Genvejen - af Anni Mela
2011

Han gik der, sneen dalede stille og rolig, i fuldstændig kontrast til de sidste dages arbejde.

Kontoret havde stået på den anden ende, alt skulle gøres klar, inden det blev tid til at lukke ned for at kunne holde juleferie. Og Hans syntes, at alle bunkerne var endt på hans bord. Og da det sidste var gjort færdig, tog han jakken på og gik derfra, med en dejlig, men tung følelse i kroppen. Og som om det ikke var nok, så stod den nu på jule halløj med hele familien, hans mor havde allerede ringet flere gange for at høre, om han da ikke snart var hjemme, så de kunne komme ud og fælde det juletræ hun havde set. Og jo jo, han var da på vej, men han skulle bare lige være færdig.

Han stod lidt for enden af vejen, skulle han følge den julestresset landevej, eller skulle han gå den lidt længere tur gennem skoven, bare nyde roen og stilheden mellem træerne? Han valgte skovvej af to grunden, dels fordi den var rolig, og han nød den dybe stilhed, men også fordi det så ville give ham lidt mere tid for sig selv, inden han skulle være den perfekte søn, der tog mor med i skoven og fælde juletræ, som han havde gjort siden han var dreng. Sneen knagede under hans støvler, og selv om det var koldt, følte han det ikke, han gik bare den velkendte vej mellem de store snedækkede træer.

Han gik stille og lod roen fylde ham, stoppede op og stod bare og trak vejet dybt. Det var den rene terapi. Han bestemte sig for at gå denne vej noget oftere.
Pludselig fik han øje på noget, en rød farve skilte sig ud mellem alt det hvide. Han gik et skridt tættere på for at se, hvad det var, det lignede en jakke. En ung kvinde gik mellem træerne, hun stoppede op, stod stille og trak de tilsyneladende stramme jeans ned, en flot hjerteformet røv kom til syne, hun satte sig på hug, og inden længe kunne han se dampen stige op mellem hendes baller.
Han blev tændt. En tissende kvinde var noget at det frækkeste han vidste, en hemmelig fantasi der længe havde huseret inde i hans hoved. Han lod hånden glide ned over den hurtige rejsende bule, der efterhånden ikke havde meget plads at gøre med. Han lynede ned og håbede, hun ville blive siddende bare lige en smule længere. Hans kolde fingre ramte det varme bløde pikhud, det gav set sæt i ham, men han stoppede ikke berøringen. Han tog et skridt mere for at komme lidt tættere på hende, se hende, nyde hende og håbe hun kunne tisse en smule mere, så han kunne se strålen ramme den hvide sne.

Stilheden blev afbrudt af et højt gennemtrængende telefonlyd, hun rejste sig op og forsøgte febrilsk at hive bukserne op igen, men de hang fast midt på hendes bare lår. Så reagerede hun.
”Hvad fanden glor du på?” sagde hun og stirrede direkte på ham, han stod stadig med hånden på pikken, og vidste ikke lige hvad han skulle sige.
”Øhh dig…, sagde han og gik et skridt hen i mod hende. ”Jeg syntes, det så frækt ud, da du tissede,” fortsatte han. Han kunne mærke pulsen banke i brystet, og pikken dunke i hånden. Hun smilte og så ned i sneen, mens hun fik trukket bukseren helt op.
”Tag dem da af igen,” sagde han, og følte han havde styr på hele situationen.
”Ej, det kan du da ikke bestemme, hvad er du ude på? Jeg har altså peberspray i min taske, så du skal ikke komme for godt i gang!” sagde hun truende.
”Rolig nu smukke. Jeg syntes du er pissefræk og ville gerne vise dig, at du har tændt mig, og et eller andet sted må du ha haft de samme lyster, siden du valgte at sidde og tisse her.”

Hun rødmede og nikkede ganske svagt. Med et så hun op på ham, direkte ind i hans øjne, det var som en helt anden kvinde, end den generte kvinde han troede hun var. Hun kom helt hen til ham, stod nu helt tæt op af ham og bukkede sig en smule frem og hviskede stille i hans øre, ”Jeg kan godt li’ at blive set på, så det er ok, du er blevet tændt.”
Uden flere ord forsvandt hun stille ned i knæ, og inden længe kunne han mærke sin hånd blive fjernet fra pikken, og en våd pirrende tunge gled henover huden. Han så ned, den mørkhårede kvinde sad med lukkede øjne og lod tungen lege på hans pik. Han kunne næste ikke fatte det, det var så frækt, og ikke lige den måde han havde forudset skovturen på. Han lod en hånd glide gennem hendes lange mørke hår. Hun så op. To store flotte brune øjne, der lyste af liderlighed, så på ham. Han smilte frækt og tog fat om hendes hoved, holdte blidt fast. Hun slap sit tag om pikken og lod ham kneppe hendes mund ganske stille. Han bevægede hofterne frem og tilbage og nød at se, hvordan hans pik forsvandt ind i munden på den fremmede og utrolige frække kvinde. Han åbnede bukserne helt op og lod dem falde om anklerne. Hun tog fat om han nosser, og mens han stille kneppede hendes varme våde mund, kærtegnede hun hans nosser.
”Jeg kan ikke holde til det her meget længere,” mumlede han liderligt og satte farten lidt op.
Hun kiggede op på ham, han kunne se hvordan hendes hals gav efter for hans pik. Hun lukkede munden helt om pikken og sugede hårdt til, så hans pik dunkede med tunge pulsslag.
Lige med et stoppede hun, rejste sig op og vendte ryggen til ham, et øjeblik frygtede han, at hun nu ville gå sin vej, men blev hurtigt beroliget, idet hun igen trak bukserne ned, og bukkede sig forover.
”Knep mig frække,” hviskede hun og vippede indbydende med numsen.
Han tog fat om hendes hofte, hendes varme hud var som en ovn mod hans kolde hænder. Han pressede pikken mod hende frække hul og lod den forsvinde ind i hendes våde fisse, han satte farten op og tog hende dybt og hårdt. Hun stønnede højt og svajede i ryggen, hendes lange mørke hår slog ned mod hendes ryg, og han slap med den ene hånd og samlede hendes hår og trak hendes hoved let bagover, han flyttede den anden hånd op til hendes skulder, og lod pikken banke højt op i hende.
Hun satte hænderne ned i sneen og tog i mod han pik. Det var det frækkeste, han længe havde prøvet, og fantasien, følelsen og hendes frække fisse fik det til at stramme i hans nosser. Han tak sig ud og lod hurtigt tre fingre trænge op i hende, og mens han fingerkneppede hende, spillede han pikke af, og kom i en varm stråle over hendes røv. Hun stønnede frækt i takt til hans fingers leg. Og inden længe kunne han mærke, hvordan hendes fissevæg træk sig sammen, og hun kom. Hendes safter løb ned over hans fingre og hun trak sig væk fra ham. Vendte sig om og hviskede.
”Jeg skal tisse igen, vil du med?”
Han nikkede og uden ord satte hun sig på hug foran ham, han gik et skridt tilbage og lod blikket glide ned fra hendes øjne og ned mellem hendes ben.
De flotte skamlæber var samlede, hendes fisse var smuk og hun var barberet. En lille stribe af hår viste hans øjne vej, så kom strålen. Den næsten gennemsigtige stråle, dampen og kvinden fik det til at rykke en sidste gang i hans pik, og små dråber af sæd piplede frem på hans pikhoved. Hun smilte og gjorde tegn til, han skulle komme hen til hende. Hun slikkede stille og omhyggeligt dråberne væk, mens dampen fra hendes fisse forsvandt. Hun rejste sig og smilte.
”Tak fremmede,” sagde hun, mens hun trak i bukserne igen, og han fik lukket sine. Så de på hinanden.
”Selv tak frække,” sagde han, og ville ha’ givet hende et kys, men hun takkede nej, vendte sig om og gik.

Han blev stående tilbage og så efter hende. Skulle han kalde hende tilbage eller lade hende gå.
”Jeg går tit denne vej,” råbte hun drillende og forsvandt ind mellem træerne.
Han så ned på det gule tissehul i sneen, smilte for sig selv, vendte sig så og gik hjemad.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Anni Mela  HER
Flere noveller af samme FORFATTER