Julefest på kollegiet - af Mikkel
2011

Julen stod for døren og snart ville kollegiet være tømt; alle … eller de fleste … ville snart støde til deres familier og nyde julens glæder rundt om i landet.

Pernille havde pakket og var næsten klar til at drage af til Nordjylland. Men først skulle julefesten overstås.

Traditionen tro havde ældste årgang ansvaret for julefesten, og det var ikke anderledes i år.
Pernille kunne ikke rigtig finde ud af, om hun glædede sig eller ej.
Hun havde i hele efterårssemesteret haft et godt øje på en af de ældre drenge. Christoffer var charmerende, vittig og så godt ud. Og de havde været ude sammen et par gange. Men det var også alt.
Hendes konkurrent var Jenni. Hun havde også været ude med Christoffer et par gange … men vist heller ikke mere.
På et tidspunkt havde de begge trukket sig lidt tilbage fra dating-ræset; en periode havde de slet ikke været ude men kun læst sammen. Og i den periode var de kommet rigtig tæt på hinanden; hun havde haft sin første oplevelse med pigesex, og det havde været en god oplevelse.
Jenni havde været lidt mere øvet og havde taget styringen; hun virkede ind imellem lidt voldsom og overrumplende, men det betød ikke noget for Pernille; hun havde nydt deres sene aftener sammen, hvor hun kunne lade sig flyde hen og lade Jenni tage styringen … det havde været en god oplevelse.
Til julefesten ville hun dog være alene; Jenni var allerede taget af sted, Christoffer havde hun ikke set hele ugen, og resten af dem der ville være der, var hun ikke særlig interesserede i. Men hun ville møde op og sandsynligvis drikke igennem inden juleferien.

I løbet af eftermiddagen fik hun gjort sig klar. Et dejligt langt bad og så en trimning af missen – man kunne jo aldrig vide, hvad der ville ske.
En lystfølelse løb gennem underlivet, da skraberen løb hen over skamlæberne; hun mærkede safterne løbe ud af sig, og hun lod fingrene løbe hen over den spændte klit. I løbet af kort tid var hun helt oppe på de lyserøde skyer, og til sidst eksploderede hun i en kæmpe orgasme.
Langsomt klingede orgasmen ud, og hun vendte tilbage til virkeligheden igen.

Hun rejste sig. Jeg må se at blive klar, tænkte hun. Hun åbnede klædeskabet og kikkede på de forskellige bøjler med tøj.
Skulle hun tage bukser eller kjole på i aften? Egentlig plejede hun at have det bedst i bukser, men hun vidste, at hun kunne forføre de fleste med et kort skørt, en kropsnær skjortebluse og høje hæle.
Yes, tænkte hun, i aften skal den have hele armen, så det skal være det frække look.
Hun fandt en stram nederdel og en lige så stram skjortebluse. Så fandt hun et lækkert sæt undertøj; en bh med halve skåle, et par skovtrusser og et par selvsiddende strømper. Til sidst fandt hun et par smarte stiletter.
Mens hun langsomt iførte sig det frække outfit, tænkte hun på den forestående aften.
Bare Jenni og Christoffer havde været der; det ville have været hyggeligt.
Da hun var færdig, kikkede hun på sig selv i det store spejl. ”Hvem er smukkest i landet her” sagde hun højt for sig selv.
Hun så godt ud, ingen tvivl om det. Alligevel regnede hun med, det ville blive en jævn og kedelig aften. Men af sted skulle hun.

Festen var allerede i gang da hun kom. Hun fandt sig hurtigt til rette og fandt baren. De første øl gled hurtigt ned og hun fandt sig selv stående ved baren, småflirtende med et par af drengene på kollegiet. Er der ikke andre, kan de vel gå, tænkte Pernille. Aftenen skulle da ikke være spildt, bare fordi hverken Christoffer eller Jenni var her.
Hun kunne mærke at øllene begyndte at gøre deres virkning; hun følte sig lettere beruset allerede inden der kom liv oppe på den improviserede scene.
Lyset blev dæmpet og der kom spot på scenen. Ind kom en slæde med en julemand og et par nisser. Der blev spillet et par julemelodier som julemanden og nisserne mimede til.
De er godt udklædt, tænkte Pernille. Det var slet ikke til at se hvem julemanden var. Et par af nisserne kunne man genkende, når man kom lidt tættere på. Var den ene ikke Christoffer? Jo det var. Han smilede til hende, blinkede til hende.
Wow, tænkte hun. Det bliver måske alligevel en god aften.

Efter showet kom Christoffer ned til Pernille.
”Kom," sagde han, ”jeg har en overraskelse til dig.”
Hun fulgte med ham op til hans værelse. Da de var inde bag den lukkede dør trak han hende ind til sig og kyssede hende.
Åh, tænkte hun. Hvor skønt. Bare det hele ikke er en drøm.
Samtidig med at han kyssede hende vandrede hans hænder rundt på hendes velformede krop. Snart var hænderne på den velformede bagdel, snart på de små, faste bryster … over det hele. Langsomt fik han knappet hendes skjortebluse op, og snart lå den på gulvet.
Pernille stønnede stille. Gad vide hvad det var for en overraskelse han havde til hende.
”Kom her hen,” sagde han stille. ”Nu skal du have en julegave, og for at du skal nyde den mest muligt, så giver jeg dig bind for øjnene. Og så skal du bare give dig hen og nyde det."
Langsomt lagde han et bind for hendes øjne; alt blev sort. Så førte han hende hen mod sengen. Han fik hendes stramme nederdel trukket af hende, så hun stod kun iført det frække undertøj, de selvsiddende nylonstrømper og høje stiletter.
”Gud, hvor er du dog dejligt Pernille," hviskede han. Hun mærkede hans hænder vandre rundt på hendes krop igen. Hun stod ganske stille; turde næsten ikke trække vejret. Frygtede stadig det kun var en drøm.
”Det er dejligt, Christoffer. Åh det er skønt. Bliv ved, bliv ved," nærmest hviskede hun.
Hun mærkede hans hænder kuple sig om de små faste bryster; han nappede i de stive brystvorter med den ene hånd, mens den anden langsomt vandrede ned mod hendes skød, mod hendes varme hule.
Hun mærkede safterne løbe til hendes varme skød; som en flod som løb over sine bredder … det var næsten for meget.
Hans hænder vandrede længere ned; han nussede hendes dejlige nylonben, fra anklerne op til knæene og knæhaserne og længer op end det. Det gippede i hende; det var virkelig frækt og ophidsende og hun stod uroligt på gulvet nu.
”Sikke uroligt du står; måske vi skulle lægge dig ned på sengen," hviskede han. Han fik hende langsomt lagt ned, mens han fortsat nussede hendes krop.
Pernille var bare så ophidset nu; hun nærmest rystede og hendes hænder søgte hans krop, søgte noget at holde fast i. Men hun fandt det ikke.
”Sikke uroligt du ligger, søde Pernille," hviskede Christoffer til hende. ”Mon ikke vi skulle sørge for du ligger lidt mere roligt.”
Langsomt samlede han Pernilles hænder og bandt dem sammen med noget som kunne være et slips. Så løftede han dem op over hendes hoved og bandt dem til hovedgærdet.
”Så, nu ligger dine hænder ikke og roder rundt." Et øjeblik var han væk, men så var han tilbage.
”Nu kommer din overraskelse," hviskede han i hendes øre. Hun stivnede lidt, så blev hun straks roligere da hun mærkede hans hænder kæle for hendes små, faste bryster.
Så stoppede han. Et øjeblik efter mærkede hun han bandt noget om hendes ene ankel; så trak han den mod sengens ene hjørne.
”Hvad gør du," hviskede hun.
”Sørger for du ligger helt stille, når du får din julegave," svarede han.
Så bandt han noget om hendes anden ankel og bandt den til sengens andet hjørne.
”Nu kommer din julegave” hviskede han.
Pernille mærkede igen hans hænder på sin krop; en hånd krammede det ene bryst og en hånd gled langsomt op og ned af hendes ene ben.
Pernille stønnede; hun var bare så ophidset nu. Bare han dog ville finde hendes varme hule, finde hendes spændte klit … hun trængte sådan til at mærke ham i sig, trængte til en orgasme. Hun kunne mærke den var ved at opbygge sig i hendes indre; hun var ikke længere helt herre over sine følelser og længsler … de var der bare og så tæt på.
Hun mærkede hans hånd på sit ene bryst forsvinde og et øjeblik efter nærmede den sig hendes varme hule.
Så stivnede hun … et par hænder kærtegnede nu begge hendes faste bryster.
”Hvad … hvad sker der," stønnede hun. ”Hvem er det?”
”Bare rolig," hviskede Christoffer i hendes øre. ”Lad dig flyde med og lad ske, hvad du alligevel ikke har mulighed for at ændre …”
Pernille mærkede en finger finde hendes spændte klit. Hun stønnede højt. ”Åh ja, bliv ved.”
Hun red nærmest på en nær-ved-orgasme bølge. Hun var tæt på flere gange, men hver gang lykkedes det Christoffer og hans hjælper at bremse hende så meget op, at orgasmen udeblev.
Hænderne som krammede hendes faste bryster slap deres greb. Så mærkede hun fingre på de spændte brystvorter; det var lange kvindenegle. ”Åh," stønnede hun. Hun red igen på toppen af en bølge som ikke ville folde sig helt ud …
Det ene sæt af hænder fortsatte med at kæle for hendes dejlige nylonben. Det føltes skønt; hun havde altid elsket når de mænd hun havde været sammen med havde nusset hendes ben; specielt hendes knæhaser var meget følsomme, og det var som om Christoffers hænder vidste helt præcis, hvad hun elskede; hvad hun havde sukket efter, når hun om aftenen havde ligge og tænkt på ham.
Hun mærkede langt væk, at hænderne på hendes bryster forsvandt. Hun mere ænsede det end egentlig lagde mærke til det. Hænderne på hendes ben fortsatte op mod hendes varme skød. En finger fandt hendes varme skød; en anden lagde sig over hendes spændte klit og nulrede den. Hun stønnede højt.
Så mærkede hun at nogen satte sig ind over hende og et øjeblik efter mærkede hun endnu en varm hule; denne gang over hendes mund.
Hendes tunge begyndte helt af sig selv at arbejde; Pernille slikkede den endnu ukendte, mens hun selv følte orgasmen komme nærmere.
Hun kunne høre hendes tungearbejde have effekt; der bredte sig nu endnu en stønnen i lokalet som ikke var hendes egen.
Langt væk mærkede hun hænderne på hendes køn forsvinde. Der gik et øjeblik, så mærkede hun Christoffer oppe i sig. Hans stive manddom forsvandt op i hende og nu hørtes stønnen fra tre forskellige personer i lokalet.
Alle opslugte af at nå det optimale; orgasmen som skulle udløses.
Men pludselig stoppede det hele; hun mærkede Christoffer stoppe og pludselig var der heller ikke noget at slikke for hendes sultne tunge.
I stedet mærkede hun at hendes ben blev løsnet. Så mærkede hun at begge hendes ben blev løftet og tilsyneladende spændt fast til hovedgærdet på sengen.
Som hun lå der, så hun skøn ud, syntes Christoffer.
Det nydelige undertøj, de lange smukke nylonben og de høje hæle. Og blindfolded, hænderne bundet sammen over hovedet og benene bundet til hovedgærdet, løftet og spredt så hendes varme hule var vidt åben; hungrende efter en finger, en hånd eller endnu bedre Christoffers stive pik.
Igen mærkede hun hænder på sin hungrende krop; kvindefingrene med de lange negle gled langsomt op og ned at Pernilles nylonben. ”Ah, sikke nogle dejlige ben," hørte hun en stille hvisken.
Pernille syntes at genkende stemmen, men var ikke sikker. Langsomt følte hun bølgen af velvære komme igen; hun mærkede fingrene forsvinde fra sine ben, kun for at mærke dem på de faste, spændte bryster igen. Så mærkede hun igen Christoffer inden i sig. Men kun kort. Så forsvandt den ene hånd fra det ene bryst, kun for at lægge sig over hendes spændte klit. Hun var helt oppe og ringe nu; så tæt på orgasmen mens hun mærkede Christoffer presse på for at få sin stive pik op i hendes andet hul.
”Åh nej, det går ikke," stønnede hun.
”Bare rolig, jeg skal nok være forsigtig. Bare slap af.”
Hun slappede atter af; lod sig glide med på bølgen, som var på vej igen.
Så mærkede hun at hendes hænder blev løsnet … den ene blev igen fæstnet til hovedgærdet mens den anden var blevet løsnet. Hun mærkede en hånd som styrede hendes frie hånd nedad; hun mærkede et varmt skød; en varm hule som hun kunne nusse; en spændt klit som hun kunne nulre. Hun mærkede en varm tunge på sit ene bryst; den slikkede og bed samtidig, og hun mærkede ophidselsen brede sig; hun var så tæt på nu.
Hun mærkede Christoffer trække sig ud, og han førte nu igen sin stive pik ind i hendes varme, ophidsede hule.
Hun var så tæt på nu; de var alle tre tæt på.
Så pludselig eksploderede de alle tre; orgasmerne rullede ind over dem alle, og i lang tid var det eneste man hørte deres stønnen, mens orgasmens rus gled hen over dem alle tre.

Langsomt, ganske langsomt kom de alle op til overfladen; Pernille mærkede fjernt, at hendes ben blev løsnet og hendes sidste bundne hånd også var fri.
Bindet for hendes øjne blev fjernet, og hun kikkede op i Christoffers smilende ansigt. Hun søgte efter den tredje person i lokalet; hvem var hun?
I en stol for enden af sengen så hun Jenni sidde. Hun smilede til Pernille.
”Tænkte du skulle have en lidt anderledes julegave. Mon ikke det her opfylder dine julegaveønsker i år," sagde Jenni stille.
”Jo, det var slet ikke dårligt,” hviskede Pernille. ”Hvad med dig, Christoffer, er dine ønsker også opfyldt?”.
”Jo, mon ikke,” svarede han.
De sad et øjeblik og sundede sig. Så rejste Pernille sig, tog tørklædet og bandt det for Jennis øjne.
”Hvad laver du?" spurgte Jenni.
”Tænkte vi måske skulle lege lidt mere. For det skal vel ikke være mig alene, som skal være ”blind makker." Hvad siger du, Christoffer?," spurgte Pernille.
Christoffer nikkede. Langsomt fik de Jenni lagt på sengen og legen fortsatte …

Den forrygende julefest sluttede først ud på de små timer, og de kom først sent fra kollegiet; hjem til juleferien hos deres familier.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Mikkel  HER
Flere noveller af samme FORFATTER