Et juleeventyr, del 3 - af Master K.
2011

Hun syntes der gik lang tid inden hun kunne høre hans trin. Hun holdt øjnene lukkede for ikke at bryde de følelser hun var fyldt af. Det kildrede i maven og hendes fisse drev af saft der løb langsomt ned af hendes lår mod hendes strømper og afslørede at hun var meget tændt.

Han kom ind med de poser hvor hans indkøb var i. Han tømte poserne ud på et bord og begyndte at arrangere tingene. Han tog sig god tid, vel vidende at hun stod spændt med alle sanser og fulgte ham. Han tog sig god tid til at få åbnet poserne, og gjorde ikke noget for at gøre det stille, tvært imod lod han klemmerne falde ned på bordet, og lagde pisken med et hårdt smæld. Han lod hende stå med hendes egne tanker, medens han blev færdig.
”Nå tøs, er du klar til at modtage lidt opdragelse. Fra nu af skal du kalde mig Master når du henvender dig til mig,” sagde han samtid med han tog flaglinen, og gik om bag hende og begyndte at binde hendes arme sammen.
”Ja Master,” svarede hun, og helt automatisk bøjede hun hovedet og spredte benene lidt mere. Hun holdt øjnene lukkede for ikke at bryde den tankerække der kildrede så skønt i hele hendes krop, og samlede sig i hendes skød og fik den til at løbe over af liderlighed. Hun kunne mærke dråber af saft langsomt finde vej ned af hendes lår, på vej mod strømperne. Den stilling hun stod i gjorde at hendes spændte brystvorter blev presset mod corsagen, og gjorde at de føjede endnu flere følelser til.
Da han var færdig gik han et skridt væk fra hende, og kiggede beundrende på hendes smukke krop, og han kommenterede hvad han så. Han lod en hånd glide forsigtigt og kælende rundt på hendes skuldre, ned mod hendes bryster, rundt på hendes mave. Han gik langsomt rundt om hende og lod hånden følge med. Hele tiden sagde han, hvad han så, og at han syntes godt om hans nye ejendom. Han greb om hendes talje da han stod bag hende, og trykkede sig tæt ind til hendes skønne røv.

Hun kunne mærke hans skønne pik presse på stoffet fra hans bukser, og hun ville ønske han ville bore den op i hende igen. Hun pressede røven bagud for at møde ham og for bedre at kunne mærke den. Med en hurtig bevægelse fjernede han hænderne og stillede sig om på siden af hende. Hun ønskede at mærkede hans hænder holde om sine hofter, og blev noget overrasket over det der skete nu.
Han lod den ene hånd lande hårdt på hendes baller, og den anden landede på hendes venusbjerg med håndfladen og 2 fingre forsvandt ind mellem de blodfyldte skamlæber. ”Hvad fanden er den af, tøs. Skal du stå og gnide din liderlige røv mod min pik. Den skal nok få den at mærke når jeg har lyst. Og om ikke du står her og driver af liderlige safter. Jeg troede du havde forstået du ikke skal tage noget initiativ selv, for du tilhører mig i dag, og jeg har tænkt mig at udnytte den ret til fulde,” sagde han samtidig med han løftede hende og fra gulvet, og lod de 2 fingre forsvinde op i hende.
Hun var lige ved at tippe over af overraskelse, men han ledte hende over så hun støttede over mod hans brystkasse. Han lod den hånd der var i hendes fisse vibrere, så det påvirkede hendes spændte klit gennem det tynde stof og hun var tæt på at komme. Han kunne mærke hun var ved at spænde i kroppen, og det fik ham til at sætte hende ned på gulvet.
Hun stod helt ved siden af sig selv og tænkte bare på, at hun trængte til at mærke en orgasme, for hun var så tæt på, og hun blev brutalt hevet ud af sine tanker, da hun hørte lyden af et bælte der susede gennem luften, for at lande på sin røv. Hurtigt gav han hende 5 slag, og det overraskede hende, at det hun troede blot ville være smerte, egentlig mere gav hende lyst til mere.
”Når du er min tøs, skal du stå med spredte ben,” sagde han, og det gik op for hende at hun helt havde glemt det i sin egen lyst. Hurtigt spredte hun dem så meget, hun kunne uden at vælte.
”Der er vist lang vej endnu,” sagde han, og begyndte at lyne hendes nederdel ned, og trak den ned over hendes hofter. Så trak han ned i corsagen, så hendes bryster kom til syne over kanten, og der kom en skærende smerte, da vorterne svuppede fri af deres fængsel. Han satte læberne over den ene, og med tænder og tunge listede han elastikken af. Det samme gentog sig med den anden, og det gjorde ondt, da blodet igen begyndte at strømme ud i dem. En smerte der gik både op og ned, og gjorde vorterne vildt følsomme.
Han sugede dem skiftevis ind i munden, og bed let sammen om dem. ”Du har smukke og følsomme bryster, og det kan jeg godt li’,” sagde han og krammede dem hårdt. Han kælede skiftevis blidt og hårdt for dem, og hun nød det han gjorde, så meget at hun blev irriteret, da han pludselig stoppede. Han gik over til bordet og da han kom tilbage havde han hænderne fulde af tøjklemmer. Han tog en tynd snor og bandt den fast i en af dem. Så hev han let ud i skindet for oven på det venstre bryst. Så satte han klemmen fast i skindet, og han fortsatte med at sætte en række af klemmer i, mens han omhyggeligt sørgede for at snoren blev lagt ind i hele rækken. Da han begyndte på det højre bryst undlod han snoren, men også her satte han en række rundt i skindet men undlod at sætte en på brystvorterne. Han tog nu snoren og bandt enden fast til et bord der stod foran hende, så den var strammet op, og hev let i den sidste klemme i rækken. Han gik nu over efter ridepisken, og da han kom tilbage, lod han den svirpe i luften foran hende. ”Nu kan du stå lidt og tænke over, hvordan jeg vil tage dem af dig, men jeg kan sige, jeg ikke vil bruge hænderne.” Han lod langsomt pisken glide kærtegnende rundt på hendes krop og ind imellem lod han et let slag falde med enden af den. Er du klar til at få dem af, sagde han, samtidig med at han lod en hånd kærtegne hendes fisse.
”Ja Master” sagde hun med let skælvende stemme, for hun havde nok regnet ud, hvordan han ville fjerne dem igen.

Han tog et skridt tilbage, og lod pisken svirpe et par gange foran hende, for at bedømme afstanden, og pludselig ramte han den første, så den faldt af. Det overraskede hende så meget, at hun tog et lille skridt bagud. Hun havde glemt snoren, så det kom som en overraskelse, da hun følte en smerte, da hun selv hev et par af dem af, der sad der. Inden hun nåede at sunde sig, ramte han den næste, så også den faldt af. Det var meget intens, hver gang han ramte, og hun kunne ikke lade være at røre på sig, så hun selv langsomt hev de andre af. Da han slog den sidste af hendes højre bryst, sad der stadig 3 tilbage i det venstre, men et svirp hen over dem begge, fik hende til at gå så meget bagud, at også de faldt af.

Han gik helt tæt på hende og greb hendes hage og kyssede hende krævende. ”Du er en god tøs, for du ser ud til at kunne tage din straf uden at klage for meget, så vi skal nok få en god dag, og der er stadig en del indkøb, du ikke har stiftet bekendtskab med,” sagde han og smilede kærligt til hende. ”Er du klar til at fortsætte?” spurgte han, samtidig med han fandt sin pik frem og borede den op i hendes drivende våde skød.
Hun trykkede sit skød ned mod ham for at få ham helt op i sig og nød atter at mærke sig blive fyldt.

Hun kom hurtigt så voldsomt, at han var nødt til at gribe hende, for at hun ikke skulle falde, og følte sig lykkelig og så frem til, hvad der videre ville komme. Samtidig vidste hun, at hun havde fundet det, hun havde manglet, og priste sig lykkelig for, at hun ikke blot havde fundet noget tøj hjemme i skabet, for hendes indkøbstur havde da udviklet sig noget anderledes end hun havde forventet, og hun glædede sig til at se, hvad han kunne finde på at spændende ting med de sidste han havde købt.

Hun vidste nu, at det ville blive en rigtig god og usædvanlig jul i år.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Master K.  HER
Flere noveller af samme FORFATTER