Et juleeventyr, del 2 - af Master K.
2011

Da hun kom ud fra prøverummet, stod han med et uudgrundeligt smil og ventede. Han gik hen til hende og rakte hånden frem for at tage posen med hendes tøj, og i samme bevægelse greb han hendes arm med den anden og drejede hende rundt for at føre hende hen til vognen. Han tog posen med hendes gamle tøj, og smed den op i vognen med ordene, ”Det får du ikke brug for mere i dag.” Derpå tog han vognen og gik med målbevidste skridt over mod supermarkedet, der lå i den ene side af centret.
Hun fulgte efter, spændt på hvad han mente med, at der var flere indkøb at gøre. Det kildrede i maven, og hun kunne mærke fugten langsom sive ud af hendes hungrende fisse. Det, at den kun havde fået lov at mærke hans skønne pik, var næsten ikke til at bære, og var nok til at hun vidste, hun ville gå langt for at mærke den fylde hende igen.

Det første de kom til var, som i alle danske standardsupermarkeder, afdelingen med tøj. Han gik straks over mod herretøjet, og der fandt han straks et stativ med læderbælter. Han lod hænderne glide hen over udvalgt, og fandt hurtigt det han søgte. Han tog et bredt, blødt læderbælte ned fra stativet, og lod det løbe mellem fingrene. Hun havde nok en ide om, hvad det var til, men havde nok ikke forudset hans næste træk.
”Tag fat i vognen og bøj dig forover,” beordrede han, samtidig med han lagde det dobbelt, og uden at vente til hun var helt på plads, faldt der 3 slag over hendes bagdel. ”Det er vist lige hvad jeg har brug for. Og næste gang jeg giver dig en ordre, har du at reagere noget hurtigere, for eller stopper jeg ikke så hurtigt,” sagde han, og drejede rundt for at gå over mod et stativ med hårtilbehør.

Hun stod lige bag ham, fordi hun havde en fornemmelse af, at det var der hvor hendes plads var, og så kunne hun også følge hans blik, mens det løb over kroge med blomster, elastikker og hårklemmer i forskellige størrelser og udformninger. Han tog en pose med små elastikker, en plade med små klemmer, og en plade med nogle lange gammeldags klemmer som hun ikke have set siden hendes mor satte håret med Carmencurlers da hun var barn.
Uden at sige noget, førte han hende over mod prøverummene. Det undrede hende en del, da hun ikke have set ham tage noget tøj. Han åbnede døren og ledte hende ind, mens han selv fulgte efter. ”Knap din jakke op” sagde han, og hun adlød med det samme, både fordi hun ikke var i tvivl om at det ville forværre tingene, hvis hun ikke gjorde, men også fordi hun var nysgerrig efter, hvad der skulle ske.
Han havde taget posen med de små elastikker med ind, og tog fat i kanten af corsagen.  Med en hurtig bevægelse, trak han udad, og vippede begge hendes bryster fri af deres lidt trange plads. Så tog han fat med 2 fingre om hver brystvorte, og klemte dem hårdt, mens han fastholdt hendes blik. Smerten kom pludselig og skød som små pile direkte ned i hendes skød, og hendes ben gav uvilkårligt efter, men han holdt hende oppe ved at løfte opad. På ingen tid, stod de spændte og fulde af lyst, og straks tog han 2 elastikker og satte en om hver så de blev holdt fulde af blod, og meget følsomme. ”Få så sat tøjet på plads, så vi kan komme videre, men du må ikke knappe jakken” sagde han da han forlod hende i prøverummet. Hun måtte kæmpe lidt for at få brysterne ned i corsagen igen, uden det gjorde alt for ondt, nu vorterne stod spændte og følsomme lige ud i luften. For hvert skridt hun tog, kunne hun mærke, det stive stof gnide mod dem, og det øgede blot hendes liderlighed. At hun også nu følte at alle kiggede på hendes noget udfordrende påklædning, hjalp ikke på hendes efterhånden drivende våde fisse.

Målbevidst gik han rundt i butikken, og fandt først tøjklemmer, flagline og tynde bambuspinde til spidstegning. I blomsterafdelingen gjaldt det en bambusstav på godt en meter, og han kunne ikke lade være med at gå og smånynne med på julesangene, mens hans tanker arbejdede på højtryk. Han gik nu videre mod kassen, mens han kunne høre hendes trin lige bag sig, og det fyldte ham med forventning til, hvad eftermiddagen nu ville bringe, for gaver havde han opgivet alt om at købe.

”Så mangler jeg bare en butik, før vi går hjem til mig” sagde han, mens han drejede ud fra kasselinjen og gik mod udgangen. ”Er du stadig tryg ved din skæbne, og klar til at se hvad der skal ske” sagde han, mens han sendte hende et varmt smil.
Hun gik netop fyldt af tanker om hvad hun var i færd med. For 1 time siden havde hun stået fortvivlet og ledt efter noget tøj til julefrokosten, og nu gik hun her, iført det mest vovede tøj hun nogen sinde havde haft på, liderlige og klar til at se hvad der skulle ske. Så uden tøven besvarede hun hans smil og sagde, at hun at hun var klar og spændt på hvad dagen ville bringe.
Han satte nu kurs mod en dyrehandel og gik ind.
Straks kom der en og spurgte om der var noget han kunne hjælpe med. ”Jo tak, jeg leder efter et halsbånd og en snor til et nyt husdyr, jeg lige har fået. Har I et bredt et i læder, og et dressurhalsbånd da jeg ikke helt ved endnu hvor lydig den er,” svarede han, og kiggede kærlig over på hende. Han kom straks med et kraftigt halsbånd med nitter, og han nikkede anerkendende tilbage og tog det. Dernæst fandt han et dressurhalsbånd med pigge, og en læderline. Halsbåndet tager jeg, men vil hellere have en kæde hvis det findes, sagde han efter at have set på det han kom med. Straks blev det byttet til en kraftig kæde.
”Så mangler jeg bare en ridepisk og et par trækliner til heste,” sagde han, og straks kom ekspedienter tilbage med det ønskede. Han nikkede anerkendende, efter at have afprøvet pisken i luften, og de gik op til kassen for at betale.

Hun gik og havde de frækkeste billeder i hovedet, og hendes mave var i oprør over alle de fornemmelser, der passerede fra hendes hoved, ned i fissen og tilbage igen. Aldrig havde hun været så seksuelt tændt, og klar til at søge nye veje, selvom pisken havde gjort hende lidt nervøs. Men sjovt nok var hun sikker på, han ikke ville gøre hende ondt, og så længe han kunne blive ved med at pirre hende som nu, kunne hun sagtens klare en del, var hun sikker på.
På vej mod udgangen spurgte hun forsigtigt, om hun måtte gå ind på toilettet inden de fortsatte, og han svarede, at det måtte hun selvfølgelig, nu hun spurgte så pænt, og han greb ned i posen fra dyrehandlen. Op tog han halsbåndet, og gav hende besked på at tage det på, inden hun kom ud igen.
Hurtigt tog hun det og stak det ind under jakke, mens hun nikkede usikkert.
Han tog fat i hendes hage og løftede hendes hoved op, så hun kiggede ham direkte i øjnene.
”Næste gang svarer du tak, for at få lov til at gå på toilettet, og ja til at udføre en ordre. Forstået?” sagde han med bestemt stemme.
Ubevidste sænkede hun blikket og svarede ja.

Hendes brystvorter stod spændte, og de blev ikke mindre følsomme, da hun gik ud mod toilettet, for han havde givet hende sit mobilnummer og sagt til hende, at når hun kom ud på toilettet, skulle hun sprede skamlæberne og lege med sin klit. Hun skulle tage et billede af sin fisse og sende det til ham, og hun kunne understå sig i at lege, så meget at hun kom. Hun måtte ikke vaske fingre bagefter, for han ville have lov at smage hendes safter når hun kom ud igen.

Heldigvis var der ikke ret mange derude, så hun skyndte sig ind i den første ledige boks. Hun skyndte sig at trække trusserne ned, og satte sig. Forsigtigt tog hun en hånd ned, for hun vidste der ikke skulle meget berøring til før hun kom. Hun skilte skamlæberne ad, så hendes fisse stod helt åben. Så satte hun en finger på klitten og førte mobilen ned for at tage et billede. Hun følte sig meget udstillet men samtidig vanvittig liderlig. Hun tjekkede billedet, og skyndte sig at sende det til ham. Det var i sidste øjeblik, for havde hun skullet gøre det en gang til var hun sikker på hun var kommet. Hurtigt fik hun tisset, og fandt halsbåndet frem. Det gav hende en fornemmelse af helt at give slip, og overgive sig til ham, da hun spændte det fast. Nu vidste hun helt sikkert der ingen vej var tilbage, og at hun ville det her, mere end noget andet.

Hun kiggede sig i spejlet da hun kom ud, og kunne slet ikke kende den hun så. Hendes øjne var blanke af liderlighed, og hun så rigtig fræk ud med udsigt til hendes kuplede bryster med de strittende vorter, og så et kraftigt halsbånd på. Det var ikke til at tro hun normalt var en ganske almindelig kontormus, som hun stod her. Aldrig havde hun følt sig så fræk og tændt.

Hurtigt gik hun tilbage til ham, for at komme ud af centeret, inden hun mødte nogen hun kendte, for det var hun ikke sikker på hun var klar til.
Han stod og ventede med mobilen i den ene hånd, og så snart han så hende, smilede han til hende og sagde, at hun så smuk ud, både på billeder og i virkeligheden.
”Lad og gå,” sagde han så og drejede rundt mod udgangen.

Da de kom udenfor var jorden blevet helt dækket af sne, og det knirkede dejligt, når man gik. Lysene var tændt overalt i julepynten, og en duft af brændte mandler bredte sig fra en vogn der stod ved udgangen. Men hun registrerede ikke noget af alt det, for hendes tanker kredsede omkring det hun var i gang med. Det eneste der brød hendes tanker var den kolde luft, der gled ind under hendes åbentstående jakke og kærtegnede hendes hals og bryst. Hun kunne også mærke den kølige luft op under den korte nederdel, hvor den fortsatte op mellem benene og fandt åbningen i hendes trusser, så hendes let åbne fisse blev kølet en anelse ned.

De gik hurtigt gennem gaderne mod hans lejlighed, uden han sagde noget. Han efterlod hende til hendes egne tanker, så spændingen kunne gro i hende, usikkerheden for det ukendte, og sikkerheden om at han ikke ville gøre hende ”ondt”. Lige før de nåede hans lejlighed stoppede han i den mennesketomme gade, og greb atter ned i posen. Da hans hånd kom til syne igen, havde han lænken i den, og han bad hende stå stille, for her i kvarteret skulle tøser føres i snor, som han sagde. Han klikkede den fast i halsbåndet, og begyndte atter at gå videre hen af gaden, og holdt lænken akkurat så slapt, at den kolde lænke hvilede på hendes bryst. Det sendte en strøm af andre kuldegysninger gennem hendes krop, der blandede sig med alle de andre følelser, der for rundt i hende. Uden at have mødt andre nåede de hans trappe, og han gik op og galant åbnede han døren og ledte hende ind i en dejlig varm lejlighed.

”Hæng jakken her og gå ind i stuen. Der stiller du dig med spredte ben midt på gulvet, med armene på ryggen så du holder albuerne i hænderne” sagde han med en stemme, der gjorde, at hun straks adlød. Spillet var nu helt i gang og hun ønskede at spille den rolle han forventede, så hurtigt hængte hun jakken op på knagen, og gik ind i stuen. Der var dejligt lyst og rummeligt, og frem for alt varmt. Hun stillede sig midt på gulvet og spredte benene ud til siden, så hun kunne mærke skamlæberne åbnede sig let. Hun førte armene om på ryggen og greb om albuerne. Det gjorde at hendes bryster blev presset frem mod stoffet og stod spændte i 2 smukke buer.

Hun lukkede øjnene og stod nu blot og ventede på hvad der nu skulle ske. Det eneste hun var sikker på var, at hun var klar og ønskede inderligt at han snart ville komme og tage hende under behandling.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Master K.  HER
Flere noveller af samme FORFATTER