hans spændte pik glide ind mellem hendes baller oven på trusserne, for til sidst at finde åbningen og bore sig dybt op i hende, så hun blev løftet lidt op fra gulvet.
”Som jeg nok tænkte, er du en villig tøs, og jeg er nu din Herre, og den du nu er spiddet på, er det din opgave at holde ren og stille tilpas. Forstået tøs?” hviskede han, og hun kunne kun nikke, for hun turde ikke sige noget af frygt for at komme til at skrige af lyst.
Han trak sig ud af hende, og drejede hende rundt, så hun nu stod foran ham. Dernæst lagde han hænderne på hendes skuldre og pressede nedad og sagde, ”Så gør mig ren, så vi kan komme videre. Jeg har betalt for tøjet og der er flere indkøb at gøre i dag, så lad det gå lidt villigt, min tøs.”
Hurtigt satte hun sig på knæ, og for første gang så hun hans pik. Det havde føltes stor før, og nu kunne hun se hvorfor. Hun måtte gabe helt op for at få den ind i munden, og hun slikkede hurtigt sine egne safter af den pik, der nu var hendes, og så alligevel ikke, for hun var jo blot en tøs, havde hun fundet ud af, og nød det.
”Pak dit gamle tøj i denne pose, og tag din jakke på, og så snart du har gjort det, kommer du ud til mig” sagde han samtidig med at han puttede pikken tilbage i bukserne. Han smilede varmt til hende, og hun følte sig tryg og spændt på. hvad der nu skulle ske, for hun havde en klar fornemmelse af, at dagen ikke var ovre endnu, og var lige nu meget glad for at hendes mor ikke var taget med på juleindkøb, som hun ellers havde tilbudt.

Og mon ikke der kommer en fortsættelse til denne.... /Red.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Master K.  HER
Flere noveller af samme FORFATTER