Pakkeleg, del 1 - af Face-it
2011

Jeg hedder Hans og vil fortælle lidt om en oplevelse jeg havde lige efter jeg var uddannet. Jeg tog nogle ekstra kurser i Århus, og der lavede jeg en del opgaver sammen med Per.
Per havde en lejlighed i en ældre ejendom i den indre by. Ejendommen havde nogle store herskabslejligheder på venstre side, og nogle 3 værelses i højre side. Stueetagen var høj. I den store lejlighed i stueetagen var der tandlæge, og Per havde den til højre. På 1. og 2. sal var de store lejligheder indrettet til advokatkontor. Advokatens datter Lillian (Lil) og en veninde Jette havde den lille lejlighed på 1. sal. Den lille lejlighed på 2. sal var indrettet til personalerum og depot m.m. 3. sal var kvist, og her var der et eller andet kontor i den store lejlighed. I den lille kvistlejlighed boede Mona, der var jurist i advokatfirmaet og havde fået tilbudt lejligheden, da hun startede, lige efter hun var uddannet.

En lørdag i december skulle jeg lave noget sammen med Per, og vi mødtes som altid hos ham. Da klokken blev omkring tre, sagde han, at nu skulle vi snart holde en pause, så vi kunne komme op til Lil og Jette og spise æbleskiver og få gløgg. Ups, det havde jeg glemt – vi skulle have et par små pakker med til pakkeleg.

Da vi kom op til dem, var Mona der også, så alle i huset var samlet – det var ganske hyggeligt. Jeg havde snakket med dem alle et par gange om sommeren, hvor Per og jeg havde siddet i gården og arbejdet med vores opgaver. Det var en god gløgg, og jeg kunne mærke, at den virkede.

Da vi ikke kunne spise flere æbleskiver, sagde Lil, at nu var det tid til pakkeleg. Jeg gik til bekendelse og sagde, at jeg ikke havde husket at få noget med, men jeg kunne sidde over. Jette havde også taget godt af gløggen og sagde, at så let skulle jeg ikke regne med at slippe. Hun fandt en lille træfigur i reolen og sagde, at det var mig! Og den, der vandt den, kunne bruge mig fra spisetid til i morgen. Om det var OK? Vi så alle på hende, og jeg skulle lige til at stoppe dem, men så grinte Lil. "Ja, det vil være fint, vi trænger til at få støvsuget, og sådan noget!!"
Jeg troede nu ikke lige, det var det, de tænkte på!
De var begge lidt snalrede, havde sikkert smagt på gløggen, mens de lavede den, men jeg så på Per og Mona, og ingen kom mig til undsætning. Og jeg ville ikke virke som en kylling! Så jeg sagde TOP!
Så begyndte spillet – Lil satte et minutur og stillede det i gangen, så vi ikke kunne se det, og vi begyndte at slå seksere. Første gang Jette slog en sekser, tog hun figuren, og jeg var fornøjet, en aften/nat med hende ville næppe blive kedelig. Da alle pakker var taget, begyndte vi at tage pakker ved hinanden, dog måtte man ikke tage dem, man selv havde med! Lil og Jette skiftedes til at have figuren, der var identisk med mig. Det kunne kun blive en god aften.

Efter lang tids spil, og mere gløgg, bemærkede jeg, at Mona sad og betragtede mig, og pludselig da hun slog en sekser, tog hun figuren. Mona var vel omkring 30 år, altså ca. 5 år ældre end mig. Hun så meget godt ud, men jeg syntes nu det virkede lidt mærkeligt, at hun ville have mig med op. Lil og Jette blev overraskede, men de lod hende have mig! Da uret i gangen ringede, var alt afgjort. Jeg skulle op til Mona i aften/nat.

Klokken var godt fem, og Mona rejste sig med et smil. Jeg har lige noget jeg skal nå før jeg får besøg. Så så hun på mig og sagde:
Mona: Du kommer klokken 6 – Er det en aftale?
Hans: Ja.

Da Mona var gået, sagde Per: Nu hænger du på den, Hans!
Lil og Jette var enige om, at det var lidt tarveligt, at Mona havde taget mig. De anede ikke, hvad hun kunne have af bagtanker. De vidste, at hun havde en ven der af og til kom og besøgte hende, men de vidste ikke, om de var kærester, eller om det bare var en ven. De var enige om, at hun var utrolig sød og omsorgsfuld, og de håbede ikke, jeg kun kom til at feje gulv og skrue billeder op.
Per og jeg gik ned og afsluttede vores arbejde for den dag. Dels havde gløggen taget vores opmærksomhed, og jeg havde småtravlt med at blive klar til at komme op på 3. sal.
Da klokken var nogle minutter i seks, sagde jeg hej og gik.

Der var stille i huset. De eneste mennesker, foruden Mona og jeg, var jo nedenunder. Da jeg kom op til døren, stod den på klem. Jeg bankede på:
Mona, klart og præcist: Kom ind. Luk døren efter dig.
Jeg gik ind. Det var en dejlig lejlighed med frie loftsbjælker i stuen. Der var åben til tagryggen. Stuen var ret stor, køkken og stue var slået sammen. Mona havde skiftet tøj, hun havde et par sorte stramme bukser på og en mørk rød skjorte, der var åben ret langt ned foran! Og jeg fornemmede en sort BH. Det var pludselig svært at få øjnene fra hende! Hun så ret indbydende ud. Hun havde lavet nogle lette håndmadder og sat 2 øl på bordet. Hun gav tegn til, at jeg kunne sætte mig, og jeg smuttede hurtig hen på en stol. Hun satte sig langsomt overfor mig. Hun havde tydeligvis styr på situationen, hvilket jeg bestemt ikke havde.
Mona: Lige for at få alt på plads, så har jeg vundet retten til at bruge dig fra nu, til i morgen formiddag, skal vi sige til ca. kl. 09.00.
Jeg nikkede og fremstammede et: Ja.
Mona: Jeg trænger ikke til at få gjort rent, og alle mine billeder er hængt op! Jeg vil udnytte dig til at tilfredsstille mig – er det OK med dig?
H: Ja, men hvordan?
M: Tag en bid rigtig mad, og åben en øl til os.
Jeg gjorde, som hun sagde.
M: Da jeg flyttede ind, malede jeg hele hytten. Der var nogle skjolde på gavlen, jeg ikke kunne få dækket. Samtidig var der ved at blive malet i nogle af vore kontorer, og en lørdag morgen, hvor der gik en maler (E) dernede, spurgte jeg ham, hvad jeg kunne gøre.
Han sagde: Jeg har noget, der kan dække det.
Lidt efter kom han op med en spand speciel grunder og smurte det på, og sagde, at jeg kunne male det hvidt søndag, og så ville det ikke trænge igennem – og det passede.
Han kiggede sig lidt omkring og sagde: Det er en dejlig lejlighed, og der er en masse muligheder i en stue som denne.
Jeg spurgte ham, hvad han tænkte på!
Det vil jeg ikke fortælle en ung pige som dig!
Jeg holdt på: Jo kom nu med det. Jeg troede jo, han så nogle muligheder i indretning eller maling, men jeg fik et mindre chok, da han med et stort smil sagde: Det gode ved de loftsbjælker er at man kan binde en ulydig kvinde til dem, og så få hende til at makke ret!
M: Jeg fulgte ham med øjnene, da han gik. Jeg var rystet. Men det mærkelige var at jeg ikke kunne få mine tanker væk fra det, han havde sagt. Jeg havde hørt om SM og den slags, men aldrig fået det tæt på. Da jeg kom i seng, lå jeg og forestillede mig, hvordan det måtte være at blive bundet. Frækt og farligt. Spændende. Søndag morgen malede jeg gavlen, og skjoldene kom ikke igen. Jeg var meget glad. Om eftermiddagen skulle jeg ud og besøge en veninde, og da jeg kom forbi kontoret på vej ned, var der åbent. Det var maleren fra i går, der malede dørkarme.
M: Tak for hjælpen med at male gavlen – det har dækket.
E: Godt.
Jeg betragtede ham, han var sikkert 10-15 år ældre end mig, virkede slidt, måske for meget tobak og sprit, men adræt og flot.
M: Hvordan kan du få tid til at arbejde både lørdag og søndag?
E: Jeg er alene, så når der er noget, der skal klares i weekender, så er det som regel mig, der gør det.
M: Jeg sprang ud i det og sagde: Hvis du mener det med, at en kvinde kan blive bundet til bjælkerne, og lære at makke ret, som du sagde i går, så kom på lørdag kl. seks. Jeg laver aftensmad til os, og så kan du tage det med, du skal bruge. Så kan du vise, hvad du kan!
E stoppede med at male, så på mig og spurgte: Mener du det?
M: Ja. Jeg vil ikke have, du tæver mig eller noget i den retning, men kan du noget, der tænder en ung fræk kvinde, så kom og gør det ved mig.
Mandag kom E for at rydde op på kontoret. Han sagde ikke noget, og jeg var meget i tvivl, om han kom. Hele ugen kredsede mine tanker, om det der måske ventede. Lørdag eftermiddag badede jeg, og lasagnen røg i ovnen i god tid. Jeg havde købte et par flasker rødvin. Præcis kl. 18.00 ringede dørtelefonen, det var E.
M: Først spiste vi, imens han fortalte om sit liv, og de mange kvinder han havde kendt. Det var ikke kedeligt, og jeg tror, det langt hen af vejen er hans skyld, at jeg ikke har fundet en mand – det kan være ganske spændende at være single. Da vi havde dækket af, begyndte han at give mig ordrer, og det blev en forrygende nat.
M: Jeg blev meget tændt af oplevelsen, men erkendte, at jeg ikke er god til at være underdanig. Jeg vil helst bestemme. Så jeg fortalte ham, at jeg var glad for det, han havde vist mig, men at det næppe kunne blive mere imellem os, og det havde han god forståelse for. Jeg har siden haft forskellige fyre, som jeg har udnyttet, og jeg har også en nu. Han er desværre i London på kursus i 3 måneder – tog derover i oktober - og kommer først hjem til nytår. Det er gået fint indtil i dag. Jeg har ikke savnet at have sex indtil nu. Men da det pludselig blev muligt at få dig herop, mærkede jeg trangen komme. Så nu er spørgsmålet: Vil du lade mig udnytte dig til at tilfredsstille mig, som jeg kræver?
H: Jeg har haft nogle veninder, som jeg har haft sex med, men jeg er ikke så avanceret, som det du garanteret forventer, så jeg ved ikke.
M: Hvis du bare adlyder mine ordrer, så skal jeg nok sørge for, at du også får noget ud af det.
Jeg havde selvfølgelig haft drømme om at udnytte en slavetøs, eller selv blive udnyttet, det har de fleste fyre. Jeg havde også leget lidt med selvpineri og den slags, men dette var pludselig en reel mulighed.
H: Jeg vil godt prøve at tilfredsstille dig, Mona.
M: Godt. Imens jeg har fortalt, har du jo spist og drukket det meste af din øl. Nu går du i bad. Jeg vil kun have en ren slave. Og så stiller du herinde nøgen, når du er færdig.

Jeg rejste mig og gik ud og badede. Imens jeg stod under bruseren, begyndte det at gå op for mig, hvad det var, jeg var sprunget ud i. Det var bare for vildt. Jeg gættede på, at jeg hurtig kunne få mættet hende, og at sådan en moden pige næppe kunne klare en ung mand som mig. Da jeg var færdig med badet og stod nøgen, klar til at gå ind til hende, begyndte jeg at mærke mit hjerte banke – hvordan skulle jeg komme ind? Skulle jeg smække døren op og løbe ind og tage hende, eller skulle jeg… Mere nåede jeg ikke at tænke. Mona åbnede døren og så på mig.
M: Nå er du færdig! Det var dog ufattelig lang tid, du skulle bruge, dovne slave. Kom med ind i stuen.
Jeg blev overrasket over, at Mona var kommet, og den måde hun pludselig talte til mig på. Jeg blev lidt bange, men skyndte mig at adlyde. Da jeg kom ind i stuen, ventede den næste overraskelse. Ned fra to bjælker hang der reb, og på gulvet var der reb fra siderne, klar til at holde en slaves ben spredt. På spisebordet lå der 4 manchetter. Mona fulgte lige efter mig.
M: Tag manchetterne på!
H: Jeg har aldrig prøvet sådan nogle før.
M: Det kræver ikke nogen større eksamen at få dem på. Hvis du ikke kan finde ud af det, så får du det svært i livet!
Bang! Det var ikke det, jeg havde forventet fra hende. Hun var en hel ny og frygtindgydende kvinde. Jeg fik hurtig de to om anklerne og en om hvert håndled, og vendte mig mod hende. Lynhurtigt fik hun mig hen under de to bjælker med rebene. Der hang to karabinhager ned. Med et snuptag hægtede hun mig fast og trak i de frie ender, der hang ned på den anden side. Når hun trak, gik det let, men jeg kunne ikke trække tilbage. Mona opdagede tilsyneladende min forundring over systemet.
M: Det er to clamps fra en sejlbåd, der holder rebet. Jeg kan trække, så det strammer, men den anden vej er de låst. Man skal løfte rebene op fra klemmerne for at få dem fri! Det kræver enten at man står på en stol, eller har denne pind (hun viste mig en liste med et hak i den ene ende). Mona smilte for første gang, efter jeg var kommet ud fra badeværelset.
Jeg stod nu med armene trukket let op. Mona stillede sig bag mig og pressede en fod imellem mine fødder, og så styrede hun mine ben ud til siderne, så jeg stod med spredte ben. Hun var hurtig nede og binde reb i mine manchetter om anklerne. Så gik hun rundt og betragtede mig.
M: Spred så de ben knægt!
Hun nærmest hvæsede det til mig, og jeg sprang af forskrækkelse og stod et splitsekund senere med godt spredte ben. Og Mona strammede rebene, så jeg ikke kunne samle benene igen. Derefter var det en let sag for hende at stramme i rebene, der gik over loftsbjælkerne, så jeg nu stod åben og udstillet for hende. Jeg bemærkede nu, at hun ikke havde trukket gardinerne for.
H: Mona, dem der bor i lejligheden overfor kan se herind.
M: Ja! Det er et lesbisk par, og de har fortalt, at de nyder at se, når jeg bruger mine slaver, og det er vel også en afveksling for dem, at du er en ny!
Jeg accepterede, at der næppe var nogen mulighed for at få hende til at ændre på deres frie udsyn til mig, og at det blot var en tillægsoplevelse for dem – og mig.
Mona satte sig tilfreds i sofaen, der stod under det skrå tag ud mod gaden, tog om glasset med øl, tog en mundfuld og så ud til at nyde synet af mig, som jeg stod med front mod hende. Intet kunne jeg skjule. Jeg forsøgte at holde min pik oppe, så jeg kunne imponere hende. Hun tog en fjernbetjening, tændte for musikken, tog en bog og begyndte at læse. Jeg havde forventet, at Mona havde kastet sig over mig, var begyndt at gøre noget – dette var pinefuldt. Ikke at det gjorde ondt, på ingen måde, men ventetid er fæl, når man er overtændt. Det var tydeligt, at hun var erfaren i den leg, vi legede, og jeg var den nye. Jeg kendte ikke mulighederne. Hvordan man viser sin magt. Og sin underdanighed. Jeg kunne ikke undgå, at min flotte ståpik faldt!
Mona ignorerede mig fuldstændig. Jeg betragtede hende intenst. Hun var flot. Hvis det ikke var BH’en, der holdt hendes bryster krampagtigt fast, så havde hun nogle flotte store bryster. Hun havde et fast udtryk og en flot kulør. Hun var slank, og de gange hun havde taget fat i mig, havde jeg fornemmet, at hun var stærk.
Mona lagde bogen og så indgående på mig. Så rejste hun sig og kom over og stillede sig tæt på mig. Greb om min pik.
M: Nå knægt, kunne du ikke holde din pik oppe? Det tyder ikke for godt.
Så tog lod hun hånden glide ned og tog et fast greb om min pung. Jeg havde aldrig prøvet at blive angrebet så direkte før. Jeg gispede. Mona lod mine sten glide rundt i pungen imellem hendes trænede fingre.
Auvvv, sagde jeg, da hun pressede på den ene.
M: Nå pus, gør det ondt! Du kan lige så godt vænne dig til det. Det bliver meget værre, inden natten bare er begyndt.
Mona smilede og kørte en negl op ad indersiden af mit højre lår, op over min mave og rundt på brystkassen. Så fangede hun min højre brystvorte, pressede på den, og igen måtte jeg lide den tort at jamre. Det gjorde ondt. Hendes smil fyldte hele hendes ansigt, og jeg betragtede det igennem sammenknebne øjne, der udtrykte en infam smerte.
M: Det er sådan, jeg kan li’ en slaveknægt!
Mona lod sin fugtige tunge lege omkring sin røde mund. Hun fugtede liderligt læberne, imens jeg kæmpede med at bevare bare en lille smule af min værdighed.
Så slap hun mig, og vendte sig. Åbnede et skrin, der stod på sofabordet. Her tog hun et par latexhandsker. Med dem på kunne hun pludselig tage meget bedre fat i min hud. Hun masserede og nappede mig på alle overfølsomme steder, især imellem benene. Det gjorde hulens ondt i huden. Hun trak i mit hår, så mit hoved bøjede bagover og stak en langfinger ind i min mund og ned i min hals. Jeg anede ikke, hvad der skete. Så greb hun fast om min pik og håndkneppede mig. Hårdt og brutalt, og med gummihandskerne gled huden ikke - det trak og smertede fra den tynde hud ved bagkanten af penishovedet. Da hun slap mig, lod hun mig slikke på den venstre handske. Da den var godt våd af mit spyt, stillede hun sig på min højre side og pressede venstre langemand ind i mit bageste hul. Jeg havde en gang prøvet selv at presse halsen af en flaske op, men jeg havde aldrig haft en fremmed finger deroppe før. Det var fælt. Og da den var godt inde, greb hun med højre hånd om begge mine sten og klemte hårdt. Jeg skreg, dels af smerte, dels af overraskelse. Hun holdt længe fast og masserede dem kraftigt. Jeg nærmest hang i rebene, havde helt mistet kontrollen med min krop.
Mona slap sit tag og stillede sig foran mig.
M: Du kan rolig skrige og jamre. Nabohuset er en etage lavere, så der er ingen på den anden side af gavlen. Lejligheden nedenunder og kontoret på den anden side af opgangen er begge tomme på denne tid af dagen. Så der er ingen, der tager sig af din jammer – Slave! Jeg vil have dig med ind i seng, så jeg kan få lidt glæde af at udnytte din krop. Jeg giver dig et bælte på, der kan jeg fiksere dine arme, så du ikke kan gøre mere modstand, end jeg kan overvinde.
Mona gav mig et bælte på, som havde en strop ned om min pung. Den spændte hun stramt. Ideen var, at hvis jeg begyndte at gøre modstand, kunne hun kontrollere mig ved at trække i bæltet. Så løsnede hun en arm ad gangen og hægtede den til et øje på bæltet. Da begge arme var fastgjort til bæltet, løsnede hun mine ben, og jeg kunne gå. Mona førte mig på toilettet, og jeg kom af med lidt vand. Så skubbede hun mig ind i soveværelset. Sengen havde forventelig ståltremmer i begge gavle, og hurtig var jeg skubbet ned på madrassen, jeg lå på ryggen, og reb fra fodendens hjørnestolper holdt mine ben spredte. Og behændigt løsnede Mona mine arme, en ad gangen, og trak dem i retning af hjørnestolperne i hovedgærdet. Hurtigt og med en stor rutine. Det havde hun gjort mange gange før. Hun tog bæltet af mig, og jeg lå nu, så hun kunne gøre med mig, hvad hun ønskede. Jeg var åben og forsvarsløs, og Mona havde vist sin magt og effektive måde at styre mig på. Der var et dæmpet lys i soveværelset, og jeg så, at hun så meget tilfreds ud, da hun betragtede sit nedlagte bytte. Jeg smilede til hende og var faktisk rigtig godt tilpas.
Det var vildt at være hendes slave.

Fortsættes i morgen

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Face-it  HER
Flere noveller af samme FORFATTER