Julegaven, del 1 - af Jørgen
2011

Jeg ved ikke om jeg var et fremmeligt barn, men jeg var kun seks år, da jeg fik interesse for det modsatte køn og specielt de voksne damer, jeg havde praktiseret numselege med min næsten jævnaldrende kusine, men det gik rigtig op for mig, at der var noget spændende under damernes skørter en første juledag.
Det var nemlig den dag jeg sad nede på gulvet og legede med en ny legetøjsbil, da min moster på 28 år placerede sig på gulvet, et par meter foran mig, og sad der med spredte ben og opløftede knæ, så jeg kunne se hendes lyseblå silkebukser, jeg syntes de var pæne og spændende og havde den største lyst til at kravle ind under hendes kjole og mærke på de dejlige bukser, men det turde jeg ikke, så i stedet nøjedes jeg med at sende min bil ind imellem lårene på hende og ramme de lyseblå bukser.

Ti år senere da var jeg på besøg hos min stadig ugifte moster, fordi min mor var ude og sejle med far, som var maskinmester på et større skib. Det var fra ca. midt i december til ca. midt i januar, jeg var i pleje hos min moster.
Juleaften sad vi således og pakkede julegaver ud, og da sagde moster, - kan du huske den jul, vi to sad og legede med biler?
- Ja, røg det ud af munden på mig, - den gang havde du lyseblå bukser på i dag er de lyserøde, dem kan jeg også bedst lide, dem har mor også flest af.
- Du har da vist altid været meget interesseret i damernes bukser, jeg kan da godt huske hvordan du stirrede på mine, og jeg ved også, at du har været ude på badeværelset og rode i mine brugte bukser, bruger du dem når du leger med din tissemand? Hvad tænker du så på, eller hvem tænker du på? Svar mig nu ærligt, det gør ikke noget.
Jeg var meget rød i hovedet og turde næsten ikke sige det, men ud kom det, - når jeg leger med min tissemand i dine bukser, drømmer jeg om at det er dig jeg rider på, og når det er min mors bukser, drømmer jeg om at det er hende jeg rider på.
- Jørgen, sagde moster, har du prøvet at få din tissemand ind i en pige?
- Nej, svarede jeg.
- Har du set en pige uden bukser, har du set en piges tissehul?
- Nej, svarede jeg igen.
- Vil du gerne se din mosters tissehul?
- Ja tak, svarede jeg.
- Godt, sagde moster, men så vil jeg også se din tissemand, kom med ind i soveværelset, så skal du få en ekstra julegave af din moster.
Og inde i soveværelset sagde moster, - du må love mig, at det bliver vores hemmelighed, tag så alt dit tøj af min dreng.
Og mit tøj, det kom af i lyn tempo. Moster gav sig god tid, først kjolen, så underkjolen, strømperne, bh’en og til sidst smøgede hun de lyserøde silkebukser ned og stod ud af dem. Det var et vidunderligt syn, den røde hårdusk over den dejligste kussespalte og hele den vidunderlig kvindekrop, brysterne, de brede hofter og et par dejlige store lår. Og da hun i det samme bøjede sig forover for at tage sengetæppet af, så jeg den dejlige store runde kvindebag, og imellem de store lår, de skønne kusselæber.
- Kom oven på mig, sagde moster og lagde sig ned på ryggen på sengen, med spredte ben.
Jeg nærmest sprang ned på hende, og nu kom mosters hånd ned og styrede min stive drengepik ind i hendes dejlige kusse.

For en dreng på 16 år var det en vidunderlig oplevelse at få fisse for første gang, og så på sin moster, som han havde drømt om i flere år, og i dagene indtil den 20. januar,  hvor hans forældre kom hjem, kunne han ride sin moster hver eneste dag, og det gjorde han, sommetider flere gange om dagen.
Men det gik ikke helt som beregnet, for da den 18. januar lå og kneppede med sin moster, trådte hans far og mor ind ad døren. Og der lå sønnike med rumpen i vejret og kneppede mosteren på livet løs.
- Nå da, sagde far, vi har da vist fået en søn der ikke er uden evner.

… og hvad hans far mente med det kan du læse i næste afsnit HER

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jørgen  HER
Flere noveller af samme FORFATTER