Lotte i gyngen - af Kupfa
2011

Det var i december, og sneen var begyndt at falde. Alle mennesker var ude og handle.
"Hej," hørte jeg en sige til mig, da jeg var i supermarkedet. Da jeg vendte mig om for at se, hvem det var - stod Lotte der, med et stort smil.
Lotte havde jeg mødt på et sprogkursus for et par år siden, og vi havde haft en rigtigt sexet dag, da hun besøgte mig for at hente et juletræ - Det kan I læse om i Juleerotik 09 - Juletræet.
Dengang fandt jeg ud af, at Lotte var en frisk pige, der gerne ville have noget sex.
"Har du også juletræer i år"? spurgte hun med et stort smil.
"Ja naturligvis, kan jeg friste dig med et igen?" svarede jeg.
"Det kan du tro, jeg vil specielt glæde mig til det, der kan følge med til træet, men må jeg ringe til dig, så finder vi den rigtige dag?"

Der gik et par dage, så ringede Lotte. "Hej, det er Lotte, jeg håber du stadig mener, at jeg kan hente et juletræ?"
"Ja det mener jeg, hvornår har du lyst til at komme…?"
"Hvad siger du til på lørdag?" spurgte hun.
"Det vil bare være helt ok, jeg skal bare være her og hjælpe dem, der skal have et træ. Har du så lyst til lidt mad også, så skal jeg få fundet noget lækkert frem?"
Der gik et øjeblik inden Lotte svarede: "Tak det vil jeg gerne, men så må jeg jo også gøre mig lidt lækker. Jeg håber, du mener, at der også følger en lækker dessert med, meget gerne a la sidste gang, det var en rigtig god oplevelse?"
"Mener du, at du gerne vil styres, eller en form for at blive domineret?" spurgte jeg, med smil i stemmen.
"Ja, det har jeg drømt meget om siden, selv om det snart er lang tid siden," svarede Lotte stille.
"Som du ønsker, skal du få," svarede jeg. "Du kan bare komme, når du har lyst."
Lotte kom midt på eftermiddagen, så vi kunne nå at finde hendes juletræ, og hun hjalp med at servere gløgg til de sidste kunder.
Da det begyndte at blive mørkt, lukkede vi "butikken" og gik ind i stuehuset.
"Vil du have noget imod jeg lige trækker mig tilbage, og bliver vasket lidt, det trænger jeg til efter dagens arbejde" spurgte jeg.
"Nej slet ikke, jeg venter her" svarede Lotte.

Da jeg kom ned i køkkenet igen, sad Lotte og jeg kunne se hun også havde skiftet tøj.
"Du ser da hammer godt ud," var det eneste, jeg kunne sige.
Lotte rejste sig op, og drejede sig rundt, så jeg rigtigt kunne nyde synet. Hun var i en meget nedringet kjole, hvor man kunne se langt ned i kavalergangen, og med slidser i begge sider så jeg kunne se hendes ben, når hun drejede rundt. Det så ud, som den blot blev holdt sammen af et bælte med et stort blankt spænde - som forestillede en nøgen kvindekrop samt sorte netstrømper og et par højhælede sko. Det var et meget sexet syn.
"Hvad synes du?" spurgte hun.
"Du er lige til spise, og frister til at flå kjolen af dig, for at komme til det, den trods alt dækker."
Hun svarede med et stort smil, "tak, det var også meningen."
Jeg gik hen og tog om hende, og trak hende ind til mig, samtidig med vore læber mødtes, og vore tunger legede med hinanden. Hun pressede sin underkrop ind mod mig, og hun kunne mærke min allerede halvstive pik.
"Uhmmm, den glæder jeg mig til at lege med," hviskede hun.
"Den får du, når du er klar til det," svarede jeg med opbydelse af en hel del viljestyrke - jeg havde mest af alt lyst til at lade hende lege med pikken lige på stedet.
Jeg trak mig fri, drejede hende rundt, og bøjede hende ned over køkkenbordet. "Jeg må hellere mærke, om du er våd og villig," sagde jeg og trak hendes kjole op over bagdelen.
Hvilket syn. Sorte netstrømper der blev holdt oppe af hver to tynde stropper fra en meget lille hofteholder - og - ingen trusser. En lækker bagdel med den mest fristende elskovsgrotte, som tittede frem mellem de dejligt runde baller.
"Hvilket syn, du frister virkeligt - sikke et syn," sagde jeg samtidig med jeg lod hænderne glide rundt på bagdelen og forsigtigt lod en finger glide ind i mellem de allerede let opsvulmede skamlæber, hvor det var tydeligt, at hun var tændt.
"Du er jo helt våd, det må vi udnytte," sagde jeg samtidig med jeg lod en finger glide ind mellem skamlæberne og kørte den lidt rundt.
Lotte kunne ikke lade være med at bevæge sin bagdel for at få mere nydelse, og der undslap hende også lidt kraftig vejrtrækning.
"Nu må vi hellere få lidt at spise, og køle lidt ned," sagde jeg, og flyttede mig fra hende.
Lotte kikkede lidt bedende på mig. "Nu gik det lige så godt, det var rigtigt dejligt."
"Du kan sagtens vente, det øger din nydelse," svarede jeg.
Jeg havde tidligere på dagen dækket bord i spisestuen, så jeg bad Lotte om at følge med. Da hun havde sat sig ned, skænkede jeg et glas hvidvin til os begge. Fra køleskabet hentede jeg forretten, som var noget røget laks, der bare kunne sættes på bordet. Da jeg havde sat tallerknerne gik jeg hen bagved Lotte, og bøjede mig ned for at kysse hende blidt i nakken. Hænderne lod jeg glide ned til hendes pragtfulde bryster, som jeg kælede blidt med.
”De her vil jeg rigtigt glæde mig til at lege med, når de kommer ud i fri dressur," hviskede jeg.
Lotte sukkede og svarede "Bliv ved det er dejligt."
Efter et par klem på vorterne, satte jeg mig ned og sagde værsgo.

Vi blev ret hurtigt færdige med forretten.
"Vil du nu have et glas rødvin, vi skal have lidt kød til hovedret?"
"Ja tak."
Jeg fik skænket vinen, og så sad vi lidt og snakkede.
"Er du stadig interesseret i at blive styret eller måske domineret?” spurgte jeg.
Lotte tænkte sig om et øjeblik, "Efter sidste gang, hvor du bandt mig til sofabordet, har jeg tænkt meget over den slags sex, og jeg har læst noget om det på nettet, men meget af det tænder mig helt vildt, men ikke noget med at slå og være hård," svarede hun og fortsatte, "Men efter sidste gang, stoler jeg helt på dig."
"Så må jeg jo sørge for, at vi begge får en rigtig god oplevelse i aften, det vil jeg glæde mig til. Efter vi talte samme i telefonen forleden, har jeg forberedt lidt forskelligt til os."
"Hvad?" spurgte hun nysgerrigt.
"Det finder du ud af, når vi har spist," svarede jeg smilende.

Da jeg serverede hovedretten, fik jeg igen lejlighed til at tage hende lidt på brysterne, og lege med vorterne, som føltes store og hævede. Lotte sukkede tilfreds og strittede med brysterne for at byde dem til.
"Kom lad os slukke her, og gå ind i stuen, så skal du have din julegave."
Lotte kikkede og spurgte, "Har du købt julegave til mig?"
"Kom lad os gå ind i stuen."
Vi gik ind og satte os ved siden af hinanden. Jeg trak en lille pakke frem, og gav den til Lotte, sammen med et kort, der sad på pakken.
På konvolutten var der skrevet: Læs kortet først.
Lotte åbnede konvolutten, og trak kortet ud, og begyndte at læse…

Kære Lotte
Du har nu valgt at overlade dig selv til mig, og jeg glæder mig til at nyde din krop, og give dig en helt anden oplevelse, hvor du blot skal nyde under min kontrol. Hvis du stadig vil, skal du pakke gaven op, og først tage det halssmykke på, der ligger i den grønne indpakning. Det symboliserer, at du overgiver din seksualitet til mig i aften. Derefter placerer du den lille ting der ligger i den røde indpakning, der hvor den hører hjemme, og som kan give dig glæde og forventning i aften.

Kærlig hilsen…

Lotte kikkede på mig, og på pakken. "Jeg er allerede godt tændt og våd vil godt lege."
Hun pakkede op, og tog et halsbånd frem, som var lavet i blødt læder, og med en ring, hvor der sad en tynd kæde. Hun kikkede forventningsfuldt på det, og satte den på plads om halsen. "Skal du så have enden af kæden?" spurgte hun.
"Ja, men det skal jeg nok styre, pak nu den anden ud."
Hun pakkede den ud, og frem kom et elskovsæg, samt et lille kort: Sæt dette æg op i den våde fisse, hvis den mod forventning ikke er våd nu, skal du lege med dig selv, til du bliver våd og liderlig, så ægget let kan glide ind.
"Jeg må hellere mærke om du er våd nok. Rejs dig op og træk kjolen op, så jeg kan mærke om du er våd nok," sagde jeg.
Lotte rejste sig og trak kjolen op, så jeg kunne se hendes fint formede kusse.
"Spred benene, så jeg kan komme til at mærke ordentligt."
Hun stillede sig med spredte ben og bød sit underliv til. Skamlæberne var endnu mere opsvulmede end før og skinnede fugtigt. Først lod jeg en finger glide ind i den varme og fugtige grotte, derefter en finger mere, og endnu en, så der var tre fingre inde, som jeg lod glide ind og ud. Lotte stønnede svagt, og lavede samlejebevægelse med underlivet.
"Jeg tror du er våd nok, så sæt du ægget ind i fissen."
Lotte satte sig ned, med kjolen trukket op om livet, og spredte benene godt, så der var frit udsyn til den mest lækre delvist åbne, våde fisse. Hun tog ægget og skubbede det langsomt ind, og med 2 fingre skubbede det så langt ind hun kunne, med alle tegn på nydelse.
"Nu vil jeg have at du tager mig pik frem og slikker på den, til jeg siger stop," sagde jeg i en bestemt tone, samtidig med jeg trak hende hen imod mod mig, med et let træk i kæden.
Hun åbnede hurtigt mine bukser og trak pikken ud, som var mere end halvstiv. Med tungen legede hun på spidsen, inden hun sugede pikken ind i munden, i en lækker blød bevægelse, som jeg kunne mærke hele vejen gennem pikke og videre rundt i kroppen. Det lød til at hun nød det lige så meget som jeg, og hun kunne virkelig behandle en pik.
Da det var lige før jeg ikke kunne holde mere, stoppede jeg hende, og trak hendes hoved væk.
"Kom nu skal vi ovenpå," sagde jeg og trak hende med. Da vi kom op, tog jeg et tørklæde og bandt om hendes øjne. "Nu skal du høre og føle, det forstærker din oplevelse."
Lotte trak bare vejret tungt, hun var tændt.
Jeg ledte hende ind i et værelse, hvor jeg trak hendes kjole af hende, så hun bare stod i hofteholder, netstrømper, samt en 1/4 skål BH, der på den mest lækre måde løftede hendes bryster op, og fik vorterne til at stritte, store og spændte. Jeg kunne ikke lade være med at tage fat i de fristende brystvorter, og nulre dem lidt mellem et par fingre.
Lotte stønnede og prøvede at skubbe brysterne mere frem i mod mig.
"Er du ved at være liderlig?
"Ja, vil du ikke nok lade mig få din pik ind i mig."
"Nej du må vente lidt endnu, du er slet ikke ophidset nok endnu."
"Kom" sagde jeg "nu skal du sætte dig ned lige her, og dreje dig rundt og lægge dig ned på sengen her."
Lotte satte sig, og lagde sig lige på den elskovsgynge, jeg havde lagt på sengen. "Nu skal du bare slappe af og stole på mig," sagde jeg. Jeg tog hendes arme, og satte fast i hvert sit hjørne af gyngen, som var lavet af noget meget stærkt tekstil. Benene blev også sat fast i hvert sit hjørne.
Jeg havde i forvejen sat gyngen fast i et talje system, så jeg kunne løfte Lotte op uden problemer. Da hun blev løftet blev både arme og ben trukket ud til siden, så hun lå som et X, og med fri adgang til hele hendes krop.
"Hvad sker der," spurgte Lotte lidt ængstelig, da jeg løftede.
"Slap bare af og nyd det, stol på mig," sagde jeg og startede ægget på laveste hastighed. Det gav et gib i Lotte, og hun stønnede ååhhhhhhh…
"Nu vil jeg lege med dig krop, uden du kan se hvad jeg gør, føl og nyd," sagde jeg. "Du kan ikke gøre noget alligevel."
Et let pust på en brystvorte, gav et sæt i Lotte, der fik hele gyngen til at bevæge sig. En let berøring af fisserevnen, fik hende til at løfte underkroppen, for at få en finger helt ind.
Lotte nåde at få et par små orgasmer, blot ved at jeg kælede og klemte hendes krop - bryster, klitoris, inderlår, alt var jo helt frit tilgængelig, og hun kunne ikke gøre andet end at nyde. Samtidig varierede jeg styrken i vibrationerne i ægget, som stadig var dybt begravet i hendes lystgrotte.
Jeg havde klædt mig af, og stod med strittende pik ved siden af hende, mens jeg legede med hendes attributter.
"Er du ved at moden til en stiv pik?" spurgte jeg.
"Ja nu kan jeg ikke klare mere, vil du ikke nok kneppe mig nu?" stønnede hun.
Jeg stillede mig mellem hendes spredte ben, og lod pikken røre hendes våde og villige fisse. Hun forsøgte, at fange mig, men alle forsøg betød bare, at hun satte gyngen i svingninger, som betød at hun svævede væk.
"Kom hun, stik den ind," bad hun. "Jeg holder ikke ud mere."
Da gyngen blev stille igen, ledte jeg lige spidsen af pikken ind i hendes pjaskvåde fisse, så hovedet kun lige var inden for. Samtidig klemte jeg de to bryster, og tog fat om brystvorterne med 2 fingre om hver, og som jeg nulrede lidt fast, mens jeg bevægede pikken lidt ind og ud, med de bevægelser gyngen kom i.
Lotte var lige ved at komme. "Ja bare lidt endnu, jeg er lige ved at komme, det er så godt, klem mine bryster, stik pikken helt i bund, kom, kom, jeg kommer."
"Du må vente lidt" sagde jeg samtidig med jeg trak mig ud af hende og slap brysterne.
"Nej hvad gør du? Du må ikke stoppe nu."
Hun blev sænket ned igen og løsnet fra gyngen. "Kom nu skal vi lige herhen," sagde jeg.
Lotte trak vejret meget tungt, og væden løb ned af hendes ben, så ophidset var hun.
"Bøj dig ned her, over den lænestol, og støt hænderne her på armlænene."
Lotte stod nu bøjet hen over ryggen på en godt polstret lænestol, så hun stod og strittede med bagdelen og fissen.
"Spred benene, og bliv stående, hvis du ikke bliver stående, må jeg jo binde dig."
"Jeg skal nok blive, bare du knepper mig nu."
"Først må jeg hellere trække ægget ud af dig," sagde jeg, samtidig med det blev skruet op på fuld styrke. Det gav et sæt i Lotte og hun udstødte et ’ååååhhhhhhh’ i ren nydelse.
Som hun stod bøjet passede det lige, at jeg kunne lade pikken glide ind i hendes varme våde fisse i en langsom glidende bevægelse, hvor jeg kom helt i bund.
"Skal jeg klemme dine bryster mens jeg knepper dig?" spurgte jeg.
"Ja klem dem, vrid dem, bare knep mig, jeg har aldrig været så ophidset."
Der gik ikke mere end et par minutter så udstødte Lotte nærmest et hyl, "Jeg kommer, jeg kommer åååhhhhhhh."
Jeg satte tempoet ned og kørte kun langsomt ind og ud i lange glidende bevægelser. Lotte faldt næsten sammen over stolen, samtidig med hun fik vejret igen.
"Nu skal du tilfredsstille mig," sagde jeg lidt bestemt, og samtidig begyndte jeg at bevæge mig lidt hurtigere. Lotte var straks klar igen og stødte igen, så vi fandt en takt, der betød at vi stødte sammen med et klask hver gang jeg kom i bund.
Igen tog jeg fat i hendes bryster og klemte dem lidt hårdt, men hun nød det. "Bliv ved klem dem hårdere, ja ja."
Jeg kunne mærke, at det ikke ville vare så længe, før jeg ville eksplodere med et fyrværkeri af julesperm. For at få Lotte med begyndte, jeg at køre på hendes klitoris med den ene hånd. Det var lige hvad der skulle til, hun lød som hun også var meget tæt på en udløsning igen.
Med den anden hånd, lod jeg en finger presse sig ind i Lottes stjerne, lige da fingeren trængte ind, og vi samtidig stødte hårdt sammen med et højt klask, kom vi begge. Jeg følte, at der sprøjtede hed lava ud igennem pikken, og det forplantede sig rundt i hele kroppen, og vi råbte begge to, samtidig med jeg spulede julesperm ind i bunden på Lottes fisse, som grådigt klemte hårdt om min pik.
Vi faldt sammen, og gled ned på gulvet, i en let rodet bunke, hvor vi langsomt kom til os selv igen.

Lotte hviskede "Nu er det vist min tur til at bestemme." Hun tog min hånd og trak mig ind i sengen, hvor hun skubbede mig ned på ryggen. "Nu vil jeg slikke din pik, helt ren og stiv igen, og når den er stiv, vil jeg ride på den til stjernerne."

Der gik lang tid før vi faldt i søvn, godt udmattede.
Lotte kørte hjem med sit juletræ i løbet af søndagen, hvor julesneen dryssede fint ned fra himlen.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Kupfa  HER
Flere noveller af samme FORFATTER