Julefrokost - af Busse
2011

Så er der allerede gået et år, og invitationerne til julefrokost løber ind.
I aften gælder det så den lokale støtteforening, som jeg har glædet mig til, meste fordi at pigerne er i stærkt overtal.
Min kone slog i bordet og sagde, - nu ikke noget med at tage en dulle med hjem som sidste år, hvor du lå og bollede på stuegulvet.
- Det var hende der bragte mig hjem og voldtog mig, sagde jeg.
- Nej, dig voldtaget… sagde hun, - den skal du længer ud på landet med, den står jo på dig, bare du ser et par røde læber.
Men en ting skal du vide, hvis du ikke lære at styre din brandert, så pudser jeg logen på dig, (logen er en flok piger som min kone tilhører, og de kan være ret hårdhændede).
Hun grinede lunt, da hun lukkede mig ud af døren. 

Til julefrokosten kom jeg til at sidde mellem mor og datter Ellen og datteren Kate. Et par der ikke plejede at holde sig tilbage.
Ellen er enlig mor, godt 40 år med rigtig konefacon med mange ekstra kilo, datteren godt 20, tynd og et par gode bryster, begge meget snaksalige. Det var Ellen, der sørgede for, at jeg kom godt hjem sidste år, da vi ikke bor så langt fra hinanden.
- Skal du ikke drikke din snaps, blev Ellen ved.
- Nej, i aften vil jeg nøjes med hvidvin, svarede jeg.
- Så skal den ikke gå til spilde, sagde Ellen og tog min snaps i en slurk.
Ved næste omgang blev der igen hældt op i mit glas, men denne gang var det Kate, som var hurtigst.

Pigerne blev ret overrislede og hang mere og mere op ad mig. Ellen med en hånd på mit lår, det resulterede i, at jeg begyndte at vokse i bukserne. Jeg gjorde gengæld og fandt ud af, at hun havde strømper på, der sluttede midt på låret. Min hånd forsatte lidt længere op, og hun havde heller ikke trusser på, for min hånd fandt en meget fugtig spalte, min langfinger gled let i revnen, og jeg nulrede lige hendes klit lidt, inden jeg trak hånden til mig, det fik Ellen til at komme med hvin.
- Hvad sker der, spurgte Kate.
- Hans ragede mig i fissen, svarede Ellen.
- Øv, sagde Kate, det vil jeg da også prøve. Hun tog min hånd og placerede den mellem sine ben. Hun fik samme tur som moderen, men nøjedes med et mere forsigtig ’Hiii’.

Nu var bolden lige som givet op, og jeg havde to hænder på mine lår, som begge forsøgte at få min lynlås trukket ned, og da det lykkedes, var de ved at ødelægge mine bukser, for at få der hånd ind igennem gylpen.
- Rolig, sagde jeg, nu må I lige slappe lidt af, jeg vil ikke have ødelagt mit tøj, I skal nok få lov at mærke.
De opførte sig, som om at der ikke var andre i lokalet, men det var tydeligt, at de to piger som sad over for, havde opdaget hvad de have gang i.
- Kan I ikke vente, til I kommer hjem, spurte den ene af dem.
Den anden pige sagde, - jeg tror ikke, de har fået noget siden sidste år med den opførsel.

Vi blev færdig med at spise, og der blev spillet op til dans. Jeg var tæt på at køre hjem efter første dans med Ellen, det var lige før hun klædte mig af ude på dansegulvet, før hun fik os manøvreret os over i den mørke side af salen, og der tog hun sig nogle friheder.
Heldigvis sluttede musikken, og alle forlod gulvet, og så fik jeg hendes hænder op af mine bukser.
Da der igen blev spillet op, skyndte jeg mig at byde Kate op, hun var ikke så slem som moderen. 

Da vi kom tilbage fra dansen, var Ellen væk, jeg spurgte Kate, hvor mon hun var.
- Hun har nok fundet en, der er mere villig end dig, sagde hun og slog en latter op.

Resten af aftenen gik mere rolig, og Kate var herlig at være sammen med, og da det sluttede kl. – 00, var det meget naturligt, at vi fulgtes ad, vi boede få hundred meter fra hinanden.

Da vi kom hjem til Kate, var der lys over hele huset. - Der kan du se, mor kom først hjem, sagde hun og låste os ind.
På gulvet i stuen lå hendes mor på ryggen, splitter nøgen og med spredte ben og sperm løbende ud af kussen, på hver side af hende lå to fyre jeg ikke før have set.
- Kom, sagde Kate, vi går ind til mig, og hun slæbte mig ned af en lang gang, og der havde hun et dejligt værelse, hvor døren blev låst, da vi kom ind. - Vi skal ikke have nogen til at blande sig, sagde hun.
Hun fortsatte, - medens jeg husker det, når vi har elsket og hvis du giver mig udløsning, så skal du bare gå, for så ender det med, jeg falder i søvn, og så sover jeg lige til i morgen. Du skal samme vej ud, som vi kom ind, og vil du så lige huske at smække døren efter dig. Vil du først på badeværelset? Det er over på den anden side af gangen.
Jeg gik ud og blev skyllet, og lagde mit tøj på den bænk, der var lige inde for døren, derefter gik jeg tilbage med et håndklæde om livet.
Da jeg kom tilbage, havde hun kun en badekåbe på og forsvandt.
Hun kom tilbage og dæmpede lyset, så der var tusmørke, hvorefter hun lod badekåben falde, og hun var nøgen indenunder.
- Hvor har jeg glædet mig til dette, sagde hun, - mor har snakket meget om dig.
Hun snuppede håndklædet og sagde, at nu ville hun se, hvad hun havde fået med hjem.
Hun lagde sig på knæ, spredte mine ben og fangede mit lem, som hun begyndte at sutte på, jo mere hun suttede, jo mere voksede den, hun var en formidabel sutter, og jeg måtte bede hende rejse sig, for ellers ville jeg alt for hurtig skyde den af.
Nu fik jeg hende lagt ned og gjorde gengæld, hun kurrede veltilfreds, medens hendes hofter gik op og ned, min tunge fandt hurtig hendes klit, som jeg nulrede lidt med læberne, så sutte jeg den så langt ind i munden, jeg kunne, så den strittede, så skubbede jeg hendes ben op, så de næsten rørte hendes skuldre, og nu kunne jeg slikke i lange strøg helt omme fra den lille rynkede hul og helt op til hendes klit.
Så gjorde jeg en finger våd og kørte den rundt om det bagerste hul og pressede den lidt ind.
- Huiii, hylede hun.
Min tunge fandt ind i hendes kanal, og nu kørte jeg ud og ind med tungen, samtidig med jeg pressede fingeren lidt længere ind. Det holdte hun ikke til ret længe, for med et sænkede hun benene og strakte ud, medens hun rev mig i håret, og alt blev meget vådt af hendes safter.
Jeg lagde mig op ved hendes side, og så medens hun glippede med øjnene.
Hun faldt ikke i søvn men sagde, - uha hvor var det godt, men nu vil jeg have dig, og spredte igen benene, - kom så med den, sagde hun.
Hun trak benene så langt op, hun kunne med den ene hånd, og ledte mig ind i sin skede med den anden.
Meget langsomt kørte jeg min pik ud og ind i den snævre kanal for ikke at komme for hurtigt. Da jeg havde hendes ben i mine armhuler, var det begrænset, hvor meget hun kunne støde imod.
- Hurtigere, blev hun ved, men jeg blev ved i mit rolige tempo.
- Kom nu, du gør mig gal på denne måde, jeg vi have det hurtigere, blev hun ved
I stedet ændrede jeg retning, så jeg stødte mere mod skedens forkant, det kunne jeg nu, hun lå med måsen i vejret, så ved at støde mere nede fra, ramte jeg lige mod G-punktet.
Det fik hende til at skrige, - ja.. jo… yak… og meget mere.
Og så kom hun en gang mere.
Jeg lod hende lige komme sig lidt og fortsatte så mine stød, men nu have jeg øget tempoet, men stødte stadig mod skedens forvæg, trak jeg hendes orgasme ud til at vare længe, og med et stød som virkelig gik i bund, slap jeg hendes arme, så hun kunne rette sig ud, medens jeg pumpede al min sperm ind i hende.
Da jeg kravlede af hende, sov hun allerede, så det var ikke vrøvl, hun havde sagt.

Efter at have fået mit tøj på, lukkede jeg mig ud af hendes del af lejligheden, og da jeg næsten var ude i det fri, fik jeg øje på asie-agurk. Den tog jeg og gik tilbage til Ellen. Hun lå stadig med spredte ben og en mand på hver side. Jeg satte Asien til hendes hul og pressede den ind, den gled let, da der var smurt godt. Hun gav sig lidt, men vågnede ikke.
Jeg gik og lod den være.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Busse  HER
Flere noveller af samme FORFATTER