Julegaven, del 2 - af Jørgen
2011

Har du ikke læst afsnit 1, kan du gøre det HER

Moster og jeg blev selvfølgelig temmelig overraskede over mine forældres ankomst, så dagen efter ringede moster til min mor og fik at vide, at det var helt i orden, og at jeg ikke skulle komme hjem før søndag som aftalt.
Moster og jeg forsatte således med at elske med hinanden og det var morgen, middag, aften og lidt indimellem, moster var en dejlig lærer, hun viste mig alle finesserne med at kæle for en kvinde, kæle for hendes dejlige lår, hendes baller, sutte på hendes bryster og ikke mindst at slikke fisse, slikke på klitoris, fisse læberne, hullet hvor min pik kom ind, og selvfølgelig også at kysse på munden og bruge tungen, og da hun også tog min pik i munden var det helt fuldkomment.

Om lørdagen talte moster længe med min mor, og bagefter fortalte hun mig, at min far var rejst igen. Han havde indgivet skilsmisse begæring til min mor, og han blev ude i Østen, hvor han for det meste sejlede. Moster sagde også, at min mor tog det meget roligt. - Men du kan jo altid trøste hende med den her, sagde hun og kælede for min pik, - men lige nu er den min, sagde hun, og så kom den igen ind i mosters dejlige varme kusse.

Søndag eftermiddag kom jeg hjem til min mor.
Der var en lidt trykket stemning, og det var den også indtil onsdag sidst på eftermiddagen. Jeg stod lidt bag ved mors lænestol, og pludselig trak jeg mine bukser og underbukser ned, min pik var allerede ved at blive stiv.
- Mor, sagde jeg, - vend dig om og se, moster sagde, at jeg kunne trøste dig med den her, den var hun meget glad for, jeg vil så gerne gøre dig glad, og jeg vil også så gerne ride dig mor.
- Åh gud min dreng, sagde mor, - ja, jeg forstår godt min søster.
Mor rejste sig og kom hen til mig og tog omkring mig, løftede kjolen og pressede sit underliv imod min pik, som nu rørte ved min mors silkebukser.
- Åh ja, det er dejligt, sagde hun, kom med ind i mors seng.
Og inde i soveværelset var jeg hurtigst til at komme af med tøjet, og da mor tog sin Bh af, satte jeg mig på hug foran hende og trak hendes lyserøde silke bukser af, og nu så jeg for første gang min mors rødhårede kusse, den kusse som jeg et øjeblik senere havde min stive pik inde i. Det dejligste varme fedtede hul, imellem de dejligste kusselæber, det var det mest vidunderlig øjeblik, det var dejligt med min moster, men, med min mor; det var endnu mere vidunderligt, åh hvor jeg elskede hende og jeg kunne slet ikke få nok af hende, det var følelsesladet og intens.

Den efterfølgende tid var ligesom en slags bryllupsdage, bare jeg fik mine hænder op under mors skørter, så var hun parat til at sprede sine ben for sin dejlige dreng, som hun sagde.
De følgende år levede mor og jeg som mand og kone, vi sov sammen i dobbeltsengen, og når moster kom på weekendbesøg, så sov jeg i midten. Sådan forsatte det, indtil jeg 6 år senere flyttede hjemmefra og blev gift, så var det kun en gang om ugen, jeg kom hjem og fik et hurtigt knald på mor, det var som regel op med skørtet, ned med silkebukserne og ind med min pik, men selv det nød vi, og vi fik begge en dejlig udløsning. Bagefter var det hjem til min kone, og det fisse jeg fik der, var ikke særlig spændende. Så efter 8 år blev vi skilt, og da det skete, flyttede jeg hjem til mor, og vi har siden levet sammen og gør det stadig.
I dag er mor 82 år, og jeg er 50 år. Vi har det stadig dejligt, og moster er stadig ugift og kommer tit på weekend besøg.

Alt dette kan jeg takke min moster for, det var jo hendes dejlige julegave, nemlig hende selv, da hun indviede drengen i det erotiske liv.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Jørgen  HER
Flere noveller af samme FORFATTER