Nissedrengen - af Hairulf
2011

Min storebror var i teenage-årene en veritabel plageånd, som gjorde livet surt for mig.
Han var større og stærkere end mig, selv om han kun var et år ældre, han var konstant i gang med at score piger, hvor jeg var håbløs til den slags, og så havde han også den fordel, at han var forældrenes foretrukne, så han kunne slippe af sted med næsten hvad som helst. Det år, hvor han gik i tredje G, havde han op mod jul scoret Marianne fra min klasse, pigen som jeg gennem længere havde været hemmeligt forelsket i, og som jeg nu var begyndt kurtisere forsigtigt. Jeg var sikker på, at han udelukkende gjorde det for at drille mig, hun var slet ikke hans type: men han nød virkelig at fortælle mig vidt og bredt, om hvor god hun var i sengen, og jo mere trist jeg blev at se på, des flere saftige detaljer diskede han op med. Det eneste gode ved situationen var, at han holdt op med at bruge fysisk vold.

Et par dage før hans klasse skulle holde julefest, kom han ind til mig og sagde, at de manglede en nissedreng til festen, og at han derfor havde meldt mig 'frivilligt' til posten.
"Så kan du jo også møde Marianne, hun skal med til festen," tilføjede han grinende.
Jeg vidste godt, at det var nytteløst at gøre modstand, så jeg nøjedes med at håbe, at jeg kunne stikke tidligt af fra festen, når de var blevet godt fulde.

Vi fulgtes hen til Jakobs forældres kæmpe villa, hvor festen skulle holdes, (forældrene var bortrejst), min bror var i vældigt humør, jeg traskede af sted fyldt med bange anelser. Med god grund, viste det sig, jeg blev slæbt ind i et værelse, fik besked på at klæde mig helt af med tryk på HELT, og så gav han mig nissekostumet. Det lignede noget, der var købt i en sydtysk pornoshop. De røde strømpebukser var stramme som åleskind, foran var der en foret udposning, der fik det til at se ud som om jeg havde konstant ståpik, og bagpå svandt de ind til en g-streng, så jeg med respekt at melde næsten havde bar røv. Trøjen stumpede ret meget, og så havde den to huller, så mine brystvorter var synlige. Endelig var der huen, der endte i en hæklet pik med to kvaster som nosser. Det eneste normale var træskoene. Jeg fik en kurv med indpakkede gaver, som jeg skulle fordele, og så fik jeg strenge ordrer til at finde mig i alt, hvad gæsterne fandt på at gøre med mig.

Det gik så nogenlunde i starten, der var et par stykker af drengene og en af pigerne som ragede lidt på mig, jeg fandt det enormt ydmygende; men når galt skulle være, var det til at leve med. Da gaverne var uddelt, skulle jeg være mundskænk. Jeg sørgede for at fylde rigeligt på gæsterne i håb om, at jeg så kunne slippe væk, og inden længe genlød rummet af fordrukken fuldemandssnak.
"Nu slår frihedens time snart," tænkte jeg; men netop da kom min bror slæbende ind med en julebuk i lidt over naturlig størrelse.
"Nu skal vi opføre historien om den uartige nissedreng og den gamle liderlige julebuk", råbte han og gav tegn til to medsammensvorne, som tog fat i mine skuldre og tvang mig ned på alle fire, hvorefter min bror stillede bukken op på bagbenene med forbenene skrævende over min ryg, og så råbte han højt: ”Bedæk ham så din gamle buk!”
Jeg regnede ikke med, at der ville ske mere, det gik vist bare ud på at gøre mig til grin; men der tog jeg fejl. Mellem bukkens bagben var der på en eller anden måde fastgjort et batteridrevet massageapparat med en spids, der bestod af en række kugler, der blev større og større. Han flyttede lidt på 'dyret', og så begyndte spidsen at trænge op i røven på mig. De første par kugler var ikke så store, så det var til at holde ud, selvom jeg ønskede mig langt væk; men så råbte han: ”Nu er bukken sgu liderlig, nu skal han i bund, og så pressede han hele spidsen op i mig. Aldrig havde jeg oplevet noget, der gjorde så ondt. Det føltes, som om jeg blev flækket.
Jeg skreg så højt, at de, der holdt mig, blev forskrækkede og slap taget, og min bror skyndte sig at trække tingesten ud af min røv igen, så jeg kunne komme fri af bukken og styrte ud ad døren hen til det værelse, hvor jeg havde fået nissedragten på. Da jeg kom der ind, så jeg til min skræk, at mit tøj var borte. Jeg kiggede i panik over alt; men det var forsvundet. Henne i vindueskarmen stod der en telefon, jeg greb den og nåede lige at trykke forældrenes nummer, da døren gik op. Først troede jeg, det var min bror, men det var Marianne, som kom ind. Jeg lagde røret på igen og spurgte hende, om hun vidste, hvor mit tøj var.
"Nej, det aner jeg ikke, du bliver her, så går jeg ned og spørger din bror," svarede hun og forsvandt. "Det kan han ikke huske," fortalte hun, da hun kom tilbage, "dit overtøj er også væk, så nu har jeg taget hans jakke, den kan du tage på, og så går vi."

Ingen fulgte efter os, da vi forlod huset, og de få mennesker, vi mødte på gaden, syntes ikke at undre sig spor over, at jeg gik i en lovlig stor jakke og med røde strømpebukser og træsko. Mariannes mor gloede en omgang, da hun så, hvad hendes datter kom slæbende med, hun fik besked på at vente et øjeblik, Marianne fulgte mig op på sit værelse og løb så ned for at forklare situationen. Lidt efter kom hun tilbage.
”Hvad har du fortalt din mor?” spurgte jeg nervøst, og hun svarede, at hun havde sagt det hele, som det var, og at hendes mor havde spurgt, om jeg blødte.
”Du kan gå ud på badeværelset og kigge efter og tage et bad, og her er noget af min brors tøj, du kan tage på bagefter,” tilføjede hun.
Nej, der var ikke noget blod at se, og det gjorde heller ikke ondt mere, jeg gik tilbage til værelset i renvasket og påklædt tilstand.
”Hvorfor gør du egentlig alt det her for mig? Jeg troede, du var kæreste med min bror,” spurgte jeg, da vi sad over for hinanden. Et kort øjeblik så hun trist ud, så svarede hun: ”Det er rigtigt, jeg faldt for hans charme, og vi kom sammen en kort tid; men da jeg hørte ham prale med, at han kun gjorde det for at drille dig, var det helt slut mellem ham og mig. Jeg gik kun med til festen, fordi jeg havde hørt, at du skulle med. Jeg er ked af, at jeg ikke nåede at redde dig ud af situationen i tide.”
Vi sad lidt tavse og så på hinanden, så fortsatte hun: ”Jeg fortryder, at jeg lod mig lokke af din bror, og at jeg ikke sagde ja, da du inviterede mig i sidste måned. Kan jeg gøre det godt, hvis jeg nu inviterer dig?”
Jeg tror, jeg gloede lidt dumt på hende, inden jeg mumlede: ”Inviterer mig til hvad?”
”Til at overnatte her,” svarede hun og uden at vente på svar, forlod hun værelset og kom tilbage med en madras og noget sengetøj, som hun placerede midt på gulvet.
”Jeg skal lige i bad”, sagde hun og forsvandt ud ad døren.
Jeg havde ikke meget lyst til at gå hjem, faktisk kunne hele min familie rende mig noget så grusomt, så jeg arrangerede sengetøjet og krøb ned under dynen iført Mariannes brors underhylere. Nogen tid efter kom Marianne tilbage i badekåbe og med håndklæde om håret.
Hun så sig kritisk om i værelset og udbrød så, mens hun rystede på hovedet: ”Synes du ikke vi trænger til lidt julestemning, denne gang uden julebuk?”
Det gjorde jeg i den grad, så hun tændte et par lys, slukkede for loftslampen og så sig så tilfreds omkring. Jeg lå og stirrede på hende og nød synet, men havde også lidt ondt af mig selv, fordi jeg skulle ligge her på en madras og ikke sammen med hende i sengen. Så var det, hun kom hen og stillede sig ved siden af mig og hviskede: ”Er der plads til én til?” Og uden at vente på svar løsnede hun bæltet om badekåben og åbnede den. Jeg gloede vist nærmest måbende på hende, en af de ting jeg med det samme registrerede var, at hun ikke var barberet i skridtet, det havde jeg ellers hørt og læst var nærmest obligatorisk nu. Hun lod badekåben falde på gulvet og stod så lidt tøvende og så på mig.
”Jeg ved jo slet ikke, om du har lyst til at dele madras med mig, der var jo det der med din bror,” sagde hun stille.
Jeg måtte lige synke en gang, så skyndte jeg mig at få munden på gled. ”Det her har jeg drømt om i månedsvis, og jeg kan slet ikke fatte, at det sker nu,” fik jeg sagt med en del stammen. Jeg slog dynen til side for at invitere hende ned til mig, hun smilede over hele ansigtet og pegede på underbukserne. ”Tag lige min brors intimbeklædning af, ellers kommer det bare til at minde lidt for meget om incest”.
Delvist skjult af dynen fik jeg viklet mig ud af underbukserne og lagt dem til side. Marianne trak dynen til side og stirrede skamløst på mig, så krøb hun ned og lagde sig ved siden af mig. ”Det er nødt til at være her, min seng knirker noget så infamt,” hviskede hun. ”Du er den sødeste nissedreng, jeg nogensinde har mødt,” betroede hun mig, mens hun nærmede sit ansigt til mit. Vores munde mødtes, og vi kyssede hinanden, først lidt forsigtigt, senere temmelig heftigt. På en eller anden måde fik hun antydet, at jeg gerne måtte slikke hendes brystvorter, fin ide syntes jeg, og så fik jeg også listet en hånd ned mellem hendes lår. Først holdt hun dem stramt sammen; men efterhånden spredte hun dem så meget, at jeg kunne komme til at kærtegne hendes skamlæber og så liste en finger op i hendes skede. Jo mere jeg arbejdede med fingeren, des vådere blev hun, og hendes åndedræt blev dybere.
Med ét hviskede hun: ”Vil du slikke mig?”
Om jeg ville, det var ikke noget, jeg havde prøvet før; men mine instinkter, hjulpet af lidt fordækt læsning, vist mig vej. Jeg flyttede hovedet ned mellem hendes lår og følte mig så frem med tungespidsen, mens mine fingre forsigtigt nulrede hendes brystvorter.
Der gik højst fem minutter, så stønnede hun: ”Nu skal du komme ind i mig”. Hun hjalp min pik ind med hånden, det var første gang, jeg var rigtigt inde i en pige, og det føltes simpelthen fantastisk. Marianne nåede at komme, lige før jeg ikke kunne holde mig længere, hun borede sine negle ned i ryggen på mig og skreg højt, og så faldt hun slapt sammen under mig, mens jeg gispende og stønnende sprøjtede min sæd op i hende. "Det er du altså bedre til end din bror," betroede hun mig, da jeg havde trukket mig ud af hende, og vi lå ved siden af hinanden, "han boller bare løs, som om han skal nå flyveren, ikke noget med at vente på pigen."
”Er det rigtigt, eller er det bare noget, du siger for at muntre mig op?” spurgte jeg, og som svar spurgte hun mig, om det ikke havde undret mig, at han hele tiden skulle score nye piger; det var da fordi, de alle hurtigt blev trætte af hans hankanin-sex.

Vi lå en tid stille og bare holdt om hinanden, så kunne jeg mærke at min pik igen vågnede op til dåd. Marianne kunne også mærke det, hun smilede til mig og sagde: "Jeg har lyst til at prøve det med nissedrengen og julebukken, du skal være bukken og så er jeg nissedrengen".
Jeg måtte lige tænke mig om en gang, inden jeg svarede, at jeg nok ikke var så meget for analsex. Marianne lo bare og fortsatte: "Nu er det jo så heldigt, at jeg ikke er en dreng, der er to huller at vælge imellem". Hun rejste sig og gik hen for at trække i nissedragten. Der var et problem med trøjen, hullerne foran var for små, så hun måtte lige finde en saks og klippe dem større, så der blev plads til hendes bryster. Så stod hun foran mig med et sødt og lidt frækt smil. Hun pillede lidt ved tøjpikken på huen og tog den så i munden og suttede på den, mens hun klemte på tøjnosserne. "Den smager ikke rigtigt af noget," mumlede hun og lagde sig på knæ foran mig. "Jeg vil have den ægte vare," og så tog hun min pik i munden og sugede, indtil jeg begyndte at stønne højt. "Så er det nu, din liderlige gamle buk," kommanderede hun og stillede sig på alle fire.
Jeg prøvede at trække g-strengen til siden; men den var for stram, så jeg tog saksen og klippede den over, det gav fri adgang til hendes lækre kusse, som min pik, der var våd af hendes spyt, let gled helt til bunds i. Vi stønnede og prustede begge to, mens jeg pulede løs på hende, og selv om jeg prøvede at holde mig, så kom jeg alligevel for tidligt, hun var ikke klar endnu. Derfor trak jeg den dryppende pik ud af hende, væltede hende om på ryggen, begravede mit hoved mellem hendes lår og suttede af alle kræfter, indtil hun skreg sin orgasme ud.

Bagefter lå vi bare sammen og faldt så i søvn. Jeg registrerede blot, at Marianne på et sent tidspunkt sneg sig over i sin egen seng. Da vi vågnede næste morgen, startede vi dagen med et langt dovent samleje, hvor det lykkedes os at komme næsten samtidigt.

Vi sluttede af med brusebad og morgenmad. Så trak jeg i det lånte tøj og traskede hjem med Marianne i hånden. Mine forældre var stiktossede og begyndte at skælde ud; men så afbrød Marianne dem og fortalte iskoldt og præcist, hvad der var sket.
"Og når brormand vågner, så sørg for at han kommer over med mit tøj og min tegnebog MED indhold," tilføjede jeg.

Vi gik op på mit værelse og pakkede et par rejsetasker, så gik vi tilbage til Mariannes mor. Hun trak på sine mange forbindelser, så om eftermiddagen havde jeg mit eget værelse, et lækkert sted til en meget billig leje, og så var jeg flyttet hjemmefra.

Jeg holdt juleaften hos Marianne og hendes mor. Da vi trak os tilbage til Mariannes værelse, sagde hun, at jeg skulle klæde mig helt af, og da jeg stod splitternøgen med strittende pik, hængte hun et julehjerte på den og nynnede: "Marianne har den gren så kær, hvorpå hjertet hænger". Så suttede hun den af på mig, og da hun bagefter havde tørret sig om munden, ønskede hun mig: EN RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Hairulf  HER
Flere noveller af samme FORFATTER