Julemanden - af Bull
2011

Ho ho ho ho - Den glade julemands latter rungede ud i stjernenatten. Han havde forberedt sig godt, og nu skulle han på sin årlige juleturne, som han glædede sig til.
Noget tydede på, at det ville blive en rigtig hvid jul, da det havde sneet dagen forinden.

Julemandens nosser var også godt spændte, for nu var det næsten et år siden, han sidst havde været på sin store odysse,´ og nu var det heldigvis tid igen.

Vi tror jo alle sammen på julemanden, og vi ved jo også godt, at han måske ikke er helt rigtig, men vi fortrænger det, for vi vil jo gerne tro på ham. Og i juletiden er det altså julemanden, der er den mest populære person.

Vores julemand havde pakket sine gaver og var nu parat til at give sig af sted. Det var koldt, og natten var klar, men julemanden havde klædt sig godt på. Rensdyrspandet holdt med kanen, og han sprang glad om bord og glædede sig til nattens oplevelser.

Det første hus på turen lå der lige fremme, og det var et ægtepar, der skulle have en fællesgave.
Julemanden bankede på døren, og hans ho ho ho rungede i den frostklare nat. Den der med at julemanden kommer ned igennem skorstenen holder jo ikke i den virkelige verden. Han ville jo blive snavset og ulækker, og det passer slet ikke ind i det billede, vi har af ham.

En køn kvinde åbnede, og hun virkede overrasket over at se en julemand ved sin hoveddør på denne tid af natten. Hun var kun iført en morgenkåbe.

- Ho ho ho, det er mig i egen høje person, og jeg har en gave med, må jeg komme ind? sagde han og begyndte at gå ind i entreen.
Kvinden kaldte på sin mand, der kom til. Han var kun iført underbukser.
- Det er julemanden med en gave til os, sagde hun.  
Manden var ikke helt så overrasket og sagde, - kom endelig indenfor.
Gaven var forholdsvis tung, og manden sagde til sin kone, at hun gerne måtte pakke den ud. Hun rev det fine papir i stykker og så noget sort træ, som for hende var lidt ubestemmeligt.
Hendes mand overtog nu udpakningen og sagde til sin søde kone, at nu skulle han nok samle den, men hun kunne da lige gå i badeværelset og gøre sig klar.
Det var en gabestok, som blot skulle skrues sammen, og det varede kun et par minutter, så stod den klar på gulvet, og i det samme kom konen tilbage i stuen.
- Hvad skal den, spurgte hun.
- Jo se, kom nu her, så skal du bare se løjer. Hendes mand smilede, tog nænsomt hendes morgenkåbe af hende, så hun var nøgen, åbnede gabestokken og anbragte hende foran den med hovedet i den midterste hulning og håndleddene ide to små hulninger, hvorefter han sænkede overdelen ned.
Nu var hun fastlåst i gabestokke, og manden sagde til julemanden, - Så er hun vist klar!
Den glade julemand lod ikke vente på sig i mange øjeblikke, men løste livremmen i sine bukser og lod dem glide ned om anklerne.
Han stillede sig om foran kvinden og præsenterede hende for en pænt stor pik, der allerede stod stift ud i luften og pegende opad. - Vær så god, her har du så en lille ekstra gave, sagde han, idet han lod sin pik finde vej ind i munden på kvinden.
Hendes mand var begyndt at fotografere seancen.
Julemanden begyndte at kneppe hende i munden, og der lød en gurglen, når han kom for langt ind. Efter nogen tid på denne måde, gik han om bag hende og førte sin pik op i fissen på hende.
Nu gik hendes mand om foran hende og lod sine underbukser falde, hvorefter han anbragte sin pik i munden på hende.
Således fastspændt, modtog kvinden nu sin julenadver på bedste vis.
Julemanden kneppede heftigt, og sveden sprang fra panden på ham. Han havde stadigt overtøj på overkroppen, og stod der og kneppede med bukserne nede om haserne.
Kvinden forsøgte at udstøde et hyl, da hun eksploderede i en serie orgasmer, men det blev kun til nogle halvkvalte lyde, da hendes mands pik jo arbejdede i munden på hende.
Julemanden kom nu, og hans spændte nosser tømtes for sperm, så det begyndte at løbe ud af hende, mens han stadig kneppede hende.
Så kom hendes mand i et brøl, og han skød en ordentlig ladning ind i munden på hende, og hun havde ikke anden mulighed end at sluge, hvis hun ikke skulle blive kvalt.

Da de efter lidt tid havde sundet sig lidt trak julemanden sin pik ud af den gennemkneppede fisse, trak sine bukser op og spændte livremmen. Manden fulgte ham til hoveddøren og sagde, - den gave skal vi nok får meget glæde af, mange tak!
- Ho ho ho og rigtig glædelig jul, sagde julemanden, idet han gik ud.  
- I lige måde julemand, jeg sender dig en mail med hendes julegave til næste jul, og tak for nu!
- Ho ho ho, julemandens latter rungede i natten. 

- Ho ho ho. Julemanden hørtes tydeligt inde på trappeopgangen, da han bankede på hos Frk. Sonne. Den kønne unge 18 årige kvinde kom til døren og lukkede op.
- Åh, Julemanden, udbrød hun, - kom dog indenfor, fortsatte hun og åbnede døren så julemanden kunne komme ind. - Undskyld at jeg ikke er klædt mere på, men jeg lå faktisk i min seng, sagde hun.  
Julemanden glædede sig over det han så, nemlig en køn og dejlig ung kvinde iført et halvgennemsigtigt negliche og et par minimale trusser. Hun var godt skabt med store bryster og en god fast røv.
Han stillede sin sæk på entregulvet, dykkede ned i den og tog en fin lille gave op.
- Værsgo her er så julegaven, sagde han.
- Åh, den har jeg ventet på, udbrød frøkenen. - Jeg pakker den op med det samme, fortsatte hun.
Hun flåede bånd og papir af den lille pakke og stod straks efter med noget som umiddelbart var svært at se hvad var. Der var elastikbånd og ledning og lille styreboks.
Jamen det er jo den "sommerfugl", jeg længe har ønsket mig, den vil jeg prøve med det samme.
- Ho ho ho, udbrød julemanden.  -  Lad mig hjælpe med at montere den, sagde han.  
Den kære frøken smed sine små trusser og begyndte at sætte elastikbåndene rundt om livet og rundt om lårene. Julemanden hjalp hende med at rette dem til så sommerfuglen kom til at sidde helt rigtigt med vibratoren direkte på hendes fisse.
Hun tændte den på kontrolboksen og indstillede hastigheden. Julemanden kunne høre vibratoren snurre og stod og afventede situationen.
Der gik ikke lang tid, så begyndte frøkenen at blive urolig og roterede med underlivet, den første orgasme var vist på vej.
- Lad mig komme med et godt forslag, sagde julemanden. - Hvis du bukker dig fremover, så stiller jeg mig bagved dig, og giver dig lidt mere at glæde dig over, mens den snurrer.
- Åh ja, stønnede hun gør det.
Julemandens bukser gled ned om benene på ham, og hans store pik stod stift ud i luften. Han fik gelejdet sig ind bag ved dejligheden, og han skubbede sin pik op i fissen på hende. Han kunne mærke vibratoren arbejde samtidigt med at han kneppede hende i et roligt tempo.
Frøkenen hylede, for nu blev hun ramt af nok en orgasme, og denne gang større end den første.  
- Åh julemand, fortsæt knep mig - det er skøøøøøøøønt.
Julemanden satte tempoet i vejret, og hans pik kørte ud og ind i hendes optændte fisse, så elskovssafterne sprøjtede, mens vibratoren sendte sine strømninger til såvel hendes fisse som til pikken, der arbejdede i den.
Denne sommerfugl gjorde virkeligt et godt stykke arbejde, og julemanden var klar over, at nu var han ved at være der, hvor der ingen vej er tilbage.
- Jeg tror jeg kommer, stønnede han, og hun svarede et halvkvalt -  jaaaaaeeeeee.
De kom begge to i en skøn forening, og efter lidt tid lod julemanden sin pik glide ud af hendes dejlige fisse.  
- Åh, julemand du har reddet julen for mig, sagde hun.
Han var i gang med at sætte sine bukser på plads og nikkede blot. På vej ud i entreen sagde han, - Ho ho ho, jeg kommer igen til næste jul, og glædelig jul min kære.
Snart efter var han væk.

Julemanden var på vej til næste besøg og tænkte i sit stille sind, om han kunne blive ved at holde til dette her. Det var det samme år efter år, og han glædede sig altid, men måtte også sande, at det var hårdt for en mand i hans alder.

Han så pigehjemmet dernede og landede med sin kane - Nu ville hans evner blive sat på en ekstrem prøve.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Bull  HER
Flere noveller af samme FORFATTER