Et juleeventyr for 100 år siden - af Jens K.
2011

Klokken havde netop passeret 9. Den tidlige morgensol havde svært ved at trænge gennem sløret af kulrøg fra hovedstadens tusinder af kakkelovne og mange høje fabriksskorstene. Tillige lå der en lav dis af rimfrost over det gamle København, så det nye rådhustårn tavst og næsten spøgelsesagtigt helt forsvandt op i den grå masse. Så var der mere aktivitet og liv over den nye hovedbanegård, som netop var blevet åbnet og tiltrak sig mange mennesker – også mange hjemløse og arbejdsløse, der bare skulle have tiden til at gå, samlede sig her for at beundre folkelivet på den nye banegård.

I en ussel lejlighed i Abel Cathrines Gade lå Carl og Julie stadig i deres senge. De havde ingen kul til at fyre op med i kakkelovnen, der var lukket for gassen, og frosten havde de sidste par uger bidt sig godt fast. Derfor havde de to da også i den seneste tid tilbragt mange af døgnets timer i sengen, hvor det var muligt nogenlunde at holde varmen.

Lige nu havde de givet sig ud i en vild elskovsleg, for selvom begge var arbejdsløse, stort set ingen kontanter havde – og flere gange var blevet truet med at blive sat på gaden – ja, så havde de dog hinanden, og den kendsgerning levede de meget højt på. De elskede simpelthen sex, og det kunne slet ikke blive for vildt. Den sidste times tid havde de bare ”varmet op”, de havde leget små frække lege og både Carl og Julie havde afsløret episoder fra deres pureste ungdom i baggårde, på tørrelofter og i kældre, hvor de tidligt var blevet voksne. Nu lå de så splitter nøgne i det kolde soveværelse, hvor dagslyset ikke rigtig kunne trænge igennem. Carl havde fået Julie i kneppeposition – på ryggen med spredte ben, mens hun krammede sine bryster op mod Carls meget ivrige og grove næver.

Og så lige før Carl ville presse sin stive pik op i Julies opildnede kusse, lød der en voldsom banken på entredøren – fulgt af et kraftigt råb: - I lovens navn… luk op!
Carl sprang ud af sengen, fandt sine bukser som han hurtigt kom i, og så ud for at spørge, hvem det var der stod udenfor. Igen lød råbet om, at der i lovens navn straks skulle åbnes, hvilket straks blev efterkommet.
Et par velvoksne mandfolk trængte ind i entreen, den ene med guldtresset kasket og en uniformspræget overfrakke, mens den anden var i overfrakke med pelskrave og på hovedet en lun pelshue. Manden med den guldtressede kasket præsenterede sig om Kongens Foged. Han gjorde gældende at det var den 13. december 1911, at klokken var 14 minutter over 9, og at udsætningsforretningen var indledt. Den anden mandsperson var helt sikkert husværten – eller dennes repræsentant. Han forklarede straks, at flyttefolk ville indfinde sig kl. 10.00, og at lejligheden derefter ville blive ryddet, fordi der i tre måneder ikke var blevet betalt husleje.

Julie var også kommet frem, hun havde slynget et lagen omkring sig og stod i døråbningen ind til soveværelset og så forskræmt ud.
- Er der slet ingen muligheder for at afvente bare en uge mere? spurgte Carl, men han fik bare et arrogant svar om, at nu gik den altså ikke længere med at bo gratis. – I var måske i gang med at kneppe? føjede han så nedladende til.
- Det var vi faktisk, men I kom jo og afbrød os, inden vi rigtig kom i gang, svarede Carl frækt og frejdigt.
 - Hvad siger du? spurgte boligejeren nu Kongens Foged… det kan vel lige gå an, at han knalder kvindemennesket færdigt under forudsætning af, at vi få lov til at kikke med… eller måske også få lov til at lege lidt med tøsen som tak for vores venlighed? Det vil ikke komme jer til skade, hvis I viser lidt imødekommenhed, understregede den korpulente ejendomsbesidder så med barsk stemme, og trådte frem mod Julie i døråbningen.
- Hvad med at lade os kikke lidt på herlighederne? sagde han truende og begyndte at hive fat i det lagen, Julie havde slynget om sig. Jeg trænger sgu til at se på noget lækket her i vinterkulden, fortsatte han. Så blev han pludselig overraskende venlig og tilbød nu de unge både en anden lejlighed og arbejde, – men så vil jeg sku også have lov til at se, hvad det er tøsen står og skjuler, slog han fast… nå, hvad siger I?
Bemærkningerne om arbejde og lejlighed overraskede fuldstændig Carl som helt målløs bare sagde, at Julie godt måtte vise sig uden lagenet for de to mandfolk, hvis de altså så fik en anden lejlighed – og arbejde.
- Jeg tænkte det sgu nok, kom her ud i stuen, så vi kan se tøsen nærmere efter i alle sprækker og huller, har du nogle ordentlige patter? spurgte ejendomsbesidderen nu frækt og direkte i oplagt stemning.
- Gør det bare, hviskede Carl, lad dem da bare se din smukke krop… jo, vis dem da bare dine frække patter… og kussen, de må godt se din kusse. Carl var blevet rigtig godt liderlig efter den udvikling besøget af Kongens Foged og ejendomsbesidderen nu havde taget, og det var ham der selv nu forsigtigt skubbede sine unge kone frem i stuen og samtidig tog fat i lagenet - og trak det væk, så Julie stod fuldstændig nøgen foran de to mandlige gæster. Det var faktisk en sådan situation, Carl og Julie havde ligget og fantaseret om, da de for mindre end en halv time siden var i gang med en vild sexleg, netop som Kongens Foged havde buldret på døren. Mens de lå derinde i det dunkle soveværelse og varmede op, havde de snakket frækt og fantaseret om, at Julie skulle fremstilles til auktion på et marked for rigmænd og -koner, og det havde gjort dem begge meget, meget liderlige.

Nu stod Carl så her og faktisk tilbød sin nøgne kone for Kongens Foged og den magtfulde ejendomsbesidder, og det kan nok være, at begge mandfolk fik julelys i øjnene og ståpik i bukserne, da de så Julie uden sit lagen. Hun var en smuk og aldeles velskabt kvinde på 25 år. Hun var mørklødet, og mange talte om, at hun nok havde sigøjnerblod i årerne. Og sikke nogle bryster! Faste og struttende med et kæmpe vorteområde, der så blev kuperet af et par hårde og næsten sorte vorter.
Carl ville også, at Julie skulle have sin kusse vist frem, og uden at brokke sig lagde hun sig op på det kolde stuebord, hvor hun også fulgte Carls ordre om at skræve godt ud, så der var frit syn til et aldeles vidunderligt ”kvindelandskab”. Kussen var tilgodeset med en kraftig trekantet skov af silkeagtige sorte kussehår, og de saftige mørke blodfyldte skamlæber afslørede med al tydelighed Julies fantastiske liderlighed her midt i den gennemkolde gamle og sure lejlighed, som ikke havde været varmet op den sidste måneds tid.

Kongens Foged havde ikke sagt meget under udsættelsesforretningen, men nu gik han næsten amok. - Åh ja! åh ja! råbte han. Hun skal kneppes i det liderlige hul, vil du først? spurgte han elskværdigt boligejeren, som allerede var gået over for at rage Julie på de vidunderlige bryster. Han ruskede hende også i kussebehåringen og stak et par fingre op i den frit tilgængelige kusse. - Ludderen er pisseliderlig, fastslog han, og var straks gået i gang med at åbne sin store overfrakke. Det lykkedes ham åbenbart også at finde sin pik frem, og med pelshuen fortsat på ned over ørene og med den store vinterfrakke til sort set at skjule det hele, fik han presset sig op i Julie. Kongens Foged havde taget den guldtressede kasket af, men uniformsfrakken beholdt han på, og han opgav åbenbart også at komme til kussehullet. Til gengæld hev og sled han i Julies bryster, krammede dem, klaskede på dem og råbte sjofle bemærkninger om ludder patter, mens han spillede sin pik. Han fik også gnedet sin pik mod Julies strittende vorter et par gange, hvilket påvirkede hans liderlighed så meget, at Kongens Foged måtte slippe sin varme sperm løs ud over Julies nøgne krop, hvor ejendomsbesidderen næsten samtidig sprøjtede løs – efter dog først at have trukket sig ud af det varme hul.
- Vi vil kontrollere, at du gennempuler din kone men det skal gå stærkt, inden flyttemændene kommer, brølede boligejeren. Af med bukserne og så op i kussen på kællingen råbte han.
– Får vi så en anden lejlighed og arbejde? spurgte Carl lidt mistroisk.
- Ja, gu' fanden får I en anden lejlighed. I bliver hentet klokken 10, så vis os nu, hvordan sådan en tøs skal behandles.
Carl der fortsat var vældig, opstemt blev endnu mere ophidset ved tanken om at han skulle kneppe sin kone, mens Kongens Foged og boligejeren skulle kikke på. Han var derfor ikke sen til at komme af bukserne, så han også kunne præsentere sin store og stiv pik. Han trak skindet stramt tilbage, så de to mandfolk misundelsesværdigt kunne konstatere, at her var pik for alle pengene. Så angreb Carls sin kones kusse, og i løbet af et øjeblik vred hun sig stønnende på stuebordet, strammede sine ben op over Carls indtrængende krop. Så begyndte hun at hyle en voldsom orgasme ud i lejligheden – stærkt påvirket af, at de to mænd så til og kom med masser af sjofle tilråb. Carl trak sig også ud, inden sprøjtet kom, og så kunne han sende varm sperm ud over sin kones krop – lige der hvor også de to mænd tidligere havde placeret deres liderlige sexlyst af nu snart størknet sperm.

- -

Klokken havde passeret 11, Carl og Julie sad på nogle sække bag på en 2-spænder fladvogn på vej ud af København mod nord. På vognen var også parrets samlede husgeråd, møbler og tøj – ikke meget, men bedre end ingenting. Selvom der kun var 7-8 graders frost, så var det en både lang og kold køretur op til Lyngby, hvor de ville finde deres nye bolig og arbejde. Alt var åbenbart aftalt mellem en større landbrugsbesidder på Lyngby-egnen og så boligejeren inde fra Abel Cathrines Gade. Carl og Julie blev vel modtaget af fruen på herresædet, og en stuepige stod også klar til at hjælpe til. Carl og Julie var stive af kulde, og fruen sørgede straks for at et varmt bad kunne benyttes, mens flyttemændene slæbte de få møbler ind i en bolig i den nordre fløj.

Hverken Julie eller Carl havde nogensinde prøvet at stå under en bruser med lunt vand, og de havde heller ikke oplevet lokaler opvarmet med kulfyret centralvarmeanlæg, så der var virkelig meget nyt at opleve.

Både Kongens Foged og boligejeren havde tilrådet Carl og Julie at følge alle anvisninger og ordre fra fruen. Til gengæld ville de så få en helt ny og meget bedre tilværelse, og I har jo begge bevist her i dag, at I er som skabte til jeres nye liv, havde boligejeren fastslået – hvad han så end mente med dette?

Det fandt de nu hurtigt ud af, for allerede mens Julie stod under bruseren, vendte stuepigen tilbage til badeværelset og oplyste Julie om, at fruen gerne ville tale med hende straks – som du er klædt lige nu, føjede hun til.
- Vil det sige..? Ja, fruen vil se dig aldeles nøgen, og det behøver du jo heller ikke at skamme dig over, sagde stuepigen som ivrigt vurderede Julies krop med øjnene, og lidt efter stod Julie så splitter ravende nøgen i ”fruens værelse” sammen med stuepigen og fruen.
- Det må jeg nok sige! udbrød fruen begejstret, meget, meget lækker fortsatte hun og begyndte at stryge Julie på skulderne og ned og brysterne… og de kan li' det, hva'? sagde hun og begyndte at knibe i Julies voksende vorter. Men ikke nok med det, fruen pressede sig også frem og begyndte at køre sin tunge hen over Julies bryster samtidig med at hun med hæs stemme kundgjorde, at hun var meget tilfreds med Julie. Fruen havde nemlig også ladet sine hænder glide om bag Julies baller, ned over lårene og om foran til kussen. Fruen bemærkede med tilfredshed, at Julie spredte sine ben helt uden at blive beordret til det, så fruen frit kunne lade et par fingre glide undersøgende op i kussen.
- Du er da en helt vidunderlig tøs, du fortjener sandelig en belønning for din måde at være på. Kom her over på chasselongen, og Stine, du kommer her og gir vores nyerhvervelse en rigtig slikketur… helt op i kussen!
Fruen fulgte med ophidselse, hvordan hendes stuepige gav Julie en vild slikker, og netop som det var ved at udvikle sig til skrål og skrig, blev der banket på døren, og gårdens oldfrue – en lidt kraftig og frodig kvinde kom ind i hvid kittel med en split nøgen Carl. Han havde en rigtig stiverik på, og oldfruen fastslog nøgternt, at han var god nok – hvordan hun så end havde fundet frem til den konstatering.

- Åh, jeg var helt nervøs for, hvor du var blevet af. Hvor har du dog været? sagde Julie og kikkede interesseret på Carls stive pik, har du kneppet hende der? spurgte hun og pegede på oldfruen.
 - Det skal han heller ikke, brød fruen så ind. Lige nu skal vi se om din mand og dig er gode til at give en rigtig fræk kneppeopvisning. Vi får 14 gæster her juleaften. De skal have rigtig god mad og rødvin. Måske får vi også et juletræ, men ellers skal det først og fremmest dreje sig om rigtig fræk sex underholdning, hvor du og Carl kommer til at holde for, men også vores oldfrue og stuepige er på rollelisten. Vores overforvalter og jeg blander os måske også, men lige nu skal du gi' tøsen en omgang, som gør os fruentimmere sjaskvåde i vore kusser.
Derpå gik hun frem til Carl, tog et godt tag i hans pik og strammede an, så hun kunne komme til at give et kys på det nu helt blottede pikhoved. Hun kunne heller ikke nære sig for at lade pikken glide ind i den højt gabende mund, men så blev det også Julie, der fik pikken at smage i både kusse, røv og mund, mens de tre kvinder sad rundt om og legede med sig selv – og også lidt med hinanden. 

Det kunne da kun blive en rigtig god jul på den gamle herregård ved Lyngby i det Herrens år 1911.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jens K.  HER
Flere noveller af samme FORFATTER