Hævnen er sød - af Alexa
2011

Min mand havde været mig utro. Den sædvanlige banale historie, en mand i panikalderen, 45, og en julefrokost med fri bar. Han var selvfølgelig ikke i stand til at holde det hemmeligt. I samme øjeblik jeg spurgte ham om, hvordan julefrokosten havde været, vidste jeg at den var gal. To minutter efter lagde han kortene på bordet. Han sagde, at han havde været fuld og dum, at det var fuldstændigt ligegyldigt, at han knapt kunne huske, hvem hun var. Han spurgte, om jeg troede, at jeg på et tidspunkt kunne tilgive ham. 

Jeg blev selvfølgelig sur og gal, var skuffet. Men jeg var sikker på, at jeg nok skulle tilgive ham, for jeg elskede ham jo, fjolset. Men det sagde jeg naturligvis ikke til ham, han skulle have lov til at hænge til tørre en tid. Jeg tænkte også på hævn, han skulle komme til at betale for sit fejltrin. Det er muligt at det ikke var den mest konstruktive reaktion, men det var mig der var svigtet, havde holdt min sti ren i 20 år, i sikker forventning om han han gjorde det samme. Og så gik han hen og stak pikken ind i en eller anden ligegyldig dulle. 

Den sidste arbejdsdag før jul, skulle jeg til møde oppe i Aalborg for mit arbejde. Min mand og jeg havde stadig ikke fået talt sammen om hans sidespring. Vi gik rundt med i en underlig frossen våbenhvile, som jeg var opsat på skulle blive til rigtig fred inden juledagene, men jeg manglede det sidste skub, den rigtige anledning. Sidst på eftermiddagen var mødet slut, og jeg skulle køre hjem, tre timer ad motorvejen. Det blæste og regnede, men temperaturen var noget over frysepunktet, så der var ikke udsigt til frost og glatte veje. Ved nedkørslen stod der en mand og blaffede, de er efterhånden blevet ret sjældne, og mit julehjerte løb af med mig, så jeg samlede ham op, vi skulle samme vej. Det viste sig at være ung studerende, der skulle hjem på juleferie. 

Jeg spurgte ham om pengene var små, siden han tomlede hjem. Han svarede nej, han havde fint råd til billetten, men hans forældre havde tilbudt at betale billetten. Han havde sagt nej tak, men de havde sendt pengene alligevel. Men med al snakken om curlingforældre og for at vise at han kunne klare sig selv, var han jo sådan set nødt til at tomle den hjem. Det gav jo på sin vis fint mening. Snakken gik i bilen, han havde en god portion humor, var god til at snakke, så det var et rart selvskab. Han havde langt pjusket hår og lyse dun i ansigtet, slidte og krøllede bukser og en falmet jakke på, men alligevel var der noget charmerede og elegant over ham. Jeg spekulerede over om han var en flot fyr, om de unge piger flokkedes om ham. Selv om han ikke lignede de flotte fyre fra min ungdom, var jeg sikker på at han havde let ved at score, eller det burde han have. Det var lidt trættende at køre, pga. vejret og jeg var blevet sulten, så jeg foreslog at vi holdt en pause og fik en gang aftensmad. Han var med på ideen, så vi holdt ind på en rasteplads. Vi bestilte vores mad. Jeg spurgte, om det ville være imod hans principper, hvis jeg betalte for hans mad. Han svarede, at det var ok, hvis han måtte gøre gengæld senere. Han skulle en tur på toilettet, da han vendte bagen til kunne jeg se at den var mere end nydelig, tænkte at den ville jeg da sådan set gerne sætte neglene i. 

Jeg satte mig ved et bord, og kort efter kom der en sms fra min mand, der udspandt sig følgende sms-samtale:
- Hvordan med aftensmad.
- Jeg spiser på en rasteplads.
- Hvad med mig.
- Der står en gryderet i køleskabet, kan du ikke varme den?
- Hvornår kommer du hjem.
- Jeg skal lige spise, og der er en times kørsel mere.
Jeg havde ikke helt glemt, at jeg var sur på ham, så jeg fortsatte:
- Og så er der lige en ung mand jeg skal kneppe.
- ?!?
- Noget for noget. 

I det samme kom studenten tilbage, jeg satte telefonen på lydløs, og puttede den i tasken. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor jeg havde skrevet det der med ”kneppe”, måske mest for at gøre min mand  nervøs, drille ham. Jeg havde ikke for alvor besluttet mig for at forføre den unge mand, og jeg vidste heller ikke om det var muligt. 

Vi spiste og snakkede, det var tydeligt, at han var sulten, men han spiste pænt, havde gode manerer, bortset fra at han havde svært ved at få øjnene fra min kavalergang. Det gjorde mig egentlig ikke noget, var smigret over at han gad kikke på mine bryster.  

Da vi var færdig med at spise, ønskede jeg et kort øjeblik at jeg havde drukket en hel flaske rødvin til maden. Dels fordi jeg så ville være mere modig, og dels for at have en god undskyldning. For jeg havde truffet et valg, havde bestemt mig for hvordan jeg skulle få hævn, nu måtte det briste eller bære.  

Jeg startede med at spørge:
- Har du nogensinde bollet på en motorvejsrasteplads?
- Nej, men jeg er jo også ret ung.
- Det skal du ikke være ked af, jeg har heller ikke.
- Men det kunne nu være sjovt at prøve.
- Der var jo også den der tjeneste du skylder mig.
- Jeg tror at handicaptoilettet er velegnet. 

Så let var det, jeg havde lige aftalt sex med en fremmed mand. Jeg glædede mig, ikke bare til at få hævn over min svigefulde mand, men, må jeg indrømme, også til at skulle have sex. Jeg var ret nervøs, men jeg fik mig rejst, tog hans hånd og trak ham ned til toilettet. Det var ikke det mest romantiske lokale, men det var rent og lugtede ikke, så til en hurtig gang sex, kunne det sagtens bruges, og da hans fingre havde knappet min skjorte op, og begyndte at kærtegne mine bryster, glemte jeg hvor jeg var.  

Jeg havde nok forventet en hurtig omgang, oprejst bagfra, med nederdelen oppe om livet. Men han gav sig god tid, trak forsigtigt alt tøjet af mig mens han nænsomt men grundigt udforskede og kærtegnede hvert stykke hud, efterhånden som den blev blotlagt. Tøjet lagde han pænt op på det lille bord, der vist var et puslebord. Bagefter satte han mig op på bordet og dykkede ned mellem mine ben, og lod sin lange, varme og våde tunge glide gennem min forventningsfulde spalte. Min ægtemand var den første der der gav mig en orgasme ved første møde, studenten her blev den anden, med en utrolig lethed bragte han mig i mål. Bagefter trængte jeg virkelig til at blive fyldt ud, at fuldbyrde mit forehavende; jeg var vel først for alvor utro, i det øjeblik han havde pikken inde i mig.  

Men studenten var stadig fuldt påklædt, selv om det var tydeligt, at han havde svært ved at få plads i bukserne. Jeg hoppede ned af bordet og klædte ham af, så langsomt som min tålmodighed tillod. Til slut satte jeg mig på knæ foran ham, og tog han flotte elskovsstav i munden. Den var ca. på størrelse med min mands, men havde mere af ungdommens hårdhed. I min iver efter at gøre ham tilpas, var jeg et øjeblik uopmærksom, med det resultat at han fyrede en stor ladning af, dybt nede i halsen på mig. Det var bestemt ikke meningen, dels fordi jeg var ved at blive kvalt i den klistrede masse, og dels fordi jeg endnu ikke havde brugt ham til det egentlige formål. Men da jeg rejste mig op og havde givet ham et let kys på kinden, sagde han, at han var klar igen snart, og at han gerne ville udnytte pausen til at tage på safari i min grotte.  

Da gulvet hverken var varmt eller rent, og vi ikke havde noget at ligge på, var jeg nødt til at sætte mig op på bordet igen. Det lod ikke til at han havde problemer med den position, snart sad han på knæ mellem mine ben, mens han hænder, læber og tunge igen gik på opdagelse i mit taknemmelige og modtagelige skød. Igen, uden at anstrenge sig, uden unødvendige svinkeærinder, skænkede han mig en orgasme. Han rejste sig op mellem mine ben, og jeg kunne se at han allerede var kampklar igen, så jeg tog fat om hans lem, trak det ind imod mig, placerede det blanke hoved mellem mine opsvulmede læber. Så slyngede jeg benene rundt om ham, placerede fødderne på hans balder og trak ham ind mod mig, så hans ynglestang gled op i min velsmurte elskovskanal.  

Det måtte være mere end 20 år siden, jeg havde kneppet med andre end min mand. Men selv om studentens ikke var meget anderledes end min mands, var det dog noget helt andet. Jeg ville aldrig kunne finde på at tungekysse med studenten, men havde vist aldrig elsket med min mand uden. Jeg kendte hver eneste lille krog på min mands krop, vidste præcist hvad han kunne lide, kendte hele hans historie, det var ham jeg ønskede at blive gammel med. Studenten havde jeg kendt et par timer, og om et par timer ville han være ude af mit liv. Men da jeg lå der, på puslebordet på handicaptoilet på rastepladsen ved motorvejen, kunne jeg ikke huske at det nogensinde havde været så vidunderligt at blive kneppet. Han gjorde det med en intensitet og voldsomhed der hører ungdommen til, uden på noget tidspunkt at miste den skrøbelighed og nænsomhed, jeg fra starten havde kunne læse i hans øjne.  

Jeg troede at han ville fortsætte til han kom, men han trak sig ud, fandt sin jakke, som han lagde på det nedslåede toiletbræt. Så satte han sig og bad mig sætte mig på ham, med front mod ham, hvilket jeg gerne gjorde. Han sad helt ude ved kanten, så han næsten lå ned. Ved at læne mig helt frem mod ham, kunne min klit få kontakt til hans skamben, der, til forskel fra min mands, var helt glat. Stillingen var lidt uvant, mere opretstående end når jeg red min mand, men det fungerede overraskende godt. Jeg gned mig mod ynglingen, mens hans pik gled lidt ud og ind, men vigtigere, berørte hver en krog af mit indre. Til min egen store overraskelse kunne jeg mærke, den næste orgasme nærme sig. Jeg var et øjeblik bange for, at jeg var for voldsom for den klejne student, men han bad mig fortsætte, og da jeg ikke havde langsigtede planer med ham, brugte jeg ham skånselsløst, til at give mig selv den næste forløsning.  

Da mine ben igen kunne bære, rejste jeg mig op, stillede mig ved bordet, stak bagdelen ud mod den unge mand, og ventede på at han ville tage mig igen. Der gik heldigvis ikke mange øjeblikke, inden jeg igen kunne mærke hans hårdhed glide ind i mit indre. Han spurgte, om det gjorde noget, hvis han kom, mens han var inde i mig. Min mand har været steriliseret siden vi fik nummer tre, så jeg var ikke vandt til at tænke i de baner. Men jeg havde lige haft min periode, så der kunne vist ikke ske noget ved, at han efterlod en portion sperm inde i min livmoder. Så jeg sagde, at han meget gerne måtte fylde min hule ud med sine safter. Så gik han i gang, målrettet og lige på, i et roligt men fast tempo, lod han sin pik glide ud og ind, til min store fornøjelse. Jeg koncentrerede mig helt om ham, om at give ham den fuldendte nydelse, at bevæge mig præcist i takt med ham, og det lykkedes over alt forventning, man skulle ikke tro, at det var første gang vi bollede.  

Han blev ved, længere end jeg havde troet, og lidt efter lidt tog automatiken over, jeg mistede kontrollen, koncentration, men det gjorde ikke noget, min krop vidste præcist, hvad der skulle til, hvordan jeg skulle vippe i hofterne, mens han gled ud og ind. Hans hænder på mine hofter, holdt mig ikke fast, men støttede mig, mens han støttede sig til mig. Lidt efter lidt kunne jeg mærke en ny orgasme nærme sig. Ikke en af de almindelige, der starter omkring klitoris, ingen rørte mig der, den startede dybt i min kusse, som en eksplosion. Samtidig med at min kusse trak sig sammen, og hele min krop sitrede i orgasme spasmer, kunne jeg høre på studentens lyde, at han kom igen, fyldte mig ud med klæbrig, hvid sperm.  

Vi stod lidt og holdt om hinanden, mens vi faldt ned på jorden. Derpå tog vi tøj på og gik ud til bilen. Jeg var lidt overrasket over at stemningen i bilen ikke var mere speciel bagefter, vi snakkede og hyggede hele vejen til Odense. Vejret var blevet lidt bedre, han håbede, at han kunne nå til København samme nat, ellers kendte han en i Odense, han kunne sove hos, så jeg satte ham af ved afkørslen. 

Det sidste stykke hjem begyndte jeg at blive lidt nervøs. Var jeg gået over stregen, var det for meget at kneppe en anden, helt bevidst og oven i købet fortælle min mand det først? Var han sur og vred, havde jeg gjort ham ked af det? Jeg håbede at vores ægteskab kunne holde til det, men også at han havde lært lektien.  

Jeg mødte min mand i entreen, han smilede stort, men han så også lidt nervøs ud, så jeg gav ham et stort kys. Mens vores tunger legede, tænkte jeg på at jeg måske burde have børstet tænder først, det sidste jeg havde brugt munden til, var trods alt at slikke en anden mands pik og ikke mindst sluge hans sperm. Men det lod ikke til at min mand bemærkede noget, så jeg fortsatte. I en pause spurgte han, hvordan det havde været. Jeg var godt klar over, at jeg var nødt til at nedtone det, undgå at virke for begejstret. Så jeg sagde, at det havde været et hurtigt og ligegyldigt knald med en tilfældig mand på et offentligt toilet, så det var ikke det store. Mens jeg sagde det, tænkte jeg på, at det var nogle af de samme ord min mand havde brugt, da han fortalte om sit eventyr. Havde han også forsøgt at slå den hen som ingenting, eller havde han måtte nøjes med et kedeligt 3 minutters knald? Men mine ord havde den rette virkning, min mands nervøsitet aftog sig, og han kyssede mig igen, mere begærligt end før. Jeg fik lyst til ham, langt stærkere end jeg havde oplevet meget længe, jeg trængte virkeligt til at være nøgen med ham, at mærke ham tæt på og inde i mig, selv om det ikke var meget mere end en time siden, jeg havde nået ekstasen med en anden mand, igen og igen. Vi holdt igen en lille pause. Han spurgte om han var tilgivet, jeg spurgte om jeg var, og så nikkede vi begge, og mødtes i endnu et dybt og begærligt kys.
I den næste pause spurgte han, om vi skulle fejre juleferien og -freden under dynen.
Jeg sagde: ”Ja meget gerne, men jeg skal lige skylles først, for jeg er lidt klistret, efter ham den anden.”
Min mand smilede stort, og sagde: ”Godt, lad os mødes i dobbeltsengen.” 

Behøver jeg sige at vi havde en fantastisk aften og nat, i fem timer var vi kun ude af ægtesengen for at hente mere vin. Bagefter, da jeg lå og var lige ved at falde i søvn, tænkte jeg på, om nu også min mand havde forstået hvilke konsekvenser det ville have, om han nogensinde var utro igen. Jeg var ikke helt sikker, men så jeg alligevel fortrøstningsfuld på fremtiden.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Alexa  HER
Flere noveller af samme FORFATTER